+1 yılBilmem sen kaç para maaş alan bir erkekle evlenmek istersin acaba bir de bunu sormak lazım yani hiçbir yere borcu yok evi kendinin kira değil ki bu maaşla bence kirada oturması imkansız evini çoktan almıştır yani bilmiyorum senin standardın nedir acaba kaç para maaş alırsa geçinebilirsin ve sen çalışmayı düşünüyor musun evlendikten sonra bu soruların cevapları önemli
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBurada bence senin ailenin maddiyatıda önemli ailenin maddiyatı iyi ve yüksek gelirliyse çok fazla ihtiyaç dışı alışveriş yapıyor para harcıyorsan bekli yetmeyebilir ama normal gelirli bir ailen varsa çok fazla para harcamıyorsan gayet senin ve erkek arkadaşın için iyi bir maaş ama bu konuda tereddüte kaldıysan ve ihtiyaç dışı fazla para harcıyorsan biraz seni zorlayabilir bu durum o yüzden birazda olsa harcamalarına dikkat edip düzene sokabilirsin bazı isteklerinden vazgeçebilirsin bu benim kendi tavsiyem ve fikrim
00 Yorumla
Normal şartlarda iyi (asgarinin 4 5 katı maaş alıyor) 😃
Ama sende ki bu zihniyet ve belirttiğin miktar ile sordugun soruyu göz önüne alırsak sana hiçbir meblağ yetmez🤷🏻♀️ umarım sen de 90 bin üzeri alıyorsundur.🤓 Yoksa sorun mide bulandırıcı derece kötü🥸01 Yorumla- +1 yıl
Okumam yazmam yok mu.. evet aynen. Yok 😂😂😂
O zaman 190 bin ile geçinebilirmiyiz diye sorabilirsin mesela, sadece erkeğin maaşı üzerinden (üstelik evlenmeyi düşündüğün kişi ile) sorman daha komik (trajikomik)...
Beyniniz de diş hekimliğinden gördüğünüz eğitime yönelik kemikleşmiş sanırım, zihniyetimi ölçebilecek kadranın sende oldugunu düşünmüyorum, 😊 maddi konuda bu fiyatlara az diyip Türkiye de yaşaman... İşte bu yüzden sizin gibiler ürememeli.. Kendi zihniyet ve zengin koca arayışında sana başarılar dilerim😂 hanımefendi (!) iyi akşamlar...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
182Cevap
+1 yılAlmicaksan bana ayarlada ben alıyım bari 😃🤣
335 Yorumla- +1 yıl
EİG seçilmeli bence 😀
- +1 yıl
Soru yapmacık olsada böyle güzel cevap için takip etsem mi acaba 😅
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBence fakir değildir
20 Yorumla
+1 yılBu soruları sorunların ben iyi bir psikolojide olduğunu düşünmüyorum. Büyük ihtimalle hişbir başarısı yok ve sevgilisinin maaşı ile sadece hava atmaya çalışan bir tip. Arkadaş bu ülkenin yarısı asgari ücret alıyor insanların buna ne demesini bekliyorsun ki? O da ne olduğunu biliyor işte sadece hiçbir başarısı olmadığı için bu parayla hava atacak kendince. Ha bu da bana göre eziklik ne diyeyim.
148 Yorumla- +1 yıl
Hiçbir*
- +1 yıl
Soranların*
- +1 yıl
gerçekten çok haklısınız
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Soran+1 yıliyi psikolojide olmayan sizsiniz maddiyat önemli boş boş gelip ağlama burada. Ayrıca hiçbir başarısı olmayan sensin sayısalda 20k yapıp diş okuyorum çalışınca ben de 90-100k alıcam zaten sen önce yazım hatalarını düzelt cahil seni
- +1 yıl
Oyyy 😂. Cevap yazmış bak sen... Öncelikle o benden kaynaklı değil klavyemden kaynaklı sorun ha yazım hatalarımın ne olduğunu bilmesem düzeltir miydim sonra? Neyse işte eee al napalım para avcısı hanım abla? Sizin gibiler paraya tapan insanlar umarım seni almaz ne diyeyim adama yazık
- +1 yıl
abi bana da bildirim geldi de salla şunu cidden zamanına yazık
- +1 yıl
E yani para avcısının teki işte ne diyeyim. Ailesi de böyledir herhalde bunun öyle yetişmiş. Haklısın ne ederse etsin de gidip umarım iyi niyetli insanların başını yakmaz
+1 yılTabii canım sizin için zaten sadece maaş önemli bunu kabul ediyorum yani gelir önemli bir şey ama sizin için Allah'a inanıyorum o Müslüman mı namaz kılıyor mu içki içiyor mu içmiyor mu başka kötü alışkanlıkları var mı bunlar önemli değil sadece 90.000 TL maaş alsın yeter isterse uyuşturucu kullansın
12 Yorumla- +1 yıl
@nurvan beğeni için teşekkür ederim
Soran+1 yılay 20k ile geçinen varoşlar niye sorumda ağlıyooo
Aslında böyle Türk kızlarını görünce yargılamıyorum çünkü gerçek yüzlerini gösteriyorlar bence bu karşıdaki insana bir lütuf malum diğer ülkelere nazaran parayı daha çok ön planda tutuyor kızlarımız. Umarım farkına varır erkek yoksa üzülürüm hem cinsime
20 Yorumlayorumları okudumda arkadaslar illaki maaşa bakılmalı sizin cocugunuz oldugunda onu en iyi sartlarda yetıstırmek falan var kendiniz için düşğnmeyin sadece ayrıca kendiniz içinde olmalı herkes iyi şartlarda yaşamak ister. Ama sen cocugu sadece para için kullanırsan hiçbir duygu olmadan sadece para dersen zaten ileride büyük sorunlar yaşarsın. Umarım öyle değildir bu arada 90-100k gayet iyi bir maaş kesinlikle yeterli bir miktar ki mesleği her an yükselmeye müsait Maaşının artacagı garantidir canim☺️
222 Yorumla- +1 yıl
@Clasdex hangi türk kızı üzdü seni bu kadar agresif yorum da bulunmuşsun
- +1 yıl
@Clasdex beğenmek zorunda değilsin kimse sana bunu dayatmıyor yakışıklı alımlı biri olsan söylediğine haklı derim fotoğraftaki sensen büyük cesaret bu şekilde konuşman
- +1 yıl
@Cagkes dimi sanki kendi brad pitt bu şekilde sitem ediyor
- +1 yıl
@Cagkes belki de gerçekten suriyelidir
- +1 yıl
@Cagkes çeşit çeşit insan dedikleri bu olsa gerek
- +1 yıl
@Cansublabla Kadınlar paraya erkekler güzelliğe baktığı için çoğu zaman, o yüzden bu şekilde bir yorum yapmış olabilir.
- +1 yıl
@theNitroZeuss o şekil de yorum yapmadı kendini çok yakışıklı sanıp kadınları kötüledi ayrıca her kadın paraya bakmıyor her erkek de güzelliğe bakmıyor genellemeler benim hoşuma gitmiyor herkes kendi fikrini belirtsin agresif yorum yapmadan saygı duyarım
- +1 yıl
@Cansublabla Herkes demedim zaten çoğu dedim.
