AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
60.000 diyetisyen inanmam buna bakan maaşı bile 45 50 bin arası
Memur değilim ben, kendi ofisim var
Tamam da özel ofis falan nasıl maaş? Bu kadar para kazancı gözüm yokda aklım almıyor
Maaş değil ofis benim
1 aylık paket ( seans ) 3000 TL
Seanslar 30 dk
Her hafta 20 danışan görüyorum (Ayda da 20 oluyor çünkü aynı kişiler devam ediyor )
Yani haftada 10 saat ayda 40 saat çalışarak kazanıyorum
Ofisimin kirası ve masrafları 20.000 TL buluyor geriye kalan masraflar kendi masrafım bu şekilde
Bu devirde büyütülecek bir para değil
İstanbul'da iyi bir semtte yeni binalar 5 milyon civarı
Bu maaşla evde alınır arabada villa da ama villa gerek olmasa daire yine alınır
Bu bir maaş değil :) kazanç maaş olması için başkası tarafından ödenmesi lazım , iş yeri benim her şeyimi kendim ödüyorum
Bu kazançla bırak villayı İstanbul'da iyi bir semtte ev almak bile zor
İyi bir semtte küçük 3+1 yeni Evler 5 milyon civarı
Ben her ay bir kenara 30 bin bile atsam yılda 360 bin TL yapar
Anladım 👍
Yani gayet iyi bizim gelirimiz de o civar ama yine bi zengin olamıyoz 😂
Zengin olunmuyor ya 😂
5-10 yıl zengin kategorisindeydim milyoneriz falan ulan şimdi herkes milyoner bence milyonları bölsünler 1 milyon herkeste var yani fakir diyebilir 5-10 diye gitsin şöyle biri resmi bi şey yayınlasın 😂
Milyoner olmanın hiçbir anlamı kalmadı bence 😊
Millet aylık 5.500'e çalışıyor Senin maaşın onların yanında kat kat iyi
Herkesin kendi yaşam standartı var ben bir yerde çalışmıyorum kendi işim
evet iyi bu kalanla pasif gelir yapılabilir
Temizlikçi filan lazım mı eve yemek filan da yaparım çok masrafım olmaz sjshshsjs
Ne temizliği ne yemeği mahçup etmeyin lütfen gelin ofisimde misafirim olun :)
Ahahahah olmuş kadar oldum sağolun
tahmin ettiğim işi yapıyorsanız bir teklifde bulunmak isterim ama malum burada paylaşamıyorum
Diyetisyenim ben
heh benımde dıyete ıhtıyacım var
Bu devirde süper nasıl bir iş bu canım . ?
Kendi işim
Tamam iş ne canım ?
Diyetisyen
Hmm anladım işin çok hoş ben daha senin aldığını 3 ayda zor topluyorum canım 🥰☺️
Canım demezsen sevinirim
Peki hocam göbeğim var az nasıl eritilirim 🥰🙈
Bu paraları nasıl kazanıyorsunuz merak ediyorum 🙄
Kendi işim
Aynen 60 bin kazanıp burada iyi mi diye soracak kadar slksin zaten 😂
Kendi işim , canım alakası yok. Burada içerik de yazıyorum
O zaman cok sansli birisisin su zekayla 60 bin kazaniyosan zaten tüm şansını para kazanma üzerinde kullanmissin 😄
Zekamın ne kadar iyi olup olmadığını burada anlayabileceğini sanmıyorum :) Burası benim için aynı zaman da bir reklam yeri :)
Insanlarin zekasini ne sorduguna gore anlayabilirsin 60 bin kazanip turkiye ekonomisinde bu iyi midir diye soran birisinin ne o kadar kazanci ne o kadar zekasi vardır 😄😄 nasıl bi reklam yapıyorsun mesela insanlara is vaadedip ben bu işten 60 bin mi kazanıyorum diyorsun?😄
Diyetisyenim
60 bin ile bu ülkede zengin olunmaz
Ayda bir kenara 30 bin atarak , bir ev almak için (İstanbul'da iyi bir semtte ) 10 yıl geçmesi lazım
Diyetisyensin 60 bin kazanıyorsun ve burada reklam yapmaya ihtiyacin var belirli bi müşteri ekosistemi oluşturmadan mi 60 kazaniyosun çok enteresan ki olusturduysanda burada reklam yapmaya neden ihtiyacin var? Çok enteresan durumlar 😄 ve bu arada diyetisyen fiyatlarını ve nasıl çalıştıklarını biliyorum senin nasıl boş vaktin kaliyoda burada reklam yapıyorsun sayın 60 bin kazanıp 30 bin harcayan Diyetisyen😌
Özel sektörü bilmiyorsun demek ki pek reklam her an her yerdedir :) ayda 60 bin kazanmak cidden büyük para değil artık kendinizi memur zihniyetinden bir arındırın. Benim aylık ücretim 3000 TL yani 20 kişide bu ücretti alıyorum ve seanslarım 30 dk , yani haftada 10 saat çalışarak bu parayı kazanıyorum :) ki benim ki zenginlik değil lüks hiç değil :) Nişantaşı’nda kiralara bakmanı öneririm ben kira artışlarından önce 12.000 TL’ye tutmuştum şu an 20.000 TL altında Bodrum katı bile yok , 30.000 masraf gözünüzde büyüyebilir ama büyük değil bunun zaten 20.000 ofise gidiyor. Lütfen genç nesil olarak artık memur zihniyetinden kurtulalım. Maalesef artık ekonomi çok kötü birbirimizi yalancılıkla suçlamaktansa destek olmayı tercih ederim
Sevgiler
Ozel sektoru biliyorum ve turkiye de degilim sadece turkiye ekonomisini takip ediyorum yurt disinda yazilim isiyle ugrasiyorum ve kazancim turk lirasina vurunca sizinkinden fazla ama konu buradaki ekonomi ya da para meselesi degil 30 dk lik seans sonrasinda herkese sabit bi diyet listesi hazirlayarak takip etmeden yapiyorsaniz dediginiz hesap dogru ama eger ozel liste hazirlayip takip ediyosan bu dedigin imkansiza yakin bi durum :) ki oyle olsa bile ihtimal vermiyorum ki ilgisiz bi diyetisyene bu kadar musteri gelsin belkide gelmedigi icin burdan reklam yapma ihtiyaci duyuyosundur ve bu kosuldada bu parayi kazaniyor olma ihtimalin olmuyor isin ozetine gelecek olursak ben memur degilim ama bahsettigin seyler pek ihtimal dahilinde degil umarim bigun gercekten bu bahsettiginiz kadar kazanciniz olur bu soruyu sorma ihtiyacini duymazsiniz 😌
İşimi nasıl yaptığımı bilmiyorsun?
