Erkekler artik hesap odemiyor mu? Bugune kadar 4 bulusma yasadim. (Görücü olarak, farkli kişilerdi) ben calismiyorum, atamam olmadi daha. Iste cay kahve içiyoruz, tanisiyoruz. 40 lira diyelim. Hesap geldi. Bana 40 liran var mi diye sordu. Var dedim verdim. Yani herkes kendi hesabini odemis oldu.
Sonra bir baskasiyla hem kahve ictik hemde daha iyi tanışmak icin yemege davet etti. Kahveyi de yine ben ödedim. Yemegi de kendiminkini ben ödedim.
Yani 40 lira beni fakir yapmaz. Cebimde her zaman param vardir babam sagolsun. Ama karsi tarafi da fakir yapmaz ki bircogunun kendi kazandigi para.
Benim calismadigimi da biliyorlar. Naziklik olarak bile bir cay, kahve parami dahi ödemediler.
Sonra bende haliyle bundan nasil baba olacak, nasil eş olacak, benim maasim da yok, bununla evlensem benden parasini esirger mi, maasim olmadan evlensem maddi siddet yasatir mi falan bir ton sey dusunmeme sebep oluyor bu tarz davranislar.
40 liralik bir sey ya. Yemekte 250 lira tuttu. Bunlarin en az 35 bin liradan fazla da maasi var. Toplam kahve 80 lira,500 lira da yemek diyelim duz hesap. Yani anlamiyorum.
Tamam öderim hesabimi da benim kafamda tonla soru isareti birakiyor bu. Tanismak istedigin bir insana bir kahve, bir yemek parasi cok görülür mü ya? Bu bana evlenince de bircok seyi cok gorur gibi seyler dusunuyorum. Cimri bir erkek mi acaba diyorum. Ekonomik siddet uygular mi diyorum. Sonra da soguyorum zaten biraz bunlari dusundukce.
Tamam kisinin butun karakterini ordaki hesabi odeyip odememesiyle anlayamam ama ilk izlenim, dis gorunus nasil ki onemli ve insani çeken seylerse bu tarz davranislarda oyle. Bir butun yani. Sanki gel evi ustume yap dedim, bu erkeklerdeki gunumuzdeki afra tafrayi anlamis degilim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer