Dünyada emekliler geziyor tozuyor yeni ülkeler yeni kültürler görüyor. Bizde ise tam da aynen böyle 👇🏻

Dünyada emekliler geziyor tozuyor yeni ülkeler yeni kültürler görüyor. Bizde ise tam da aynen böyle 👇🏻

Bu yönetimi onlar ve iscliler seçti. Hiç aglasmasinlar. Önceden 4 çalışan 2 emekli oderdi bunlar geldiğinde 4 çalışan 3 emekli ödemeye başladı emekli maaşı bağlanma oranını düşürdüler vsvsv o yüzden ke dileri etti kendileri buldu hiç aglasip durmasinlar
Emekliler bunu simdi dusunmuyecekler sandikta oy atarken dusuneceklerdi sorsan kimse oy atmamistir fakat bu sefaleti cekenlerin %50 oy atti surunsunler gulerek izliyorum hallerini ha kurunun yaninda yasda yaniyor fakat o yanan yaslar okadar az ki mustaak bunlara bu ulkede 16 milyon emekli var isteseler hukumeti degistirirler hani ne oldu gerekirse sogan ekmek yerlerdi buyursun yesinler zerre acimiyorum beyin bedava cunku kullansalarmis
Bu kadar bencillik ve cahillik yaptıkları için karşılığını görüyorlar işte. Hem erken emeklilik diye diye g*tlerini yırtıp hem de alım gücünün artacağını mı sanıyorlardı?
Cevap
6Cevap
Yapılan zamları fazla buluyorum, bence 7500 lira gayet yeterliydi.
Şükretmesini bilmiyorlar ve devlete yük oluyorlar.
Emekli millet vekili maaşlarını duyduktan sonra yazık diyorum cidden
Yıllarca çalış çalış devlete vergi öde, sigorta öde. Emekli maaşın otobüs bileti almaya yetmesin
Sence emekli kendi hakkını savunmaz ki
Yazdığını bir daha okusana?
Diyorum ki emekli ler için onca insan konuştu mücadele etti noldu
Biri sokak röportajlarında dedimi memnun değiliz
Çoğu memnunuz dedi
Ben kaç yıldır muhalifim halen öyleyim Turancı Atatürkçü bir adamım o kadar yıl mücadele ettim siyaset içinde
Ama desteğe gelince destek yoktu
Ama sözde herkes bize destek ti
Ben bundan sonra Kendi yaşamıma ve vatanımın istikbaline bakıyorum
Biz yıllarca 50 yaş üstü insanlardan eleştiri yaptığımız için hakaret ler yedik biz mi şimdi onları eleştirince suç mu oluyor
Toplumlar hak ettikleri şekilde yönetilirler
müstehak olduğunu düşünüyorum keşke zam gelmeseydi
çok çok az
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?