Nedense bir anda hesabın gizli hale geldi şaşırdım :))
İnsanları takip etmek derken? Her dk kimseyle konuşamazsınız zaten , haftalık görüşmeler olur ve takip sağlanır ölçüm alınır her hafta liste kişiye özel yeniden programlanır
Ki ilgisiz bir diyetisyen olduğumu anlama İhtimalin yok :) gerçekten de ilgiliyimdir ilgisiz olsam kimse gelio bana ödeme yapmaz danışanım olmaz
Ancak bu kazanca bu kadar şaşırabiliyorssn ve insanı çalışma saatlerini bu kadar garipsiyorsan yurtdışında olduğunu hiç sanmıyorum
Öyle olsaydın profili de gizlemezdin başta gizli olsa sorun yok bir anda gizledin :)
Yok sadece bu gereksiz tartismayi basta kendini gosteremeyecek kadar ozguvensiz biriyle tartisiyo gibi gorunmek istemedigim icin gizledim benim acimdan sorun degil turkiye de yasamiyorum isterseniz 200 bin dolar kazanin turkiyede bu beni ilgilendirmiyo sadece gereksiz ego kasmak icin sorulmus bi soru oldugunu dusunuyorum burdaki dusuk butceli insanlar icinde ki cogu oyle malum turkiye ekonomisinin icinde olan bi toplulukta boyle bi soru sormak bana gore zekayla ilgili bir problem ama eger gercekten dediginiz kadar kazaniyosanizda tebrik ederim bu zekayla bu kadar kazanc elde edebiliyorsaniz :)
Ego kasmak için değil ben bu işi 1 senedir yapıyorum her şeyi binbir emekle kurdum yani öyle göründüğü gibi güllük gülistanlık değil sadece iyi bir noktada mıyım yoksa neler yapmalıyım belki konuşacağım bir kaç mantıklı , girişimci ruhu olan bir insan karşıma çıkar diye sordum hava atılacak ego kasılacak bir para değil zaten
Hala bir zekaya takmışsınız :) bu sizin zeka ile bir probleminiz olduğunu gösterir ama beni ilgilendirmez. İyi ki Türkiye’de değişmişsiniz çünkü bu düşük zeka ile burada para kazanamazsınız.:)
Yok ya kazanilir baksaniza siz bile 60 bin kazaniyosunuz ulke nasil bu durumda anlamak mumkun degil ama girisimci yaninizin olmasi gercekten guzel sizi gercek hayatta tanisaydim eminim sizin hayatinizi gelecek nesillere motivasyon konusmasi olarak sunardim cunku kendinize gore buyuk seyler basarmissiniz ya da o hayalin icinde yasiyosunuz ikisinede saygi duyarim bu arada girisimcilikten hakkinda konusup yurt disindan hic bahsetmemeniz hatta iyi ki burada degilsiniz demenizde bence inanilmaz bir potansiyeliniz oldugunu gosteriyor hayatta ve hayallerinizde basarilar dilerim bu tartisma benim icin bitmistir buda son yazdigim yorum olucak iyi gunler 😌
Ben ülkemi çok seviyorum Atatürk’ü çok seviyorum ülkemde para kazanmak beni çok mutlu ediyor
Eğer isteseydim İngiliterede yapabilirdim babam Kıbrıslı :)
Ama siz bunları anlayacak kapasiteye sahip değilsiniz
Bence sohbetin başında bu yana beni kıskanmaktan başka bir şey yapmadınız :) size acıdım ama yapacak bir şey yok :)
Evet size kalsa almanyada sizi kiskaniyor 😄 Ataturk u bende seviyorum ama bunun bu konuyla ne alakasi var bana acimak yerine kendinize acimalisiniz bence 😄 haha evet gizli bir kullanicinin babasinin kibrisli olup ingiltere de diyetisyenlik yapabilecegini dusunecek kapasitede degilim cunku hic fotografi olmayan gizli ozguvensiz birinin inanilmaz bir hayal dunyasi var ve bana gelmis kendi hakkinda bilmedigim seyler oldugu icin bu kapasitede olmadigimi soyluyor 😄 az once bir suphem vardi soylediklerinin dogru olma ihtimaline karsi Şu an tum suphelerimi ortadan kaldirdigin icin cok tesekkur ederim babam kibrisli ve istesem ingiltere de diyetisyenlik yapardim cumlesinden sonra bazi seyler gercekten netlesti 😄 suandan itibaren illa biseylere acimak istiyorsan cumlenin basinda dedigim gibi kendine aci ve mumkunse gelistir burada rezil olmaktan iyidir komik insan 😄
Eleman lazımsa gelelim abla asdjdk
İyi değil çok çok iyi
Birikim yaparsın.
“Ziyaaa” daha fazlasını kazanıyor 1 ayda
Baya iyi birikimde yapabilirsin
aşırı iyi
Maşallah
Kotu gelir güzelim ekle feysten
gayet iyi
Beni al.
Me iş