- +1 yıl
@theNitroZeuss senden bahsetmedim genelleme dediğin kısım üste ki şahse ait genelleme yaptım dediği için yazdim
- +1 yıl
dediğim*
- +1 yıl
@Clasdex ya abi sence her insan aynı mı o zaman da ben de diyim mi türk erkekleri çok nankör eşlerini sürekli aldatıp dövüyorlar diyim mi ya benim komşu karısını dövdü diye hapiste ona rağmen her erkek aynı demiyorum siz de diyemezsiniz benim ailemin için de var karısını aldatıp döven bir erkek herkes aynı değil genelleme yapamazsınız
- +1 yıl
@Clasdex sen kimseye fazla gelmiyorsun kardeşim seni belli ki fazla üzmüşler burada sınırını çıkarıyorsun sonuç bu
- +1 yıl
@Clasdex neğ 😂😂😂
- +1 yıl
@Clasdex tamam abi haklısın seninle uğraşmak istemiyorum
+1 yılMaşallah maşallah sen ver bakayım onun yarısını
81 Yorumla- +1 yıl
ĞAÇSĞEÖOXMDPFÖXŞÖX
+1 yılKonu zenginlik ya da fakirlikse maaş alan adam zaten zengin filan değildir. Zengin adam maaş almaz maaş verir.
Sevgiline gelecek olursak hiçbir erkek evlenmek için zengin olmak zorunda değildir ama ailesini gecindiremeyecek kadar fakir olmamak zorundadır. Bu çocuğun maaşının üçte biriyle hatta çeyreği ile ev gecindiren insanlar var.
10 Yorumla
+1 yılherkes ne de yırtınıp durmuş. kız trol bile olabilir siz me yorumlar yapmışsınız 😂😂 ama işin gerçeği şu soran: 90 bin / 100 bin malı mültü olmayan için para dğeil. hele kirada oturup bir de çocuk büyütürseniz o paranın bir değeri olmayacağını çok net görürsün. ayrıca hangi muhendis o parayı alıyor o da ayrı konu. flörtün seni kandırmış dahi olabilir.
03 Yorumla- +1 yıl
İstanbul'da sağlıklı bir binada aile evinde kiralar 30 bin 40 binden başlyor. Çocuğu orta ayar özel okula göndersen en az yine bu kadar çıkar. elde ne kaldı? hiç.
- +1 yıl
Mühendis 50 60 en fazla bir fabrikada şef filan olursa biraz daha fazla olabilir
+1 yılEvet kesinlikle sevgili olmalısın maaşı için evlenmelisin. Daha sonra maaşı bir gün ortadan kayboldugunda ne yapacagını seçmen gerek. Umarım o erkek senin avcı oldugunun farkındadır.
48 Yorumla- +1 yıl
Görende benimle ol diye yalvardığımı zannedicek :D
- +1 yıl
Nolur benimle evlen veya sevgili ol sensiz ne yapacağım beeen
- +1 yıl
Allah ailene ve çevrendekilere sabır versin :D
- +1 yıl
Bütün yorumlarda insanların senin hakkında neler düşündüğü belli. Kısacası benim ne kadar haklı oldugumu ortaya koyuyor. :D Neyse belli ki çok zoruna gitmiş. Kuyruğuna basmışım. Neyse sende bir insansın ne de olsa daha fazla üzmeyeyim seni.
- +1 yıl
Tamam sen haklısın :D
Soran+1 yılAynenn
- +1 yıl
- +1 yıl
cidden haklı bir yorum
Büyük ihtimmalle o para size yetmez. Senin çok tedavi masrafın var. Malum devlet hastanelerinde psikiyatri doktorları çok yoğun senin özele gitmen lazim
40 Yorumla
+1 yılİnşallah hiç güzel bir hayatın olmaz derdim de
Nasıl olsa kalbin düşüncen gibi bir hayatın olcak.
Parası olmayan insanlarin kendini bir halt sayması ve büyük beklenti için de olması kadar da saçma bir şey yok.
