Kira fiyatları olsun eğlence olsun restorant fiyatları olsun her şeyi yazabiliyorsanız yazın en ucuz şehir neresi bir görelim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖyle yerler pek kalmadı ama zonguldakta kiralar biraz daha uygun tüm evler genel olarak deniz görür fakir mahalleleride zengin yerleri de sakindir zengini de fakiri de aynı yerden alışveriş yapar vs orada müteahitlik yapıyoruz ama sosyallik 0 herkes iş ev hafta sonları bomboş her yer gelişmişlik İstanbul'a kıyasla 1980 gibi topluma taşıma araçları yolları vs ama sakin yerler sosyallik istemiyorsan mesela devlet daireleri bomboş hemen halledersin işini hastaneler genellikle boş olur
053 Yorumla
Soran+1 yılHiç restorant cafe bar club en kötü pavyon yokmu
- +1 yıl
Cafeler var üniverste bölgesinde bir sürü bilardo oyun salonları ondan sonra at kafası diye bir kafe var her gün canlı müzikli bi kafe ondan sonra denizin dibinde bi gece klübü var kumsalda konserler vs oluyor pavyon dediğin yerler biraz zonguldak dışında kalıyor bakacakkadı devrek taraflarında karabüğe doğru giderken şehir dışında yani
Soran+1 yılSadece bir tane mi gece kulübü var?
- +1 yıl
Aslında şöyle diyeyim abi İstanbul'da İzmir'de yaşamadıysan aktif yaşamayı sevmiyorsan sana tavsiye ederim ama herkes herkesi tanır 2 tane işlek caddesi var zaten bir gördüğün kişiyi 1 saat sonra yine görürsün öyle bi yer ama hiç gelişmiş bir yer değil İstanbul'a kıyasla 40 sene geriden geliyor en basiti kanalizasyon kapağında bile İzmir gaziemir belediyesi yazıyor parklardaki aletlerde kadıköy belediysei vs çok geriden gelen bi yer
- +1 yıl
Abi be bekliyorsun küçücük yer zonguldak
- +1 yıl
Sen olduğuna şükret
- +1 yıl
Şehir çok dik yokuşlu araban yoksa sıkıntı yaşarsın ya sürekli minübüsleri kullanırsın ya da dağ bayır çıkarsın zaten her yerde uzun uzun yukarıki mahalellere merdivenler var bacak kası yaparsın bol boş
- +1 yıl
İnsanları asosyal insanlar genellikle
Soran+1 yılÇok iyi ya tam benlikmiş ev kirası ne kadar merkez de ortalama yani ortalama bir ev için soruyorum çok eski olmayan
Soran+1 yılNiye asosyaller o kadar acaba iş imkanı fazla var mı
- +1 yıl
İş imkanı yok genel olarak gençler işsiz
- +1 yıl
Ama mesleğin varsa kolay bulursun
- +1 yıl
Ya şimdi şöyle söyleyeyim babam 10 senedir müteahit zonguldakta bende genellikle oradayım mesela geçen sene ful ordaydım İstanbul'da yaşıyoruz normalde orada iş yapıyoruz geçen sene ful ordaydım yılbaşı için veya bayramlarda İstanbul'a gelip gidiyordum babamın bir sürü evi olmasına ramen 3-4 senelik bir suitte oturuyor 1+1 2019 yılından bi bina 4. Kat 1+1 2021 de tuttu orayı kirası 900 liraydı geniş kullanoşlı bi ev şu anda aynı binada yan daire 4 bin galiba kirası
- +1 yıl
Babamın olduğu mahalle savcıların polislerin kuyumcuların öğretmenlerin üst sınıfların mahallesi
- +1 yıl
Yazın mesela git her yerde plaj var çok güzel denize gidersin her yer sakin piknik için bir sürü yer var kafan rahatlar kısacası hiçbir curcuna yok hatta bundan sıkılırsın bile bi süre sonra büyük şehirde yaşıyorsn
Soran+1 yılBir kaç tane iş te tecrübem var sahil de içene kimse bir şey dermi uzak mı merkeze sahil
- +1 yıl
Merkez deniz dibinde zaten
- +1 yıl
Orada kimse bir şey demez 50 senedir chp başında
