Aile & Toplum Hangi şehirde ev kiraları daha ucuzdur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Üniversite için ev tutmayı düşünüyorum ama hangi şehirde diğerlerine kıyasla daha az fiyatlıdır? Kocaeli Bursa Balıkesir Manisa Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi şehirde ev kiraları daha ucuzdur? Cevapla Üniversite Soruları En Ucuz Soruları Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kurpagiribanzarşi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kuş uçmaz kervan geçmez noktalar ucuz olur. Bunun dışında her yer aynıdır bence. 0 0 Yorumla
eray1970 Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Artık ucuz ev kalmadı herkes ev arkadaşı oluyor tek başına ev tutmak hayal 0 0 Yorumla
Èmreecan Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Manisa diye tahmin ettim ama ucuz bir evin kalmadığını zannediyorum artık 0 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 994 cevap paylaştı. Önce üniversiteyi kazan:) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilgi edinmeye çalışıyorum 🙂 Yorumla
FıstıklıLolilop Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 422 cevap paylaştı. Balıkesir ayvalık mis 0 0 Yorumla
Ayshiny Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 82% +1 yıl Bence her yer pahalı artık ucuza bir şey yok. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kuş uçmaz kervan geçmez noktalar ucuz olur. Bunun dışında her yer aynıdır bence.
Artık ucuz ev kalmadı herkes ev arkadaşı oluyor tek başına ev tutmak hayal
Manisa diye tahmin ettim ama ucuz bir evin kalmadığını zannediyorum artık
Önce üniversiteyi kazan:)
Bilgi edinmeye çalışıyorum 🙂
Balıkesir ayvalık mis
Bence her yer pahalı artık ucuza bir şey yok.
orada yaşayan arkadaşlarım var
Heryerde pahalı
Önce kazan puana göre düşün