Para & Ekonomi Altına mı hisse senedine mi gireyim uzun vadeli yatirimciyim? MelekX95 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Uzun vade dedigim birkac yıl Altına mı hisse senedine mi gireyim uzun vadeli yatirimciyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Ksproff Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı. Uzun vadeden kastın nedir tam bir zaman soylermisin 0 0 Yorumla
AlpayG Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Hisse senedi az evvel de liste yaptım bildiğin diğer soruna 0 0 Yorumla
jüpiter07 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Yani ikiside pek farksız değil kazandırır ama sağlam olarak altın 0 0 Yorumla
Marlboro-Rəd Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 335 cevap paylaştı. Altin tek yerde topla 0 0 Yorumla
Ilkaycagrii Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Altın iyidir ben hiç zarar etmiyorum 0 3 Yorumla MelekX95 +1 yıl Bankadan alsam nasi olur ama komisyon kesme olayindan dolayida zarara ugramayayim? Yorumla Ilkaycagrii +1 yıl Fiziki al gram gram daha iyi Yorumla MelekX95 +1 yıl Gram altini fiziki veriyolarmi Yorumla
KingNothing01 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 365 cevap paylaştı. Uzun vadeciysen hisse senedi derim 0 0 Yorumla
AslıHiçOlanlardan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Fon al 0 2 Yorumla MelekX95 +1 yıl Onlardan aldim Yorumla AslıHiçOlanlardan +1 yıl Melek bankacı misin Yorumla
AhesteEbru Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 301 cevap paylaştı. Hisse senedi tabiki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Uzun vadeden kastın nedir tam bir zaman soylermisin
Hisse senedi az evvel de liste yaptım bildiğin diğer soruna
Yani ikiside pek farksız değil kazandırır ama sağlam olarak altın
En güzeli borsa hisse temiz iş
İkiye böl, ikisine de yatırım yap…
Altin tek yerde topla
Altın iyidir ben hiç zarar etmiyorum
Bankadan alsam nasi olur ama komisyon kesme olayindan dolayida zarara ugramayayim?
Fiziki al gram gram daha iyi
Gram altini fiziki veriyolarmi
Uzun vadeciysen hisse senedi derim
koc lardan birini al
BIST 30 ya da karma fon
Hisse senedi zengin eder 👍
Fon al
Onlardan aldim
Melek bankacı misin
Borsadan ötesi yalan uzun vadede
Hisse senedi tabiki
tehlikesiz hisselere gir