Misal ben hala yarım ekmek tavuk dönerin 70 lira olmasına alışamadım🙄

Misal ben hala yarım ekmek tavuk dönerin 70 lira olmasına alışamadım🙄
her şey var pahalı olarak. zaten ülkede ucuz bir şey kalmadı.. en çok gözüme çarpan ise sürekli aldığım sigara ve içecekler oluyor.. en çok da onlar zorluyor sürekli aldığım için ama buna kıyafet ve yemekler de dahil elbette
Sigaraya verdiğüm paraya üfff ama der üzülürdüm alıştım, şu şekersiz fıstık ezmeleri varya bi ona alışamadım arttıkça artıyor fiyatı. Birde alakasız ama kitaplar. Alışamadım elime alıp okutuyorum fiyatı bi garip his oluşuyor. İllaki alışıcaz ne diyim
Hiçbir şeyin fiyatına alışamadım ki kanıksadım mecbur geçende oturdum bir yerde çay içeceğim fiyatı 115 TL olarak okudum normal karşıladım geçtim tabi meğer 15 TL imiş 😂
Alışmasak ne olacak ki mecbur alışmak zorunda kalıyoruz maalesef Akıllı telefon lar araba ev akla gelebilecek her şey Hadsizce vicdansız zalimce fiyatları yükseliyor bunlara rağmen hükümet utanmadan yüksek vergilendirme sistemi uyguluyor
Cevap
20Cevap
Alıştık be artık ben şey diyen tarafım “e normall artık herşeyim fiyatı artmış” böyle diyerek bana tavuk döner 200 tl oldu deseler yerim heralde 😂
Bir tane kıymalı böreğin 20 küsur olmasına alışamadım , ufak tefek şeylerin sürekli fiyatlarının artmasına alisamiyorum ha bir de üç tane küçük kurabiyenin fiyatının ekmekten fazla olmasına alisamiyorum
Türkiyeden yurtdışına taşındığımda yarım ekmek döner ve ayran sadece 1 TL idi. Şimdi 70 olmuş, bir gün yolum Türkiyeye düşerse yerim.
Kıyafet sektörü çok fena el yakıyor ya incecik bi bluze 150 tl vermek saçmaların saçması 🤦🏻♀️
Arabalar. 16 17 yaşında hep araba almayı hayal ederdim şimdi hayal bile edemiyorum.
Sigara. Verdiğim para bir tık canımı yakmaya başlıyor artık.
Eskiden 8 TL 12 TL aldığım çiğ köfte dürümü şimdi 70 TL alıyorum
Dün orta boy sıcak içeceğe cafede 100 lira verdiğime şaşırıyorum hala ki ilk kez olmuyor.
Sigara! fiyatına tam alışıyorum iki gün sonra yine zam geliyor
Tavuk dürüm gerçekten çok pahalı. Soslu dürümler 100 TL oldu.
Bir porsiyon iskenderin ortalama 200 TL'den fazla olmasına bir türlü alışamadım..
Cipsler 30₺ olmuş, bisküviler 15-20₺ olmuş. Çaya biskevit de mi banmayalım? 🙄🙄🙄🙄
200 TL altına menü halinde birşeyler yediğim zaman mutlu oluyorum artık. 😄
Herseyin fiyatı sürekli artarak değişiyor şaşırmıyorum hiç birseye artık bu konuda
Asgari ücretin 17.002 TL olduğunu düşünürsek eski hesaba geliyor Narkos.
Kitaplar, kirtasiye malzemeleri. Gerci cok fazla sey var, hangi birini soyleyeyim
Az önce tost meyve suyuna 90 lira verdim küçücük şey bi de
Yeni nesil dürüm yedim harikulade tadı vardi
Zamaninda 30 tl'di şimdi 270 300 den asagi yok..
Poğaçanın 13 tl olmasını kabullenemiyorum
Eskiden olsa 13 TL ile bir tepsi poğaça yapardım derdim jfjf
13 tlye şu an margarin bile alınmıyor ğhühü
Gevreğin fiyatı fjfjfj
Simit neden bu kadar pahalı?
Doner ya lise 2 ye gidiyorum 2 yil once doner 5 tl idi saka ya
Her şeye alıştım adapte oldum.
1 Damacana su 75 lira
Ev kiraları :/
Marlboro touch blue 🥺🥺
Hiçbirine alışamadık ki hergün zam geliyor
Burada tam 60 tl bende adana kebabın 120 oluşuna