Aglamaktan dolayi uyuyamayan var mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ağlamak iyidir be. Bazen gözyaşlarını tutman gerekir onları başka bir zaman doya doya dökebilmek için. Ama ağlaya ağlaya uykuya dalmanın verdiği acı insana çok başka bir haz yaşatır. Melankolik olmayı öğretir, hüzünlü mutlu olmayı...
Iyidir iyidir ama her gun hergun nereye kadar gidecek kiii... Gunduzleride is yerinde aglama krizi geliyor... Gunde 5-6 kere... Once bir burnum sizliyor sonra kosarak disari cikiyorum 5-10 dakika agliyorum sonra...
her gün her gün nereye kadar söyleyeyim sana: ağlayamayacak kadar yorulana kadar. böyle devam ettiğinde sonunda öyle bir noktaya geleceksin ki artık ağlayamayacaksın üstelik ağlamak isteyip de bunu gerçekleştiremeyeceksin ve o zaman ağladığın günleri özleyeceksin
O coook daha kotu yaaaa
alışırsın alışırsın. ben de alıştım, herkes de alışıyor.
Açıkçası, kimse duymasın diye yüzümü yastığa gömûp hıçkıra hıçkıra ağlayıp öyle uyuyakaldığım zamanlar oldu.. dünyanın en tatlı uykusu gibi gelir bana hep...
En kotusude o zaten... Rahat rahat bagira bagira aglayamamak...
Gozlerimin alti yanaklarim kipkirmizi oldu artik
Ne bir erkeğin bir kadına ne de bir kadının bir erkeğe, gözyaşını gözûnden değil de kalbinden akıtıyomuş gbi hissettirmeye ne de gözyaşı değil de kan akıtıyomuş gibi hissetirmeye hakkı yok..
Belliki sen de acı çekiyosun, çek!
Emin ol simdi gecicek bigun demem cok bos gelir, cunku nefes alamiyosun...(sadece bisey fısıldamam gerekseydi) sessizce;geçicek! derdim...
29 yasindayim ve beni onun kadar heyecanlandiran biri olmadi... Tanimadim oyle birini... O yuzdendir kiii hic sevgilim olmadi... Yalandan da olsa kimseye seni seviyorum demedim... Kimsenin elini tutmadim... Elbet gececek... Nefes almaya basladigimda anlayacam... Alevler sonecek ama közü kalacak...
Sem gibi erkek az bulunur demiyorum, diyemiyorum cunku neslimiz bunu soylememe engel oluyo.
Cunku cok uzgunum ki sen gbi kizlarimiz bile azaldi. aşkı temiz yasayan, sevmenin asıl. mantigini kavrayan, kalbindeki insana ihanet etmeyen cok az kisi kaldi. onlardansan eger bence cok sanslisin. emin ol bu yaptigin dogrular sana kâr olarak geri dönecek. hersey gecicek ve sen ne yapmisim ben diyeceksin... simdi inanmazsin, simdi demesi kolay dersin, bilirim.. zaten o yuzden banel kelimeler kullanmiyorum sana. sen sevdigin ve gonlunu verdigin tek kisiyle bu yasina gelmissin. yalansz. baskalarinin duygularini kandirmadan. sen ah almamissin, zor olucak ama sonunda sen mutlu olucaksin sadece sabret yaşım kücük ama tecrube konusuyo emin ol..
Evet tecrune konusuyor...
Guzelde konusuyor... Dahada aglatiyor bni...
Bu yasima kadar gelmedim... Aslinda cook yeni sayilir daha 3 ay oldu tanisali diyebilirim... Ama ilk iki ayimin her ani onunla gecti... Hergun bulusuyorduk falan...
Kiii ben bu kadar hizli olmasini istemedim... O geldi girdi hayatima birden...
Gelecege dair planlardan bahsetti ikimizle ilgili...
Ondan once tanistigim herkesle iki kereden fazla gorusmemistim bn... Ama onunla ikinci gorusmemde tama iste bu dedim... 29 sene sonra karsina cikti dedim... Gecesine de eve gidip gunluk yazmaya basladim hatta...
