Türkiye'de kredi faizleri zirvelerde olsa da, bankalara bireysel borcu olanların sayısı 40 milyonun üzerinde. Bireysel kredi borçları toplam 1 trilyon 642 milyar TL iken, kredi kartı borçları ise 1 trilyon 330 milyar TL oldu. Kredi borcunuz var mı?

Türkiye'de kredi faizleri zirvelerde olsa da, bankalara bireysel borcu olanların sayısı 40 milyonun üzerinde. Bireysel kredi borçları toplam 1 trilyon 642 milyar TL iken, kredi kartı borçları ise 1 trilyon 330 milyar TL oldu. Kredi borcunuz var mı?

Bir kartımda 100 bin limit var full dolu.
Diğerinde 50 bin limit var oda yüzde 40 dolu.
Bi 200 binlik kartım olsa ona da bi motor alırdım ☺
Kredi kartım yok ama kredi çekmiştim pandemi sırasında yardım desteği olarak almıştım onu da hastaneye kullandim yine devletten geldi devlete geri gitti ama işte o borç kaldı en son 9 bin lira olmuştu simdi ne oldu bilmiyorum 5 bin lira almıştım işte nasıl ödeyecem bilmiyorum kyk borcum vardi bir de o da 3300 liraydi onu bir sekilde ödedim kurtuldum ama bu cok fazla onu ödemem zor işim yok da maaşım da yok zaten keşke çekmeseydim çok pişman oldum
12.40 TL / Garanti bankasına borçluyum başkada yok 🤨🙄onunda yatırmayacam 😂 kredi kartımın limitini düşürene kadar 😂 kaçtır arıyorum müşteri hizmetlerini limit düşüşü için 😂 aksine limiti yükseltiyorlar tuhaf bir durum ✅
Herkesin kredi kartı borcu vardır. Bu borç dediğimiz olay sanırım ödeyemeyenlerden bahsediliyor. Benim aktif kullanıp ödediğim kredi kartlarım var.
Cevap
107Cevap
Hayır borcum yok
Bunun olacağını tahmin ettiğim için ne yapıp ne edip bütün kredi borçlarımı kapattım maaş aldığım banka harici diğer banka ve kartlarımıda kapattırdım. Kurtuldum çok şükür. Eskidende böyleydi paran varsa harcıyordun benim herkese tavsiyem kredi kartı ve kredi kullanmayı mümkünse bırakın. Faiz rızkı götürür unutmayın.
Var ama kontrolümde olan bir borç temassız ödeme kolaylığından dolayı kartla ödüyorum ayrıca puanda geliyor puanlarla alışveriş yapabiliyorum. Hesap kesim tarihinden önce de borcumun tamamını ödüyorum.
Kredi kartım yok. Kredi çekmediğim için de kredi borcum yok. Allah, borcu olanlara sabırlar versin ne diyebilirim ki.
Amin benim 70 bin TL var
Ticari kredim var. Onaylandı ama henüz imza atmadım. Atarsam 750 bin tl kredim olacak. Bunun dışında üç kuruşluk borcum var. Şimdi istesem kapatırım. Allah darda yokta olana yardım etsin.
Evet kredi borcum var ama az kaldı düz hesap 40k kalmış daha az ama küsüratı yukarı yuvarladım. Ondan sonra yine borçlanıcam ama büyük ihtimalle maalesef
Sadece 6bin TL'lik bir borç kaldı. Onun dışında ne kredi kartım var, ne de başka kredi borcum. Boyumu aşan borçlara bir daha bulaşmamayı düşünüyorum. 2-3 yılımı harcadı resmen.
Kredi kartı kullanıyorum başka borcum yok. zAten o da fazla değil istediğim zaman kapatacak gücüm var hamd olsun
Hiçbir kartımın birikmiş borcu yok. Ay içindeki kullandıklarım işte. Sevgiliniz yoksa, kredi kartları boş kalıyor 🤭
Girmemeye çalışırım kredi işlerine kazancım yetiyor çok şükür yoksa sömürürler sonu yoktur en iyisi birikimi önceden ufaktan yapmakta fayda var
Yok ya, nakit avansı bile kapattım. Normalde borçlanırım sürekli kredi puanı yükseltmek için ama faziler çok kötü şu an maalesef
Yok biz ülkenin uçan tarafındayız
Amerikanın kiskandiklari
Borçlanmamak elde mi bea, gelirin giderin karşısında o kadar düşük ki mecbur ettilee bu köle sistemine.
Var maalesef 60 bin tl kadar ödeye ödeye bu noktaya getirebildim
Hic bir yere borcum yok bakkal osmana param cikismadi 7 tl yarin alirsin dedim hepsi o :D
Ben enflasyona karşı para kaybetmeyeyim diye kredi kartıyla harcama yapıyorum.
Ailemle birlikte yaşıyorum namaz borcundan başka borcum yok.
Bu toplum daha nasıl iflah olacak, yazık gerçekten!
Var evet bu illete bulaştıgıma bin pişmanım ellerim kırılaydı bulamaşmasaydım kredi pişmanlıktır
Var da çok şükür henuz hiç aksatmadan ödeme yapıyorum
1 haftada 140k kapattım dahada kapatacak gibiyim :d
Banka kartını kullanıyorum sadece diğeri gereksiz geliyor
kyk borcum var kredi kartında borcum var ama düzenli ödüyorum onu
Kredi karti vermiyorlar ki borcumuz olsun. Millet peynir ekmek gibi alıyor ben alamıyorum
Alırsın çok basit Akbank a gel
Benim yaptığımı yap kanka özelden yaz anlatırım
@JaponMakineler hocam özelden yazdım bakar mısınız
Bir tane kartım var.. odeyebilecegim kadar harcıyorum.. çok lazım olmadıkça kullanmıyorum. Şu an hepsi taksitler olduğu için 29 bin borcum var
Millet peyir zeytin alır gibi kredi kartı alıyor, kredi kartını nasıl kurtuluş olarak görüyorlar ki anlamıyorum
Aha be kendimi şekersiz çay içenler cumhuriyeti gibi sanıyorum xd
Krediyle işim yok kullanmıyorum zaten borcum da yok.
Bu yaşıma kadar olmamıştı Ani bir ameliyat oldum 3 ay çalışamayınca kredi çektik istemeye istemeye bulaştım
Borcum yok kredi kartı kullanmıyorum sadece maaş kartı ve yemek kartı kullanıyorum 😎
20 bin nakit avans çektim her ay 20 bin yatırıyorum kaç aydır bitmiyor 😂😂
Borcum yok evli olsaydım borç batağında olurudum kesin
Olmaz mı. Aylık 60 70 civarında kartlara ödeme yapıyorum bunun 35i kredi.
Ben Türkiye yi bıraktım yurt dışında borç yapıyor um artık 😂
Vardı şükür güç bela bitti kredi kart borcundan baska bisey kalmadı
Onune gelene kredi karti verirlerse olacagi bu iste
Ama devlet icin degil ulke icin iyi degil baksana sonra boyle borclar birikiyor bunlarin hepsi kulfet
Yaparsa Erdoğan yapar mk ülkenin içinden geçti oy vereni ayrica s...
paraya bak 40 milyar dolar ediyor
Allaha borcum var baska yok
Kredisiz bişe alınmıyor ki
Evet var kredi kart borçlarım.
40 diyorlarsa 60 bence vardır
229 bin k k borcum var
bir lira bile borcum yok
Evet az da olsa bir borcum var
Borcum yok çok şükür.
iyi ki yok kredi kartım bile yok :)
Borcum var maalesef 170 bin civarında
kredi kartı kullanmıorum ki olsun :)