Güncellemeler
1 yıl
Mobbing vs de yok hatta insanlarla iç içe bir işte calistigim icin hep teşekkür ediyolar guler yuzluler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kötü 50 bin bile kötü maalesef 1500 dolar 59 bin ediyor ve başka ülkelerde en düşük alan bile 1500 dolar almıyor
2500 dolar alıyorlar
Yurtdisinda yaşıyorsan ona göre de giderin oluyo. Basta 1000 1500 dolar konaklama masrafi var. Aile yanında hicbir masraf yok
Tamam ama ben ennnn kötüden bahsediyorum ortalama 5 bin falan alıyorlar. Aile kurmak için çok az bir miktar
O nitelikli personel kazancı. Niteliksiz olana zor hayat maalesef. Aile kurmak icin de yasamak istediğin hayat önemli. Sosyal medyadaki hayatlara ozenenler icin imkansız tabi
Sosyal medyadaki hayatlar için 100 bin bile yetmez zaten. En azından aç olmamak için bı 50 bin 80 bin gerekiyor
Yoksa çok zor
Siz ne yiyorsunuz? Küçük bir yerde haftada 2-3 kere dışarıda yiyip ağırlık çalıştığım icin bol proteinli yani badem fındık vs li etli besleniyorum da tuna tavus gibi birisi degilseniz o para ne oyle yaw sjhdjdjd
Dışarıda yemekten kastın döner lahmacun falansa o zaten kolay. Sen tek kişisin ve kiran da yok. 4 kişiye baksan asla geçinemezsin ki bahsettiğim paralar çok büyük miktar değil. 50 bin alan bı aile kira ödemese bile geçinemez en az 60 lazım
Kız kardeşimle sık sık yiyoruz da öyle luks sevdamiz yok. Haftalik 800 civarı dışarıda yeme masrafi olur
Bir aile için 1500 lira o
30 bin lira araba taksidi ancak 27 bin falan taksidi var arabalarin
Araba almak zorunda değilsin
Küçük bir ilçede her yer 5 dk
Araba temel ihtiyaç. Tamam araba alma diyelim. Çocuk servis parası 2 bin lira 3 çocuğu nasıl gönderebilirsin? Çocuklar sürekli aburcubur ister. Okul beslenmesi için günlük yüz lira harçlık versen 2 bin falan tatilleri sayma. 3 üne nasıl vereceksin
Küçük ilçede okula servisle gitmiyolar. Okul da 5 dk. Aburcubur saglikli beslenme değil maalesef. Oyle şeylerle cocuklarini büyütürsen sabah aksam tabletinden ayrılmayan şişman bi çocuğun olur dkdhjdjd okul harcligi yerine yiyecegi şeyleri de yaninda goturmeye alistirabilirisn. Su an kız kardeşim onları alicak diye disari cagiriyo
Tamam çocuk kantine de gitmesin
Sağlıksız şeyler var ondan gitmiyo yanında getiriyo. Hem de pahali. Kantine vereceği parayi ona veriyoruz kendisi tercih ediyo artik
gayet iyi mis gibi iş bulmuşsun
Ortamı sevdiysen iyi
Çok iyi işte
kisiye göre
Bilemiyorum işi de istegime göre arttirabilirim. Günde 10 saat calissam 50 60 bin de olur da egitim fakültesi mezunuyum. Kpss mi calissam yoksa buradan mi devam etsem Bilemiyorum. Atansam kenara 60 bini hayatta atamam onu birak 20 25 i bile atamam
Askerlik falan da var
2 sene sonra askere de gitmem gerekiyo
Ne işi bu?
İyi bence