Teşekkür ederim @Kizlarsoruyor
8 Şubat 2024 perşembe saat 16.04
Finansal durum, birinin toplumdaki değerini tanımlamanın tek ölçütü olmamalıdır. Bir bireyin değeri, finansal durumundan çok daha fazlasına dayanır. Kişisel karakter, başarılar, ilişkiler ve topluma katkısı da bir bireyin değerini belirleyen önemli faktörlerdir. Bu nedenle finansal durum tek başına birinin toplumdaki değerini tam olarak yansıtmaz.

07 Şubat , 2024 Çarşamba 16.00
Hayır
Toplumdaki yeri insanin egitimi sosyal çevresi kişiliği karakteri merhameti vicdanı
Ve insanlara karşı aldığı tavırlar belirler
Bunu böyle görenlerin beyni olduğunu sanmıyorum
Ne yani her ay bi cuval para kazanan adam toplum tarafından kabul edildi anlamınamı gelicek?
Toplum kişinin parasına mevkisine değil insanlık kalitesine bakarak onu kabullenir
Kardeşimin Montunda mı pantolonunda mı bilmiyorum manyetik bir şey var ne zaman AVM de mağazaların kapısından geçsek ötüyor.
Dün akşam alışverişe gitmiştik. Ben arabayı park ederken akşam karanlıkta çamurlu suya park etmişim fark etmeden inerken üstüm hep çamurlu oldu zaten giderken pijama ile gitmiştim 😂 dışarıdan bakınca iyice evsizlere benzemişim.
Mağazaları gezerken bir mağazanın güvenliği gelip üstümü aramak istedi.
Kapıdan çıkarken öttü diye.
Sadece dış görünüş bile ne kadar fark ettiriyor.
Haklısın valla kardeşim kötü olmuş
U😂😂😂
Aynen kardeşim her insan yapamaz 😂
😂😂
Finansal durum, kişinin sosyo ekonomik statüsünü tanımlar. Bu tanım, kişinin karakterinden, davranışlarından, aile yapısından ve ahlakından bağımsızdır.
Günümüzde para olmasa olmaz paran varsa değerin bilinir yoksa Bir hiçsin şimdi ki insanlar büyle ama biri de çıkıp karaktere bakmıyor cebine bakarlar maalesef
Haklısın
Cevap
7Cevap
Para olmadan günümüzde ne yazık ki aşk ta olmuyor. Paran yoksa annen bile bir süre sonra seni kendine yük olarak görür.
Ne yazık ki
Tanımlayabilir
Çünkü insanoğlu paraya ve güce tapıyor.
Ne yazık ki öyle
Tanımlar
Paran varsa daha değerlisin
Telefonun çalar
Yoksa telefonun susar
Haklısın
Bir ortama zengin birisi girdiği zaman parmakla gösteriliyor. Eskiden bu çoktu. Şimdi o kadar yok ama.
Değerli abim. Şimdilerde zengin insan, orta sınıfın içine bile girmiyor. Ailesiyle yemeğe çıktığı zaman bile en elit mekanlarda bile kendisi gibi diğer burjuvalarla yemek yiyor.
Parasız insanı anası bile sevmez djdjd
Neden peki
Hayır
Haklısın da günümüzde her şey para
Parayla satın alınmayacak çok değerli şeyler var bu hayatta:)
Bilmiyorum ki karşılıksız değer veren annem dışında kimseyi görmedim
maalesef
Her zaman değil
Nefsim Param ve ben harika üçlüyüz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?