+1 yılNe kadar ev sahibi varsa ne kadar yüksek kira alan varsa ne kadar faiz fiyatı uygulayan varsa ne kadar ev sahibi varsa ne kadar kiracısına bir filan varsa ne kadar yüksek kira alan varsa Ya kardeşim 3 yıl önce 2 yıl önce 1.000 liraya vermeye çekinen insanlar şimdi evlerine 10.000 15.000 istiyorlar ne kadar böyle insan varsa ben onların anasını avradını soyunu sopunu eşek tekili beşikdekini benim işimi geleceğini yeni sülalesini halasının oğlunu gelinini gelinin kızını kızının dayısının dayısının ebesini ebesinin Nikahına nokta.. anlasın
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Türkiye'de kirası genel olarak daha uygun olan şehirler arasında Eskişehir, Bursa, Kayseri, Samsun ve Adana gibi şehirler bulunuyor. Ancak, kiralar şehir içindeki konum, daire tipi ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir. Kiralama fiyatları hakkında daha kesin bilgi almak için ilgili şehirlerdeki emlakçılar veya kiralama web siteleriyle iletişime geçebilirsiniz.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 23,3b cevap paylaştı.
u +1 yılAntalya
10 Yorumla
+1 yılİstanbul dışındaki tüm şehirlerde uygun kiralık ev bulunabiliyor. İstanbul'da her yer çok pahalı. Bu sebeple haziranda memlekete döneceğim.
21 Yorumla- +1 yıl
Bursaya gel ev arkadaşı arıyorum kendi evime
+1 yılBu ülkeyi bu hale getirenlerin Allah belasını versin
41 Yorumla- +1 yıl
Seçimlerde kaybettiler artık halk uyumuyor akıllandı buna seviniyorum
şu an eski kiracılar
Hangi şehirde olduğu fark etmiyor
Eski kiracılar bedavaya oturuyor resmen10 YorumlaDoğu tarafında ucuz, bide küçük şehirlerde ucuzdur diye düşünüyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Terör olmasa doğuda yaşardım
Sivasta yaşıyorum burada ucuz doğu illeri ve iç anadolu illerine bak
20 Yorumla
+1 yılHiçbiri hatta doğu diyenler bilmiyor sanırım çok kötü evlerin bile kirası çok pahalı
10 YorumlaEv sahipleri görmesin iki üç katarlar
-
Yozgat'a beklerim10 Yorumla
+1 yılBüyük şehir olmasına rağmen diğerlerine bakınca Bursa
13 Yorumla- +1 yıl
Bursadamisin sen nasıl ucuz 😂
- +1 yıl
Öyle
- +1 yıl
Bnde bursadayim 15 den aşağı kira yok nasıl ucuz anca berbat durumda olan mahallelerde var
Para & Ekonomi konusunda 336 cevap paylaştı. Kendi yaşadığım şehrime ucuz diyebilirim haricini bilemem ama İstanbul kesin pahalıdır
10 Yorumla
+1 yılUcuz yer kalmadı ucuz bir şey de kalmadı ama hak eden bir toplum olduğumuz için allah Tayyip Erdoğan’dan razı olsun rabbim ona uzun ömürler versin ve 20 yıl daha tahtta kalmasını nasip etsin belki o zaman düzelir bu ekonomi
17 Yorumla- +1 yıl
Abi canım misin kimin yüzünden ekonomi bu halde bi bak araştır istersen bu kadar mı kör oldunuz
- +1 yıl
Yaw hadi diyelim ben bilmiyorum bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp sen biliyorsun Allah’ını seversen bana söyle bende öğrenmiş olurum hadi bi aydınlat
- +1 yıl
Sen bu zamana kadar aydinlanmadiysan ben seni nası aydınlatıyım be abi 30 yaşına gelmişsin ne diyim ben sana..
