Merhabalar pc mühendisiyim. Ekonomi üzerine bir şirkete girdim daha çok para ile ilgililer.
2,5 ay oldu.
5 kişi girdik birisi babasının dükkandan yetişme biri aşırı bilgili doğal olarak.
Müdür başlarda bize çok ilgili davransa da sonradan sadece ona kanalize oldu.
Zaman içerisinde görevler arttı ilk zamanda bana verilen projeler vardı insanların ya da işlerin birikmesiyle aksama olsada tamamladım.. Müdür bana artık yeni taraflara geç pasif kalmamış olursun ve gelişmiş olursun yapıcak çok adam var yoksa dedi.
Bende tabiki dedim. Ama yöneticiliği o iyi bilen eleman devraldı gibi onun görüşlerine göre yön veriyor. Bize de öyle davranıyor. Bu durum kafamı karıştırdı.
Bana sadece 35 dakika gösterilmiş birkaç programı bi an önce al öğren denilmeye başlandı sıkıntı çıkınca sor diyorlar ama yüzleri mahkeme duvarı gibi oluyor bazen yanaşamıyorsun.
Müdür 2 kişi biri kadın biri erkek. Erkek olan birebir sorumlu onu kastediyorum diyorum ki müdürüm birebirde bir sorunumuz var mı gelişimle ilgili sıfır sıkıntı diyor ama toplum içine gelince şu şöyle bu böyle olmalı artık diye söylüyor birebirde çıt yok.
Neyse diyorum tamam.. Şimdi diyor ki artık yeni işlere kanalize ol.. En tepedeki herif ağırdan almayın projeleri demiş ama ben onların müsaitliği ile yapabildiğim için beni sallıyorlardı anca bitirebildim müdür de dürt demekten başka yorum yapmıyor. Kadın olan karışmıyor.
Ekonomide bono programları vs var. 35 Dakika "ANLATMIŞ OLMAK" için anlattı müdür. Şimdi diyorki bu programlarla ilgili tüm talepleri karşılayabiliyor olman lazım. Diyemedim 35 dakika anlattın reyis diyemedim.
Diğer çocuğa diyorki ekiple sıkıntın var mı :) Kayırma sezmeye başladım. Görevlerimiz yeteneklere göre değişkenlik gösterecek tabi. Ama o eleman 29 yaşında dedikodu mobbing ve her şey var :)
Genel olarak iyi.
Ben stabil gelişime devam ederek yolumu alıyorum...
Sizce bu gibi durumlarda neler yapılmalı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer