Kim var böyle Bulunabilir mi Elime geçen yatırım dan şahsıma ait olandan iş bitiminde. para elime geçtiğinde yüzde 20 pay verecem Bulamıyorum kimseyi Projeler iş fikirleri hazır Yatırıma ve paraya ihtiyacım var Nasıl olacak bilmiyorum Ksde öyle birileri var mıdır
Vardır yardımcı olurum
Bilmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
yok mu destek olacak kontak kuracak projeler için
Yatırım danışmanı veya proje danışmanına ihtiyacım var acil olarak nasıl bulabilirim komisyon verebilirim mantık lı mı bulunur mu?
Tam altı ay önce sormuşsun ve hiç cevap gelmemesi çok enteresan olmuş. Yatırım danışmanı değilim böyle bir tavsiye de verip aklını çelmek istemem fakat şunu bilmelisin ki dolandırıcılar için çok açık bir hedefsin. Bu şekilde ortalıkta dolanma kanks. Şirketler var yatırım danışmanlığı veren. Bunlar uzman olsa da yanlış yönlendirebiliyorlar. En güzeli kendin araştırıp fikir sahibi olmaz. Tek bir yatırım uzmanına bağlı kalmaktansa aklındaki fikirleri uygulamış olan insanlarla iletişime geçip fikir almak daha mantıklı olacaktır sanki...
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Anketler > Yatırım danışmanı veya proje danışmanına ihtiyacım var acil olarak nasıl bulabilirim komisyon verebilirim mantık lı mı bulunur mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tam altı ay önce sormuşsun ve hiç cevap gelmemesi çok enteresan olmuş. Yatırım danışmanı değilim böyle bir tavsiye de verip aklını çelmek istemem fakat şunu bilmelisin ki dolandırıcılar için çok açık bir hedefsin. Bu şekilde ortalıkta dolanma kanks. Şirketler var yatırım danışmanlığı veren. Bunlar uzman olsa da yanlış yönlendirebiliyorlar. En güzeli kendin araştırıp fikir sahibi olmaz. Tek bir yatırım uzmanına bağlı kalmaktansa aklındaki fikirleri uygulamış olan insanlarla iletişime geçip fikir almak daha mantıklı olacaktır sanki...
#psychoparadıse
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!