200 kağıt aylık gelir sizce nasıl.
Whuu çılgınsın yeter
Hmm yetmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
200 kağıt aylık gelir sizce nasıl.
İnsanların açlık sınırının da altında asgari ücrete, 17 bin liraya çalıştığı gerçeğini göz önüne alırsan çok çok iyi bir rakam. Ben böyle şeylerin çok vurgulanması taraftarı değilim nedense, yani ülkedeki utanç verici ekonomik tablo ortadayken ve insanlar ay sonunu getiremezken bu rakamların telaffuz edilmesinde biraz daha hassas olması gerektiğini düşünüyorum.
Neye göre kime göre? Kaç kişilik aileye göre? Bekar mısın evli mi? İstanbul'da mı yaşıyorsun başka şehirde mi? Kirada mısın kendi evinde mi? Yüzeysel olarak bakınca asgari ücret 17 bin. Kazancın gayet iyi gibi. Ama detaylar büyük etken
Cevap
48Cevap
Ülke şartlarına göre çok çok iyi diyebilirim...
Evet iyi gelir
Bu soruyu sorduğun için seni şikayet edeceğim😂 ama eğer üye ismin belli olsaydı engellerdim 😅
Çok kötü yaaaaaa cidden bu ekonomi de yani 10.000 olsa hatta asgari ücret olsa yeterdi ama bu para aşırı kötü nasıl geçineecceksinnnn😱😱
Bu devirde lüks yaşatmaz ama hesaplı kitaplıysan kaliteli yaşatır
Yani Türkiye şartlarında açlık sınırının 52 bin lira olduğu bir ülkede sen tutup da 200 bin lira alıyorsan Bence az deme
Al sana bir engin polan vakası daha soru trol değilse kimse kimseye bu parayı düzgün yoldan vermez...
Çok eski ve fabrikatör arkadaşımın ailecek aylık toplam harcaması bu kadar değil. Yani her türlü yeter, aşırıya kaçmıyorsanız.
Benim maasim seninki kadar olmasada Türkiye standartlarına göre iyi ve ben artiriyorumsa sende rahat yasarsin
Tamamen harcamana bağlı bana yatmediği aylar oluyor tabi kimi aylar da 10 da 1 i ile geçindiğimde oluyor tamamen sana bağlı bir şey
Benim gibi yaşayana kira vermediğim için 20K gelirle 200K gelirin farkı yok, lüks zevkleri olana az, sağlık sorunu olanın bu gelire yeni ulaştıysa belki yetmez bile. Her yerin, herkesin şartları ayrı.
Helal paraysa Yeter değilse merak etme en yakın zamanda belanı bulursun
6.400 dolar civarı yapıyor her yerde yaşamak için yeterli
Abiiiiiiğğğğğ biz 6 kişi 17 binle idare etmeye çalışıyoruz babam tek çalışıyor düşün asla yetmiyor tabi ama idare etmeye çalışıyoruz... Bunu sorma yani
Bu kişinin hayat tarzina gelir giderine göre degişir.
Bu paranın yetmediği İngiltere de futbol kulübü satın alıyor.
Gelir ve gelirin yetmesi göreceli bir kavram.
yanağından öpim bnesi asgari ücretli 1 yıl çalışsa anca aldığı parayı aylık alıp şyi mi diye soruyosun. yanağından öpim senin eğer bu farkı anlamıyosan
Küçük yerde yasiosan çok iyi büyük şehirde yasiosan az. Borcun varsa giderin fazlaysa çok az
Şaka misiniz yaa 200.000 tl yaziyor orada tamam ekonomi kötü ama kusura da bakmayin yurtdisinda bile o parayi kimse vermez adama istediginiz ulkeye gidin
Yarısını bana verirsen iyi, vermezsen bereketini göremez, geçinemezsin.
Sen burada atıp tutup beş kuruş kazanmayan yetmez diyenlere bakma idareli yaşamayi biliyorsan haliyle gayet rahat edersin allah ağız tadiyla yedirmeyi nasip etsin sana
Fazlaysa ortak olabilirim
Kanka Yüzde Kaçı Vergiye Kesiliyor? Nsnsjzjz Biz 120k Falan Kazanıyoruz, Aylık 24.000 TL Vergi Ödüyoruz bdjdjxjs
Yetmez.
İnsanların açlık sınırında yaşayıp yaşamaması beni ilgilendirmiyor. Soru net: 200 bin yeter mi? Cevap ise hayır yetmez.
düşüyor mu böyle kral?
Allah daha çok versin çüş yani
Demi hala iyimi diyor gözümüze sokar ğibi ğörğüsüzler gibi
Whuu çılgınsın yeter. 😂
Aylık 200.000 bin gayet iyi bir para.
bence fazlasıyla yeter
Türkiye şartlarında gayet iyi
Lükse kaçsanız bile yeter çok para bu
😂😂😂 hangi ülkenin para birimi bu 😂😂😂
Yeter hayallerim deki aylık gelir be
Yaşam tarzına bağlı
11 kişi de yetmez demiş 🥳🤣
Bu parada kötüyse artık ne kadar rakam iyidir?
Aç tavuk kendini mısır ambarında görürmüş
Giderlere bagli. Borc yoksa rahat yasatir tabiki
Tokyo'da falan yaşamıyosan yeter 😂
Ne iş yapiyorsunnnn neyle uğraşiyon
Her türlü iyi abartmayın
Yeter yetmez diyenler ne kadar alıyor
Yaşadığın hayata bağlı
Yetmez fakirin tekisin
Evin kira değilse, teksen çok iyi gelir.
Benim eve 65- 70 bin arası giriyor
Çok az bee
Fazla bile
fakir seni
Guzel para kanka
Whuu cikginsin yeter
Yeter yeter
Güzel para
Mükemmel 👌😅
E yani.
Evet.
Şaka mı bu?