Beni beğendi ve evlenmek istiyor. Tereddütlüydüm ama üni. masraflarımı karşılayacağını ve ev alacağını söyledi ailemle de konuşmak istiyor şu an niyeti ciddi
Soru troll değil gerçekten çok ciddiyim
Beni beğendi ve evlenmek istiyor. Tereddütlüydüm ama üni. masraflarımı karşılayacağını ve ev alacağını söyledi ailemle de konuşmak istiyor şu an niyeti ciddi
Soru troll değil gerçekten çok ciddiyim
İnsan sadece görüp duyduğu şeylerle değil görmediği ama hissettiği şeylerle yaşar. Umut, sevgi, saygı, inanç gibi duyguların asla elle tutulur bir yanı yoktur ama buram buram hissedilir. Ve tüm bunları kaybettikçe eskiye özlem duyar olduk. Çünkü her şey lüks ya da daha konforlu yaşamak değil. Şimdi evinde her türlü imkana sahip ama asla mutlu olamayan insanlarla dolu gezegen. Geçtiğimiz günlerde bir köyde hayvanlarla köyde muhteşem zaman geçiren birinin videosuna denk geldim ve kendimi sorguladım. Burada ne yapıyoruz, mücadele ediyoruz.
Işığın Büyüsüne Kapılıp Lambaya Hapsolan İnsanlar..
Başlık bu olabilir. ️
torunu yaşında ki kızla evlenmek iğrenç birdüşünce sakın bu yola girme o adamla cinsel bir hayatın da olucak baban hatta deden yaşında ki bir adamla sırf bunun için yatma git burs al ya da iş bul ama sakın onunla evlenme başına çok büyük dert alırsın çok fazla kadının hayatı bu şekilde mahfoluyor
Şimdi veriyor o parayı peki ayrılırsan almaz mı , boşuna kendini yıpratırsın , seveceğin aşık olacağın biriyle evlen , rızkın kadar yersin hayatta bi o garantilenmiş gerisi senin elinde.
Tabi ki evlenilmez. Evlilik para karşılığı satılabilecek bir şey değil. Gerçekten okumak istiyorsan bunu evlilik karşılığı olmadan yapabilecek insanlar ve kurumlar da mevcut. Zaten bunu kullanarak evlenmek isteyen bir kişi var karşında ve bu durum dahi başlı başına sıkıntılı
Cevap
68Cevap
Para tarafından hipnotize edilmiş bir toplum haline gelmişiz herkes para dışında bir şey düşünemez olmuş.
Hayata 1 defa gelmişsin hayatını 50 yaşında bir adamla zindan hayatı yaşamaya değer mi
İğrenç bir şey mideniz nasıl alıyor gerçekten. yanlış bir şey
Günahini almamak lazim iyiside vardir ama kötüsüde coktur. Asla okulun bitmeden işini elline almadan evlenme... kendinin ayaklari üstünde durmadan kendinden emin olmadan, kendine güvenen bi Kiz olmadan evlenme para pul icin asla!!!
Senin altin bileziğin mesleğindir!!
Beni okutacağına dair söz verdi ve üni. masraflarımı o karşılıyacak.
O zaten okumuş biri
Yani evet düşündüm zaten kendiside sebebini söyledi
Benden büyük 3 kızı var onun
Helal yolla eğlenmek istediğini söyledi . Ve aynı zamanda genç olmam onun hoşuna gidiyormuş.
Güzel kardeşim bu hayatta her şey para değildir kesinlikle. Bir insan üç şey için evlilik yapar; güzelliği için, zenginliği için, dini için. Birincisi için evlenirsen elbet birgün kaybedersin, ikincisi için evlenirsen yine elbet birgün kaybedersin ancak üçüncüsü için evlenirsen üçünüde kazanırsın. Kalpler ve akıl birbiriyle uyumadan böyle bir adımı fani hevesler için heba etmeyin.
Adam dindar zaten. Bende tesettürlüyüm
Mevzu şu yalnız, para için evlilik olmamalı. Gerçekten güzel duygular beslemediğin bir insanla hayatını birleştirmek çok büyük bir risk.
Ben onu sevmeye başlıyorum
Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu yaşatsın sana kardeşim.
