AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
182Cevap
Gizli ve korkak üye ! Umarım senin gibi biriyle evlenmez !
Her ikinizde idareli harcamasını bilirseniz olabilir..
Ona de gelsin beni s
Nsjdjdjdjs yaw kardes bi git a*
Sevmediğin erkek ile sırf parası için evlenme. Huzur bulamazsın
Aylık o parayı alan mühendis istisnadır. Bence daha az alıyordur.
Prim amaçlı sorduysan kötü ciddiysen daha da kötü. Asgari ücretin 5 katı geliri beğenmiyorsun.
Soru hiç gerçekçi değil yav biraz daha çalışmalısın
90 bin tl geliri var gideri ne kadar? Bunları düşünmek erken değilmi?
Silam kscınlır kıcam 200.000₺ aliyır binde 250.000₺ alıyırım sizci ıyrılmılıyıyım 😶🌫️
Yok Aşko yetmez 500 bin falan olursa anca yeter sana çünkü sarayda yaşayacaksınız 😅
ben 200 alıyorum bana yetmiyor 200 bin para mı ne ki zorluk çekersiniz
90.000 ₺ diyorsun bak kendi elinle yazıyorsun, sence de yetmez mi?
İlginç bu para yetermi diyor ya onyedi bin lira alan ne yapsın
Yok yetmez siz evlenince camii çıkışlarında mendil açarsınız…
Bnce gayet iyi. Sende calisirsan o kadr maaş alirsan bayag rahat gecinirsnz ama nerde yasayacagnza bağlı birazda
Sen hayal dünyasında yasiyorsun galiba kryfi çalişip o parayi alacak ha? Hayatinda kaç defa çalıştın acaba ulan asgari ücrete adamin kanını sömuyorlar sana kimse o parayi vermez daha ben duymadım çalışan olupta özel sektörde bu parayi alani dolar euro üzerinden alanlar çok nadir. Ama uyandirayim ancak kasiyerlik yaparsiniz o yorumu yazanda sende 😁
Zekânı kullanıp gayette iyi bir işte calisirsan alirsn alan nasl alio
Hahahahaahh verirler verirler 90 100 bin alırsan ağzina verirler. O da rüyanda.
Ya bir yol al ya vasifsiz adammiş senin ne vasfin var uçabiliyor musun? Ki uçsan bile burasi kurtlar sofrasi türk patronlar canını çıkarır asgari ücret + mesai verir bak seni veya kişileri kötülemek istemiyorum ama gerçekler bunlar bu ülkede yaşanmaz o parayi veren adam yok denecek kadar az insan değil buradaki patronlar.
Sana vasifsz demedim vasfsz hcbir tecrübesi olmayan yerinde sayan adamdan bahsettm üzerine nie alindn😂
Of boşuna laf anlatmaya calismicm neyin ne oldgnu gayet iyi biliyorum alınan maaalari da biliyorum snle uğraşamam
Umarim alırsın istediğin maaşı benim isteğim o yönde herkes mutlu olsun.
Bn zaten istedgm maaşı alıyorum soruya yorum yaptm bn ve çok iyi maasta calisan çok iyi yerlerde olan tanidklarm var
@ResulSırıklı kasiyer olan sensin belli diş okuyorum hayatınızda bir yere gelememişsiniz maddiyata önemsiz diyosunuz gülüyorum adqwömdnsaömdsna
Ulan biriyle konuşuyorsun adamın kişiliğine önem vereceğine ölçüp tartacağina parasını ölçüp tartiyorsun elbbette önemli maddiyatta ama senin karakterde sorun var belliki maddiyata ağırlık verdiğine göre. Bu arada banane senin okulundan s.. kmde mi sence ahahahshsh seviim kadar yolun var. Çok büyük başari milletin pis ağzını kokliycaksin ömrün boyunca😁😁
Böyle bir soru sorabilmen için aşırı derecede görgüsüz olmalısın.
Siz bu soruyu nasıl soruyorsunuz parası için sevgili evlilik olur mu bana numarasını ıstagraminı ver uyarayım onu hataya düşmesin
Şaka mısın sen ya 90 binden bahsediyorsun milletin 4 5 aylık maaş toplamı o kadar bırak okulu mokulu evlen
Ya siz iyi misiniz neyinize yetmez ciddiyim çok açık gözlü olmuşsunuz tamam her şey pahalı ama 40 bin bile gayet geçiriyor bir ay
Merak ettim ne Mühendisi bir de yukselir mi diye soruyorsunuz.
Ben de mühendisim. De acaba kendimde mi sorun var diye dedim
Kanka elinde 1 tl bile gelirin yok 90bin alan çocuğa acaba diye yaklaşıyorsun bu nasıl bi kafa sen kimsin sen kimsin ko. ek
Yerden Tanrının tahtına kadar haklısın
90 bin TL maaşım olsa keşke. Hiçbir kız bakmasa da olur
😅Yani ben böyle şeylere yorum yapmayı sevmem ama düşünce açına yazık gerçekten. Yetmeyeceğini düşünüyorsan kendinde çalış? Seni tutan ne?
Ben evliyim ve eşimle ben euro ile maaş alıyoruz ki yazdığın rakamdan benim maaşım bile daha fazla, eşimin benden de fazla. Ona rağmen ben kendimde çalışıyorum yani 🙂
Soeuyu sorarken adamı değil parayı sevdiğin ne kadar belli senin gibi kadınlardan uzak durulması gerek
Evet doğru
Aklınız fikriniz para ya daha flörtte bunu düşünüyorsun sen evlenme git zengin birini bul parasına Köpek ol
@key_06 devir öyle abi
Ya valla deliriyorum şu sorulara adam mis gibi okumuş mühendis olmuş sana para yetiştirmek için mi uğraştı bu adam ailesi hasbam daha öğrenci parayı beğenmiyor
Evlilikte para önemli
Önemsiz demedim ki ama bu herkesin beklentisi ile alakalı sevip Te daha az paralara mutlu olanlar var ama sen yatlar katlar arabalar bekliyorsan hayattan 100 bin yetmez o zaman
Reis yorma kendini bu da para avcısı
Aman yaaaa hangisi değil ki artık
Konuşma varoş baba parasıyla konuşacaksak iki dönüm tarlayla donunu bile alırım
A* hastası erkekler senin bir taraflarını kaldırmış belli
Aynen ya yorum da ki canım gel
İyi akşamlar...
Arkadaşlar benim ve / veya bizim neden evde kaldığımız belli oldu :/
Aydında asgari ücretli biri bile çok rahat yaşıyor yani böyle bir yerde yaşıyorsa elin sıcak sudan soğuk suya değmez ama sanada değmez
90 bin alıyorum eş adayım en az 70 bin almalı kimsenin kızını sırtıma yük yapmam ben fakir fukarayı eş diye besleyemem yardım ediyorum bu arada
Oha be nasil bir açsin asgari ücret alanlar ne yapsin ayriyetten mutlu olacağını sanmıyorum evlenince bu kadar doyumsuz ve parayı düşünen biriyle zor birde o çocuk seni tercih edecek mi orasi var😁Senin neyin var 250 gram mi sadece.
abi bu kız testis geçiyo galiba 90k diyo eminim babası asgari ücret alıyordur
Doğru diyorsun
slaxk
O parayı alan bir mühendis yok sana yalan atıyor. Devlet memuruyum iyi bir ünvanım var 50 bin maaşim olsa olsa bu olur
Kamuda en yaşlı mühendis bile 50 bin daha fazla vermezler
Şaka mısın , ben kocam memur olsa yeter diyorum , sen 90 bin yeter mi diyorsun. Yetmiyorsa savurgansıniz demektir zaten. 90 bin gayette yeter.
@Firewolfgirl bunlar yokluk nedir bilmiyor galiba ya da hiç aç kalmamislar
Hahaha iyi taktik 😂 şimdilik yeterli aşkoo , biz dusunmedikde ne oldu, eşlerimiz bıraktı ev gecindirmeyi biz gecindirmeye çalışıyoruz. Hayat standartlarin sürekli yüksek olsun 💅💅
Sen daha herhangi bir vasfa sahip olmamışken nasıl oluyor da karşındaki insanın maaşını dert ediyorsun komik cidden önce o seviyeye gel sonra konuş.
ya bi kes köylü sünepe seni babam fabrikatör ben de diş okuyorum senin gibi kafasızların her şeye yorum yapıp sonra o seviyeye gel demesi asölmdnwqömdnsa kendim gibi birini istiyorum
Baban fabrikatör ama diş okuyormuş ama görgü medeniyet sıfır baban sana önce insan olmayı öğretseymis keşke para göz acizzzzzz paranın köpeği olmuşsun havla bakim
sen havla fakir köpek bos yapma ayrıca canım ne isterse onu okurum bana medeniyet diyen de kendisi köpek diyor hahahshedashdashdsh aciz olan sensin baban sana insan olmayı öğretsin uza fakir
Aptal ya süzme aptalsın bence sen e. skort ol cuk oturur sana gerçi bu kafayı taşıyan ucuz bedene kim para verir 😁fakir diyo bide senin gibi görgüsüz ve vizyonsuz olmadığım için babamın işini ve bölümümü söylemicem çünkü o konuda benle yarışman mümkün değil
annenden escxxx olmus bi de mümkün değil diyo hahahhahaha baban ancax asgari ücretle seni esxc olarak yetistirir aptalx süzxme sensin ucuz bedenli de sensin herkesi annen gibi belese milletin altına yatmıs sanma bir de bana görgüsüz diyo ahshahdsahdhwqdhshds uza sen benim rakibim olamazsın
Baba siz dalga mı geçiyorsunuz kafa mı buluyorsunuz yoksa harbiden ciddi misiniz 90bin TL şu an iki memur maaşı yapar e herhalde geçinirsin aşırı lüks yaşamazsan
Yanlış anlaşılmasın yanında değilim günden güne atlayan sabahtan akşama kadar protez tırnakla gezen varoşun teki erkeğe üzüldüm kim olduğunu bilsem gider direkt atarım
Babanın evinde o kadar para görmemişşindir ayıptır sorması sendeki altından mı? Milletin sana doğrulara söylemesi ne batmış ya sana PARA AVCISI PARA GÖZSÜN
Daha okul okurken bi erkegin maasini düşünüyorsan o okulu hemen bırak. Bir kadın olarak senin yerine utandım
Bunun gibi tipler ağlar babasının evinde hiç 90 bin görmüş mü acaba ama erkek evine gidince kendisini gine kumaşı sanan tipler var
Banane bundan 😂 herkes istediğini yazar buraya zoruna giden bir şey oluyorsa uygulamayı sil dostum
90 bini fakir görüyorsan aylık 1 milyon maaş alıyor olmalısınız
Senin gibi erkeği fakirleştiren birine yetmez tabi😏
Yetmez ya gel ben sana her ay 200 bin TL vereyim karşılıksız yeter ki sen öğrenciliğini rahat oku 😂
Endüstri mühendisiyim. Aylık gelirim 167.000 ₺. 90 bin lira alan kişiyi millet mumla arıyor. Dalgamı geçiyorsunuz bilemedim. İnsanlar asgari ücretle geçiniyorlar.
endüstriciler o kadar alıyo mu ya
Neden almayacak acaba.
lise mezunu ya da endüstri mühendisi aranıyor 😂
Siz endüstri meslek lisesi mezunu yla karıştırdınus sanırım
Ben 6yıl üniveriste okudum. 3yıl yüksek lisans yaptım. Doktoramı yaptım. 10yılımı verdim. Maaşım az bile şu an.
yoo karıştırmadım. bir caps vardı bununla ilgili o yüzden öyle dedim. mühendislerin en vasıfsız dalı diye biliniyor ondan maaşına şaşırdım. okumayla maaşın artmıyor maalesef bu devirde. hatta okuduğun için işe bile alınmıyorsun bunu siz daha iyi bilirsiniz. önemli olan yetenek dil iletişim çalışma hayatı geçmişi. ben böyle düşünmüyorum tabii ki ama üzgünüm hayat böyle. teşekkürler
90 bin? Ben 75000 bin alıyorum maaş maaşımı duyan evlenmek istiyor sen neyin kafasını yaşıyorsun?
Parası icin evlenicek kadar ucuz musun maddi durumu gayet yerinde iki kişi çok rahat ve lüks şekilde geçinirsiniz bana yetmez diyosan evlenme yakma adamın başını ya da kalk sende çalış kölen mi var
Bi bakmışsın 90 bin olan maaş, evlenince 25 bin oluvermiş :D
Yalan söylüyo mk. 90k alan mühendis yok
Bence sevgili olma gerçekten sevsen ne kadar kazandığının bir önemi olmazdı. Yarın işsiz kalsa bir 5 sene iş bulamazsa ayrilcak misin
Knka sormak için sormuş bir avel zatenç Kendisi aylık 1000₺ ile geçiniyo zaten
Normalde yorum yazmam ama şaka olmalı bu soru? Mühendis ve bu parayı alıyorsa helal o nası bir mühendismiş 😂😂
Umarım evlenmez senle. Parasını bu kadar önemsiyorsan zor
Ay ne boş edebiyat yaptınız bi gidin ya ben de çalışınca 80-90 bin alabilecek bi meslek yapıcam zaten ne zırladınız zengin birini istemem hal
Ok
Fakir değil ama eş olarak çok şansız
Bende aynı düşüncedeyim heleki benim babam eger ben zengin birini istiyorum dersem bana inat gider fakir birine verir çok şükür ben para on pilânda değil benim için 👌🤗🤗🤗🤗
Buna bile az diyecek kadar aç gözlü olmak da ne bileyim 😒
🤦♀️🤦♀️
@Yamaal pilan 😂
@Şüphelii 🙄🙄yazım hatalarım var galba
@Yamaal evet
@Şüphelii 😨😨😥😥demek istedğim şey ben paraya önem veren biri değilim 🤦♀️🤦♀️👌
@Yamaal herkes öyle der
Kızı rahat bıraksan mı 🤔
Emredersiniz komutanım
@sozsuzzaman🥰🥰
@Yamaal
Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin 🥰
Anladım birdaha yapmicam 😏👌😁🤗
😂😂😂
Anlaşıldı 🤝
🤝🤝
Umarım o çocukta bu uygulamayı kullanıyordur ve seninle ilgili böyle bir soru sormuştur
Aaa yeter mi acaba, babanın evinde günlük 100k harcıyon galiba
KS de yanlız sayısı %77 deniliyordu... İşte bu karaktersizler yüzünden çıplak gezse bakmıyorum param da var işimde var evim de var ama bu karakterleri her gün görüyorum kuyumcumda ve her gün daha çok tiksiniyorum kadınlardan.
Sende çalış? Benim anlamadığım o kadar okuyup evde oturma isteği neden? Zorlamayın lise terk olun o zaman ne bu çaba
Knk bu devirde para kazanan erkek fakir değildir ama evlenince pek yeter mi bilemem çünki gelir gider çok
Bence yetmez, aç kalırsıniz, ağzınız kokmaya başlar, seninde çalışıp bütçeye katkı yapman lazım, en az 150 almanız lazım ki rahat yaşayın
Lan yalan atıyor ben inşaatciyim aylık alıyorum 60 bin Bizim yanımızdaki mühendisled en fazla 35,40 alıyorlar
Millet 17 bin asgari ücretle geçiniyor ve sen 90 bin yeterli mi diye soruyorsun. Gerçekten dalga geçtiğini düşünüyorum.
Para için evleneceksen o maaş çok az, 300-400 bin olmalı, sonuçta altın kaplama şeye sahipsin hiaminaa
bence yetmez abla ya ayrıl sen bana ayarla ben yetirmeye çalışırım artık yapacak bir şey yok senin mutluluğun için her şey
ahahahha
Hayatım erkeği hadi ordan et senin kendi gelirin var mı herşeyi erkekten belkiyorsunuz kızlar ve (kız olarak kendi ayaklarınız üzerinizde durun deri)
Yok yetmez ayrıl hemen diğer mahalle kekolariyla takıl
Sen takıl