Sevmissin iste. sevgi boyle bisey, sebepsizce hislerinle seversin sonra nedensizce baglanir kisa sûrede parcan haline getirirsin. hele ki oncesinde daha once bu duyguyu yasamadiysan. bundan sonra ne mi olacak?
Her baktigin kizda onu aramak istiyceksin... bulamazsin bakma bosuna. sevdiysen bulunmaz. belki tam unuttum derken karsina cikicak belli de olmaz. bundan sonra guvenip inanman daha zor olucak, biri hayatina girmek icin daha cok ugrasicak ve sen birini hayatina almak icin binlerce kez dusunuceksin... ya bidaha ayni sey olursa? diye.
Sana tavsiyem, unutmak zorundaysan bunun yollarini bulup bunu istemen.. eger zorunda degilsen pesinden kosup sansini tekrar tekrar denemen. birak at biyere gururu ve yillar sonra keske bunu da yapsaydim belki benimle olurdu pismanligina dusme.. aksi halde zaten unutman da zorlanir. kisa surede bu kadar ask nasil olunur diyenleri de takma. onlar aski secerek yasayanlar. biz secim hakkini kalbimize verenlerdeniz.(biz derken gecmisteki ben)
Bigun sen de ben gbi olucaksin..
Seni ağlatmak istemiyodum bu arada üzgünüm..
Guvenemem zaten ben. Bu kadar kisa surede asik olmamin sebebi zaten guvenmemdi... Daha once kimseye guvenmemistim cunku ben... Hep bir acaba vardi aklimda... Ama o oyle bir dusunceyi hep kaldiriyordu... Ve tabii dedigim gibi ileriye donuk yapacagimiz seylerden bahsetmesi bana bir umut oldu...
Yaaa ozelden yazsam mi
Sorun yok dertlesebilirsin benimle dunyanin en on yargisiz insani oldugumu dusunuyorum.
Ben o günleri geçirdim dostum.. şimdi rahatım sevdiğim uzaklarda ama en azından onu sevdiğimi biliyor içim rahat 😊
Benimkide biliyor onu. Ama yokkk
Cevap
4Cevap
Zor geceler yaşıyorum bende bazen 😕
Ağlıyor musun 😞
Eveeeet...
Aglamam kesiliyor uyumak icin gozlerimi kapatiyorum ki o geliyor gozumun onune...
Gozlerim doluyor tekrarrre
ağlama :/ güçlü olman gerekiyor :(
Guc falan yalan yaaa...
İlk defa birini sevdim dahasi asik oldum bu yasimda...
Hic kolay degil. Hiiic
:( :( :(
aşık olmak çok güzel ama neden üzülüyorsun
İlk askim ilk ask acim oldu...
29 sene ben herkesden kacmisken geldi hayatima girdi, kalbime girdi iki ay boyunca... Heer gunum onunlaydi iki ay boyunca. Ama bir aydir yok...
ilk defa biriyle birlikte hayaller kurdum..
özlemek acı veriyor ama sonrasında birikmiş sevgiyi paylaşıyorsunuz çok hoş olmaz mı :/
Ama o beni istemiyo😢😢😢😢
Yani bole demedi ama bir aydir gorusmuyor...
Aramiyor...
Aklimdaki sorulari cevapliyacagini soledi ama cevaplamiyor daaaa
Söylememiş henüz, çünkü istiyor :/
Tek başına aşk bu kadar büyümez
ilk guvendigim dolayisi ile ilk sevdigim kisi kendisi...
Ağlaman geçti mi
Hayir... Ne aglamamnede burnumun akmasi gecmedi
5 ya da 5 bucuk gibi sizip kaliyorum... Bazen uyandigimda oturur halde oldugumda oluyor... 6 bucukta uyaniyorum zaten
Oha 😱
Kocaman bir aşk bu 😐
Hastanırsın, çık dışarı yorulana kadar koş
Gunde 100-120 km bisiklete biniyorum... -2 derecede...
Yinede bisey olmuyor... Eve gelince yine ayniii
Is yerinde gunduzleride oluyor... Burnum sizliyor basta bir... Kosarak cikiyorum disariya... 5-10 dakika agliyorum... Tekrar giriyorum...
Gunde 5-6 kez oluyor
Uyuşturmayı denedin mi
Nasil
Bilmem
Ozelden yazayim mi
Yok
Nasil bisey yapabilirimmm
Ya karşımda böyle ağlayıp durma sümüklü bende ağlayacağım neredeyse
Bak guldum bu sefer ama sumuklu sumuklu guldum...
Aglamak istersen benim ona gonderemedigim kendime gonderdigim binkac mesaj var paylasabilirim
Gönder gelsin
Ama ozelden gimderirim
Çok ağladım sonuç
O başkasının kolunda degdimi Tabiki hayır
bir ben olmadigima sevindim aslinda...
Basima ilk defa bole bisey geldigi icin abartiyormuyum yoksa diye dusunuyordum cunkuuu
o değil de ağladıktan sonra çok iyi uyunuyor...
Saat 5-5,5 gibi ister istemez uyuyorum zaten uc haftadir...
6,5 tede kalkiyorum zaten
Ben şu an öyle bir durumdayım
Niye agliyorsun?
İlk defa birini sevdim...
İlk defa birinin elini tutmak istedim...
İlk defa birine seni seviyorum demek istedim...
Ama o yok simdi... Bide bugun bir foto koymus faceye... fenaaaaaaa cok fena
Niye olmadi sevmedimi seni?
Bilmiyorum kiiiii...
İki ay hergun gorustuk. Sabah ise giderken aradi, isten cikar cikmaz aradi... Geldi hayatima girdi, kalbime girdi...
Oysaki 29 senedir ben kacmistim...
Sorularimin hepsi cevapsiz su anda... Cevapliyacam diyor ama bir turlu musait olamadi gitti...
2ayda bukadar kor kutuk asik olunur mu ki😊
2 ayda belki olunmaz amaaa 29 senedir bu sekilde heyecanlanmamis biri olur bnce
Anliyorum guzel birsey bu bence olumlu dusun
Guzel derken?
Asikolmak heycan sevgi guzel duygular
Aaaa evet guzelmis bu yasimda bana bunu ogretti ya tesekkur ederim kendisine
Ne guzel iste
Niye ağlayalım ki? Sebep yok
evet
Aglamak rahatlatir diolar ama daha kotu oluyor insann...
Aglasam daha cabuk. uyurum
Evet😕
Neden pekii
Sevdiğim biri var hem çok özledim arkadaşlarım beni hala sevdiğini söylüyorlar ben sevmiyor fikrini düşünüyorum. .. her şeyi ben yaptım ben cabaladım cabalarim boşa gitti. Anıları bile hatirlayamiyorum vazmi geçtim yoksa unuttum mu da bilemiyorum
Hatirlamiyor musun?
İlginc...
Ben nerede ne soyledi onu bile hatirliyorum. Sadece gun kavramimi yitirdim cunku uc haftadir gunde 2 saat uyuyorum sadece...
Zatn onunla tanistiktn sonra gunluk yazmaya baslamistim. Unutmam imkansiz
Ben onu gormeyeli konuşmayali aylar oluyor... temmuzdan beri görmedim. . Geçenlerde yanlışlıkla arama bahanesiyle aradım tabikide geri cevap alamadım. . Ama çok iyi hatırladığım birsey varsa o da onu ilk gördüğüm gün çok net hatırlıyorum hersey zamanla silindi siliniyor ama sanki daha dün görmüşum gibi hatırlıyorum onu ilk gördüğüm ani ne yapmalıyım bilmiyorum tukendim
Buradayım
Sende miii
2011 den beri düzenli olarak her gün diyeilirim
O evreleri atlattım.
Erkek adam aaglar mi laan
Aglarrrr... Hemde nasil aglarrr
Yuz karasi git l*n burdan
Uyumucam bugün :(
Uc haftadir uyku yok bnde
Birini mi kaybettin? Başın sağ olsun :(
Belkide hic bulamadim...
Asigim asik