Amin teşekkür ederim
Bebeğim şimdi moda böyle... Ama donuna kadar almayı unutma yaaa o kadar da aptal olamazsın sevdiğin için evlenecek değilsi her halde zaten ilk ay 1 gün boş bir gün dolu olurda sonraları hapla balla hafta ayı bulur başarılar
Sen daha 18 yaşındasın delirdin mi? Ailene söyle asla kabul etmeyecekler zaten. Bu adam üzerine ev almaz alsa bile bi ev araba için 50 yaşındaki adamla evlenmeye değmez Dünya'ya bir kez geliyorsun onu da boşa harcama
Hayatını böyle yaşamak istiyor musun? Yaşıtların eşleriyle gezip tozarken sen evde mi oturacaksın? Hayattan beklentin bu mudur? Evlilik bi ticaret değildir, para için evlenilmez
50 çok genç 90a kadar yaşayacak 40 yılını yiyecek
Gidici gibi duruyor şimdiden
Görünüşe aldanma, genç hatunu kapınca diriliyorlar.
Şeref ve onur her zaman paha biçilemeyecek iki servettir belli ki bu soruyu soran bu yönden de maddi yönden de fakir... Toplanın arkadaşlar bu kızımıza yardımcı olalım belli ki fukaranın birisi. d
para içinmi ne kadar parası olabilirki eger evelnmek istiyosan kendine uygun evi arabası olan birini secmen güzelde bi isi varsa yeterli para icin deyermi diycem ama sen kararını vermissin gibi
Bunları evlenmeden de yapabilirsiniz ama işin etik kısmını geçersek, 10-15 yıla gömersin adamı. Malı mülkü sana kalır: d
Zaten planım bu zaten yakında gidici gibi nasıl olsa.
Bu saçma düşünceden bir an önce kurtul, mantıklı olmadığını kendinde anlayabilecek kadar mantığın olduğunu düşünüyorum.
Hayır saçmalama para için baban yaşındaki adamla evlenme zaten sevmediğin için gözün dışarıda olur olmasa bile mutlu etmez bu ilişki.
Üniversiteni bitir
Mesleğini yapmaya başla.
Kendine zaman tanı
Ondan sonra dön sor bakalım kendine hala aynı kafada mısın
Para için gencliginini satacaksin bence yapma bu dunyaya 1 kere geliyorsun her şey maddiyat değil yinede senin hayatın senin yaşamın
Kısa süre için mantıklı gelebilir ama biraz zaman geçince para için değdimi bunu yaptığıma dersin uygun değil.
Inan onun parasi olmadan da uniyi okursun, asıl evlenirsen okuyamican okutmak icin evlenmedi tabiki baska seyler istiyor uzak dur derim
54 yaşında ki adamda bana göz koymuştu ama gönderdim gitti pişman olursun boş ver
Yalan demişti başta yaşını gençlik fotoğrafını atıyordu neymiş beni bebek gibi sevecekmiş iyyy ogghhh
Şakamıığ fjksdgfkjgd haykırdım gençlik fotoğrafını mı atıyordu
Evet 1969 doğumlu ama öğrenince demişti yaşımı göstermiyorum görüntülü açmıştı gösteriyordu bir kaçta yeni fotoğraflar attı gösteriyordu yani 60 yaşındaki yabancı zenginler lolilatalar ile olunca sübyancı olmuyor ama demişti neyse konuşmayı kesmiştim zaten geçti gitti
Açıkça söyleyeyim sen m. a. l misin m. a. lların fiyatı olur
Noterde sözleşmeli evrenin şartlarınızı belirleyin üzerinize kalacak mal mülk vs gibi kendinizi güvence altına alın yoksa kullanılır çöpe atılırsın ya da öldüğünde ailesi sizi şutlar
Değil dünya böyle bir yer değil , para önemsiz tek gerçek ölüm
Malı mülkü onun üstüne mi iyi bak, bosanirkem babayı alırsın sonra , evlenmeden önce de üzerine ev araba yaptır keyfine bak, kurlsmalarin artacak ama değer galiba
Yanlış yönetim ülkeyi, vatandaşları ne hale getirdi! Çok ücüzü
Ondan gelecek hayrı batsın sende inandın öylemi akıllanın hayatını batırma
Ön yargılara takılma hiç birimiz senin psikolojini bilmiyoruz. İyi düşün.
Git asgari ücretli işe gir şerefinle yaşa 50 liklik adamla ne işin var kendine gel
Sakın böyle bir hata yapma. Mantıklı falan değil, düşüncesizce bir hareket bu.
Azla mantikli degil siz kadinlar para icin kendinuzi neden satarsiniz ki
siz erkekler niye genelleme yapıyorsunuz
sizde seks için bedeninizi satıyonuz biz bişi diyoz mu aynı mantık
18 yaşındasın yaş farkı çok daha sonra çok pişman olursun
Para için evlenme sakın bu binbir gece muhabbetine gidiyor
Değil de ne yaparsan yap grram umrumda değil böyle varliklar
İlerde pişman olursun çünkü her şey para değil her şey maddiyat değil
Hayır gençliğini hiç edersin yaşıtınla evlen sev sevil para her zaman kazanılır
Neden olmasın Bihter de Adnan'ı sevdi gerçek hayatta da var
Gerçek hayatta var diyorsun verdiğin örnek roman karakteri 😂😂
Bnce ole aşagılık olma. Üni okuyosn gencsn demekki duygularını heycanlarını yasa
Kapalı bi bayanmısın sen de? Aklıma takılan bi soru var sorabilir miyim
Sor
Özelden mesaj atmam
Peki:(
Benim ilkokul arkadaşım babası yaşında adamla sırf fabrikatör diye evlendi hatta adamdan çocuk bile yaptı 😹
Çocukmu yaptı
Ayy çok kötüüüü
Evlensin de çocuk niye yapıyor ki fkfsdhkf
Hayatı boyunca onunla kalacak artık yani ıyy
Mantıklı bir hareket aslında
Bana çocuk istemediğini syledi
Bana sorumluluk istemediğini söyledi zaten onun üni. ye giden 3 kızı var
Hsghfsfgs. Ben senin baban değilim diyor hep.
Ama babamdan 9 ay küçük
Sevmiyorum ya. Adamın parası var her yeri geziyor şu an ürdüne gitmiş yani
Ona bayıldığımdan değil
Ömür boyu onunla kalmayacam ki zaten
Heralde yani ben ömür boyu onunla kalamam. Sevdiğim biri var.
İstemiyor beni
üniyi kazandın, sonra iş gereği almanyaya gideceksin o da dşyecrk ki hayır, boşuna okudun ya
Kesinlikle hayır çünkü buna benzer olay arkadasimin başına geldi ve adam okumuyor evden çıkmasına bile izin vermiyor baya baskı yapıyor ama işte zorda olsa boşandılar ve adam şu an başka biriyle evli
Sakın öyle bir hata yapma, başını duvarlara vurursun sonra.
İğrenç geliyor bana aynı yatağı paylaşacaksiniz karı koca olacaksınız
hayır mantıklı değil 50 yaşındaki adamın parasından başka hiçbir şeyini alamazsın mutlu mu olacağını sanıyorsun
her şey para değil senin en istekli olduğun zamanlarda onun pili bitecek
Üni. bittikten sonra boşanmayı düşünyorum yani
O zaman sen bilirsin ailen izin verirse evlen. Ama boşanmaya kalkınca başına bela olmasın diye
senden güzel olduğunu düündüğü yeni bir çıkarsanonada söyler dikkat et
Sözleşme imzalat
Ne sözleşmesi
Mk ben fakir olarak çıkma teklifi etsem sübyancı dersiniz
İnsanmısınız anlayamadım gitti
Fakirsen ben sana napim. Elime bişey geçmeyecek ve gençliğimi harcarım ancak.
Niye sorguluyorsun ki
Yalnış bişey yapmak istemiyorum çünkü.
Şimdiye kadar bişey yapmadım kendi paramı kendim kazanıyordum. Eşek gibi çalıştım ama artık çalışmak istemiyorum. O üni. masraflarımı karşılıyacak zaten uzun sürmeyecek gibi şimdiden çocuk istemediğini söyledi.
Mantıklı kanka git evlen
Kendini pazarlamış olursun. Sevgi yok, denklik yok.
Sevgi kalmadı ki artık güven sevgi yok ki herkes aldatıyor herkes çıkarı olumlu ne kadar görüyorsa o kadar seviyor ilk madde k daha güzelse kim daha ekonomi eğitim iyiyse
Yaşitim ama ben bile bir düşünürüm 🤭😋
😂😂
Adam sözünde duruyorsa gayet mantıklı
Yok artk be o kadr da değil
Mantıksız evlendikten sonra okutmaz
Mantığın m'si bile değil yazık hayatını karartmissin para için
Ben alayım seni 10 yas daha gencim 😝
Ayy bu erkekler niye böyle ya 🙄
Mantık evliliği adı üzerinde
Hayatını maffetme derim
miden bulanmiyorsa kabul et
İşin içinde menfaat varsa uzak dur derim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?