Selamlar...
Erkeğin maddi durumunun, kendi özgüveni üzerinde etkileri var mıdır ne dersiniz¿ 💵

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg...🌿
Selamlar...
Erkeğin maddi durumunun, kendi özgüveni üzerinde etkileri var mıdır ne dersiniz¿ 💵

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg...🌿
Karakterini ve zekasına güvenmeyen bir erkek için evet parası onu Adam Eder Hani derler ya cebindeki para kadar adamsın bu böyledir ama para olmadığında gerçek karakterleri ortaya çıkar O yüzden çok fazla takılmamak gerekiyor Bu zengin havasında olan erkeklere Nedense bana hep itici gelmiştir.
Yani bizim memlekette derlerdi ki eskiler paran varsa yancıkta bir şeyler oynar bir şeylerin içinde anlayan anladı tövbe yarabbim 😁😂😂 bence kesinlikle erkeğin psikolojisini ve özgüvenini çok etkiliyor he b. k parası olduğu halde yine de özgüvensiz yaşayan tiplerde biliyorum ama çoğunluğu etkiler. İntihar eden erkeklerin alayına bakıyorum da çocuğunu okutamadığı için evine bakamadığı için kahrından canına kıyıyor.
Hayır kuzum. Aksine bence parası çok olan erkekler en korkak ve özgüveni yerlerde olan erkekler. Para, onlar için bir perde görevi görüyor. Paralarıyla olmayan özgüvenlerini varmış gibi gösterebiliyorlar rahatlıkla. Tecrübeyle sabittir.
Parası olan hatta daha çok daha da çok olmasını isteyen kişinin ruhen ne kadar güçsüz olduğu açıkça ortadadır.
Kendine özgüveni yüksek olan erkek, mevcut şartları en iyi idare eden, kadının değerini her gün her durumda bilen ve kendisini toplumda araba anahtarı ve cüzdanıyla değil , kişilik ve karakteri ile kabul gören sevilen değer verilen erkektir.
Cevap
30Cevap
Evet bence öyle.. yani erkek parası varsa öz güvenli oluyor ya da tipi varsa öz güvenli, oluyor çünkü kadınların çoğu bu ikisine değer verir sadece.. bunlar yoksa da zaten kadın da erkek de kendine değer vermiyor ya da öz güveni düşük oluyorlar ama hepsi bu da değil.. bunun dışında karakter de olması lazım ya da erkeğin ağzı iyi laf yapması lazım.. kadınları etkilemek için hepsi bir arada olmalı en azından gördüğüm kadınlar böyle isterler.
İnsan maddi anlamda kendisini yeterli gördükçe kadın erkek fark etmez özgüveni gelir. Çünkü toplulumuzda her zaman insanlara parasına göre davranırız. Çok parası varsa saygıyı daha çok hak ettiğini düşünürüz. Bu da insanlarda bir egosal sorun haline geliyor. Param var istediğimi alırım kime ne özgüveni diye bir iey var
Paranın etkisi kuşkusuz tartışılmaz ama;
Kişinin gerek sosyal gerek akademik gerekse tecrübe konularındaki birikimi öz güvenin temelini oluşturur.
Parası olup cahil cesaretiyle özgüven patlaması yaşayanlara örnek vermeye bile gerek yok, zira; her yerdeler.
Bir erkek arkadaşımda fark etmiştim bunu. En basitinden en iyi telefonu aldığında kamerasının iyi olmasından dolayı mi aldın diye sordum.. hayir bir masada kızlarla oturunca o telefonu çıkarıp bir havam olsun diye. Ya da ne bileyim kız bir maddi yönden sıkıntı yaşasa gerçek amacı yardım etmekten daha çok param var meselesidir. sorunun cevabı evet bir erkeğin parası olduğu kadar ozguveni de vardır
Daha çok iyi bir dış görünüşe sahip olduklarında öz güvenleri tavan yapıyor. Burada bile gördüm, zengin olduğu halde kız düşüremiyorum diye ağlayan erkekleri.
Öyle mi dersin aşkkuşum
Misal görseldeki yakuşuhlu, sanal öz güvenli olmasın ksldld
😀 olabilirr
Parası kadar özgüvenleri vardır. Para onlar için herşeydir. Parası olmayan her erkek kendini yetersiz hisseder. Ben yetemiyorum psikolojisine giriyorlar.
Evet katılıyorum kendilerini daha güçlü hissediyorlar.
Olabilirde olmayabilir de bazı erkekler zengin olsa dahi zenginliklerini bir zırh gibi kullanabiliyor. Özgüven karakterle alakalı bir şey geriye kalan her şey gelip geçiçi
Teşekkürler
Hayır parası olup ozguveni olmayanlar var çünkü kendini geliştirmemis genelde ticaretle ugrasio iş adamıyım diyenler eğitimsiz oluyor para çok ama eğitim vs yok bazılarında kuru ski özgüveni oluyor yani da duramazsin
Hiçbir vasfı olmayan bir erkeğin eline oara geçtiyse tam olarak öyle olur
Bak bu da çok doğru.
kendi karakter yapısına göre davranan parasız erkek de var, parasına güvenip hareket edende. bence
Başlı başına para bir özgüven sebebi olmasa da ciddi bir etken.. Zira özgüven kişinin kendinde bir durumu yapabilme, becerebilme duygusu ise eğer parada buna bir araç olduğundan önemli bir rolü var diyebiliriz ;)
ne yazık ki erkeklerin bu hayattaki tek barometresi paradır. Erkeklere toplumda başka hiçbir şey için değer verilmez. Yani eğer bir adam iyi para kazanıyorsa kendine çok güvenir.
Çağımızın sorunu; Parasız erkek, gereksiz erkek. Bu bir toplumun yok olmasına gebe bırakılacak kadar hastalıklı bir inançtır.
Parayla doğru orantılıysa özgüven görgüsüzlük ve sonradan görmeliktir o.
Eşeğe altın semer vursan eşek yine eşektir😆
Bence karaktersiz adam parayla özgüven sahibi olur. Özgüvenli insan bence hep öyledir parayla bir şeyleri kapama durumu yoktur
Parayla özgüven satın alan erkekten bir halt olmaz. Bunlar BMW anahtarını cüzdanının üzerine koyup kendini bir bok sanan tiplerdir.
Parasal özgüveni vardır. Ona göre harcama yapar, yatırım yapar bir şeyler alır.
Fakat sosyal ilişkiler nezdindeki özgüven ile alakasız.
Ben beşparasız adamım ama benim yanımda özgüven çok konuşulmaz insanların değer verdiği şeyler olabilir mesela itibar.
Soruya katılmıyorum ama detaya katılıyorum.. erkeğin ya da kadının özgüveni sadece paraya bağlı değildir ancak para, öz güvenin yükselmesine sebep olan detaylardan biridir..
Yok genelde şov yapmaya çalışan ahmak erkek özelliği bu 😃
Özgüven karakterle ilgilidir, cüzdanla olduğunu sanmıyorum.
Eğer olay karşı cinse yönelikse evet. Değilse hayır.
Parama bakan kadın g%tüne bakarım benden bu kadar..😄
Parayla özgüven çok alakasız. Ama günümüzde baglastirdiklari dogru
Evet aynen öyledir. Kadında da aynıdır ki parası olan herkesin kendine güveni başkadır.
Ben özgüvenin parayla alakası olduğunu pek sanmıyorum açıkçası
Parasız erkek hiç erkek 😀ancak annesi sever
Sonradan parlayanlar oluyor ama maalesef hemen sönüyorlar.
Parasıyla, özgüveni doğru orantıdamıdır diye düşünüyorsun gerçektende?
Şu adamdaki karizmadan olsa bizim Türk erkeklerinde parası olmadan özgüven sahibi olurlar..😄 Michele Morrone..😍
Parası ve tipi iyi olmadığı halde özgüveni tavan yapmış birçok erkek mevcut. Başarılı erkeklerin özgüvenli oluşunu anlarım da, parasıyla ve tipiyle övünen erkeğe anlam veremem.
Ben aşırı ozguveni yüksek biriyim ama bunu hiç bir zaman parayla bağdaştırmadim para araç olmalı amac değil.
Yok ama suda bir gerçek erkekler maddiyatı cok kafaya takıyorlar.. durumu ve işi iyiyse kafasıda rahat olsugunda. daha özgüvenli görünebiliyor
Parasi olup tarzi ve ozguveni olmayan da var
Hayır özgüven para ile alakalı değil etkisi vardır elbette ama ona bağlanamaz tamamen
tamamen bence kişilikle alakalı özgüven meselesi
Bu devirde öyle valla
Para, ayrı bir özgüven sağlıyor.
Taşımayanlar ne olacak. Sanmıyorum ya
Özgüven parayla doğru orantılı
boş bir özgüvense evet
Özgüven parayla alakı değil.
Özgüven ruh ile alakalı bir durum
Parayla ne alakası var
Napolyon bu kadar para demedi be Hıdır
Hakaret sayarim
Olabilir