AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
Yaptığı doğru değil sana sorması gerekirdi. Hatta o altinlar bireysel olarak kendinin olsa bile.
Yok artık ya cidden o takılar senin kimse alamaz.. heleki sormadan gizlice alması hoş bir şey değil.
Bileziklerini al
Kimseye de verme
Onlar ilerde lazım olacak
Gecmis olsun, borca gitmisse iyi. Kripto borsa ise kismet
En başta yapmışın hatayı senşn malın sende duracak, sen onları alamazsın artık ta yinede yerinde olsam eğer harcanmadıysa hala bi yokunu bulur alırım
Kanka kürdo biriyle mi evlendi hadise biraz tanıdık daaaa eğer öyleyse alman zor bizzat teyzem benzer bir şey yaşadı bu altın hadisesinde
Takılan Altınları gelin alıyor diye biliyorum ben olsam danışmadan istediğimi yaparım yeni de senin annene bir sor
Babam da anneme aynısını yaptı. Ama habersiz değil annem vermek istemiyordu babam aldi bir şekilde.
Doğru değil tabiykide en azından fikrini alması gerekirdi
ben ayrıldım hiç bir ziynet eşyamı alamadım hepsini kayınpederim kasasına koydu.
4 aylik evliyken kocam 30 bin euro degerinde tum altinlarimi gizli gizli alip kumarda harcadi sonradan ogrendik, hic altinim yok simdi
Oo kötü benim altınlar im mesela bende eşim nereye sakladığımı bile bilmez
Bu hiç doğru bişey değil onlar sana alinmiş hediye ve kanunda da sana ait olduğu söylenir ,
Senin olan şeylere sahip çik
Çok yanlış. Böyle şeyler bu şekilde usulsüzce yapılmaz. Size haber verip ne için harcayacağını söylemeliydi.
Nereye harcadığı da önemli şimdi bir derdi sıkıntısı olup paylaşamadı mı alayım geri haberi olmadan yerine koyarım diye de düşünmüş olabilir 🤔
Ama kaynanan konusunda hayırdır yani kimin malını kime vermiyor
Yaptığı çok yanlış her ne olursa olsun haber etmeliydi sen kenara üç beş kuruş bir şey atsan demek ki söylemeden alıp götürecek
geline takılan altın gelinin damatınki damatındır anlaşılırsa ortak harcarlar habersiz işlere gerek yok
Kesinlikle hayır. Bu iki kişiye de ait olan bir şey. Ne kadın ne de erkek karşı tarafa sormadan bunu yapmamalı.
Kendine ait olanları demeden harcayabilir, yalnız o kaynanan sana çok çektirir mümkünse uzak dur evleriniz birbirine yakınsa uzak bir yere taşının.
Bence cok yanlis ileriyide dusunmek lazim simdiden boyle yapiliyosa yani ortak harcanmali bu para kadininda degil erkeginde
Valla eşinin yaptığı ayıp ama kaynanana pek eşinden geri kalmamış. Kimin malını kimden saklıyorsun iyi niyet başka ama hudutları bilmek gerekir
Harcadı bozdurdu bide bana çeşmeye gidelim tatile dedi 😏
yine bunu demiş. benim ki balayına bile çıkmadı
benimde kaynanamla kaynatam altınlarımın peşine düşmüş bi altın için yuvamı yikmadiklari kaldı bi Allah yedirmesin hakkımı onlara işallah
Bizim bir yakınımızda aynısı nı yaşadı kocası düğün takılarını bitcoin mi ne ona yatırmış evi terk etti annesi boşan dedi ama seviyorum deyip döndü slk kocasına boşanma sebebi
Wala tekno devlet kurcam dugunleri falan yasaklicam mk ne boyle be..
Altin takilari da urettirmicem
Altinlari kullanip portal yapcam
Mk duyunculeri :D.. bi de kiriliyolarmis, uzuluyolarmis...
Kesinlikle yanlış o takılar ortak kimse kafasına göre bozduramaz
Ortak değil gelinin
Tamam gelinin olsun , ben ona razıyım ama yinede kimse kafasına göre bozduramaz.
İlerde çocuklarının geleceği o altınlar. Altınlar kadına aittir senin hakkındır
Altınlar her türlü senin konuşmalısın bu konuyu eşinle
Güvensizlik örneğidir bu adama güvenme boşan direkt
Ayıp olmuş yapılmaması gerekirdi ama şikayetçi olunabilir
Çocuk yoksa ve yasal bir sorun oluşturmayacaksa boşardım.
Doğru değil bence, karşılıklı konuşulup ortak karar alınmalı.
Takcam de düğünde sonra git hepsini bankaya koy ailenden birine teslim et
Alinmaz gelinin altınları düğünde takılan onundur o isterse verir öbür türlüsü yanlış
Yanlış ve ayıp etmiş gerçekten sana saygısızca bir davranış olmuş gibi sana sorulması gerekiyor
Sen güveniyorsan kaynanaya problem yok ayrıyetten sana sormadan harcayamaz
Bence doğru değil, en azından sana bildirib sonra yapa bilirdi
Öyle şey olur mu ya akşam yemeğine bile ortak karar verirken bu tamamen saçmalık
Yapamaz ortak olan herşeyde sorulması gerekir evliliğin temeli güven üzerine kuruludur
Çok safsın sen ya nası böyle bişey yaptın başta borçlu biriyle evlenerek hata yapmıssın
Kadın olarak ezik durmayın artık arayın hakkinizi prenses gibi yaşatmalilar seni altınlar da senin istersen çöpe atarsin haklari yok karismaya
Ne kadar aldı ne icin aldı önemli olan bu
bekarlığındaki patlamış kredi kartı borçları için
haberim olan 2 kısım var. düğün günü tüm tlleri topladı kredi kartı borcumu ödicem diye bunu biliyorum. ve arkadaşına bekarlığındaki borcu için 16 gram bilezik borcu vardı onu ödemek aldı altınları bozdurdu onuda biliyorum ama diğerinden haberim yoktu kuyumcuya gidip bozdurmuş
Vasıfsız biri ile evlenmişsin geçmiş olsun
asla değil ev için kararlar ortak alınmalı
Harcayamaz dava açarsın
sence yaptıgı sey dogru mu
Hayır değil düşüncesizce
Olmaz çok yanlış altınlar gelin ve damada aittir.
Geçmiş olsun o senin çok paranı yiyecek
Hemde çok
Aynısı bizim akrabaya oldi
Onun kumar bağımlılığı var
Geçmiş olsun
İ. bnelik olarak da tabir edilebilir.
Değil tabiki bu da soru mu
Genç adam. İhtiyaçları vardır. Elleme harcasın!
What
Düşüncesizlik yapmış.
Sen de bu hanzoyla evlendiysen haketmişsin yani
Değil evliliğin nasil
Bunu yapmayan koca var mı 🙄
Hukuka göre takılar kadına aittir.
Neye harcamış bu daha önemli bence
Hayır tabii ki doğru değil
Ve sen hâlâ ona eş mi diyorsun?
Tabikide doğru değil, sakla Bence kizillarini