Hayır ben sadece uzun vade olarak görmüyorum nedense hktas i geçmiş performansi zaten ortada ama bana göre uzun tutulmaz Ben dediğim uzun da değil aslında evladiyelik bakıyorum
Hayır borsada olmayan ama kaynak üretip projeleri için büyümek isteyen şirketlerin halka arz gibi ama o noktaya gelmemiş hali diyelim.
şirketin büyümek için yatırımcılara ihtiyacı var fonlama sistemlerine başvurup proje detaylarını, paranın nerelere kullanılacağını detaylı anlatıyorlar. Fonlama da yatırım turuna çıkarıyor
Ne kadarlık bütçe lazımca o kadarlık tur oluyor şirketin ana kurucularından paylar dağıtılıyor ortakları çoğalıyor %20 %30 bedelsiz ödeme yapıyorlar yatırım miktarına bağlı olarak.
Eğerki projeleri başarılı olursa isterlerse büyük firmalara exit ediyorlar
Veya dahada büyüyüp halka arza başvurup borsaya giriyorlar.
Spk onaylı olandan işbankasından bir çok startup var ama Onalrın çoğu firmalar için değil destek amaçlı atıyorum adam konser verecek destek istiyor locadan bilet filan veriyor kitap çıkaracak destek bekliyor ilk basımdan imzalı filan böyle küçük şeyler ama onlar için büyük şeyler işte
Ortak var tam emin olamadım ama %20 mi %30 mu pay veriyor olması lazım
Başarılı olan projelendirmelere bakarsak çoğu istediği oranlara ulaşmış haliyle bir an önce hedeflerine odaklanacaklar ki dava edilmesinler. Zaten dediğim gibi ilk spk onaylı en çok güvenilen banka olan işbankası iştirakli
Kolay kolay her proje gelip danışmanlık desteği alamaz çöp projelerle ilgilenmezler o yüzden şu anlık az şirket olması ön talep toplanması tamamlanan açılır yatırıma inceleme süreci var.
Burada olanlar büyük oranla başarı sağlıyor.
Ben ortağa girdim mesela pay almanın dışında hediyeler de veriyorlar kiralama şirketi oldukları için bakalım hayırlısı.
Sonuçta reeder de bir Türkiye'nin telefon şirketlerinden birisiydi fonlama ile destek bulup büyüyüp gelişti borsaya girdi kim bilir bazıları da girebilir diye takip ediyorum pek bilinmiyor böyle yatırımlar ülkemiz de
Biliyorum zaten ikinci dönem yatırım alıyor ortakta en fazla payı ilk yatırıma katılanlar ve ikinci yatırımda ilk onlara açıldığı için alacak aşağı yukarı %50 pay buda şirketin %3 üne denk geliyor ne kadar çok yatırmışlarsa iyi bir oran. Bende bekliyorum bakalım.
Aslında dolar artarsa bu pahalılıkta resesyona gireceğimiz için millet böyle kiralamalara yönelecektir.
Mesala pek yeteneğim yok ama kendi bünyesinde konsollar yok normal firma ve vatandaşlar ilan koyduğu için bana makul gelmiyor ücretler yüksek anlaşma sağlarlarsa kiralarsam
Yeni nesil konsollardan YouTube oyun içeriği üretirdim makinayı satın almak yerine
Aslında monsters bilgisayarla anlaşmışlar ama mining alıp yapsam mı Laptoplarıyla ne kadar verim alırım onuda bilmiyorum bunlar daha sonraki planlarım şimdilik yatırım dursun
Beklentiler o yönde baskılanıyor dolar korkulan olmadı gelecek vergi yükü stopaj artışları yatırımcıyı kaçırmadı ama sırada ki yıllardır konuşuyorlar, kriptodan vergi alımı
Bu ilk defa bu kadar güçlü olmaya başladı son bir kaç aydır yasa onaylanırsa çoğu kişi yatırımları soğuk cüzdana çeker veya yurt dışına aktarır Türk borsalarından nakitte kalırlar buda doları arıtırır.
Sırf bu artbiraj farkından para vuran çok oldu Kasım Şubat arası fiziksel ile dijital arasında bir kaç TL oynamıştı reel alıp dijitalde sattı millet artı %15 faiz verdiler bankalar %1 verirken böyle bir şeye hazır değiliz hala adam gibi bir taslak yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yapma canım kardeşim alınlık çok fırsat var sana tüyo bedelsiz verenleri topla
Bedelsiz verir beklentisiyle biraz yeotk aldım
Ygyo yurealize ettim onun yerine hisse bakıyorum
Cante, hektas, tukas, ASELSAN topla
Tşkler
%680 cante bedelsiz onayı aldı
Sanki onay aldıysa beklentiyi fiyatlamistir bilmiyorum grafik bakmadım ama
teşekkür ederim hemen bı analizlerine bakıyorum
Fiyatlama yaptı geri çekildi benim rahminim 28'den bedelsiz gelir hektas komedi ucuz artık dönemi ASELSAN azami 80'i aşar
Hektas fk kaç 🤔
Pdd 5 sudan ucuz gibi 🙃
O kısmı önemli degil city takasına bak ve şirketin büyüme yatırımına fk ondan yüksek
Fk sini görmediğim için sordum 🤔
Yüksek yatırımlar karşılığında borç ödedigi için
Yeotk nasıl sence
Bu aralar enerjiye bulaşmak istemiyorum ama uzun vadede yeotk bi albenisi var gibi
Enerji, Tarım, Gıda, savunma sanayisi dünyanın gercegi pörföyde her daim kalsin incelemem gerek
ama alım stratejin şu olsun tavandan dibe dönen hisse toplar herkes kaçarken mal al
Portföye eklemek için min 5 yıl vade hedef 9 yıl olacak şekilde gıda büyüme potansiyeli yüksek olan neler var araştırılması sence 🤔
Tukas, hektas al unut aklına geldikçe dua edersin
Hektas a mesafeliyim ama özellikle Tukaş olmak üzere ikisine de yeniden bakıcam çok tşkler
Rica ederim tavandan dip gördü hektas tavan serisi başladığında tüh deme
Hayır ben sadece uzun vade olarak görmüyorum nedense hktas i geçmiş performansi zaten ortada ama bana göre uzun tutulmaz
Ben dediğim uzun da değil aslında evladiyelik bakıyorum
Tüm hisseler uzun vadelidir aslında alım yerini bilmek önemli
Yeok 50 den başladım almaya şu an ki evladiyelik hisselerimden biri o gibi
İlk defa hayatımda vur kaç için ygyo aldım yoksa hiç tarzım değildir
Bol kazanç dilerim
Çok teşekkür ederim
Sanada kardeşim bol. kazanclar
Zarardayız halka arzdan ve alt coinlerden
Halka arzular çok az verdiği için hiç girmedim kripto da anlamıyorum maalesef 🙃
En son startup projesine yatırm yaptım bakalım ne olacak
Kripto mu starup 🤔
Hayır borsada olmayan ama kaynak üretip projeleri için büyümek isteyen şirketlerin halka arz gibi ama o noktaya gelmemiş hali diyelim.
şirketin büyümek için yatırımcılara ihtiyacı var fonlama sistemlerine başvurup proje detaylarını, paranın nerelere kullanılacağını detaylı anlatıyorlar. Fonlama da yatırım turuna çıkarıyor
Ne kadarlık bütçe lazımca o kadarlık tur oluyor şirketin ana kurucularından paylar dağıtılıyor ortakları çoğalıyor %20 %30 bedelsiz ödeme yapıyorlar yatırım miktarına bağlı olarak.
Eğerki projeleri başarılı olursa isterlerse büyük firmalara exit ediyorlar
Veya dahada büyüyüp halka arza başvurup borsaya giriyorlar.