- +1 yıl
Yeni dönemde akp geldi ama herkes cumhuriyetçi insanlar hatta başörtülü bile yaşlı görmezsin
- +1 yıl
Zaten mahalleler yukarıda deniz dibinde değil her yerden minibüsler geçiyor binersin 10 dk da merkezdesin zaten rampa aşağa iniyorlar sadece evlere çıkarken kullanabilirsin sadeve minibüs
Soran+1 yılPeki sosyalleşmek zormu kızlarla sahilde falan öyle bir anlattın ki yaşadım orayı kira olayı gerçekten çok iyimiş
- +1 yıl
Şehir direkt bu kanka
- +1 yıl
30 dk
- +1 yıl
Kanka sosyalleşmek şöyle şehirde çok fazla genç kız var mesela sokağa dışarılara otobüse minibüse binince direkt her yerde genç güzel kızlar var zonguldağın kızları çok güzeller ama herkese ilgi göstermezler yani arkadaşlık kurman lazım
- +1 yıl
Hepsi içer bu arada
- +1 yıl
İzmir gibi bi yer
Soran+1 yılÇok iyiymiş ya sevdim bu şehiri bir gün cesaret edip gidersem bu şehirden gelirim
Soran+1 yılSahilin ücretli kısımları var mı sahilde alkol satan yerler var mı sahilde gündüz ya da gece içmek sıkıntı mı sahillerde bekçi gibi bir şey geziyor mu gece falan gece sahil kısmı sıkıntılı mı
- +1 yıl
Sahil tamamen ücretsiz zaten sahil olaral yürüyüş yeri kozlu semtinde var birde avm denizin dibinde avmnin altında kumsal var gençler alkol alır ateş yakar takılırlar genelde ücretsiz tamamen her yeri birde liman arkası var orada alkol alıp kafayı bulurlar genelde
- +1 yıl
Kimse gezmez merak etme hiçbir şekilde güvenlik tarzı şeyler yok istediğini yaparsın zaten küçük şehir sorun olmadığı için
- +1 yıl
Sahilde git iç birde eğer videoda gördüysen valilik binasının oraya sahil yaptılar yürüyül tarzı oturmamyerleri geceleri çingeneler orada darbukalarla klarnetlerle şarkı söylerler falan sarar
Soran+1 yılSıkıntılı mahallesi merkeze uzak mı çeşme ve dilaver neresi ilginç isimler gece sahil sıkıntılı olur mu bekçi polis devriye atıyor mu
- +1 yıl
İnternete demirpark avm yaz ordan görürsün avmnin altı kumsal orada herkes içer takılır dediğim gibi avmnin altında carfour var istediğni alırsın birde o videodaki büyük cami gibi yer var ya orada da var sahilleri parça parça kısaca tek bir bütün değil kozlu sahil daha geniş
- +1 yıl
Dilaver çok içeride oralar köy olarak geçiyor zaten devreğe doğru içeriye karabüğe doğru giderken oralar
- +1 yıl
Tehlikeli mahallesi ikinci makas mahallesi herkes çingene çok hırsızlık oluyor oralarda birde karaelmas mahallesi sıkıntı diğer yerler kolay
- +1 yıl
Ama sana bahçelievler taraflarını tabsiye ederim
Soran+1 yılBahçelievler güzel bir yer mi merkez demi
- +1 yıl
Merkez söylediğim her yer merkez olarak geçiyor
- +1 yıl
Bahçelievler babamın oturduğu yer babam müteahit iş adamı o bölgede kuyumcu polis öğretmen hakim avukat mimar öğretmenler oturuyor
- +1 yıl
Sen videoyu izledin mi beğendin mi zonguldağı
Soran+1 yılGüzel bence eskişehir kadar olmasada bence sosyalleşme imkanı daha fazla insanlarla gibi geldi bana yerlisi nasıl bir de mektep var mı orada 😁
- +1 yıl
Var tabi neden olmasın okulsuz yer mi olur üniverstesi de var ben orada okuyacaktım vazgeçtim mesela
- +1 yıl
Yerlisi çok yardım sever çok fazla seni düşünen insanlar en basiti babamın inşaat yaptığı sokaktaki bakkal beni kahvaltıya çağırıyor bakkalın hanımı annemle görüşüyorlar birbirlerini yemeğe çağırıyorlar vs en ufak bir sorunda hemen arayıp sorarlar aramasan darılırlar yani 1 sene gibi kısa sürede 30-40 senelik dostluklar kurabilirsin
- +1 yıl
Zaten şehrin yarısı trabzonlu ve rizeli tüm iş adamları trabzonlu şampiyon olunca trabzon gibi kutlanır bizde trabzonluyuz
Soran+1 yılMektepten kasıt başka genel ev 😁
- +1 yıl
Ahaha onu bilmiyorum işte ama buluruz illaki vardır sen sevdin mi zonguldağı
Soran+1 yılGüzel bence yaşanılabilir
- +1 yıl
Ama kanka sana kötü yanlarından bahsedeyim Kasım ayından ocak ayına kadar falan hatta marta kadar havalar bok gibi fırtınalı oluyor zaten havası biraz pis kömür ocaklarından dolayı evin çok kirlenir
- +1 yıl
Herkes artık doğalgaz kullanıyor ama havası pis biraz doğası güzel olmasına ramen birde eski bakımsız bi yer
Soran+1 yılGezmeye gidilir ama yaşamak içinde fena değil gibi
- +1 yıl
Güzel yer seviyorum ama bi o kadarda nefret ediyorum öyle bi mekan
Soran+1 yıl😂😂 yaşadığın yere alıştıysan öyle oluyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
15Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKaraman der noktayı koyarım gadası
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEdirne hariç her yer olabilir diye düşünüyorum. Bi wc parası bile 10₺ burada. Bıhtıh yav bıhtıh
03 Yorumla
Soran+1 yılKırşehir ve zonguldak iyimiş
Cevap sahibi+1 yılZonguldağa gidiyorum hemen ahjdssj
Soran+1 yılZonguldak güzel gibi
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla en ucuzu neresi bilmem ama en pahalı şehirlerden biri gaziantep. Suriyeliler piyasanın a koydu.
015 Yorumla
Soran+1 yılAntep e hiç gitmedim ama pahalı olduğunu biliyorum yeme içme pahalıymış yıllardır
Cevap sahibi+1 yılEmin ol her şey o kadar pahalı ki yeme içme bile çok ucuz geliyo. 70 m² evlerin kiralari 10.000 den başlıyo. O da en kötü semtte. Zaten ev almak hayal burada. 2 milyonu gözden çıkaracaksın en az. Ben kaçmanın yolunu arıyorum. Küçük bir batı şehrine taşınıcam.
Soran+1 yılO zaman eskişehir sevebilirsin
Cevap sahibi+1 yılEskişehir de öğrenci şehri ya ister istemez pahalı olmaz mı?
Soran+1 yılBen burada yaşıyorum biz de de en az 2 milyon bir ev 2+1 için konuşuyorum 10000 e ortalama bir iki artı bir bulabilirsin eskişehir de nerede oturursan otur merkeze en fazla yarım saat uzaklıktasın
Cevap sahibi+1 yılEn azından dopdolu bir şehir. Gaziantepte suriyeliden başka bi şey yok. Gezilecek bir iki yer var. Klasik güneydoğu şehri.
Soran+1 yılHiç gitmedim doğu tarafına bilmiyorum bir de antepli kadınlar hep balıketli mi sanki aklımda öyle kalmış gaziantepli bir arkadaşım vardı o söylemişti
Cevap sahibi+1 yılmaalesef çoğu obez. Kilolu olmayı da marifet sanıyolar. Ben aslen şanlıurfalıyım. Gaziantep insanları keyfine çok düşkündür. Öyle böyle değil ama.
Soran+1 yılÇalışmayı sevmiyorlar mı nasıl keyifçilik yapıyorlar
Cevap sahibi+1 yılÇalışmayı sevmemek değil de kendi keyifleri için bütün herkesin rahatını bozabilirler. Çok benciller. Antepli birine denk gelirsen yaklaşma bile. 20 yıldır onlarlayım ve antepli bir arkadaşım yok😅
Soran+1 yılBir arkadaşım vardı çok iyi çocuktu ama çok pisti temizlik sıfırdı
Cevap sahibi+1 yılSamimilerdir konuşkanlardır ama hiç kişi hakkını gözetmezler sanki dünyada sadece kendileri varmış gibi davranırlar.
Soran+1 yılAnladım demek istediğini her ilin insanı farklı oluyor işte
Cevap sahibi+1 yılSen nerelşsin kardeşim
Soran+1 yılEskişehir
Karadeniz tarafı kanka Anadolu'dan ve doğudan göç almayan tek yer orası kaldı
01 Yorumla
Soran+1 yılKira fiyatları ne durumda acaba merkez de falan
Öyle bir yer yok sanırım Türkiyede
11 Yorumla
Soran+1 yılZonguldak ve kırşehir uygun şu ana kadar
Bayburt dur orası
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl fiyatlar kira restorant bar?
Soran+1 yılVay anasını çok iyi lan
Soran+1 yılEv kiraları?
tokat falan o bölgedeki iller
01 Yorumla
Soran+1 yılZonguldak ve kırşehir
küçük şehirlere bakacaksın
01 Yorumla
+1 yılTr de ucuz bı yer varsa orada bı bokluk vardir
01 Yorumla
Doğu tabiki ucuzluk olarak
05 Yorumla
Soran+1 yılMesela?
Soran+1 yılMesela neler ucuz
Soran+1 yılMantıklı 😁
- Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılaydın tarafı ucuz hala ve çanakkale
01 Yorumla
Soran+1 yılRestorant bar cafe kira fiyatları nasıl
Doğu iyidir fiyatlar uygun ama iş gücü az
07 Yorumla
Soran+1 yılDoğunun bazı illeri pahalı diye biliyorum
Soran+1 yılSen nerede yaşıyorsun kira fiyatları cafe restoran bar fiyatları nasıl insanlar sosyal mi
Soran+1 yılZonguldak ve kırşehir uygunmuş
Soran+1 yılZonguldak fena değil
En ucuz ve en pahalı şehir İstanbul.
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın sanırım ama istanbulun en ucuzu da sürünmenin bir alt seviyesi gibi
Soran+1 yılEvet her şey mümkün yalı da oturanda var gece konduda oturan var
+1 yılAnkara
15 Yorumla
Soran+1 yılAnkara sosyallik açısından nasıl cafe restorant bar
Soran+1 yılKira fiyatları
- +1 yıl
iyi
Soran+1 yılNe kadar ortalama bir dairenin kirası
+1 yılKöyler
11 Yorumla
Soran+1 yılKöy de yaşamak sıkıntı şehirli insan için
Kars olabilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok uzak 😊
Soran+1 yılDenizi görse yeter herhalde en azından denizi seyredip sakinlersin
Türkiye'de öyle bir şehir yok
01 Yorumla
+1 yılHakkari
03 Yorumla
Soran+1 yılKira fiyatları nasıl sosyallik durumları nasıl restorant cafe bar var mı
- +1 yıl
Espri yaptım yani heryer pahalı zaten
Soran+1 yılZonguldak ve kırşehir ucuz şu ana kadar
Öyle biryer var mı ya
01 Yorumla
Soran+1 yılŞu an zonguldak ve kırşehir mantıklı geldi
Kırşehir ucuz
09 Yorumla
Soran+1 yılAnlatsana biraz kira olayları merkezde ne kadar sosyalleşmek için ne yapılır cafe restorant bar sayısı çok mu ya da parklarda içeni ayıplayan bir kitle var mı?
Soran+1 yılParkta niye içilmiyor ayıplıyorlarmı kovuyorlar mı kale sıkıntılı bir yer mi kiralar ortalama ne kadar
Soran+1 yılKira çok iyimiş iş imkanı çok mu
Soran+1 yılO kötüymüş eyvallah ne güzel anlattın
Soran+1 yıl👍👍👍
+1 yılhalep
01 Yorumla
+1 yılUganda
00 Yorumla
+1 yılHer yer pahalı
01 Yorumla
Soran+1 yılKırşehir ve zonguldak ucuzmuş
+1 yılNewyork
00 YorumlaKüçük sehirler