Güncellemeler
+1 yıl
Kazanmazsam iddiayı katladığım tüm para abimin olacak eğer zarar etmişsem zaten abime 50bin+bana verdiği 50binden ne kadar kaldıysa o kadarını verecem
Merhaba abimle 50bini 6 ay içinde en az 7 kat arttıracağıma dair bir iddiaya girdim ve bana bunun için yarın 50bin lira verecek eğer kazanırsam iddiayı bir arsa var gözüme kestirdiğim katladığım para yetmezse abim üstünü tamamlayıp o arsayı alacak bana kafamda dönen senaryo benim kripto borsasına ilgim var ve genelde büyük borsalarda işlem görmeye başlamamış kripto paralara yatırım yapıyorum günlük olarak bunlardan %1-2 arasında kazanc sağlayıp gunluk al sat şeklinde işlem yaparak her gün bir önceki günün sermayesine en az %1lık bir kazanç ekleyerek 6 ayda bu hedefimi gerçekleştirmek. Sizce çok mu uçuk bir iddia attım ortaya bu arada her gün kazanacam diye bir şey olmayacağının farkındayım o yüzden 7 kat arttırırım dedim zaten her gün kazansam 15 katını kazanırım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Alınma ama acemi birisisin. Şu kadar artarsa şu kadar olur gibisinden piyasa ilerlemez. 50bin lirayı günde %3,2 ayda da %96 arttırman anlamına gelir bu. İster kripto, istersen hisse senedi piyasasında dolaş, önümüzdeki 6 ay bu paeayı kazanamazsın. Globalde bkrsa İstanbul tepe noktaya geldi, gebşemeler an meselesi, fed faiz artışı yapacak kripro borsasında eylül-ekime kadar hareket olmayacağı kanaatindeyim. Bütün yatırım enstrümanları satıcılı geçecekken düşen piyasada kazanman mümkün değil. Kriptoda da düşen pşyasada short açarsan 6 ayda 6 kat yolculuğun donsuz kalmanla neticelenir. Ayrıca 500 lirayı 9k yapmak ile, 50k'yı 300, 300k'yı 3milyon yapmak arasında oransal makastan daha ciddi mesele vardır ki, para miktarı ne kadar yükselirse psikolojik baskı da artar
Eğer bu iddiaya eylül 2024'te girseydin, olur derdim. Maalesef yapamayacaksın
Aslında olay 50 binde değil çok sukur ne ben ne abim 50 bini dert edecek insanlar degiliz benim de onun da aylık kazancının altında ama ben iddiaya girmeyi seviyorum ve dediğiniz üzere500 ile 50binin psikolojik baskısı bir değil bu baskıyı deneyimlemek istiyorum kesinlikle borsada pozisyon açarak kumar oynamaya niyetim yok bir de gem proje dediğimiz alt coinler ile işlemler yapmak istiyorum ona göre de yapacam bunları yaparken her zaman stoplu kayıp miktarını minimuma indirerek devam edecem evet 7 kat belki de büyük bir iddia aslında amacım sadece baskı altındayken doğru adımları atmaya öğrenmek bunun için ortada bir iddia olması paranın başka biri tarafından bana hibe edilmesi ve iddiamı bayağı zorlu bir şekilde ortaya koymam ve kısıtlı zaman bunların hepsi başlı başına zaten birer baskı olacak amacım bunun üstesinden gelmek çünkü biliyorum ki sonuc ne olursa olsun 6 ayın sonunda psikolojik baskıya daha dirençli biri olarak hayatıma devam edecem ve elimden geldiğince o psikolojik baskıyı körükleyecek şekilde yaşama devam edecem bunların hepsi birer artı puan ister iddiayı kazanayım ister kaybedeyim bu iddianın bana katacağı tecrübe bile iddiaya girmem için yeterlidir bana göre
Kendine güveniyorsan borsa hakkında yeteri kadar bilgiye sahipsen olabilir kazanç da sağlasan kayıp da sağlasan o senin abin kazanç sağlarsan sana da pay bırakir zaten kayıp olursa da bir iki lafı geçer sonra unutulur gider 50k kolay kazanılan bir para değil ne yazık ki kaybetmesini de anlık olarak göze alabilmek Cesaret ister
Bilgime ve sezgilerime güveniyorum daha önce de denedim 500 lirayla girdim 9bin lira ile çıktım ama günlük al SAT şeklinde değil basamak basamak ilerlemedim ve 2020 yılıydı yani kripto paraların yükselme zamanları fakat bu sefer kucuk kazanç günlük al SAT üzerinde yürümeye çalışacağım
şu an insanlar genel olarak günlük işlemlere ağırlık veriyorlar normal şartlarda önü açık olan hisseler veya yatırım araçları bir anda patlayabiliyor analiz ön görüş yorum burada önemli faktörler haline geliyor daha önce yapmışsın yine yaparsın
Vallahi yapamazsın. Bu kadar a**** olma abinin parasını yeme
Parasını yeme gibi bir durum yok eğer yapamazsam katladigim para zaten onun olacak ha yok o paradan zarar etmişsem ornegin bana verdiği 50 bin 40 bin olursa ben 40 binin üstüne 50bin daha koyup abime verecem
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!