- +1 yıl
Sen haklısın 30 yaşında olan ben bilmeyen ben 19 yaşında olup bilen bildiğini söylemeyen sen ben cahal olmayı kabul ediyorum ama bana anlat bilgili olduğunu kanıtla bana neden ekonomi Yüksek Selahattin Demirtaş mı eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu mu meral Akşener mi eski başkan Abdullah Gül mü kim yani söyle bana
- +1 yıl
Hepsi birbirinden beter ya ama senin bunu kabullenmemende biraz komik yani şu an dışarıya çok sor bakalım ekonomi durumunu tabi kendinin gibi birilerini bulamazsan halk canından gezdi Allah aşkına asgari ücretle çalışan insanlar var ev gecindirmeye çalışan kira ödeyen çocuğunu okutan başka geliri olmayan sen onlara bir sor bakalım gerçekten iyi mi kötü mü ekonomi ya da sorumlusu kim millet 20 yıl daha kalsa türkiye diye bisey kalmayacak artık ortada sence neden çoğu genç ailesini sevdiği ülkeyi bırakıp yurt dışında yaşamak istiyor soruyorum sana bir çok insan gecekondu tarzında eski püskü evlere neden en az 10 - 15 bin TL vermek zorunda kimse istemez mi güzel yerlerde yaşamak ya da marka marka giyinmek güzel yemekler yemek tatil yapmak çoğu kişi artık gözünü açtı solcu değilim ama benim de sabrım kalmadı artık üni okuyan öğrenciler atanamıyor o kadar emek veriyorsun okumak için masraf yapıyorsun ve gidip marketlerde orada burada sürünüyorsun bir çok genç hayalini yaşayamıyor
- +1 yıl
Neden yüksek onuda savunduğun liderine sor belki senk bazı konularda inandırır
- +1 yıl
😂😂😂😂😂 beni bir sen anladın sende yarım yamalak ve biraz yanlış anladın 🙃 ben de diyorum ki bak millet oy verip başa çıkarttı ya kimisi peygamber diyordu hatta şimdi bende onu dile getiriyorum da müstahak mu millete benim savunduğum lider kim sence? Millet aç kalmaya en kötü evde oturmayı hak ediyor ne demiş üstat; celladına aşık ise bir millet müstahaktır her türlü zillet. Evet benim kuzenim de atanamayan mağdurlardan her şey belli zaten biz bunu yıllar önce her dile getirdiğimiz zaman vatan haini olarak tepki alıyorduk şimdi şimdi ise herkes yakınıyor ama biz artık onları affetmiyoruz
Gizli Üye(18-24)+1 yılAdana hürriyet mah.
Ankara çincin mah.
Bartın aladağ mah.22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBayadır gitmedim baba bilmiyom
Aksaray biz 3+1 evde oturuyoruz 9.500₺ ödüyoruz ev yeni çok güzel ve genel olarak kiralar böyle daha ucuz da bulabilirsiniz 5-6 bin arası güzel evler de var
10 Yorumla
+1 yılKimsesizler mezarlığı galiba orada ücret talep edilmiyor
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenellikle doğu Anadolu şehirleri ve küçük sehirler iş imkanı az olan şehirler daha da ucuz oluyor ama büyük şehir gibi oralwrda da yaşanmıyor. Benim bildiğim Iğdır Bitlis Muş Siirt Kars Ardahan
10 Yorumla
+1 yılİstanbul. Bodrum katlar. Köpeği bağlasan durmaz. 😅
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir yer yok artık
30 YorumlaGenelde küçük şehirlerdir
20 YorumlaKüçük Anadolu şehirleri
20 YorumlaZimbabve, Kamerun, Zambiya, Nijer... 🤔
20 Yorumla
+1 yılKırsal merkeze uzak yerler
20 Yorumla
+1 yılBence mersin veya Ankara
20 Yorumla
+1 yılYani hiç bı fikrim yok
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılBence adana ucuz bir şehir
10 Yorumla Uşak Ardahan Osmaniye böyle küçük sehirler iste
14 Yorumla- +1 yıl
Ardahan'da ucuz mu? Bence bilgi çok güncel değil.
- +1 yıl
Tahmin ettin anladığım kadarıyla. Keşke dediğin gibi olsaydı ama maalesef öyle değil.
+1 yılDoğu taraflarıdır galiba
10 YorumlaYozgat’ta kesin ucuzdur.
10 Yorumla
+1 yılİcanadolu falandır heralde
10 Yorumla
+1 yılYozgat, Samsun, gaziantep güney doğu, iç anadolu
13 Yorumla- +1 yıl
Öyle bi yer yok ozaman
+1 yılKüçük kesimlerdir herhalde.
10 Yorumla
+1 yılGüney doğu anadolu bölgesi olabilir
12 Yorumla- +1 yıl
Olamaz turkiyenin en pahali şehri konut bazında sanliurfa
- +1 yıl
Burdur Isparta Gümüşhane bayburt olceginde şehirler olduğunu düşünüyorum gidip gördüğümde kiralar uygun gelmişti ama yeni binalar pahalı yinede
+1 yılEskisehir bursa Ankara filandir
13 Yorumla- +1 yıl
Bursa da İstanbul gibi
- +1 yıl
Pahalimi ayyy nebilim gerci ne ucuzki adim atsam. para
- +1 yıl
Farki yok
+1 yılBir ara araştırdım mardin ve Elazığ idi galiba
10 Yorumla
+1 yılEv arkadaşı arıyorum bende bursada 2 bin TL ye
10 Yorumla
+1 yılSamsunda 700 lira veriyorum kira şehrin göbeğinde
132 Yorumla- +1 yıl
Kadifekale 😂😂
- +1 yıl
Nerde oturdun ev 3+1 mutfak çok iyi değil klozet var olum flamslms
- +1 yıl
Oralar biraz phallıdır
- +1 yıl
@Melisaahh Sen kadifekaleyi nerden biliyorsun
- +1 yıl
@Melisaahh yalnız yaşıyorum, efsane deniz manzaram var, en üst katta oturuyorum, evin içi gayet iyi bi mutfak biraz eski ama çokta sayılmaz efsane ev ama seneye kirayı baya yükseltir :D
- +1 yıl
Eski sevgilim orada oturuyordu mahalle ayri sulalesi ayri belaydi gerek yok 🤣 @Melisaahh
- +1 yıl
@Melisaahh Yok be 4k dan başlıyor
- +1 yıl
@Melisaahh Atakum'da ev bakıyorum
- +1 yıl
@kagaans olum kendimi fakir hissettim :D
- +1 yıl
B*k var buyur gel zaten kalabalik burasi baska yere git sen 🤣🤣🤣 @Melisaahh
- +1 yıl
Fakir olmasan kadifekalede ne isin var a*k @SatanistBeyyy
- +1 yıl
@kagaans olum web siteden para kazanıyorum :D aylık gelirim iyi burası aceleyle tutuldu, atakum bakıyorum
- +1 yıl
O zaman gel kadikoye gideriz @Melisaahh
Tamam ulan sende zenginsin ben fakirim🤣 @SatanistBeyyy - +1 yıl
@kagaans yok :D neyse aga sessize alcam bıdı bıdı bildirim geliyo
- +1 yıl
@Melisaahh özele geçsenize bildirim gelmesin daha kaldırcam yorumları
- +1 yıl
@SatanistBeyyy atakum ilkadımda kalkancı baruthane kısımları canikte hasköy falan onun dışında bir yerlerden bakma bence
- +1 yıl
@Melisaahh Kalkancaya bakıyorum, atakuma bakıyorum, 15 bine kadar kira bakıyorum işte iyi bir yer bulursam, buraya ev almak için taşındım, aldım da yapılması 2 sene sürecek onu bekliyorum
- +1 yıl
@SatanistBeyyy ya hayırlı olsun o halde eğer maddiyatın yeterse daha iyi olur çünkü buranın dışındaki yerleri çok tekin bulmuyorum gerçi siz yetişkin erkeksiniz belki dert olmaz ama ben kendi adıma tehlikeli geliyor bana
- +1 yıl
@Melisaahh Bir şey diyeyim mi tekin yerler felan diyoruz ya, ben burada bu zamana kadar hiç bir şey olduğunu görmedim, serseride yok, belki zeytinlik felan olabilir de, buralar o kadar değil, sen yalnız mı yaşıyorsun
- +1 yıl
@Melisaahh neyse ben kaçıyorum seni takipe alayım konuşuruz sonra
- +1 yıl
@Melisaahh Sende haklısın, en iyisi tabi ki, neyse görüşmek üzere istek attım size
- Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHer şehrin pahalı ve ucuz yerleri vardır
10 Yorumla
+1 yılKarabük’te öğrencilere ucuz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUcuz ilçeler var sadece
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüneydoğu Anadolu bölgesi
10 YorumlaEv arkadaşlığı en güzeli
12 Yorumla- +1 yıl
Allah mecbur etmesin hiç mantıklı değil ev arkadaşı
+1 yılKırşehir Yozgat doğu illeri veya ilçeleri
00 Yorumla
+1 yılZonguldak Yozgat
20 YorumlaSamsun 650 tl kira var
21 Yorumla
+1 yılDoğu tarafında
20 Yorumla
+1 yılsahibindeni aç bak
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence mersin, 55 veriyorum, 4 1 dublex
10 Yorumla
+1 yılAntalya
10 Yorumla
+1 yılBilecik
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 513 cevap paylaştı. Ucuz il kalmadı ki
10 Yorumla
+1 yılYok ki
10 Yorumla
+1 yılAydın
10 Yorumla
+1 yılİst 8000
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 469 cevap paylaştı.
+1 yılBursa
10 Yorumla Ucuz bir yer kalmadı artık
10 YorumlaBilecik
10 Yorumla
+1 yılHiçbiri
10 Yorumla
+1 yılMezarlıklar
10 Yorumlaİstanbul elendi.
10 Yorumla
+1 yılSarı sayfadan bak 😂
20 Yorumla
+1 yılBizim kóy