Joe Biden, açıkladığı karara göre 73.600 öğrencinin toplam 4.9 milyar dolarlık borcunu siliyormuş.
Sizin ülkemizde kredi borcunuz var mı öğrencilik döneminden? Benim KYK borcu duruyor :D

Joe Biden, açıkladığı karara göre 73.600 öğrencinin toplam 4.9 milyar dolarlık borcunu siliyormuş.
Sizin ülkemizde kredi borcunuz var mı öğrencilik döneminden? Benim KYK borcu duruyor :D

Hadi bende 2 lira sildim borcunuzdan. Kıyağım olsun
Secimden önce aflar sadece Türkiyede yokmus, bizi yönetenlerde yapiyormus.
ABDde ögrenciler egitimlerinde tonlarca Dollar kredi borcu yapiyor.
Bizde hicbir ögrenci okadar para yapmiyor.
Gerci ülkemizde ögrencilerin %50 anlamsiz, ise giremiyecegi seyler okuyor. Kuru kalabalik.
Yanlis yatirim
Hiçbir öğrenci o kadar para yapmıyor mu? :d
Boş kafa boş yorum işte, yok abi yok meeee
La sokturtma ünlemine, yol al hadi, koyuuuunnnnnnnnn zuhhahsahjdhLKJDFSKFDS
Hiç kendimi yoramam laf anlatmaya awq
Cevap
37Cevap
Borcum yok
Reis ne büyük adamsın bugün gençler ABD ile kiyasliyor kendini. Reis ten önce Somali gibiydi Türkiye yırtık yamalı kıyafetler kara lastik hicbirsey yoktu
bizim ülkede öğrenci yolunacak kazdır. Bölge esnafı yolmaya başlar sonra devlet yolmaya devam eder. Bırak silmeyi faizi bindirir.
KYK borcu duruyor Vakıfbanka borcum vard geçen icra kağıdı geldi işim yok gücüm yok devlet bana yardım yapması gerekiyor yapmıyor iş vermiyor borcumu silse onu da yapmıyor
Güzel. 5 milyar dolar kredi borcu sildiyse demek ortadoğudan 5 milyar dolarlık sömürü yapacak demektir.
Bizimkiler silse ödeyenler parasını geri ister. Kalsın
Ödemiş bulunuyorum , önüme bakacağım
Iptal edilse bile o paranın iadesi durumunda bir şey alınmaz şu anki şartlarda
Bizimkilerde herseye kredi veriyoz diyolar okurken kredi evlenirken kredi yakında ölürken çok güzel taksitlerimiz var diycekler
Zamaninda hep siliniyordu ama iyi bisey degil. Egitim icin degil starbuckslarda harcayanlarin borcunu neden silsin devlet? Bizim sirtimiza yuklensin diye mi?
Bir de adama seytan diyorlar, dindarlardan da aynı hareketleri bekliyoruz.
Epstein davasini ogren sonra gel bu yorumu yap istersen
yokta resmen servet silmiş yaa bizdeki murat ülkerin serveti kadar
Abd hazinesi bidenin babasının malımı ki kafasına göre siliyor?
Devlete borcum yok hatta devletten alacağım var. Dünya kadar cmk adli yardım beraat vekalet ücretlerim duruyor.
Üniverste okurken devletten egitim kredi almıştım. 12 .0000 tlydi ödedim.
Çalıştım krediyi ödedim.
Silmediler güzel ulkemde ustune hacizle kartlarima bloke koydular gittim odedim :( musluman bir ulkeyiz hristiyan bir ülkenin yaptığını yapamadik
Amerikaya mı, uok maalesef bilsem harvırda gider veresiye yazdırırdım😄
Once bir taciz ettikleri cocuklarinin hesabini versinler akkilarinca epstein isinden siyiracaklar kendilerini
Boşa kürek çekiyor. Bu sübyancı sapık kaybedecek. Seçimleri Trump kazanacak.
Kyk borcumu odemeye calisiyorum iste
Hep aklima geri odemesiz burs alan Suriyeli oda arkadasim geldi benim😅 kizin yedigi ictigi bedava otobus kartiyla bedava gezip dururken benim aldigim nefes bile parali olmasi cok fena koydu mesela
@Mr_Potter bir de ogrenciye faizsiz kredi veriyoruz demezler mi😡 okul bitince anladik faizi de secimler sagolsun faizleri sildiler ( almamalari gereken faizi)
@Mr_Potter gecikme faizini silmediler evet
Darısı borcu olanların başına
hayır ödedim yıllar önce
Elin gavuru bunu yapıyor düşün
O elin gavuru adalarda kiz cocuklarini taviz edip fuhus sarmalina da yolluyor epstein davasini duymadin mi hic
@mavikelebekdeniz sen devletin kurslarında ve yurtlarında çocukların uğradığı tecavüzü duydun mu … yok nerdeeeeeee
Bunu biliyorum zaten
Benim dönemimdede zor değildi ödemesi.
Okuldan sonra kapattım kyk’yı 3 sene sonra filan
Yok yıllar önce kapattım
Benim hiç borcum yok
şu an da alıyorum olacak ama 🫤
Seçimler yaklaşıyor. Neden acaba...
Lise 1 kadar okudum kantin borcum vardı
İyiymiş, zamanında alıp geri ödedim
Borç borçtur ve ödenmesi gerekir.
Hep seçim calısmaları
sömürgelerden para gelmiştir silmiştir.