Kart borcum vardi ben de aylardır odeyemiyordum annemin cekmecesinden aldım daha önce de yaptığım gibi. Annem anladı çok kızdı. Ben artık evde duramam ise girmem gerek evden girmem gerek
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Annenin parasını neden almıyorsun ki yaşın gelmiş Bi zahmet çalış öde
Lan sınav var aq
Kpss nezaman
14 temmuzda
Ama galiba bugün iş başvurusu yapıp gidicem evden kalamam
2 ay çalış veya part time çalış çıkarırsın borcunj
Sınava bende gircem
Annem istemiyordu ise girmemi daha önce de girdim kpssden önce çok kızdı
E ozmana para almanyada karışmasın sonuçta senin de ihtiyacın oluyor
Anlamıyor ki hep o karar verince bisey alınıyor bana hiç sormuyor senin için şunu yaptım bunu yaptım. Hep istemediğim şeyler. Okuttum o kadar çalışmadın bile diyor. Çalışkan olsan 1 dediğini iki etmezdim diyor. Yersen.
Benim animede baya baskı yapıyorlardı neyseki sonunda atandı darısı başımıza sen ünv mezunumusun
Amin hayırlısıyla. Evet
Duramam evde mecbur basliyicam bir yerden yine. Hâlâ konuşuyor hakaretler ediyor.
Herhalde geçen senede girmişsin ve kazanamamışdın ölemi yoksa neden bukadar baskı yapsınlarki
2022de girdim kazanamadım. Anca baskı yapmayi bilirler zaten. Onu yap bunu yap şunu yap. Robot gibi. Evde barindirdiklari yetermiş
Onlar hep baskı yapıyor. Hep ders çalış ders çalış ders çalış papağan gibi
Yakında evlenmen içinde baskı yaparlar kendimi bunada hazırla
Yok evliligin esini ağızlarına almiyorlar atan çalış git derdindeler. Seni kimse istemiyor ki isteyen varsa toplan git yanına diyor annem. Ki öyle bisey yok ama ben gitmem tabi evlenmek de istemiyorum sevdiğim biri yok
Kaç yaşındasın
27 . Sen? Ve senin durumlar nasıl?
Bende 29 yaşındayım banada birini bul diyorlar baskı var ama para derdim yok benim
Neden yok?
Çünkü çalışıyorum ve her kazancımı yatırıma döküyorum bu şekilde param katlanıyor
Hm peki maaşın ne kadar ve kendi mesleğinde ilgili mi
Ben normal çalışanım iş kurcam ama çok çalışmakta istemiyorum maşşım 24 bin
Peki nerelere yatırım yapıyorsun
Kripto ağırlıklı altın gümüş
Anladım . Bi de sinemin arkadaşları var arayanları var beni çok eziyor benim gitmem gerek ölsem de kalsam da gitmem gerek bu evden . Birazdan cv vericem
Annemin *
Ne arıyorlarki onu anlamadım
Ya senin ihtiyaçlarını karşılamıyorsalar mecburen bişeyler yapman gerek part time ler 12 bin falan alıyo mesela
Arayanı soranı var işte sevenleri arkadaslari tanıdıkları
Seni evlendirmek içinmi yoksa senin atanma durumunumu soruyorlar
Ve ayrıca bu aralarda çok sinir bozucu oluyorlar kıskançlık kibirli ne ararsan var
Of hayır sadece annemin hatrini sormak için annemin arıyorlar benim arayanım soranım yok diye annem beni ezikliyor sen hiçbir yerde barinamazsin yapamazsin diye
Dışarı çıkmadığın için sosyal ortamında olmuyo bu yüzden seni aramamaları gayet normal ama sende bütün gününü evde geçirme bazen tek başında olsa dışarı çık hava al ne bilim yap bişeyler işte sürekli evde durursan bu durum sosyal hayatını etkiler
Kızıyor dışarı sebepsiz çıkıp durma sapık dadandirma peşine diyor.
Ölçülü giyinirsen bişi olmaz budarda baskı yapmamalı
Olculuyum zaten hep aynı kıyafetlerim var izin verilerden bir tık açık giyinmiyorum
Çıkıp hava alıcam de sana neden güvenmiyorlarki
Bu ülkede kız olmak gerçekten zor
Benimkiler çok tutucu ergenliğe girdigimden beri kapalılar için olan yüzme kıyafeti giyiyorum
Buda senin tercihin olabilir içinden açık giyinmek geliyorsa kimse bişey yapamaz zorla kapatorlarsa busefer sen rahatsız olucak sın bu konuda hak veriyorum
Sürekli uyuyorum ya dün geceden beri
Bukadar fazla uyuma vucudun uyumaya alışır ve sürekli yorgun düşersin
Hastayım da 👍👍
Geçmiş olsun sürekli yaşanan mevsim değişikliği yüzündendir
Evet grip oldum takır takır öksürüyorum fena
Kendine dikkat et limonlu çay iç
İyi geliyor boğaza
İçtim içtim sağol ilaç da aldım
Sen ne mezunusun
Hemşirelik
Güzel bölüm senin aslında atanman gerekmiyor mu çok fazla alım var die biliyorum
Küsuratla kaçırdım desem
Hadi ya şansa bak baraj puanı kaç
67.5la kapattı benimse 67.2 falan
Oha ya bukadarda olmaz adın ne bu arafa
Hilal senin?
Mehmet benimde hilal 3 puan nasıl kaçırılır nasıl yaptın bunu o anki yaşadığın şuku rahmin edebiliyorum
Zor Bi durum gerçekten
Sorma.
Hemşirelerden iyi kazanıyordur 50 bin var mı şu an maaşları
Yok 37 38 bin falan
En düşün memeye maaşı 35 bin zaten neden bukadar az
Memur olacaktı
İyi şükür ya daha ne olsun
Az yine bence dahada artmalı
Yeterli bence bu ekonomide tabi keşke daha iyi olsa
Ama hemşirelerin de işi zor benim kız arkadaşımda hemşirelik okumuştu atanamadı oda
Kolay iş yok ki
Evet anlattığına göre staj zamanında bir hastanın dışkısını temizlemesini istemişler oda iğrenmiş
Yeter ki ise gireyim de bok da temizlerim yeter ki bu evden kurtulayım yoksa sonum uçurum
Kesinlikle sürekli evde oturup ders çalışmak bayıyor
Herseyim batıyor zaten para da vermiyorlar paraları olduğu halde ve bir de annemin hakaretleri
Anneler kızlarına pek düşkün olmuyor neden böyle
Benim annem evde baskın biri diğerlerini bilmiyorum ama yüzünü görmek istemiyorum artık. Daha geçen gün annemin bir arkadaşı annene ne kadar düşkünsün hiç yanından ayrilmiyorsun maşallah dedi benim kızım aramaz sormaz dedi.(onun kızı da atandı ülkenin diğer ucuna gitti) Ben de dedim ki annemden başka kimsem yok işim gücüm çevrem yok burada ondan heralde dedim
25 ila 33 yaş grubu çoğu bekar evlenmemiş ve çogu da atanamamış bu yüzden sitres ve sosyal sorunlar yaşıyoruz
Kaderimizi bilmiyorum
Nekadar borcun var
10 bin tlydi kapattım
Nasıl kapattın
Annemden çaldım
Benimde kyk borcum var ödemelerim yaklaşıyor
Napıcam bilmiyorum
Napıcam bilmiyorum parayı Bi yerde bulmam lazım
Çalışsan?
İzin vermiyorlar dışarı çıkıyorum kimlesin ne yapıyorsun diyip duruyorlar benim ailem biraz baskıcı bana karşı
Sen de cal o zaman kanka ya da kaç ne diyim o. rospu ol
En sonunda öyle yapıcam zaten tekliflerde gelmiyo değil
Evden çalsan. Niye yardımcı olmuyorlar seninkiler de mi pinti
Parayı napcan diyorlar geçen anneme Pet al dedim bana off çekti bana
Aynısı bende var. İşe girsen kızarlar mi ki. Tanı borcun var ödenmesi lazım yoksa ailene haciz gelir
Sosyal medyada para karşılığında görüntülü sov yapan kızlar var sen hiç yaptınmı