Genelde exit edilirler
Türk firma mi 🤔 ve hangi platformdan yatırım yapıyorsun
Spk onaylı olandan işbankasından bir çok startup var ama Onalrın çoğu firmalar için değil destek amaçlı atıyorum adam konser verecek destek istiyor locadan bilet filan veriyor kitap çıkaracak destek bekliyor ilk basımdan imzalı filan böyle küçük şeyler ama onlar için büyük şeyler işte
Nereden araştırıp yatırım yapabilirim anlamadım 🤔
İşbankası hesabın varsa işcepten investing fon bulucu incele bir
invest.fonbulucu.com/
Desteklediği firmalar sektörde başarı elde etmiş ciro yapmış olanlar
teşekkür ederim şu an aktif yok sanırım kabaca bı baktım
Bu şekilde yatırım aşırı aklıma yattı ama suanki firmalar sanırım çok benlik değil ama kesinlikle takipte kalıcak
Çok teşekkür ederim sen daha önce hiç katıldım mi deneyimin var mı
Ortak var tam emin olamadım ama %20 mi %30 mu pay veriyor olması lazım
Başarılı olan projelendirmelere bakarsak çoğu istediği oranlara ulaşmış haliyle bir an önce hedeflerine odaklanacaklar ki dava edilmesinler. Zaten dediğim gibi ilk spk onaylı en çok güvenilen banka olan işbankası iştirakli
Kolay kolay her proje gelip danışmanlık desteği alamaz çöp projelerle ilgilenmezler o yüzden şu anlık az şirket olması ön talep toplanması tamamlanan açılır yatırıma inceleme süreci var.
Burada olanlar büyük oranla başarı sağlıyor.
Ben ortağa girdim mesela pay almanın dışında hediyeler de veriyorlar kiralama şirketi oldukları için bakalım hayırlısı.
Sonuçta reeder de bir Türkiye'nin telefon şirketlerinden birisiydi fonlama ile destek bulup büyüyüp gelişti borsaya girdi kim bilir bazıları da girebilir diye takip ediyorum pek bilinmiyor böyle yatırımlar ülkemiz de
şu an dikkatimi çeken jisey yok ama siteyi takip etmek için kaydettim hoşuma gitti
Biliyorum zaten ikinci dönem yatırım alıyor ortakta en fazla payı ilk yatırıma katılanlar ve ikinci yatırımda ilk onlara açıldığı için alacak aşağı yukarı %50 pay buda şirketin %3 üne denk geliyor ne kadar çok yatırmışlarsa iyi bir oran. Bende bekliyorum bakalım.
Ortak bana benzeri çok platform olduğu için mantıklı gelmedi ama ona bakıp yatırımın mantigiji çözmeye çalışıyorm
Aslında dolar artarsa bu pahalılıkta resesyona gireceğimiz için millet böyle kiralamalara yönelecektir.
Mesala pek yeteneğim yok ama kendi bünyesinde konsollar yok normal firma ve vatandaşlar ilan koyduğu için bana makul gelmiyor ücretler yüksek anlaşma sağlarlarsa kiralarsam
Yeni nesil konsollardan YouTube oyun içeriği üretirdim makinayı satın almak yerine
Aslında monsters bilgisayarla anlaşmışlar ama mining alıp yapsam mı Laptoplarıyla ne kadar verim alırım onuda bilmiyorum bunlar daha sonraki planlarım şimdilik yatırım dursun
Ben resesyonun dibinden dondugumuz dönemdeyiz diye düşünüyorum bende dolar yıl sonuna 35-37 yi gecmez resesyon derinlesmez gibi
Beklentiler o yönde baskılanıyor dolar korkulan olmadı gelecek vergi yükü stopaj artışları yatırımcıyı kaçırmadı ama sırada ki yıllardır konuşuyorlar, kriptodan vergi alımı
Bu ilk defa bu kadar güçlü olmaya başladı son bir kaç aydır yasa onaylanırsa çoğu kişi yatırımları soğuk cüzdana çeker veya yurt dışına aktarır Türk borsalarından nakitte kalırlar buda doları arıtırır.
Sırf bu artbiraj farkından para vuran çok oldu Kasım Şubat arası fiziksel ile dijital arasında bir kaç TL oynamıştı reel alıp dijitalde sattı millet artı %15 faiz verdiler bankalar %1 verirken böyle bir şeye hazır değiliz hala adam gibi bir taslak yok
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!