Kızlar özellikle bunu bile bile fakir biriyle evlenir miydiniz? dürüst olun lütfen.
Evlilikte para olmadığı zaman hep evde kavgalar, sorunlar olur diyorlar.
Evlilikte para olmadığı zaman hep evde kavgalar, sorunlar olur diyorlar.
maddi durumu çok kötü olan bir insanla maddi durumu çook iyi olan insan bi araya gelemediği için genelde denk gelir insanlar ama buna fakir demeyelimde durumu iyi olan birisini ister insan yinede önemli olan maddiyat dğil fikirlerin uyması... maddi durumu iyi olan bir insan arayıp onunla evlenirsen zaten o evlilik evlilikdeb çıkar ve uzun bir hayat olmaz...
kim ne derse desin önemli davul bile dengi dengine
bencede öyle ama erkek arkadasımı seviyorum dogrusu evlilikten bu yüzden cok cekiniyorum. ne yapacagım bilmiyorum
ben bu filmi yasadım kız benden cok zengindi ama olmadı işin içine para girdi mi olmuyor kim ne derse desin
peki sen unutabildin mi onu yapabildin mi
kalbim taşlastı benim artık aklıma bile gelmiyor ne o nede diğerleri
hımmm bnde o yoldayım
ama kötü tarafı bir daha sevemiyorsun zor oluyor yani
biz 2aydır ayrıydık ben kendimi baskasıyla düsünsem bile ona ihanet ediyormusum gibi hissediyordum anladım yeniden sevmek cok zormus
çok zor çok artıkmantığını kullanmaya baslıyorsun kalbin tas kesiliyor
benim için önemli, aileden zengin biriyle evlenip altında ezilmek istemem, fakir olabilir ama ne durumda olursa olsun yanıma yakışacak bir mesleği olmalı.
güzel bir meslegi olursa maddi sorunlar olmaz zaten
gerçekten hoşlanıp uyumlu bi çiftsek aa parasi yokmuş olmaz diye adım atmam.ALLAHa şükr elim ayagim tutyo bnde calişirm kendimize yticek parayi kazanrz.
Cevap
22Cevap
Kavgalar Ve Sorunları Parayı Aşktan, Sevgiden, Sadakatten Üstün Tutan Kimseler Gerçekleştirir.
Bknz; Geçmişte Yaşayan Atalarımız, 1 Kuru Ekmek İle, Ama Sevgi İle Saygı İle Hayatlarını Geçirmedilermi ?
Eğer Gerçekten Aşk Ve Sevgi Varsa, Karın Doyduktan Sonra Gerisi Hikaye !
kesinlikle önemli. aşk maalesef karın doyurmuyor. günümüz şartları düşünüldüğünde olaya biraz gerçekçi yaklaşmak lazım. mesela ben -olur da evlenirsem- çalışan, mesleği olan, eğitim durumu iyi bir kadınla evlenmek isterim. bu zamanda tek kişinin çalışması ile geçindirilmez o ev.
Önemli değil benim için seviyosam, zaten önemli olsa bile kalbime söz geçiremem mantığımı kullanamam aşk daha ağır basar parası olsa iyi olurdu herkez maddi durumu iyi biriyle evlenmek ama yoksada yapcak bişey yok.
Ewet maddi durumu cok onemli. Hatta saraylarda yasamiyorsa umurumda olmaz. Hatta evi arabasi yoksa benim KARIM olamaz. Hatta ya ne sacma bir soru kardesim. Ne parasi ya.. Ne pulu.. Kimin kefeninde cebi var ?
Maddiyat önemli değil elbetteki ancak, maddiyat olmadan kesinlikle olmaz sabredip düzenli bir gelir elde edildikten sonra evlenin. Aksi halde mutlu olmazsınız..
bu konuda gercekci olmak gerek yani ask olmalı tamam ama hm esler hm aileler denk olmalı cunku evlenen sadece 2 kişi dgl aslında dolaylı yol ile ailelerde evleniyor bir bütün oluyor bu yuzden hem maddi hm kültürel olarak arada ucurum olamamalı
erkekler sanırım bunu pek takmıyor, ben takmıyorum mesela. eski kafalı diyenler olsa da; ben ev geçindirebiliceğme inanmıyosam evlenmem.
ALLAH herkese hayırlı nasipler versin
nasipten ötesi olmaz.
sorun değil ben gariban kızıda alıp evlenirim
onunla zengin olurum gönlüm zengin
çalışınca her türlü zorluklarla baş edilir.
maddiyatta onemli tabikide ama bunu iyi anlasanlar arasında sorun olmaz iyi anlaşamayanla sorun oluruş diye dusunuyorum :)
önemsiz bence. sevgi olduktan sonra, sokakta bile yaşanılabilir. sistemin dayatmalarının sonuçları hep bunlar.
erkekler icin önemsiz olabilir maddi olarak yükün cogunlugu sizin üzerinizde
maddiyat falan diyorum, boş iş diyorum :) sevgi yeterli diyorum.
valla para ne ki benim sevgili nişan evlilik dönemlerinde eşim parayla oynuyodu sonra bişi oldu battı tek kuruş kalmadı :) ne oldum demicen ne olcam dicen.
Evet eşlerden birinin illa ki parası olmalı. Aşk karın doyurmaz.
tamam aşk meşkte bi yere kadar ama parasız yürümez o işler
maddi durumu değil bilgi ve zeka seviyesi önemli para huzur vermiyor arkadaşlar :D
sevdiğimle evleneym herşeye razıyım kuru ekmek bile yerim
Değil Diyen Kızlar Dürüst Değildir... Bu Kadar Açık... Kimse Evlenince Sıkıntı Yaşamak İstemez...
kızlar burada duygusal takılır evlenirim diye ama öyle değil yada bana hiiiiiiç denk gelmedi varmı öyle biri ya?
Önemli ama bir yere kadar durumunun iyi olmasını isterim fakat sevgim hepsinin önüne geçebilir :)
ılk başta onemkı gozukmese bıle ne gatif bi eğimde kavalar ayrılık falan yani bi yee kadar anladınız siz onu
Evlendikten sonra iflas ettim Nolcak sonrası ?
ya o zengin olacak ya benim işim gücüm iyi olacak :D
maddi durumun önemli olduğunu düşünüyorum
ask sevgı karın doyurmuyor
benim için önemli olan kız arkdaşım kalanları 2 ci pilan
seviyorsam pek önemsemem
tabiki önemli nasıl evini geçindirecek adam
Kombili gecekonduyla işim olmaz.
O zaman olur demiştim <3
tabiki önemli
Önemlidir.
fiziki durumu önemli.
Önemli tabi.