Sen ne kazanıyorsun?20 Yorumla
+1 yılHerseyden önce birisi sana parası içinmiş evleniyorsun dediği zaman kuduruyorsun kes fakir diyorsun şahsen psikolojinin bozuk ve kücükken fazla zorbalanmandan ötürü bunun bir travmaya dönüşüp davranış bozukluğu yaratmış sende ayrıca 90bin alan flörtünle evlenmeye karar versen bile o senin gibi biriyle evlenicekmi sence? Emin ol oda bir Nutella kapağını doldurmayacak 250gram için seninle
31 Yorumla- +1 yıl
+ sonsuz
+1 yılO sırada asgari ücretle iş bulmak için etrafta gezdiğim zamanda soruyu görüş açımdan telefonumun ekranına yansıyan görüntüm;
11 Yorumla- +1 yıl
ASŞLKJNSADFJSFGKLŞSAJFLŞKSDJFDSF
Para & Ekonomi konusunda 874 cevap paylaştı. Sen para için mi sevgili olacaksın yani 😳🙄🙄🙄artık insanları bir süre sonra anlamıyorum kafam almıyor 🤯
40 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılKriterinin maaşı olması, evlenme kararını adamın maaşı belirliyor 😂 üstüne sarı pankarta satılık yazsan daha fazla verende bulursun ucuza satma kendini 😂
20 Yorumla
+1 yılÇocuğun başını yakma, daha aklı başında biriyle evlensin. Sende mümkünse hiç evlenme ya da şu mentaliteni düzeltecek şekilde kendini geliştir ondan sonra kiminle evlenmek istiyorsan evlen. Lafa bak 90 bin yeter mi diyor, asgari ücretten haberi olmayan meclisteki berduşların hayatına benzer bir yaşam sürüyorsun sanırım.
20 Yorumla
+1 yılAyda 50 bini harcayip 40 bini biriktirirsen yılda 40×12 den 480 bin biriktirirsiniz sen de bu kadar biriktirsen diyelim ortalama 1 milyonunuz olur o da ne araba ne ev alir bana da bi az geldi su an gdhdkdj evlenme 🙂
00 Yorumla
+1 yılEvlendin 1 ay sonra kaza yaptı eli ayağı tutmuyor diyelim boşayacak misin? Kendine fiyat biçen basit birisin sadece
110 Yorumla
+1 yılKendi ihtiyaçlarını kendin karşılamaya çalışsan ve onu sadece o olduğu için sevsen parası için değil öyle daha iyi olmaz mı? Ama tabii sen hayatla mücadele etmeye pek cesaret edemiyorsun herhalde
02 Yorumla
Soran+1 yılben babadan zenginim senin gibi varoşlar anlayamayabilirrrr
- +1 yıl
Yani söylediklerimi doğrulamış oldun teşekkürler
Eğer aileniz asgari ücret ile sizi bu yaşınıza kadar büyüttüyse 90 bin bu zamanda çok iyi bir para fakat zaten zengin bir yaşam sürüyorsanız maalesef size yetmez.
01 Yorumla
Soran+1 yılbabam fabrikatör senin gibi köşe kıyılarında para dilenerek büyümedim askim
+1 yılYok bence yetmez Milletvekilli maaşı 135 bin civarı bir şey ama emekli vekil bulursan çok daha iyi olur. Mantıklı ol
32 Yorumla- +1 yıl
Gülmekten karnıma ağrılar girdi 😀
+1 yılFakirlik insanın beyninde senin ne ile mutlu olduğun önemli doyumsuz insana ne alırsan al farketmez ki
30 Yorumla
+1 yılSenin maaşın kaç olacak? Senin maaşın sana yetecek mi?
32 Yorumla
Soran+1 yılfabrika açıcam ileride neyden bahsediyorsun babamın fabrikaları var zaten
- +1 yıl
Bilmediğim bi konuydu sordum sadece. Senin maaşın sana yeterse onun maaşı da ona yeter dert etme sen
+1 yıl90 bin maaş alan kocayı bulsam Allaha Allahım sana şükürler olsun der şükür namazı kılarım lan yarısının asgari aldığı devir de iyi bence djjdk
30 Yorumla
+1 yılFlört evresinde evlenmeyi nereden kesin olarak görüyorsun? Belki de seninle işini görüp yol verecek. Ya da bi süre sonra anlasamayip ayrılacak. Bu düşünceyi de kafandan gecirmelisin.
10 Yorumla
+1 yılBen bu soruyu yadırgamam. Çirkin kızlar da kendilerinden güzel kızlar tercih edildiğinde zırlamasın yeter. 90-100k ile Kadıköy'de bile yaşarsın bence. Gayet iyi.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu düşünce yapısı ile adama yazık edersin rahat bırak adamı.
60 Yorumla
+1 yılSen çalışıp kendine yet önce sonra evlenmeyi düşünürsün.
40 Yorumla
+1 yılİnsan dönüp arada bir kendine sen kimsin ya demeli 😄
23 Yorumla- +1 yıl
Ama döndüğü çemberi biraz büyütmeli (mesela 90 bin 😁) yoksa sürekli baskıya maruz kalır
Soran+1 yıldiyeyim mi? Babamın bir sürü fabrikası var sürekli yurtdışına gidiyorum, dilim çok iyi. 20k sıralama yapıp İstanbul'da diş okuyorum. Asıl siz kimsiniz de bir şey bilmeden hakkımda boş boş atıp tutuyorsunuz acınası
- +1 yıl
Senin üstünden gülmüyoruz yani ben gülmüyorum sadece kendi halimiz acınası 😅 üzdüysem özür dilerim
+1 yılSenin aylık kazancını merak ettim. Ne kadar kazanıyorsun.
21 Yorumla
Soran+1 yılfabrikatör kızıyım yani benim de fabrikalarım olacak + ben de 100k rahat kazanıcam zaten boş yapmayın yani
Şimdiden karar verememiş sorgulamaya çıkmış bunun içinde akıl arıyor ve bir ünv okuyor bunların içinden çıkamıyorsan sanırım sana 900 de yetmez bence cekap yaptır
00 Yorumla
+1 yılYani her şeyin para olduğu, sevginin bile parayla satın alındığı bir devirde bu düşünce yapın çok mantıklı olsa da, yine de karşıdakinin de duygularını incitmemeye özen göster. sanki maaşı için onunla birlikte değilmişsin, seviyormuşsun gibi davran ki kalbi kırılmasın. çünkü kalp kırmak çok büyük günahtır. ileride bir sorun olur da işini kaybederse geçerli, mantıklı bir sebep bulup ayrıl. ama sakın ona aşık olma, planların suya düşer ;)
00 YorumlaNe kadar değişik insanlarsiniz yeter mi diye soruyorsun bide utanmadan millet 17 bin asgari ücretle geciniyo şu anki sorduğun soru saçmalıktan başka hicbirsey değil. Sormak için sormayın ya.
00 Yorumla
+1 yılŞimdiden başkalarının cebinde elin ve gözün. Vazgeç. Kendine banka arıyorsan kredi çek. İyi akşamlar
30 YorumlaDiye sordu babasının kiralık evinde oturup tek hayali zengin bir koca bulmak olan kişi 🤣
31 Yorumla- +1 yıl
Fabrikatör kızları mı 🤣 10K maaş mı 🤣 kızlara sulanmak mı cidden çok güldüm yemin ederim 🤣 ezik erkek birde 🤣 Varya akşam akşam iyi güldüm ha teşekkür ederim. Daha sözde okuduğu bölümü tam olarak yazamıyor gelmiş bana ev diyor. Bir de gelmiş burada kendince fabrikatör kızı havası vermeye çalışıyor. Gidip 90 k maaş alan adam fakir mi diyor 🤣 ulan benim sadece hobi için aldığım şeylere verdiğim parayı sen hiç bir arada gördün mü acaba 🤣
+1 yıl90 bin maaşı olan erkekte fakirlik hususu bence cebinde aranmamalı.
Böyle senin gibi biriyle birlikte olduguna göre başka bir yerde fakirlik çekiyor olabilir😄
10 Yorumla
+1 yılBunu soran bir kızda net beyin (🧠) yoktur. Bence seni alıp başına bela etmemeli.
20 YorumlaY a ne kadar az bir maaş manyak mısın ya yani bu devirde bu kadar maaş alacak Ben diyeceğim ki yok bu az aynen aynen
00 Yorumla
+1 yılEvet fakirdir. Sen fakir fukara ile uğraşma, dünyalarını başlarına yıkma, bırak kendi hallerinde yaşasın onlar.
01 Yorumla- +1 yıl
😄😅😅😅😅😅
+1 yılŞaka mısın fakir mi aylık 90 -100 bin tl Türkiye'de alıyorsa zengindir sırf soru sormak baska bir şey değil
00 Yorumla
+1 yılSende bir okadar alırsan anca yeter yoksa evlenme, çocuğun başını yakma, sonra kendini yetersiz hissetmesin bence. Bir ömür mutsuz olur.
00 Yorumla
+1 yılBen TL değil ABD Doları ile gelir elde ettiğim için bilemiyorum orada nasıldır. Eğer sen o kadara yakın kazanıyorsan yeter.
01 Yorumla- +1 yıl
İşini kaybettiği zaman (kaza, felç vb.) terk etmeyeceksen sorun yok.
- Para & Ekonomi konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yıl90 bin çok yüksek bir rakam değil ama senin gibi paraya tapan birisi için gayet güzel bir rakam
20 Yorumla 90 bin gayet yüksek bir maaş da sevgili olup evlenmek için kriterin bu olmaması lazımdı
10 Yorumla
+1 yılYeter de artar niye Koç Sabancı mı olacaksın ız
Bir ev bir araba
Mutlu bir yuva yeter10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 396 cevap paylaştı. Böyle saçma soruları nasıl TT yapıyorsunuz anlamıyorum cidden.
10 Yorumla
+1 yılBunu işsiz güçsüz birisinin tartışması da ne bileyim.. insan önce kendisine bakmalı lazım
12 Yorumla- +1 yıl
Bakması lazım
- +1 yıl
Fabrikatör kızı 🤣 benimde kendime ait iş yerim var fabrikatör kızı olman dışında ne başarın var 🥲
+1 yılFakir'i duyduktan sonra soruyu ciddiye alamadım kusura bakma
10 YorumlaFakir olan evleneceği erkeğin maaşının yüksek olmasını bekleyen kadındır
10 YorumlaAdam seni krallar gibi yaşatır da senin adama sunacağın ne ki pazardan elma portakal mı alıyorsun egoya bak sevimsiz
60 YorumlaAdama üzüldüm. Onu bankamatik gibi gören biri ile evlenecek 😔
10 Yorumla
+1 yıl90 bin tamam da 89,999,99₺ den aşağısı kurtarmaz asgari ücret çalışan napsın 🥲🤦🏻
10 YorumlaBenim öğretmenlik maaşım 44 bin tl 😂 ben evlenmeye korkuyorum 😧
10 YorumlaAvro bazlı maaş almayan biriyle düşünmen, en hafif tabiriyle kendine saygısızlık
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok sen ayrıl ondan. Çocuğun hayatı zehir olmasın bari.
40 YorumlaDemekki seninle zaman geçirmenin bir ucreti var. Halbuki insanin kendi parasıyla istedigi sekilde yaşamasının, o parayla istedigini satın almasının keyfi daha baska
41 Yorumla- +1 yıl
@Duru29 çok dogru
+1 yılee diyelimki yetti senim tek kriterin 90 bin maaş mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMühendisler ilk aşamada bile 20.000 den aşağı almıyor sonra baya yükselise geçiyor ama flörttun ne mühendisi oda önemli mühendisten mühendise fark edebilir çünkü onuda göz önüne alman lazım ama aldığı para şu an için ideal bence ne düşük ne yüksek ikisinin ortasında bir fiyat alıyor flörttun üzülme oluruna bırak gitsin bence
00 Yorumla
+1 yılMaasa gore sevgili secmek de 😏😏 ne bilimm...
Biraz duygusuzca geldi...
00 Yorumla- Devamını Gör (241)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne