Biz yatmıyorduk aramizda cinsellik yoktu. Yani ben evlenmeden yatmaya karşıyım. Buluştuğumuz zamanlar hesabi o ödüyordu normal olarak, ben ödemeye çalışmadım. Zaten yüksek bir hesap da gelmiyordu. Benle yediği bir yemeği bir kahveyi ödeyemeyecek adam da zaten sevgili edinmeye kalkmasin.
Sonra tatile gitmeyi teklif etti. Ben de ayri odalarda olursa sıkıntı yok dedim. Anlaştık. Sonra niyeyse içim rahat etmedi oteli arayıp bilgi aldim ve kendime bir oda ayırttım. Ödemeyi de yaptim.
Sonra o oteli arayip 2 oda ayirtmiş ve ödemeyi yapmış. Bana söylemedi ben de ona söylememiştim. Sonra öğrendik orada ve o fazladan ödenen parasini geri istedi otelden. Otel de yarım ödeme yapamayız dediler onun iade talebini red ettiler benim iade talebimi kabul edip kredi kartima parayı iade ettiler.
O da benden ona parasini iade etmemi bekledi galiba benim de aklıma öyle bişey gelmedi. Sonra bu bana laf vurmaya başladı. Çok sinir oldum bide ben hazircevap değilim hemen anlamiyorum lafı hem de aninda cevap veremiyorum. Sonradan kafama dank ediyor jeton geç düşüyor yani.
Bide ben bunla tatilde de yatmadim. Kankası telefonla aradı ima ediyor yattinizmi gibisinden. Onun da morali bozuk yok falan diye cevapliyor kapatmaya çalisiyor. Bir daha haketmeyen insanlara para harcamiycam dedi.
Ben de bunu birkaç saat sonra anladim. Buna dedim ki iban at bana, bu şasırdi. Ama hemen atti gülüyo falan niye istedin diye. Ona tüm otel parasini ve 6 aylik tüm buluşmalarda harcadiği paranin kaba hesabiyla 2 katini yolladim. Şok oldu, fazla göndermissin falan noldu dedi. Toparlamaya çalışıyor laflariyla.
Ben de eşyalarimi topladim valizimi aldim, o da hazirlandi. Normalde 1 gün daha kalacaktim vazgeçtim. Sen dedim benim hayalimdeki erkek değilsin.
Niye dedi "para yüzünden mi?" dedi. "Sen birine sirtini yaslamak istiyorsun yaslama" dedi.
Ben de "Sırtımı yaslamiycaksam hayatima niye bir erkek alayım? Aradiğim şey kanka olsa kız kankalarım da bu ihtiyacimi gideriyor. Sen benim hayal ettiğim erkek değilsin. Paranı da al git!" dedim.
Iyi yapmiş miyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer