+1 yılKadınlarda, genelde önemlidir. Ama önemli olarak görmeyen bıkıyorum. Şayet bir güzel bayan Avukat biliyorum, kocasından fazla kazanıyor ve kocası kasiyer ama onla evlendi. Erkek de puanı yüksek alfa erkek değildi. Ama pek de böyle örnek yoktur.
Erkekler ise, genelde önem vermez. Ancak aklı olan erkek, kendisiyle aynı kazanan kadınla evlenir. Çünkü seninle aynı kazanan kadının, sana ihtiyacı yoktur. Yani seninle aynı kazanan kadın, seninle sevdiği için evlenir. Senden az kazanan kadın, eğer puanı yüksek alfa erkek değilsen ; kesinlikle severek evlenmez. Mantık evliliği yapıp evlendiğine pişman eder. Bu durumda, alfa, sigma ve beta erkek ayrımına deyinelim
Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor
Şimdi gelelim Beta erkeklere... Beta erkek: ezik, itici, özgüvensiz , kendi işinde bile çoğunlukla başarısız ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz. Zaten erkeğin , flörtte temel hataları; bunların aksini yapmasıdır.
Tecrübelerime göre Beta erkeklerin mutlu flört ilişkisi olmasa da mutlu evlilik ilişki yaşaması şöyle mümkündür; evleneceği kadın kendisini seviyorsa ve bakireyse ancak böyle iyi evliliği olabilir. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamayacağından; bakire olmayan kadınlarda olduğu gibi eski alfa erkeklerini özlemesi mümkün değil.. Bu durumda erkeğin de cinsel gücü iyi ise; beta erkek ancak evlilikte mutlu olabilir. Yoksa evlilik öncesi hiç bir kadın, beta erkekle seks yapmaz. Belki çok zenginse , kadına fena para harcıyorsa ve kadın da evlenmek istemiyorsa ; elinde tutmak için nadir de olsa seks yapıyordur. Çünkü kadınlar, sevmedikleri erkeklerle çok seks yapmazlar. Sus payı olsun diye sömürebildikleri sürece, haftada bir ancak..
Beta erkeği itici yapan özellikler ise: alfaların tersini yapmasıdır.
Betanın bir üstü , sigma erkek var bir de. Sigma erkek; hanımcı değildir, alfa erkeklerin tüm özellikleri taşımadığından kadınlardan alfalar kadar talep görmez, ancak herkesle birlikte olmayan kadını da kendine çekebilecek alfa özelliklerine sahiptir, orta özgüvenlidir, orta cesurdur, uzun ilişki tercih eder, uzun ilişkide olduğu kadın sigma erkekle seks yapar ve bu kadınla ilişki devam ettikçe sadık kalır. Ancak Sigma erkek, en az olan erkek çeşididir. Zira kadına ulaşabilen erkekler, genelde alfa olup tek kadınla yetinmezler. Ama betalar, genelde alfa olamaz. Ancak sigma olabilir , en fazla. Yani sigmalar, betaların evrim geçirmiş halidir. Zira alfa olunmaz, alfa doğulur. Sigma erkeklerin evlilikleri ise, genelde güzel olur. Tabi kendisini seven kadınla evlenebilirse. Zira pek talep gören erkek olmadıklarından, kendisinden kötü maddi duruma sahip bir kadın mantık evliliği yapmak isteyebilir. Bu durumda kadın bakire değilse, kendisiyle aynı maddi durumda bir kadınla evlilik yaparsa; kendisini seven kadınla evlilik yapmış olur ve kadın ona sadık kalır. Çünkü bir kadın kendisiyle aynı statüde bir erkekle, aşk evliliği yapar. Mantık evliliği, yüksek statüde olan biriyle yapılır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAşk biz demektir aşk iki kişinin birbine özenli davranması demektir. Şimdi aşkı genel anlamda anlatırken bu cümleleri kullanıp bu saydıklarım önemli diyen varsa hemen. İlişkiyi bitir dostum hemen. Bana ev araba maaş soracak insana ben evet benim var maaşım yok ama ticaret yaptığım için kazancım şu akdar ortalama üstünde diiyor ve ekliyorum."Ya senin? "... Bu tür sorular hoş değil ilisski aşk ise aşk gibi yaşanır paylaşılır zaten kendiliğinden konuşulur dile gelir. Ama ev araba maaş sorulması kredi kontrol gibi kredi cekecekmisim gibi samimi olmayan bir şey. Erkeklerin sorduğunu. Düşünelim kenarda köşe de altının var mı? Euro dola küçük altın koydun mu kenara. Vs der gibi...
00 Yorumla
+1 yılNe yazık ki önemli değil desek yalan olur aslında bir kişinin inancı, dini, vicdanlı ve namaz kılmadığına bakılırmış önceden, 5 vakit namaz kılıyor mu haram helal biliyor mu gerçekten dinin Emir ve yasaklarını yerine getiriyor mu diye insanlar sorarmış, ancak gülümüzün getirdiği ekonomik koşullar ve geçim yükü insanların sadece maddiyata yönelmesine maneviyatı bir kenara bırakmasına neden oldu.
