Lütfen özel sektörde ve prosedürü bilen bana yardım etsin?

Arkadaşlar selam. 9 ay boyunca bir özel sektörde çalıştım cafe sektörü ama. Yapılan bazı haksızlık, mobing ve sözlü tacizden dolayı çıktım. Şöyle bir durum var ama. Ben ana şube de çalışırken 2. Bir şube açmak istediler ve beni oraya çektiler. Aynı firma adı altında olduğu için sigortamı taşıyacaklarını girdi çıktı yapmayacaklarını söylediler ve bunu konuştum. Girdi çıktı yapmayın taşıyın diye. Ama her şeye rağmen girdi çıktı yapmışlar. Mesela bugün çıkışımı verip yarın tekrar aynı şirkete giriş yapmışlar. E devlette gözüküyor. Ve ben 2 aylık eleman olarak gözüktüğüm için bana banka kredi vs vermedi. Maaşımı da neredeyse çıktığım bu zamandan itibaren 2 aydır yatırmadılar. Sözde 9 aylık eleman olduğum için ihbar sürem vardı hani 14 gün daha çalışma mecburiyetim vardı ve ben bunu kullanmadım istifa dilekçem de de belirtmedim. Çalışma bakanlığını veya sgk yı arasam bana detaylıca bilgi verirler mi. Muhasebeye maaşımla ilgili yazıyorum cevap vermiyorlar arıyorum açmıyorlar. Nolur biri akıl versin kafayı yiyeceğim.

Lütfen özel sektörde ve prosedürü bilen bana yardım etsin?