Merhabalar ben 4. Sınıf Tıp öğrencisiyim. 3 Senedir ilişkim var sevgilim üniversite mezunu değil ve asgari ücret kazanıyor. Annem bu duruma karşı erkeğin maaşı daha yüksek olmalı diyor.
Bakın ben zaten iyi bir bölümü okuyorum.
Merhabalar ben 4. Sınıf Tıp öğrencisiyim. 3 Senedir ilişkim var sevgilim üniversite mezunu değil ve asgari ücret kazanıyor. Annem bu duruma karşı erkeğin maaşı daha yüksek olmalı diyor.
Bakın ben zaten iyi bir bölümü okuyorum.
Avrupa toplumlarında değil ama Türk toplumunda sorun olarak görülür, çünkü Türk kızı baba evindeki standartların daha yükseğine evlenerek kısa yoldan kavuşmak ister.
vallah ben şu an rahattım toplum umurumda değil isterse sevgilim çalışmasın ben doktor maaşım ile ikimiz yeterim ama sevgilim yinede çalışıyor yok sen fazla kazanıyon diye trip atmıyor
Atmıyorsa iyi işte, ne güzel. Demek ki bu konuda bir aşağılık kompleksi yok. Olması gereken de bu. Tabii sen de bunu, onu eziklemek için kullanmadığın sürece.
Cevap
6Cevap
Ben kabul etmem zaten evlenmem benden yüksek maaş alan bir kadınla parası batsın allah yedirmesin
neden ki? kadının çok maaş alması neden sıkıntı
Adam seni somurmeyecekse ve seviyorsa neden olmasın sanki o çok kazansa ne olacak
zaten sevgilim 7 senedir tanıyorum ve asla maaş konusu sıkıntı yapmadı. İlişkinin başında bile bu durumu sordum ilerde sıkıntı oluyor mu bana farketmez sadece iyi hayat yaşarım diyor
Hani ben yetiştirmeye çalışırım yine parayı sen merak etme bende elimden geleni yaparım vs yokmu
en fazla 20-25k kazanabilir
En azından yarı yarıya yapalım veya ben genel masrafları karşılarım olmayinca verirsin tarzı da mi bir şey demiyor yoksa senin maaşın ikimize de yeter gibi mi düşünüyor
O Tamamen sen ne istersen o olsun kafasında. İkimiz ilerde araba istediğimiz için onun maaşının çoğunu arabaya saklıyoruz
Heh tamam olur bundan güzel dusunce
Vallah artık yorumlar neden kadının maaşının fazla olmasına takmış durumda ama tam tersi olsaydı herkes onay verirdi...
Önemli olan mantığınız sevgilerinizin uyuşması
Zaten mantığımız uyuşmasa 7 sene boyunca arkadaş olarak yanımda tutmam ama maalesef toplum erkeğin kızdan az kazanmasını götü bakıyor neymiş ilerde evlilik zor olurmuş..
Maaştan ziyade bence statüler denk olmalı
Evet sevgilim maaşı benden düşük olacak ama 3 senedir arkamda olan o ve insanların maaşına göre yargılaması... Ama Tam tersi olsaydı herkes buna onay verecekti
sorun yaşarsınız
ne gibi sorun
En çok istediğim olay. Kadın fazla kazanmalı.
Yani yorumlar buna karşı nedense sırf kadının maaşı fazla diye ilişki olmaz diyenler var...
Sığ beyinli işte insanlar. Ataerkilin verdiği tabular.
Abi sen zekisin ha boş yorum atmiyon hic
yani ben anlamıyorum yok olmaz yok olmaz ama Tam tersi olsaysı herkes ilişki olur derlerdi. Sevgilim benim maaşımı takmıyor hatta ilerde doktor olmam konusunda gurur diyor ama insanlar gelmiş sevgilin asgari ücret alıyor olmaz diyor
Sevgi, maddiyatı yener. Para dediğin bir kağıt parçası. Nice zenginler var, içi cenaze merasimi gibi. Yani paraya bu kadar önemsememek lazım. Neticede ruhuna uygun olan insanı bulabilmekte en önemlisi. Para mara hikaye, aşk şahane.
İleride ezersin eşini maaşınla
sevdiğim adamı neden ezeyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?