Bu yüzden de ister istemez şu anki içinde bulunduğumuz pahalık ve ekonomik koşuldan dolayı insanlar evini sormakta haklı
00 Yorumla
+1 yılbence önemli olmamalı, evinin olup olmamasını sormalarını mantıklı bulabilirim sadece o da artan kira fiyatlarından dolayı yaşamı zorlaştıran bir etkene sahip fakat ilişki oturur ve bir yerden sonra direkt sorulmaz bir şekilde öğrenilir ve bu süreçte de evinizin olup olmaması ilişkinin devamı için bir etken olmamalı, üzerimde hiçbir mal varlığım yok, ne ev ne araba fakat gitgide toplumun fazla maddiyatçılığından kaynaklı ileride hem kendim için hem de evleneceğim kişi için (kolay ve rahat boşanabilmek adına- bu da başlı başına bir sorun ne yazık ki) evlilik sözleşmesi fikrine sıcak bakan biri oldum
110 Yorumla
Soran+1 yılmesajiniz kapalı
Soran+1 yıltakip ettim
- 1 yıl
hala aktifim diyemem çünkü nerdeyse bir yildir yoktum ve iki haftadir ara ara ugruyorum buraya
Soran1 yılbende9öyle
Soran1 yıleskileri bulmak guzel
- 1 yıl
sizi animsiyorum gibi geliyor, sanirim evlenmek için birisini ariyordunuz, yanlis mi hatirliyorum
- 1 yıl
mesleginizi hatirlayamiyorum tam olarak fakat, istanbuldaydiniz ve keciörende abiniz yasiyordu galiba, kısa süreli konustuk gibi geliyor
Soran1 yılkardesim var Ankara'da. geçende oradaydım
- 1 yıl
nispeten dogru animsiyorum o halde
Soran1 yılEvet
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef para yani maddiyat artık ön planda hemen hemen her kız maddiyata önem veriyor bir bakıma haklı zorluk çekmek istemiyorlar iyi yaşamak istiyorlar bence gerçekten evini geçindirebilecek kendine güvenen erkekler evlenmeli yoksa bu hayatın zorlukları ile geçinemeyecek evlendiği insana ve çocuklarına zorluklar yaşatacak ve sonu hüsranla bitecek evliliklerde yapılmamalı kısaca kendine bakamayan adam eşine ve çocuklarına nasıl bakacak buna göre adımlarını atmalı diye düşünüyorum...
13 Yorumla- +1 yıl
Maddiyat artık ben hiç bakmam eşimle Mutlu olmaya bakarin
- +1 yıl
@sevimliyasemin O zaman süper...
- +1 yıl
Süper bi hayatım var benim
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u +1 yılhayır aşk önemlidir.
10 Yorumla Çocukluğumun devrini özlüyorum.. Cidden söz de çağ atlarken, duygudan uzaklaşıyor insanoğlu / insan kızı... Maddiyat iyi olursa ne ala! ne güzel, bu elbette artık bir şey olur. Amma ve lakin, evlilikte düzenli bir iş sorulur mu? sorulur. Bu önemli. Bu biraz da karşındakini tanıma sanatıdır, sorumluluk sahibi mi anlama sanatıdır. Eskiden evlilikler uzun solukluydu ve beklentiler "beni sev, ilgilen, değerlerime saygı duy" gibiydi. En maddiyatlı talep "aile rızkımızı kazan".. Şimdi? erkekler çalışmayan kadın istemiyor, kadınlar evi arabası olmayan istemiyor. Eskiden eşine çalış demeye ar ederdi erkekler ve kadınlar "ben seviyorum arkadaş" der evine köyüne bakmazdı. Evliliği uzun sürsün isteyen kendi rızası dışında çalıştırılmaya zorlandığı erkekten uzak dursun, erkekler de evin yoksa, araban yoksa, aylık 80-100 kazanmıyorsan olmaz diyenden uzak dursun hiç oldurmaya çalışmasında üzülmesin de. Menfaate dayalı evliliğin adı; "kendime güvence istiyorum" olmuş... menfaat bitince gideceğim diye anlarım ben bunu. İki tarafında karakteri düzgünse, aile kurumuna aile olmaya gönül vermişse, aile rızkı temin edilebiliyorsa, huzur varsa bitmiştir... gerisini sel de alır, deprem de Allah korusun. insan evvela yanına karakterine güvendiği birini yakıştırmalı, maddiyatı bol olanı değil.
