Resmen %150 faiz koymuşlar böyle mi yardımcı olacaklar gençlere, mezun olur olmaz borç batağında buluyor bir çoğu kendini!
KYK'dan kredi alan dostlar baktınız mı sizin borcunuz ne kadar olmuş?

Resmen %150 faiz koymuşlar böyle mi yardımcı olacaklar gençlere, mezun olur olmaz borç batağında buluyor bir çoğu kendini!
KYK'dan kredi alan dostlar baktınız mı sizin borcunuz ne kadar olmuş?

Ben öğrenciyken üniversite dönemimde burs yerine KYK çıkmıştı ben kabul etmedim. Üniversiteyi bitirene kadar işe girerek hem eve katkıda bulundum hem harçlığımı çıkarıp masrafları karşıladım hem de başarıyla okulu bitirdim. Aklı olan KYK almasın, ödeyemezsiniz icralık olursunuz.
Cevap
10Cevap
Bir öğrenci için çok fazla
Kykm yok çok şükür bu sene çıkarsa da almam büyük konuşmim da. Devletin tefeci yanı gerçekten ihtiyacı olanlar harici alınması saçmalık.
Devletimizin faize bu kadar karşı olup borçlarımızı bu kadar faizlendirmesi... Allahtan karşı
Burs alıyorum. Eğer krediye dönüşürse fark ettiğim an iptal ederim. Gerçekten acımasızca.
Bir en son baktığımda 6 bin gözüküyordu 2013 yılında almıştım
yok oyle bisi 2015 te aldim 5 yil boyunca simdi baktim hesaplanmis bugün 35 bin tl
Benimki 6700 falandı 13 bin lira oldu.
Gerçi benimki 2015’ten kalma.
Ben 2016da almaya başladım 2018de son kez aldım 10bin gibi bişeydi şimdi 15bin oldu
kyk almamı babam engelledi iyi ki engellemiş ajhdkfjf
Çok şükür KYK borcum yok. 🙏
Kyk beladır yaa tövbeler olsun
Çok fena sapladılad 74 k çıkmış bana
Bir öğrenci için çok fazla
İyi ki almamışım zamanında
Çok yazık bide dindarım diye geçiniyolar faizciler
Yaparsa Akparti yapar hadi şimdi susun...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?