Mesela sizle is yapiyor sizi ovüyor ediyor kendini acIndirip size zam yapmiyor piyasa altinda fiat ödüyor. Siz kar saglasaniz basari arttirsaniz da size zam yapmamak için mutsuz ediyor siz de istifa ediyorsunuz. Ya da mesela hizmet veriyorsunuz çok mutlu basari sagliyor ama mesela zam yaptiginiz zaman söylenior. Ya da sevgilisiniz. Siz güzel bakimli üst standartlarda bi kizsiniz ama erkek sizin hesabinizi ödemekten kaçiyor size hediye çiçek almadan masraf yapmadan gezip tozup ask yasamak istiyor. Böyle insanlardan sogur musunuz? Ben soguyorum.
Hani iyi davransa konussa sevsem birlikte iyi vakit geçirsem bile bana cimri ise ve hak ettigimi verdigini düsünmüyorsam. Yani haftalar aylarca sevgili olup pahali ciddi hediye almama gibi bitiriyorum ayrtlyorum ve iyi niyetli olduklarini da düsünmüyorum. Bence harcadigin para ve verdigin deger çok baglantili. Ben para harcamadan çok seviyorum diyenlere inanmam.
Hani iyi davransa konussa sevsem birlikte iyi vakit geçirsem bile bana cimri ise ve hak ettigimi verdigini düsünmüyorsam. Yani haftalar aylarca sevgili olup pahali ciddi hediye almama gibi bitiriyorum ayrtlyorum ve iyi niyetli olduklarini da düsünmüyorum. Bence harcadigin para ve verdigin deger çok baglantili. Ben para harcamadan çok seviyorum diyenlere inanmam.
Güncellemeler
+1 yıl
Parasız çirkin erkekler kudurup saldırmış hahahah 🤣🤣🤣🤣 birbirinizi ısırın siz sefiller
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Haklisin ama soyle de dusun
Ben tam senin gibi dusunuyorum 200 300 bin harcamisimdir eski sevgilime simdi ayrildik benim gordugum degerden sonra bunu artik baskasina bende yapmak istemiyorum mesela
E sen de çok harcamışsın kimse bana öyle büyük bir para hediye harcamadı yani. Normal yemek bilet filan terlik oyuncak aldılar gidip telefon araba alma sen de.
Telefon almistim kolye falan
Seviyodum aldim ama deger gormedim simdi de almam yani yeni tanistigima
Sende hic deger gormemissin
Keske once biz tanissaymissik
Ben de aynen değer görmediğim için birkaç haftada ya da ayda bitirdim. Değer veren insan para harcar çünkü.
Bana da kolye alan oldu uçak bileti filan ama bir kerelik az yani sayılmaz onlar.
Onun dışında mum şarap kitap filan aldılar uyduruk ucuz şeyler ondan ayrıldım.
Tanissak ya
?
Neyse artik umarim parali bulursun sende :)
İnşallah paralı ve cömert saygılı
Sehir neresi
Güvenmem
Aynen neden mesela.
Yaşadın mı hiç bu durumu.
Cimri erkekten hayır gelmez
Aynen öyle. Benim de hep karşıma çıkanlar genelde cimriydi hiç sevmem cimri erkek ya. Sinsi içten pazarlıklı sevgisiz oluyorlar. Bencil oluyorlar.
Çoğunlukla karı parası yiyeyim bana bulaşmasın amaçları farklı oluyor zaten
Ay evet kuzenlerimin kocaları da öyle
Çoğu erkek öyle artık eskiden ağırlıkları vardı şimdi bizden beter oldular
Valla öyle çoğu arsız utanmaz ve lerefsiz
güvenmem
Aynen ben de öyle. İş ve erkek arkadaşta tamamen böyle bakıyorum hani canım cicim diye yağlayıp bağlayıp kendini acındıran hani param yok ama sana bayılıyorum çok seviyorum hani idare et sonra veririm alırım diyenle direkt ayrılıyorum. Niye idare edeyim yani mal mıyım kendimi kullanılıyor hissediyorum ben.
Bos isler
Konuya göre değişir
Alakası nedir