21 Yorumla
Soran+1 yılgorusunuz çok hoş mesajiniz neden kapalı
Gizli Üye(36-45)+1 yıl21 yıl önce eşimle evlenirken ne mezunu olduğunu bile bilmiyordum. Sevdi beni istemeye gelcez dedi bende fiziksel olarak beğendim buyur ettik. Ailelerimiz bir kac hafta çıkin tanıyın dediler. Ben sormadan o kendisi söyledi evi var mı yokmu. Hiç hicbirseyide yoktu yeni işe girmisti. evoendigim gün öğrendim ortaokul mezunu bir adam. Bende üniverste iki yıllık kazanmıştım. Ailesi çalıştığını evine bakabilecek maaşı aldığını babamgile söyledi ne kadar kazandigini orada duydum. alkol sigara ne var mı yokmu öğrenildi. Sonra evlendik benim bir talebim olmadi evin olcak şoyle böyle bir tek düğünde ne takildiysa o onda bile şu kadar istiyorum dememistim evlendim yillarca emek vermeye çalıştım. Kendisi sanırım çok ucuza gittiğim için değerimi bilemedi aldattı ihanet kalleslik uyusturu yalan manipüle herşeyi bana layık gördü bende bakire 18 yasinda bir kizdim. Ne hakettim bilmiyorum bunu mu? Keşke. Hiç evlenmeseydim kendi evine gecseydim. Düğünde takılan altınlarimi dahi almisti sonra tüm pisliklerini öğrenince hakkımı istiyorum dedim. tarlaları satilinca ilk 15 altın bilezigimin karsiligini popo korkusuna verdi. Ayrilmamdan çok korktu Benim şu an güvencem onlar. Evlilik devam ediyor. Ancak pisliklerini öğrenip yüzüne vurduktan yıllar sonra rahata erdim şimdi o peşimde dolaşıyor fakat 40 yaşındayım. 35 yaşında öğrendim aslında ne olduğunu. çok sevmiştim çok guvenmistim. . Keşke beni isteyen doktor ile evlenseydim. En azından şu an onun eşine saygisinin olduğunu biliyorum :( kader kısmet işte 40 yaşında bile kısmet cikiyor evli iken. Bakalım hayırlısı. Eğer yeni kısmetim cikarsa elbette ona soracagim. Sormak icap ediyormuş.
13 Yorumla- +1 yıl
Bende evlendikten sonra ev araba alıp mutlu olacaksınız sanmıştım sonu kötü bitti
Cevap sahibi+1 yıl@Kayserili3884 yok evine bile eşyayı babası tarlaları sattıda babasının tarlasından gelen para ile aldı. Yoksa cebinde akrep var. İşte bir kaç yıl önce artık onu tanıdığım için. artık aklım onda olmadığı için bağliliğimin bittiğini farkedince eve eşya yeni koltuklar falan şömine almaya başladı ama ben artık başka adam aşik oldum kalbim gonlum aklım hep onda. Sonu aynen onun için kötü bitti. Ben gayet heyecanlıyim ve umutlu.
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsasen bir erkeğin güçlü olmasıdır mevzu. Çekici olan şey. Uzun boylu erkek neden daha çekici buluyor kadınlar? Aynı sebebpten.
Bir erkeğin eril olması, yani güçlü ve kararlı olması genellikle kadınlar için çekici ve önemlidir. Maddi durum, ev, araba, meslek ve eğitim gibi konular da bu bağlamda değerlendirmrn gerekir. Kadınlar genellikle bir ilişkide güvenlik ve istikrar ararlar ve bu da finansal güvenlikle ilişkilendirilebilir.
Ancak, bu sadece bir erkeğin maddi olarak güçlü olması anlamına gelmez. Kadınlar aynı zamanda duygusal ve zihinsel olarak da güçlü bir partner istiyor. Empati, anlayış, sorumluluk sahibi olma gibi özellikler de bir ilişkide değerli kabul edilir. Açıkçası cinsellik olarakta durum farklı değil. Kadınlar korkmamak ve güvende olmak ister. Erkek ağlamaz bahane üretemez her alanda güçlü olması beklenir temelde.
Birisi ile evlenirken evi, arabası ve maaşı önemlidir, ancak bunlar sadece ilişkinin bir parçasıdır. Asıl önemli olan bunun yapabilecek altyapıya sahip olmaktır ve partnerlerin birbirlerine duydukları sevgi, saygıdır. Maddi güçlükler ve zorluklar her zaman ortaya çıkabilir, ancak sağlam bir altyapı be temeli sevgi ve saygı ile kurulmuş bir ilişki bu tür engellerin üstesinden gelmeye yardımcı olabilir.
Sırf maddıyattan evlenilmez… biri senş maddıyattın için severse inan maddıyatın gittiği * o da gider….
birini güzelliği için seversem yarın hamilelik vesaire gibi güzelliği azaldığında ilişkiden koparsın… bunlar önemli ama geçici ve ana mevzular değil yan konulardır
12 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏
Cevap sahibi+1 yıl@Papatyaadası teşekkür ederim 😃
Çok zarifsin
Bizim için önemli değildir ama kadınların hepsi paraya, ortamci erkeğe çok kıymet verir.
Bir kadının ne dediğine değil ne yaptığına bakın. Mesela bütün kadınlar efendi seviyorum der sonra pcin birine verir. O pc kadını üzer sonra efendinin kucaginda ağlar. Efendiye ilgiyi milim milim verir. Bu tuzağa asla düşmeyin.
Kadınlar burgerda çalışan bir çocuğa bakmazlar. E hani "çalışan, çabalayan, evini gecindirme hırsı olan" erkeği seviyorlardı? Burgerda çalışan çocuk keyfi mi orada çalışıyor mesela 🙂
Kadınlara asla güvenmeyin bu yüzden. Sırf evlilik için bile kullanıyorlar bizi. Sevmiyorlar. Çocuk yapma hevesi var kvasenin. Çoğu şöyle düşünüyor "ben bu pcten çocuk yapamam, ama yaşım da geçiyor, efendi birinden yapayım, hem de evlenmiş olurum" hem arkadaşlarına hava atar, statü kazanır evlenerek toplumda, çünkü evde kalmış kıza da pek iyi bakılmaz toplumda. Hem de çocuk yapar annelik duygusunu tadar.
10 Yorumla
+1 yılMerhaba
Hayat şartları gerçekten çok zor ama maaşı iyiyse ev arabayı birlikte alabilirsin. Ev araba zaten şu dönemde almak çok zor o yüzden bunlara bakan insanlardan uzak durmak mantıklı. Ben eşimle evlendiğimde evi yasa arabası yoktu, bir motoru vardı bir de kayınbabamın inşaat olarak verdiği evi. Evi sıfırdan yaptırdık, kaza geçirince motoru satıp araba aldık altınları bozup yükselttik. Yani evlendikten iki kişi çalışınca her şey yapılıyor yeterki istek olsun. Ama şimdiki insanlarda (kız erkek fark etmiyor) biriktirme huyu, birlikte yapma isteği, zorlukları aşmak gibi şeyler yok. Herkes hazır ev araba mobilya para olsun istiyor ama böyle değil maalesef.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 727 cevap paylaştı.
s +1 yılBunu soran kızdan koşarak kaç. Evlilik aşamasındayım, düğüne az kaldı ama hala ne kadar kazanıyor bilmiyorum. Evi arabası var ama ailesinin. Yaptığı işten sıkıldı, bırak dinlen idare ederiz diyorum. Düğünde ne kadar altın takılacak haberim bile yok, canınız ne isterse onu yapın kendinizi zorlamayın dedim çekildim. Sosyal medyada "kızlar paragöz" dediklerine bakmayın paragöz olanlar çoğunlukta değil bence
11 Yorumla
Soran+1 yılkaçıyorum ama evde kaldım
+1 yılşimdiki şartlarda bir nebze de olsa maddiyata bakılır, çünkü kimse zar zor geçinmek istemez. hele ki babasıylayken refahı görmüş ise oralı bile olmaz. ama ideal kriter kadının kendi maaşından fazla kazanan erkek olmalı, çünkü kadının maaşı erkekten fazla olursa hem erkek kendini yetersiz hissedip kadını kıskanabilir, hem de kadın evin tüm yükünün kendi üzerinde olduğunu düşünebilir. bence bunlara tanışıp konuşurken dikkat edilmeli
10 YorumlaKadınlar evlilik için birçok şeyden ödün verdikleri için en azından refah içinde olmak istiyorlar. Çocuk doğurmak bile bizden bir şeyler eksilttigi için her şeye değsin istiyoruz. Ömrüm boyunca bedenim, ruh halim, fikirlerim bile bir daha eskisi gibi olmayacakken bir de geçim derdini omzuna yük etmeyi kimse istemez
10 Yorumla20 yaşında bu soruyu görseydim önemli değil derdim. şu an 32 yaşındayım kesinlikle önemli diyorum. Neden dicek olursan aşk karın doyurmuyor hele bide evlenince geçim sıkıntısı eşittir huzursuzluk bu hep böyleydi. Benimde aylık gelirim iyi ve kendime ait evim var neden karşı tarafında olmasın? Davul bile dengi dengine. Senden düşük maaş olan erkek içten içe komplekse girer. Bide onun kompleksiyle uğraş 🥱
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen bende durumu yaşadım şu an kırk yaşındayım ve bu konu çok önemli.
+1 yılÇok güzel yazmışsın. Benim de başıma geldi bu. Bu tarz kızları aşırı tehlikeli buluyorum. Düşünsene SENİ SEVMİYOR. Paran için senle birlikte. Bunun düşüncesi bile iğrenç. Bu durumda erkek sevilmediğini hisseder. Ben parasızken beni seven kız, bana gerçek sevgiyi yaşatmış olur. Diğer türlüsü çıkar olur. Yalnız kalmayı tercih ederim. Günü birlik ilişkiler yaşarım sadece.
00 Yorumla
+1 yılKadınların çoğunun derdi o tür şeyler. Lafa gelince önemi yok diyenlerin bile çoğu önemesiyor. Gerçi artık erkeklerde o tür şeyleri biraz önemser oldu. Hani evlendirme vb programlarda kadınlar abuk sabuk konuşur ya. İşte o konuşma hayatın gerçekliği. Çoğu kadın öyle, dışarıdan belli etmese de çoğu kadın öyle. İş ciddiye binince o ekonomiksel şeyleri sıralıyorlar.
01 Yorumla- +1 yıl
Yakışıklılık, para ve kas için bir erkekle sevgili olmak isteyen kızdan uzak duracaksın usta
Gizli Üye(18-24)+1 yılBana kalırsa evleneceğin kişinin tipi parası ne kadar kazandıgı önemsiz şeyler önemli olan karakter davranış ve birbirinizi anlayıp sevebilmek ayrıca evlenirken iyi günde ve kötü günde diye söz vermiyor muyuz ki bir deprem olur ne ev ne mal kalır iş yerinde ufacık bir hata yaparsın kariyerinden olursun fiziğine güveniyorsun ufacık bir kaza olur ayağın kayar merdiven düsüp her şeyini kaybedersin ancak karakter sevgi ve koşulsuz inanç herşeyin üstesinden gelir beni çıkar için seven biriyle de asla evlenmem sonuçta beni cebimdeki 10 TL için seven biri yarın cebinde 15 TL olan biri için benden vazgeçebilir
00 Yorumla
+1 yılEşya mi kocalik babalik yapacak. Seni millete muhtaç etmesin tamam
12 Yorumla
Soran+1 yıloyle dusunen çok az ama
Soran+1 yılmesaja neden donmediniz
Gizli Üye(25-29)+1 yılEskiden ben de önemsemezdim ama kullanılan ben oldum. Görüyorum bi b*oka benzemeyen kızlara köpek oluyorlar. Benim yemediğimi yiyor giymediğimi giyiyorlar. Aynı a*m bende de var. Belki kat kat da iyiyim o kadından. Ama kıymetim bilinmedi. Bu yüzden para mal mülk düşkünü olan kızlara artık hiiiçç kızmıyorum doğru yoldalar 👍 parayı veren düdüğü çalar.
04 Yorumla
Soran+1 yılsonra boşanma oluyor hemen
Cevap sahibi+1 yılYoo hiç de olmuyor. Kocaları kul köle oluyor öyle kadınlara.
Soran+1 yılSen evli misin
Cevap sahibi+1 yılHyr
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa önemlidir de bu olayı seye benzettim misal bir erkek tanıştığı kıza hemen cinsellik konusuyla yaklaşması gibi herseyin bir sırası yolu yordamı vardır bu konular ilk tanışmada değil ilerleyen zamanlarda birbirinizi tanıdıkça anlaşılır ben asla sormam insanda gurur olmalı
01 Yorumla
Soran+1 yıloyle. hemen sorulacak sorular degil. ilk 5 soruda bunlar var
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstanbul'da yaşıyorum? Benim için ahlak önemli, kötü ahlak ve alışkanlığı olup olmadığına bakarım. Maddiyat konusunda yalnızca ev ve çocuk bakabilecek bir sorumlulığa sahip olup olmadığını önemserim az veya çok kazanmak önemli değil erdemli olmak önemli.
02 Yorumla
Soran+1 yıldusunceleriniz çok hoşuma gitti
Soran+1 yılneden gizlisiniz
Seni gerçekten seven biri çıkmamış karşına demek ki. Eğer bi kadin gerçekten sevse parani pulunu, evini, arabanı önemsemez önceliği sen olursun.
Evlilikten vazgeçme dua et Allah kalbine göre versin.
13 Yorumla
Soran+1 yılMesajiniz neden kapalı
Soran+1 yılGönderdim
- +1 yıl
Kanka😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılPara için evlenen kadın kendini zengin birine satması bana göre ve benim gözümde f... den farkı yok. Sonuçta dünya hali ne olacağı belli olmaz, adamın işleri yolunda gitmezse demek ki kadın kocasını anında terk eder.. kızlar evleneceğiniz erkek size değer veriyor mu, mutlu ediyor mu, karakteri iyi mi buna bakın..
00 Yorumlaönemli değil bunlar çok istesek eşim olacak beyefendiyle çalışır beraber yaparız
ama benim gibilerin de kıymeti bilinmiyor.
Her şeyi isteyenler daha kıymetli oluyor halden anlayanlar değil. O yüzden herkese kendi gibi bi hayat diliyorum.04 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibilerin kıymetini bilen de var
- +1 yıl
Sizin gibilerin kıymetini bilenlerde var, emin olabilirsiniz. Ki mesela ben ama işte... Allah güzel kalplere denk getirsin inşallah, hem sizi hem bizi.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı dertten yakınıyoruz kardeşim Malaesef öyle ev var mı araban var mı ne iş yapıyosun 😀ulan devlet bilmez benim aylık gelirimi annem babam bilmez. Sanane zatenn ev geçindiremem die düşünsem zaten birliktelik kabul etmem ciddi düşünmem hayır bunu soruyosan sende bişeyler katcaksın demektir var mı kariılık benim gösterdikelrimin yok diolar 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvleneli 6 yıl oldu daha arabamız evimiz yok ama kendimizi gecindirebilecek bi maaşımız var çok şükür. Ev araba önemli değil bugün bunlara sahipken yarın kaybedebilirsin veya bugün bunlara sahip değilken yarın sahip olursun bu çok da önemli değil ama şu devirde ev geçindirebiecek bir maaş olması gerekiyor bence. Ama sadece erkek için söylemiyorum. Bunun dışında para mal mülk zengini olup karakter fakiri olan çok insan var.
00 Yorumla
+1 yılBenim içinde önemli değil ahlaklı Allah'a ve bana bağlı olsun gecinecek kadar paramız olsun kimseye muhtaç olmayalım mutlu olalım Allah'a olan görevimizi yapalim ben ona bana bilmediğimiz şeyleri öğretip şükredelim yeter her şey bir şekilde hallolunur sevgisi ömürlük olsun ahiretimizdede yanyana olalım çok isterim ama şartlar biraz zor tabiki bide aile biraz engel koyar belki ama ben sorun etmem sevgimiz sonsuz olsun yeter
30 YorumlaPara ya eve bakan kadın dan hayır gelmeze müge ablanın da dediği gibi, kadınlar para mal mülk yat kat arabaya bakıyorsa o kadından uzaklasicaksin kardeşim, bunların hepsi geçici kimse babasının evinde dört dörtlük hayat sürmüyor.
00 Yorumla
+1 yılMaalesef bu devir de gerekiyor artık konuşmaya başlamadan direkt para gerekiyor para önemli değil elbet fakat ama artık öyle olmuyor parası yoksa evlilikte sıkıntı çıkıyor geçinemiyorlar ve sonuç boşanıyorlar kim ister bunu. En iyisi evlenmeyin 🙏
00 Yorumlarefah seviyesini koruyup en azından evine bakabilmelisin tabi ki önemli. zor günler olabilir bu zaten anlaşılır ama varken de darlanmaz. yok olan birisiyle olmaz git yap gel de denir ama bile bile lades denmez
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 332 cevap paylaştı. Çoğu kadınlar para için evleniyorlar sevgi degerini ne demek bilmiyor. Önemli olan birine gerçekten seven değer veren seni olduğu gibi kabul eden karşına çıksa kısmetin olur, öyle birini bulması zor.
01 Yorumla
Soran+1 yılzor artık vazgeçtim
Para & Ekonomi konusunda 874 cevap paylaştı. Önemli ama ilk sorulacak şey değil bu
Ve ilk sorması gereken seni tanıması için ya da sorular nasil bir insan olduğumu anlaması gerek sonrada maddi şeyler gelir
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. evi arabası olmayan ile tanismayan var
- +1 yıl
Evet 🙂🙂
Soran+1 yılbıraktım zaten artık bu işleri
Kadın bunlara takilmasin istiyorsan maddi olarak sana denk biriyle olmalısın. Maddi durumu olan kadın zamanla anlar seviyeyi sormaz bu durumları.
02 Yorumla
Soran+1 yılmaddiyat a hiç onem vermem
Soran+1 yılvazgeçtim zaten evlilikten
Önemlidir arkadaş, yarın öbür gün dar zamanlar olur. Herkes yoksulluğa, fakirliğe ve zor duruma dayanamaz. Kadın tercihini her zaman güç-para-statü üzerine kurar. Romantizm, Aşk işin sadece magazin tarafıdır.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik de geçim sıkıntısı çekermiyim diye düşündüğü için soruyorlardır normal evlilik de geçim sıkıntısı çekip boşanan Bi aile olmuştu adam ikimizde çalışıyorduk neden böyle yetmedi geçinemedik bilmiyorum şimdi param var ama aile yok demişti
00 Yorumla
+1 yılÇalışkan biri olmalı kesinlikle yaşına göre de evet yaşına uygun birikimi ve diğer şeyleri olmali yuva kurmak zaten yuvayi kurmak demekdir yuva sokak ve ya el ocagu demek değildir
10 Yorumla
+1 yılOnemli, hayat ortada ve benim iyi gelirim yok Şu an icin. Max araba alabilirim. Ev ve duzgun meslek sart erkek icin. Eskidenmis birlikte calisip sahip olmalar falan..
00 Yorumla
+1 yılEvi arabası olması önemli değil. Ama maaş olarak benden daha az kazanmasını istemem. Erkekler maddi konuları genelde hep sorun ediyor. Kadın kendinden fazla kazanınca ego savaşı başlıyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Senin maaşın ne kdr ki
+1 yılYani, bence bir nebze de olsa önemli. Evleneceğin kişi, belki de ömrünün sonuna kadar birlikte geçireceğin kişi. Onun refah seviyesi veyah potansiyeli, senin hayatını da etkiler.
00 Yorumla
+1 yılDüzgün birini bulursun ama yeterki yanlis yerde arama. İstanbul'daki kızlarin geneli o şekilde düşünür. İyi olanvarsa da İstanbul'da denk gelmez. Başka yerlerde ara. Sana bu sorruyu sorandan hayır gelmez. Ayrıca çok çok güzel kızlar ararsan da bu tipler denk gelir
00 YorumlaNeredeyse ayni durumdayim. Is ve maddiyattan yana bir sorunum yok, yurtdisinda calisiyorum. En azindan onumuzdeki 2 sene ya da daha uzun yillar burada olacagim. Bu durumda dahi ev, araba vs soruyorlar. Gercekten ezici cogunluk beraber yol yurume ve birseyleri beraber yapma derdinde degil.
00 Yorumla
+1 yılÖnemli. Seninle evlenen senin için evlenir ama mantığını da kullanabilir. Sen de o kişi o olduğu için değil güzelliği için istiyorsun.
06 Yorumla
Soran+1 yılilk tansima da sorulacak ilk sorular mi
- +1 yıl
Havadan sudan konuşurken konu konuyu açabilir
Soran+1 yılonda bişey yok is guc konuşma derken konu oraya gelir. ama direk evin arabn var mı diye soruyorlar
- +1 yıl
O soran kendisini Esra Erol programında sanıyor anlaşılan.
Soran+1 yılOlabilir. o programlar bozdu ahlaki
Soran+1 yılmesajiniz neden kapalı
+1 yılEğer maddi anlamda ayakları yere basmayan bi kadınsa bu saydıklarını birer kriter olarak koyması çok doğal. Kendini, geleceğini garanti altına almak istiyodur. Ama mesele başkaysa o zaman da aşk meşk işlerini gereksiz görüyodur mantık evliliği istiyodur diye yorumlarım
00 Yorumla
+1 yılBende tam tersi sevgilimi çok seviyorum ama hiçbir şeyleri yok biz naısl evleneceğiz bilmiyorum açıkçası
04 Yorumla
Soran+1 yıl@ilman Evi alalı7 yıl oldu
Sevgiliyken pek takılınmaz böyle şeylere ama evlilik aşamasına gelince işler değişir haklı olarak aynı şekilde benim alacağım maaşta önrmli beraber bir evi geçindireceğiz sonuçta
00 YorumlaBu da önemli tabiki geçim için önceden soruyor işte vaktini almamak için zaten düzenli bir işin ve gelirin yoksa ne diye evlilik düşünürsün ki biriyle e karşıdaki de haklı hergün pilav yenir mi? Aşk sevgi oluşur zaten zamanla fakat bu da önemli karşıdaki paran için gelmiş olmuyor bunu sorunca siz yanlış anlıyorsunuz.
013 Yorumla- +1 yıl
Sizin mantıkla hareket ettiğiniz gibi erkeğin de mantıkla hareket etme hakkı var o zaman. İşi gücü olan kızla evlenmek gibi..
- +1 yıl
Tartışmanın lüzumu yok. Ekonomiden haberiniz yok.
- +1 yıl
Sana göre eşi çalışan erkekler erkek değil herhalde.
- +1 yıl
Ben istersem çalışan biriyle evlenirim ve erkekliğimden de zerre bir şey eksilmez.
- +1 yıl
@ilman neyse tartışmanın alemi yok. Herkesin tercihi kendisinedir.
- +1 yıl
@ilman Hayat benim eş seçimi de bana ait. Eril dişil muhabbetlerini geçtim.
+1 yılGeçim önemli gecindirecek kadar oldumu gerisi çokta önemli değil
12 Yorumla
Soran+1 yılöyle düşünen varsa yolla bana
Soran+1 yılmesajınz kapalı
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu aşk sevgi bilmem ne geç bunları. Eğer ciddiysen o zaman asla tipe fiziğe bakma bunlara değer vermeyen ama güzel olmayan bir kadın bul sorun kalmaz
15 Yorumla
Cevap sahibi4 ayNe çok güncellemişsin soruyu yorum yazsana bana buradayım
Soran4 aySıkıldıkça güncelledim
Soran4 aysenle tanıştık mi Hic
Cevap sahibi4 ayHayır tanışmadık
Soran4 ayTanışalım
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnemli. Hem de çok ama bütünüyle yeterli değil. Mesela kendine ait evi arabası olan iyi maaş sahibi birinden teklif almama rağmen bütün bu olumlu şartlar evet dememe yetmedi. Dahasını istediğim için değil ruhumun adamı sevmediği için.
19 Yorumla- +1 yıl
Sizin mantıkla baktığınız gibi erkeğin de mantıkla bakma hakkı var.
Cevap sahibi+1 yıl@Emirbey082 muhakkak ki
- +1 yıl
İşi gücü olmayanla evlenmeyelim mesela.
Cevap sahibi+1 yıl@Emirbey082 Zaten devir o devir. Tek maaşla geçim zor
- +1 yıl
Ya da hiç evlenmeyelim. Herkes maddiyatçıyken.
Cevap sahibi+1 yıl@Emirbey082 O kişinin kendi tercihi
- +1 yıl
Şu zamanda, şart böyleyken evliliğin kazandıracağı şey ne?
Cevap sahibi+1 yıl@Emirbey082 Bilemem evlilikten beklentinin ne olduğuna bağlı
- +1 yıl
Ne olması lazım?
Gizli Üye(30-35)+1 yılDostum ben de bir kızla gerçekten evlilik için görüştüm hemen diyor ben mantık kadınıyım aşka 2 . planda bakarım diyor. Bu kız benimle evlenir işim gücüm var diye ama aklında başka erkek ile seks yapar. riskli şeyler
10 Yorumla
+1 yılBöyle tipler zaten seninle değil malın mülkünle evlenir. Eğer sen de bu enayilerden biri isen tamam dersin ya da karşılık olarak geçmişini sorarsın ( çoğu doğruyu söylemeyecek ama hareketlerinden az çok anlarsın)
00 Yorumla
+1 yılEv araba olsa güzel olur ama fazla takilmam maşıda rahat yasamamiz icin biraz iyi olabilir
20 YorumlaEvet önemli, sonuçta artık tek değilsiniz ve hayatınıza kattığınız eşiniz ve çocuklar için bunlar artık kesinlikle olması gerekenler.
00 Yorumla
+1 yılBenim için onemsiz durumumuz iyi. Ama sevgilim uzman cavus. Borçları felan var sanirim evliligi erteleyip duruyor cidden bunaldum
01 Yorumla- +1 yıl
Durumun ne kdr iyi mesela
Gizli Üye(25-29)+1 yılEv, araba önemli değil zaten evlendikten sonra birlikte çalışıp kazanılır ama hayatımdaki insanın sosyoekomomik bakımdan benimle denk olmasını isterim. Mesela okumamış birini istemem. Ben öğretmenim, karşımdaki de benim gibi memur olsun isterim.
00 YorumlaHayır önemli değil ve lütfen böyle kızlardan kaçın arkanıza bile bakmadan kaçın
02 Yorumla
Soran+1 yılevde mi kalalim
Önemli tabiki ama 1 madde olacak kadar değil tabiki
03 Yorumla
Soran+1 yılilk tanışma aşamasında sorualcak sorular mi
Soran+1 yılİlkin huyuna suyuna bakılmali
+1 yılmaddi denklik önemli onu gördüm çevremde ama kişide yok ve karşıdan bunu istiyorsa ismen tanışmanın bile zaman kaybi olduğu kanaatindeyim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim için en arka plan da o saydıklarınız.
Saygı ve karakteri olsun helal lokma getirsin evine kâfi.
Eğitimi mesleği evi arabası pek umurumda olmaz şahsen.08 Yorumla
Soran+1 yılkeşke senin gibi biri çıksa karşıma
Cevap sahibi+1 yılRabbim iyi İnsanlarla karşılaştırsin inşallah.
Soran+1 yılinşallah
Soran+1 yılmesajiniz neden kapalı
Cevap sahibi+1 yılBöyle bir sitede neden açık olsun?
Soran+1 yıltanışmak istedim seninle
Cevap sahibi+1 yılMesaj kutum kapalı.
Soran+1 yılEvet
- Para & Ekonomi konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemsiz diyen bana kalırsa katmersiz yalancıdır. Hele hele bu devirde maddiyatın bu kadar önem verildiği gerçeği dururken.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet kiracilik çok kötü bir sey babamin hicbir seyi yoktu hala kirada sürünüyoruz. Erkek güçlü olmali maddiyatli olmali. Yoksa çocuk yapmamali ki kadınlar çocuk yapmayacak adamla da evlenmezler.
10 Yorumla
+1 yılEvi arabası maaşı şunu bunu olan erkeklerde istedikleri her kızı elde edebileceklerini sanıyorlar..
13 Yorumla- +1 yıl
Ediyorlar ama
- +1 yıl
Arabaya, paraya bakan kızlar daha güzel 😅
- +1 yıl
Ben bakmıyorum dünya malına... ama yine iz bırakan erkek milletini yalvartan ağlatıp sızlatan benim ! Sizin olsun malınız paranız pulunuz.
Yani geçimimiz için önemli ama benim de elimi taşın altına koyup destek olmam lazım
00 Yorumla- Devamını Gör (103)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat