beddua tarzı saçmalayıp ötekileştirici yorumundan belli kinin. İstanbul'da 300 bine de kira var 10 bine de... neye yeter mi diye sormak gayet doğal. şu an bir çocuğun var düzgün özel okula gönderecem dersen zaten bu para halt yetet.
Sen şu an nasıl yazılandan kin olarak algı yaptıysan bende öyle anladım. Hakkına girdiysem özür dilerim ama o şekil anlaşıldı. Ama benim kızgınlığım aç gözlü insanlaradır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gider olarak ne kadar giderin var o onemli.. En lüks yerde yasarsan marka takıntısıyla harcama yaparsan e bide coluk cocuk varsa yetmez..
Ama har vurup harman savurmazsan normal sartlar altında yasarsan yeterli..
Nasıl yaşadığına göre değişir bu sorunun cevabı.
Türkiye nüfusunun büyük bir bölümü bu parayı 1 yılda bile kazanmıyor, bir bölümü de günde bundan fazlasını harcıyor.
Paranın miktarı değil bereketi mühim olan. Paranın bereketi yoksa 300 bin değil 3 milyon da yetmez sana.
O da para mı ya. Aylık 1,007,000 gelirin aşağısı fakirlik belirtisidir. Küsüratlı vermişsin tebrik ettim seni
Bayağı iyi bir para gelir Okey de gider ne kadar acaba ona göre düşünmek lazım
neye yeterli mi? örneğin İstanbul'da iyi bir semtte yeni binada kirada oturup bir de aile geçindireyim dersen zar zor yeter.
Allah sizim gibilere biliyorda vermiyor.. aylık 20 binle geçinen var sizin gibi geçinemeyen var
yahu kişisel bir şey yazmamışım etmemişim bu neyin kini neyin öcü? neye yeter mi diye yazmış, git onu öğren önce. yeter mi ne demek.
Kin? Önce onu öğren kime kinim var
beddua tarzı saçmalayıp ötekileştirici yorumundan belli kinin. İstanbul'da 300 bine de kira var 10 bine de... neye yeter mi diye sormak gayet doğal. şu an bir çocuğun var düzgün özel okula gönderecem dersen zaten bu para halt yetet.
Sen şu an nasıl yazılandan kin olarak algı yaptıysan bende öyle anladım. Hakkına girdiysem özür dilerim ama o şekil anlaşıldı. Ama benim kızgınlığım aç gözlü insanlaradır.
her durumda kafanız güzelmiş.
Yaw he he neyse
tavra gel. sana 20 binle iyi geçinmeler
Bu ay yeterli, önümüzdeki ay yetersiz
Bu soruyu görmemiş olayım
dişimin kovuğuna yetmez!!
Hayır
Azmış
Ohaaaa
İş ne
Gidere bağlı