Para bir kadını etkilemek için en büyük avantaj mıdır?
Arkadaşın sorusundaki erkeklerin görüşleri gerçekten iç karartıcı 😒bir kadın parası var diye mi o kişiyi tercih eder?

Bu ülkede parası olanların öz güveni de fazla olur. Çünkü biliyor ki parasıyla paraya önem veren kadınları satın alabilir. Bunun suçlusu kadınlardır. Erkek ararken seçenekleri ev, kariyer, araba, yazlık olan kadınlar erkekleri parası olunca farklı havaya sokar. Parası olan erkeğin öz güveni artar ama adamlığı azalır. Tıpkı zengin erkek arayan kadınların karakterinin zayıf olması gibi...
Tanımadığım pembeli yediremedi diye laf sokuyor bana. Görüş yazan pembeliye sana asılıyor diyor. Diğeride onun ne olduğunu biliyoruz diyor. Yahu benim niye haberim yok öyle olduğumdan :D Bu hesabımla bana yazana bile yazmıyorum bazen ama aynı kefeye konulduk :) Neymiş? Güya kadınlar erken olgunlaşırmış. Ben niye hiç o erken olgunlaşan kadınlara rastlayamıyorum? :D
Özgüveni parayla alamazsın. Özgüven maddiyata değil, maneviyata bakar.
Parayla sevgi satın almaya gelince.
Para sevgiyi satın almaz, ama çağırır. Ekonomik güç belli başlı kriterlerin başında geliyor. Kimse kusura bakmasın, parasız adama adam denmiyor bu ülkede. Bunu yapan yine çoğunlukta olan karşı cins zihniyeti.
Saygılar
Altına imzamı atarım
@Gmztnmz onu o zihniyettikilere söylemek lazım.
Bizim kumaşımız kaliteli vesselam. Eğriyi de biliriz doğruyu da.
Evet 10 kişide 2 kişi var ✔️ Sizde o ikiden birisiniz 🤓
Ki çoğunlukta olan karşı cins dedim 😒
İspatlamak durumda bıraktığımı düşünmüyorum, keza fikirler kişiden kişiye farklılık gösterdiği gibi saygı da duymak lazım. Zaten yarası olan gocunur. Mesaj gerekli mercilere ulaşmıştır. Siz onlarla kıyas edilemeyecek kadar farklı kaliteli bir insansınız. Fakat paranın gücü de yadsınamayacak kadar önemli bir etken. Mutluluk da bulunan bir kaç etkenden birisi de paradır.
Saygılar sevgiler müdürüm
Hani sevgiler kimden 😒
Herkes öyle değil bunun bilincindeyiz elbette
Şimdi oldu 🤓
Kahveler de benden olsun barışın 😂
@Ahmet-beylen sen cansın 🤓
Küsmedik zati 🤓 Ahmet çok yumuşak hassas olduğu İçin sağolsun düşündü
Yımışak derken yufka yürekli anlamında 😂😂😂😂😂
😂😂😂😂 yinede kızamıyorum sana jsjsjs
Tişikirlir 🤓
Evet erkeklere özgüveni parasının olması, kadınlara sevgilisinin olması sağlıyor 😂
Allah Allah hiç de bile öyle bir şey yok😅
Benim gerçeğim değil. Sizin gerçeğiniz sizin tanıdıklarınızın gerçeği. @Gmztnmz öyle değil mi Gamze abla?
Bir de görüşümü niye kaldırdın çekemiyon dimi hıh 😂
Bana mı dedin 😅Çaktırma lütfen grip olmuşum yakın sayılırız bir çorba yap da içelim abla kardeş 😅
Abla ne diyon ya şşşttt 😅hadi kaçtım
Hehehe Allah Allah ben seni tek görüşte tespit ettim 😅Sen o kadar hızlı olamadın ama görüşünü görür görmez baktım nickine sonra profiline baktım gizliydi resmenine baktım bir söz vardı. Daha o gün diyecektim ama diyemedim sonra dedim sana sorumda senin başka hesabın var mıydı Uber miydin diye sormuştum sen adını söyledin ben kaldırdım tamam tamam tanıdım demiştim ya hafıza ya bak 😅
@Gmztnmz abla ya gerçekten mi 😅Çok sevindim 😅 Teşekkür ederim ablacım 😅Ama gerçekten ben o değilim lütfen bak şimdilik benzetmeyin kimseye vakti gelince ben ifşa ederim kendimi 😅Zaten anlayan anladı da anlamayan çok 😅
Elletmem zaten annem göster ama elletme dedi kimseye 😅 Görüşmek üzere hoşçakal abla ve sende Bahar 😊
Özgüven kişilik meselesi.
Cevap
59Cevap
Bizim ülke erkekleri için geçerli 😂
Para bana göre sadece ihtiyaç anında kullanılan bir araçtır gadası ama şu anki toplumdaki bazı kişiler bunu elinde bir güç olarak görüyorlar
Her çeşit insan var toplu şekilde yargılamam. Ve her insanın aklı var. Paracı erkek, kadın. Sadakatsiz erkek, kadın. Yalancı güvenilmez, güvenilir. Böyle olan insanlar zaten kendini belli eder. Ona göre de aklını kullanır seçimini yaparsın. Genelde yanlış seçimler olur. Bu da mantığı değil kalbi kullanmayı seçtiği için. Ben mesela kalbime kan pompalamasından başka anlam yüklemem. Başka görev vermem. Parası olan erkek özgüvenli olur ama beyni boş olur. Paracı kadınlar da bunu şak diye anlar, hooppp gel bakiyim girdabıma der. Birde öyle bir kadınlar vardır ki yanımda olsun sevsin ben maddi mutsuzluğa da varım der. Benim gibilerse amaaann ölümden öte köy mü var olsa da yeriz olmasa da yeriz der. 😂😂😂
Para güç demektir. Güçsüz insanın özgüveni de olmaz. Kaldı ki kadınlar bu hayatı para için yaşar erkekler ise kadınlar için. Cebinde beş kuruşu olmayan bir erkekte bir kadın ne bulabilir ki.
Sözün özü şu. Özgüveni yüksek erkek hayatta işe yarayan insandır iş güç sahibi olan insandır akıllı bir insansa kariyer sahibi olur mevki ve statü kazanır.
Özgüveni olan erkek parayı bir şekilde kazanır. Parası olan bir erkeğin de zaten özgüveni vardır.
Şahsen varlıklı olup da özgüveni olmayan bir erkeğe rastlamadım ben.
Kadınlar, gücü severler, güçsüz erkekleri sevmezler, günümüzde güç demek para demektir. Kadın parayı sever. Kadın altını gümüşü eşyayı sever o sebeple parası olan kişiler hali ne olursa olsun 1 adım öndedir.
Hem parası hem tipi olursa 5 adım.
Ancak sadece kişiliği yerinde edepli bir insan ise, benim gibi bekar kalır.
Para ile özgüvenin alakası yok...
Paraya gelince.. 2019' ve parayla herşeyi yapabilirsin..
Vee #kadın konusu varsa ooo.. O iş bitti demektir..: )
Yok abartıyosun diyen yalan söyler.. Çünkü insanlar 2yüzlü.. Oldukları gibi değiller! Satılmış beyinler! satılmış kişiler!
Benim özgüvenim çok yakışıklılığımdı, gel şimdi bide halimi gör, parayla akıl satın alırım artık kendime. Ama ikiside olsa ne olacak bilmiyorum, şükür bir annemiz var yetiyor. Ama parası olanında özgüveni olabilir güzelliği olanında, aklı olanında. İlla özgüven parayla alakalı değil bence.
Şimdiki hayatta öyle gibi. Dövizi görmez min ne kadar yükseldi. Hayat gitgide zorlaşıyor. Yaşam zorlaşıyor. Kimi kadın para için zengin bir adamın yanına çekilir..
Ama özgüven para dan gelmez. Para sadece daha rahat yaşam Sürmene yardımcı olur. Kimisini paranla satın alın. Kimisini satın alabileceğini zanneden. Karakterle alakalı 1 şey. İnsanın fazla parası olunca harcamasını pek bilmez. Kimisi kendine güvenir kimisi sahip olduklarıyla.
Sadece para yetmez özgüven için akıl ve cesarette olmalı buda yetiştirilme tarzıyla alakalı. Parası olup kocasından dayak yiyen memur hanımlar var eşininde işi yok olduğu halde. Yine karısına her gün para verip kendi evinden kovulan erkekler var bunlara ne demeli.
Özgüven her insan da vardır fakat insanlara buyuk yaklaşmakla arasın da ki ince farkı tutturmak gerekir ki zaten para ile bir kadını ömur boyu tutamazsın karakterin kötüyse görgüsüzsen kadın bir gün ayrılır kesin
Bunun dışın da erkeğin elbette para kazanması gerekir ki günümüz de erkek ve kadın çalışıyor genel olarak iyi kötü kazanıyor iki karşı cins de olsalar fakat para değil davranışları bilgisi farkındalığı dikkat çeker tip algısı farklıdır insan dan insana abla.
Bir erkeğin öz güveni para değildir aslında buna inandıran kadınlar vardır paranın kölesi olanlar da öz güvenin paradan geldiğini düşünebilir. Gerçek olan kendine ne kadar saygın varsa karakterine ne kadar özverili isen parayı yöneten sen olursun. Bunun kadın veya erkek ayrımı yoktur buda kısa notum..
Parayla sevgi satın alınamaz.
Ben parası var diye tercih etmem.
Paradan daha önemli şeyler var.
Bende öyle sayıyorum.
Ben paraya bakmam.
Önce karşımdaki merhametli mi, yardımsever mi ona bakarım.
Param yok diye mutsuz olmam.
Varsa vardır yoksa yoktur.
Önemli olan hayatımı birleştireceğim insanla birlik beraber olmam.
Para her kapıyı açmıyor.
Sadece soğan ekmeğim olsun, yeter ki huzur olsun.
Benim için önemli olan bu.
Mutluluk, huzur.
Özgüven satın alınıyorsa kesin çin malıdır, bir müddet sonra bozulur. :D
Evet erkekler de para özgüveni arttırır bence, ama para bir kadını etkilemek için en büyük avantaj mıdır? Bu kişiden kişiye göre değişir ben ilk önce uyuma anlaşmaya karaktere bakarım, benim önceliklerim var, ve önceliklerimden sonra maddi duruma bakarım, bakmam diyerek yalan söylemem, çünkü durumu evi olmalı ki geçim sıkıntısı çekmeyelim, geleceğimizi düşünürüm, ve kimsenin bana laf atmasına söz söylemesini umursamam
Aslında öyle olmamalı ama günümüzde malesef öyle oldu. 😘
Bir erkek parayı zor bir şekilde kendi emeğiyle kazanırsa ve de çok yaşanmışlıkları varsa onun üzerine adam olmaz ama rahat rahat kavuşmuşsa herşeye çok gevşek olur
Para ayrı özgüven ayrı.. parası olupta insan içine çıkamayan vardır utanır sıkılır çekinir rahat edemeyen nice insanlar vardır para herşey değildir..
Bazı erkekler parası olunca kendine çok güvenir. Bazı kadınlar da bunun peşinde gidince alan memnun veren memnun olur.
Yok yaa bence karakter meselesi bu.
🥰❤️😘
Bence parayla gelen güven güven değil yani cesaret akıl kariyer mesleki başarı sosyal başarı maddi olarak çok çok uçuk zenginlikler olmasa bile diğer başarılar özgüven için kâfi
Evet şu zamanda para güç demek... Parası olan erkek kimseyi tınlamaz... Kurtarıcın paradır bazı kadınlarda hiç kusura bakmasın para için sülalesini satar..
Yani alakası var kesinlikle ama şuda unutulmamalıdırki çoğu sıfırdan zengin olan insan özgüveni sayesinde zengin olmuştur.
Yahu ne alakasi var. Sizlerin akli nasil calisiyor. Bu nasil bir dusunce sistemi. Hayir oyle olmuyor..
Bir kadın değil bir çok kadın parayı tercih eder. Hatta dur kadın değil erkekte öyle.
Kesinlikle evet.
Zenginleştikçe azıttıkları bir gerçek.
Eğer erkek karakter yoksunuysa bu dediklerin düşünce olarak o erkeğe aittir ama yanlış bı düşünce 🤷
Para el kiridir ve benim için asla amaç değil, sadece araçtır...
Ne bir insanı parası var diye üstün görürüm ne de kendimi..
Hayatım boyunca hep mütevazi oldum ve paragöz insanlardan hep kaçtım 😉
Parayla sevgiyi satın alabileceğini düşünen erkek ve parası var diye onu seven kadın. Bunlar vücutları satılık kişilerdir.
Günümüz ilişkilerinde para çok gerekli ama para araç olarak gerekli amaç değil erkekler kadar kadınlarda suçlu bu duruma
Kişiliği olmayan kişi kendisini muhakkak birşeylerin ardına saklar.
malesefki para öz güven verir vermediği kişilerde vardır.
Para küçük bir kısmı bir kenara bırakırsak kadınların büyük bir kısmını hem etkiler hem elde eder 👍
Evet kendine güveniyodur, fakat içi menfaatse çok kötü, içi iyise problem yok. :)
Vala ben bu erkekleri çözemediğim için yorumsuz kalacak😐
sevgi parayla satın alınmaz lakin paranın satın aldığı şeyler sevginin yokluğunu hissettirmez
Hayır ama parası ölçüsünde biraz daha güven kazandığı doğrudur
tamamen böyle değildir ama cepteki para artınca güven miktarıda biraz artar
Evet bazıları için bu çok doğru
boş bir özgüvense evet.. parayla olur..
ama içi dolu diyorsan, başardıkları yaşadıkları sebeptir.
Bazı kişiler parayla herşeyi yapabileceklerini sanıyorlar ama bilmiyorlar kadınlar paraya bakmaz (!)
Hayır ya ne alakası var şimdi 😂
Burada kan çıkar agaa 😂
@Gmztnmz bu soru patlar sabaha kadar gider 😂
@Gmztnmz fark ederse kahrolayım 😂😂
@Alone-Person
Noktayı koyalım;
Erkekler'den parası olunca, hal hereketi tavrı değişen çok dogru, ama kadında bu durum olduğunda kendini ilah ilan ediyor, maddi gücü kadın kadar vurgulayan yok şimdi gerçekleri konuşalım. Burada bile sorularda gördüğüm o, kadınlar genel de, kariyerim var, param var, ekonomik gücüm yerinde, ama talibim yok diye. Bu soruları görmeyen yoktur sanırım.
Erkeklerin böyle vurgusu çok nadir olur dile gelmez, ama hal ve hareketi değişir doğru.
Kadınlar'da, 2 tercih arasında kaldıklarında maddi durumu iyi olanı seçiyorlar, yani kimse fakir olanı seçmiyor sırf karakteri iyi diye.
Bir birimizi kandırmayalım gerçekleri kabul edelim.
Öyle soru açanlar, o tarz kişileri ayıklamak/ kendilerine çekmek için yapıyorlardır. Normal düşünce de olan biri zaten o tarz bir soru açmaz, ne diyecek “parası olsa da/ olmasa da önemli değil, talibimi arıyorum” mu diye soracak. Bu düşüncede olan biri için o soruyu açmak bile saçmalıktır.
Bence biz gelin ortasını bulalım bu işin 😂
Kadınlardan, paralı erkek tercihi yapan var.
Erkeklerden, parası olunca, param var diye tercih ediliyor diye düşünen var. 😊
E tabiki kızlar hep para kariyere bakiyo
@kedi44 anlatsana napıyorlar merak ettim:)
@kedi44 arkadaş tecrübelerini anlatacak bizzat rahat dur kız biliyor bu işi😅😂
Kişi kendi gibi bilirmiş herkesi.. bizzat senin yaptıgın olaylar sanırım:)
Çok tatlısın anlıyorum seni kolay gelsin o ortamlarda zordur şimdi temiz kalmak neler çekiyorsundur yazık sana:)
Olsun ögreniyorsun işte uygulaman kolay olur:)
Hahahaa cidden çok dokunuyor bütün sırrı bozdun😂😂
Ozguven kisilik meselesidir
Para mevzusu ise kendini bilen kadini etkilemez
Ulkede kadinlar paraya deger verdiği icin, ve buna uymaya çalışan erkekler çoğunlukta oldugu icin durum evet oluyor
Ben paralı bir erkeğin yanında kendimi ezik hissediyorum ya ya da ben yiyim o ödesin eziklesiyorum o yüzden erkeğin parası bok 😂
özgüven kişilikle ilgili para olsa da kişiliği yoksa fayda etmez
Para güçtür. Ne yazık ki algı bu yönde.
Hayır karakter meselesi #emerald
Bu devirde para konuştuğu için katılıyorum 😉😅
Ya paralarına, ya tatlı dillerine güveniyorlar.
Bazılarına göre öyle evet
Karakter meselesi bence
Özgüven parayla oluşmaz.
Öyle olur. Parası olan paranoyak gibi oluyor
hemde nasıl. Bak mesela şu CZN Burak denene. Çok basit örnek. İki kelimeye bir araya getiremeyen bomboş bir yaratık ama havası var paradan
Yalan söylemeye gerek yok mutlaka etkisi vardır😂
Bazı açıklar para ile bile kapanmaz.
Erkeğin parası kadar adamın yüreği kadar
Hayır alakası olmayan bir şey
O özgüveni sevmiyorum
Yoo issizim
Gayette guven yerinde 😎
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar