Yıllardır birçok erkek bana sarktı etti buluşma teklif etti ama çoğu çok cimri ve kabaydı. Ondan çok sıkıldım. Hani hem sana sarkıyor buluşmak istiyor hem de asla hesap ödemiyor hediye alamıyor ya da para harcamak istemiyor. Mesela alman hesabı ödüyor ya da işte birini o ödüyorsa diğerini sana kitliyor. 2 tane üst üste ödese bozuluyor surat asıyor. Çevremde kız arkadaşlarım flört ve ilişkilerinde hep erkekten daha fazla veriyor ve ödüyor. Çoğu erkek arkadaş grubunda sevgilisinin nasıl parasını yediğini filan anlatıyor. Çok sıkıldım bıktım bu düzenden. O nedenle yalnızlığı tercih ediyorum. Rahatsız ediyor bana erkeklerin bedavaya ilişki yaşamak istemesi hatta kadını sömürmesi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Para & Ekonomi konusunda 846 cevap paylaştı. Demek ki seninle sadece sevgilim var demek için ve boşta kalmamak için sevgili olmuşlar, kafalarına kurdukları profile uymuyorsundur.
Not: Evet hediye alan para harcayan erkekler var ama onlarda karşı beklenti içindeler hepsi, tek taraflı değil yani.
014 Yorumla
Soran+1 yılE tamam benim de görüştüklerim hep seks istiyor. Ayrıca yooo gayet köpek gibi aşıktı çoğu aylarca yıllarca peşimden koştu yalvardı arkadaş ailelerinin yanında aşklarını ilan ettiler.
Soran+1 yılErkek mi kadından bekliyor. A hiç duymadım. Ama evet böyle işte bi şeyi o ödedi diye kadına diğerini kitlemeye çalışan erkekler çok başıma geldi öyle erkekler.
Soran+1 yılBenim zaten uzun ilişkim olmadı çoğu birkaç buluşma hafta max 3 ayda bitti hepsi de genelde cimriydi zaten fakirde zengin de olsa ondan öyle bana pahalı hediyeler alan olmadı. Yani onun yanına gelmem için uçak bileti alan oldu. Ya da arabayla beni aşıp bırakan yiyecek içecek sinema etkinlik bileti alanlar oldu ama bunlar 3 taneyi geçmez toplamda hani ne bileyim diğer içeceği yemeği ben ödedim hep ya da ortak ödedik mesela ya da bana gümüş kolye akmıştı biri ya da bir ufak tek çiçek adlı filan. Öyle basit ucuz şeyler terlik anahtarlık toka filan ayraç hep böyle ucuz şeyler alıyorlardı kitap şarap filan zaten ondan ayrıldım ya da mum filan. Zaten genel cimri olmaları sorundu benim hep ilişkilerimde. Ondan cimri olmayan nasıl bulurum onu düşünüyorum. Ya gerçekten milyonlarca erkek bana sarkıyor ama çoğu ilk buluşmada bile alman hesabı yapıyor işte bi daha görüşmüyorum. Artık piyasada erkekler cimri sanırım çünkü yüzlerce farklı erkeğin hepsi aynı davranıyor.
Soran+1 yılŞimdi şöyle ben de erkeğe mesela hediye alırım vs ama erkekten bi tık az yaparım yani erkek 2 yemek öderse ben bir öderim ya da erkek iki hediye alırsa ben bir alırım. Özellikle ilişki başlarında böyle olmalı bence erkek biraz cömert olmalı sonra zaten uzayınca eşitlenebilir bence.
Soran+1 yılYa şöyle bana okulda da normal hayatta da beğenip işte haftalarca aylarca peşimden koşan erkekler oldu çoğu da aşık seviyor evlenmek istiyordu buna rağmen 1-2 hesabı kendileri ödese hep diğerlerini ödemekten kaçtılar masraf yapup bana para harcamaktan. Zaten hiçbirinin gerçekten sevdiğini gram düşünmüyorum sadece profilim iyi güzelim param var diye beni ayartıp kandırıp sömürmek için peşimdelerdi ben de bitirdim zaten. Çünkü seven erkek lafına harcadığı paranın hesabını yapmaz yani. Sadece bir sevgilim cömertti ama o da çok cömert değildi yine cimriydi ama yine kendine göre en cömert banaydı kendine ve ailesine filan çok cimri ama bana yine harcayan biriydi çünkü.
Soran+1 yılAma kesinlikle sağlıklı bir ilişkide bence Kadın hesap geldiğinde gerginlik şüphe yaşamamalı hep erkeğin gücünü hissetmeli orada ama kendi de arada jest olarak ödemeli. Bence böyledir sağlıklı ilişki ben birkaç kez yaşadım. Ama genel dünyada ve piyasada erkekler artık kadınla flört eder ya da ilişki yaşarken sanki erkek arkadaşıyla buluşmuş gibi hani ben kendiöinkini öderim modunda çok itici.
Soran+1 yılMesela 3 hafta en son sevgili olduğum bi çocuk vardı hoşlandım etkilendim ama baktım hep eşit ödüyoruz ve çocuk hiç çiçek hediye almadı tek bana yaptığı şey okuduğu kitabı getirmek. Hayatında görüp görebileceği en iyi kızdım çevresindekiler wow wow diyip duruyordu kendi de diyordu of çok şanslıyım hayatımda başına gelen en güzel şeysin filan. Ben de si ktiri çektim çünkü hem bana seks için Baskı yapup taciz ediyordu hayır dememe rağmen hem de hiç doğru düzgün para harcamıyordu. Dedim sen beni enayi mi sandın lan biraz senden hoşlandık yüz verdik diye dedim. Çünkü son buluşmamızda 3 mekana gittik 2 sini bana kitledi bir tanesini kendi ödedi acayip sinirlendim o an.
Soran+1 yılHani direk orada bi şey demedim ama sonra eve gelip düşününce a dedim p içe bak sen ya. Bırak benim hesabımı ödemeyi bi de bana kitliyor şerefsiz dedim.
- +1 yıl
3 haftalık bir ilişkide bende hediye almam zaten, çünkü daha yeni tanıdığım için.
şu an sevdiğim kızla buluşmalarımızda hesabı ödüyorum, 1-2 yıllık değil 18 Eylül 2017'den beri tam 7 yıldır tanıdığım için onu.
Hesabı bir şekilde mesela o ödese kendimi kötü ve yetersiz hissederim o derecedeyim, çok değer vermemden kaynaklı sanırım.
Soran+1 yılYa beni de yıllarca seven çok aşık erkekler vardı okuldan tanıyan eden ama buluşurduk bir çayı zor alırlardı hiçbir şeyi ödemek istemezler alman hesabı yaparlardı ben şok olurdum hep ağlıyor ölüyor aşk acısı çekiyor benle olmak için kuduruyor hem hiçbir centilmenlik yapmıyor diye şok olurdum.
Soran+1 yılBana çok saçma geliyor bu erkekler hem aşkımdan ölüyor gibi bütün herkese anlatıyor bana diyor hem bi yemeğimi bile ödemekten kaçıyor aklı çıkıyor bana para harcamaktan. Böyle sevgi mi olur ya.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşağıda para yediren erkek karşılık bekler falan demişler de alakası yok. adam gibi bir adam çıkmamış daha karşına. hesabını ödeyen erkekler genelde ciddi ilişkiye daha yakın erkeklerdir zaten. mesela eşimle sevgiliyken ufacık bişeyi bile ısmarlatmazdı bana. gizli gizli öderdim çok bozulurdu. adam en başından beri evlenmek istiyordu ki evlendik zaten. şimdiki erkekler bedavadan ilişki istiyor. ama bunun sebebi yine biz kadınlarız maalesef. bu tarz erkekleri adam yerine koyup onların yemeğini ödeyip yataklarına girdiğimiz için oluyor. adam diyor ki ohh bedavadan hayat neden zorlayayım ki kendimi. değersizleştiriyor ama bunun sebebi ne yazık ki biziz. size böyle davranan birini hayatınızın kenarından bile geçirmeyin bakın neler oluyor
24 Yorumla
Soran+1 yılZaten onu diyorum çevremde böyle ucuz mal kız o kadar çok var ki erkekle hemen seks yapan ve erkeğe hediyeler alan para yediren. Ben hiçbir zaman o kızlardan olmadım ben hep erkeğe daha çok ödeten emek verdiren geç seks yapan ve daha çok para harcatan bir kızım. Bu denge bozulduğu zaman bitiriyorum ilişkiyi zaten mesela erkek bana sarkıyor ve para ödemek istemiyorsa bir daha görüşmüyorum ya da işte az para ödemeye çalışıyorsa ya da beklemeden hemen emeksiz parasız cinsellik istiyorsa hep eliyorum. Ben şumartmıyorum yani ama çaremde o kadar yediren bedava kız var ki işte ondan düzgün erkek bulamıyorum.
Soran+1 yılHani resmen ucuz bedava kız olmaya zorluyor piyasa benim gibi kızları. Çünkü erkekler üç buluşmada bedavaya seks istiyor ve baktı alamıyor hop bedava kızlara gidiyor gerçekten seven yok. Benimle de ciddiyim evlenmek istiyorum diye çıkan erkekler oldu mesela 2 tanesi cidden genelde hesapları ödüyordu ama onlar da zorla ya da diğer bir tanesi de evlenmek istiyorum diyordu ama hep alman hesabı ödüyordu.
Cevap sahibi+1 yılbence çevreni değiştir biraz. çevrende bu tarz kadınlar varsa bu tarz adamlara sürekli denk geleceksin. benim arkadaş çevrem de benim gibi gerçek ilişkiler yaşamaya çalışan tipler vardı hep böyle saçma sapan adamlara hiç denk gelmedik çok şükür:D bir iki tane öyle cimrisine denk gelmişimdir onunla da bişey olmadan bitmiştir. mesela arkadaşım dans kursuna gidiyor ama öyle tango bacata falan değil normal bir dans kursu. orada karşısına çıkan tipler genelde hep bu anlattığın gibi. çevre çok önemli o yüzden. farklı insanlarla takıl biraz da
Soran+1 yılAbi öyle sabit bi çevrem yok ki zaten genelde de sanaldan sarkıyor adamlar ya da okulda işte tanışıyorum ya da arkadaş ortamında ama hepsi aynı. Hepsi mal abaza ve cimri. Ben de zaten bi şey yaşamadan ayrılıyorum. En fazla öpüştük sonuncusu ile hepsi para yemeye bedavaya seks yapmaya çalışıyor.
+1 yılSenin için para harcamasını ya da parayla seni mutlu etmesi için sen ne veriyosun ona birşeyleri eksik yapıyorsun ki demekki düşünmüyorlar kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez diye tas tamam sana harcanan paranın karşılığını vermiş olsan böyle olmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılYooo ben gayet tatlı enerjik komik sexyim ve cinsellik yakınlaşma da yaşıyorum ondan gayret harcaması gerekiyor çünkü ben kadın olarak zaten idealim. Hani sıkıcı çirkin ve cinsellik yaşamayan olsam mesela okey yapmasın ama ben tam her şeye sahil biriyim bunu onlar da hep diyor zaten of harikasın mükemmelsin harikasın beni çok mutlu ediyorsun diye hepsi diyor azıyor deliriyor bana ama onlar bencil ge cimri onlar bunun karşılığını ödeyemiyor ben de ondan bitiriyorum işte. Diyorum kalan ben seni mutlu ediyorsam sen de etmek sorundasın.
- +1 yıl
Eğer dediğin gibi biriysen ve o şekilde de davranıyorsan sonuna kadar haklısın ve karşılığını almayı da fazlasıyla hak ediyorsun
Soran+1 yılAynen öyle evet. Dostluklarda da öyle mesela ben hep hediye alır evime çağırır incelik yapardın ama karşı taraf hep kullanırdı beni işte üzülür kırılırdım kötü hissederdim. Artık yapmıyorum. En son geçen sene yaptım benden çok daha zengin yaşı büyük kafına hediyeler alsın ettim o bana bir tane bile bi şey yapmadı kestim sildim.
- +1 yıl
En iyisini yapıyorsun nasıl karşı taraf sana nasıl davranıyorsa ne eksik ne fazla aynı şekilde davranman güzel boş ver senin kıymetini bilmeyenler kendine dert edinsin
Soran+1 yılAynen öyle oluyor zaten.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
+1 yılSiz nerden buldunuz böyle erkekler. Benim hayatımda gördüğüm bir şey değil. Ne kendimde ne çevremde.
2.3 buluşmadan sonra kkz ödemek ister, reddedilir, çok ısrarcıysa ucuz bir şey olmak şartıyla kabul edersin. O kadar214 Yorumla
Soran+1 yılBen de tamtersi işte hep hesap ödemekten kaçan hatta daha çok kadına hesap ödetmeye çalışan erkeklerle karşılaşıyorum.
- +1 yıl
Bir kişi tanıyorum öyle. Eski bi arkadaş. Çok saçma geliyordu hareketleri. Bizim kızlar biraz mal olduğundan üstüne düşüyorlardı özellikle.
Soran+1 yılİğrenç öyle erkekler. Arkadaş gruplarında vardı hep bizden para dilenen bize kitlemeye çalışan ben hep engeller geçerdim bi de nasıl egolular inanamazsın sanki kendisi haklı.
- +1 yıl
La adam çağırdı beni yanınq, gittik sahile arkadaşı da geldi, biz kahve almaya gittik.
Arkadaşına ben alacakmışım kahveyi öyle diyor. Ben niye alıyorum senin arkadaşına dedim. Birde çocukluk arkadaşım ha. Sonra soğudum zaten o günden sonra
Soran+1 yılAynen işte bana da şey oluyor mesela arkadaşlarımın arkadaşları ya da işte bi yerde tanıştığım erkekler bana sarkıyor ediyor mesaj arıyor. Görüşelim edelim diyor tamam diyorum. Sen beni arabayla alsan olur mu ya da ya ben senle görüşmek istiyorum bir gün bana kahve ısmarlasana filan yazıyorlar 30 yaşında işi gücü olan herifler. Ben de çüş bu ne yüzsüzlük lan diyorum. Ben ne diye seni arabamla almıyorum da kahve ısmarlıyorum mal mısın defol git diyip engelledim hepsini. Abi bu nasıl bir kardeşim ya. Herif hem bana sarkıyor hem ondan hoşlanmıyorum hem de benden istiyor şaka gibi.
Soran+1 yılCidden çok arsız iğrenç insan var böyle birkaç kozla da tanıştım. Ay canım cicim kanka olalım seni çok sevdim görüşelim diyor abi seni davet ediyoe sonra diyor ki sen arabanla beni alsan ya da buluşuyorsun alman hesabı yapıyor. Mal beni davet eden sensin. Senin ödemen gerekiyor.
- +1 yıl
Alman hesabı yapıyorsa yine öp başına koy. Ben o şekilde olan çok fazla insanı çıkardım hayatımdan. Bi arkadaşla daha ilk defa dışarı çıkmışız, dşyor ki çay ısmarlyan olsa da içsek. Ulan skk. Öay içecek paran yoktu niye geliyon. Paran yoksa söylersin o ayrı da, çocuğu tanıyorum sürekli bir şey kitleme derdinde.
Kaç kere yazdı daha sonra aradı etti, planım var derim geçtim - +1 yıl
Kızlarda bi kızda denk geldim sadece. Asla elini cebine attığını görmedim. 10. Buluşma civarı cidden rahatsız edici oluyor o da. Erkekte acaba kullanılıyor muyum hissiyatı veriyor. Çok bir şey değil, bi kahve çay ödese sadece bir kere, yeterli bence
Soran+1 yılAy evet evet öyle insan çok var özellikle erkekler. Ya bana da mesela öyle erkekler denk geldi diyor ki mesela ay şuraya gidelim mi edelim mi diyor ben de tamam diyorum sonra diyor ki ay arabam bozuk ay param yok. Ben de iyi gelme o zaman ben tek giderim diyorum ahhaaha popo gibi kalıyorlar. Ulan ben enayi miyim hani şey dememi bekliyor mallar ay ben ısmarlarım filan. Hepsi dilenci ya iğrenç.
- +1 yıl
Seninde baya sinirini bozmuş 😂
Soran+1 yılYok ben onu hayatımda kimseye yapmadım yapamam da yani erkek iki tane ödese mutlaka üçüncüyü ben öderim ama bende de kullanılma hissiyatı hep oldu ve oluyor çünkü ulan görüşüyoruz buluşuyoruz erkekle. Erkek zorla bir kahve veya tatlı alıyor max mesela ama saatlerce öpüşmek yiyişmek istiyor. Ya da evime geliyor elinde bir bira şarap. Ya da beni evine çağırıyor boş kahve sadece. Resmen bedavaya cinsellik yani. Ben de ona sinirliyorum. Diyorum sen benimle öpüşüp yiyişmek istiyorsan ora harcamak zorundasın. Çiçek alacaksın hediye alacaksın güzel yemeğe restorana götüreceksin diyorum hepsine hep bundan geriliyoruz yani. Onlar para harcamadan yapmak istiyor ben de para harcamadıkları zaman kötü ve kullanılmış hissediyorum. Bunun bir dengesi var yani.
Soran+1 yılBende de sorun şu oluyor şimdi erkek baştan hesap ödemese ya da alman yapsa zaten ben hiç yakınlaşmıyorum. Benim ondan yakınlaşır ilişki yaşadıklarım genelde şöyleydi başta cömertti bir iki yaptı ödedi ben orada yükseldim sonra ben de ödüyorum ya zaten dengelendi o bi o bi ben ödüyoruz gibi. Ama sonra baktım bunlar cimrileşti işte artık resmen 2 ben ödüyorum bu 1 ödüyora döndü olay ben orada çok sinirlendim. Dedim mal bak ben seni cüzdan yerine koymuyorum sen beni koyuyorsun. Hem bedava yiyiş hem bi de hesap kitle çüş dedim hepsine terk ettim.
Soran+1 yılYani ondan hiçbir erkeği sevmek değer vermek bağlanmak güvenmek istemiyorum çünkü dediğim gibi kadında o vericiliği gördükleri an tamamen sömürme moduna geçiyor hepsi. Oh ne güzel aşık oldu bana herhalde her boku yapayım oluyor.
- +1 yıl
Hahah haklısın valla ne diyeceğimi bilemedim. Ama görüşmek istedim seninle
+1 yılSana güvenmiyor olabilirler belki bir gelecek görmüyorlar niye ödeyin bunun hesabını diyor olabilirler
038 Yorumla
Soran+1 yılYooo ne alaka. Tamtersi evlenmek istiyorlardı ayrıca madem sarkıyor davet ediyorsun ödemek zorunda. Zaten ödemediği zaman asla ikinci buluşmaya gitmiyordum son sevgilim olan erkek başta cömerti ben de ödüyordum eşitlemek için son görüşmede üç yere gittik iki yerde hesabı bana kitledi direkt bitirdim kafamda dedim defol git değer verdik diye bi bok mu sandın kendini enayi mi olduk yallah dedim terk ettim.
Soran+1 yılÇoğu erkek kadını kandırıp iyi niyetini kullanıp kadını yemeye çalışıyor. Başta yalandan cömert oluyor sonra lafına kitlemeye çalışıyor hesapları.
Soran+1 yılÖyle biriyle de iki kez görüştüm kendi bana sarkıyor ediyor baktım pahalı şeyleri bana aldırıyor kendi gidiyor en ucuz şeyi alıyor filan ıy dedim defol git pislik.
- +1 yıl
Bende senin kafadayım bir erkek davet ediyorsa hesabıda ödemeli kadın bile davet etse erkek hesabı ödemeli centilmenliktir bu noktada iyi huylu birini bulmak lazım
- +1 yıl
Bu konuda kardeşimle nişanlısı çok iyi kardeşimin kredi kartı limiti çok kız arkadaşı geçen gün tablet almış Apple 😂 noluyor falan dedik kart bilgilerinimi ele geçirdiler diye korktuk ama kız arkadaşı almış
Soran+1 yılNe güzel ya bi şöyle erkek bulamadım valla parasını yiyecek o kadar güzel kızım ama bir kahveyi yemeği zor ısmarlarıyorum.
Soran+1 yılValla ben de o kızlardan olmak istiyorum ya böyle birlikte olduğum erkeklerin çatır çatır parasını yemek istyorum.
- +1 yıl
Şöyle düşün kardeşimin kız arkadaşıda kardeşime hediyeler alıyor geçen yıl altın bileklik aldı kalın baya fiyatıda şu an 45 bin civarıdır
Soran+1 yılYani iyiymiş evet öyle karşılıklı alıyorlar. Ya olay karşılıklı olur zaten benim sevgilim de bana hediyeler alırdı ben de ona ufak alırdım bi şeyler mesela denk gibi. M hep erkeğin daha önce ve fazla yapması lazım bence.
- +1 yıl
Sen sadece yeme odaklı olursan kimse yedirmez şöyle diyim bir kızın yiyici olduğunu anladığım anda biter brnim için o gün için hesabı öderim evi uzaksa evinede bırakırım bir dahada aramam sormam
Soran+1 yılAynen biliyorum çoğu erkek direkt bundan korkup kaçıyor zaten. Mesela bana deli gibi sarkıyor erkekler ama baktı mesela ben bi şeyler istiyorum maddi direk korkup kaçıyor. Yani erkeğe sövsem saysam polise veririm seni beni rahatsız etme desem bu kadar etkili olmuyor ama tamam madem seks istiyorsun bana git altın kolye al önce desem hepsi ışık hızıyla kaçıyor çok komik b kadar. Korkmaları.
- +1 yıl
Bence erken davranıyor gibisin karşıya biraz güven ver sonrasında alır zaten söyletmez bile sana
- +1 yıl
Bence ilişkilerde senin benim olmamalı birinde yoksa diğeri destek olmalı
Soran+1 yılBen zaten deli gibi güven veriyorum. Dostlukta da öyle bir yıl dostluk yaptığım bir kadın vardı ve deli gibi zengindi trilyoner evli çocuğu filan vardı. Ben kadına her hafta ve kızına hediyeler jestler yapıyordum mesela. Kadın bana bir hediye bile almadı. Çevremdeki herkes yuh pes sen işsizsin paran bile yok ona rağmen hediye alıyorsun o uyanmadan senden 7-8 hediye Almış bu zamana kadar bi tane kendi hediye alma ihtiyacı nasıl duymamış dediler. Bu yüzden kavga edip bitirdim mesela kadınla ilişkimi dedim sen ne iğrenç yiyici sönüricü paracı bencil bi tipsin dedim.
Soran+1 yılTek derdin karşı tarafı yemek. Hep bencil ve cimriydi. Hep benden bir şeyler istiyordu iyilik istiyordu ama ben zor durumda hasta iken işsiz iken bir kere destek olayım sana demedi.
- +1 yıl
Ne yazık ki insanlar böyle hemen geri çekiyorlar bana ihtiyacı var kafasına giriyorlar
- +1 yıl
Ama senin durum çok farklı ya sana hep cimriler denk gelmiş bende bir kızla dışarı çıksam hep hesabı ödemeye çalışıyorlar ödettirmiyorum mesela şurada durda bir çikolata alayım bari sana diyor mesela sen biraz şanssızsın bu konuda
Soran+1 yılAynen öyle ya.
- +1 yıl
Umarım aradığın gibi birini bulursun ☺️
Soran+1 yılYa ben mesela çok inceyim yani çikolata çiçek bile alırım erkeklere ama öyle erkek yok bana gelen hep genel cimri çok irite oluyorum. Birkaç ay öncesine kadar olsun cimri olsa da sırf bundan elemeyim diye görüşmeye devam ettim ama başka iğrenç huyları da eklenince bitirdim artık.
Soran+1 yılİnşallah hep bundan şikayet ediyorum annem de sıkılıyor hani öf bıktım ne yapalım şans yani hayat boyu flört edemeyen de var diyor.
- +1 yıl
Tabi beterin beteri var en azından iltifat alıyorsun erkekler tarafından isteniyorsun onu bulamayan kızlarda çok hatta erkeklerde dahada çok
Soran+1 yılEvet yani sonuçta beğenilmek de ego okşayıcı bir şey birkaç erkek tanıdım hayatlarında hiçkimse tarafından beğenilmemiş filan ay ne kötü. Ya da öyle kız arkadaşlarım da var hiçbir erkek çabalamıyor uğraşmıyor.
- +1 yıl
Tabi ne kadar zor bir durum aslında
Soran+1 yılYok ya bence sorun değil. Ben de eskiden öyleydim yani çok nadir beğenen hoşlanan olurdu genel ilgi çekmezdim ama gayet huzurlu mutluydum yani takılmazdım çok. Tamtersi güzel çekici olunca karşıma çıkan pislik yalancı sapık insanlar çok daha fazla canımı sıkıp depresyona sokuyor beni ondan güzelliğimi artık ön plana çıkarmıyorum hoşlanmıyorum mutsuz ediyor yani.
- +1 yıl
Sana kötü insanlar denk gelmiş diyeyim insanlar çok garip ya centilmen erkek yok alfa olma adı altında saçma sapan hareketler ediyorlar hesap ödememe de bu yüzden aslında
- +1 yıl
Ben İzmir'de yaşıyorum İzmir rahat derler ama burdada o kader kasıntı insan var ki erkeğide kadında para avcısı 😂
Soran+1 yılAy evet İzmir’de bir yıl yaşadım nefret ettim İzmirliler iğrenç leş insanlar bence kadını da erkeği de kardeşim ve sömürme kullanma derdinde sapık hepsi. Sadece bir erkek İstanbullu tanıdım düzgündü sarkmadı ve cömertti.
- +1 yıl
Yetiştirilmeyle alakalı bu bence birazda her istediklerini vermişler aile terbiyesi yok hayvanlar gibi içgüdüleriyle yaşıyorlar
Soran+1 yılAynen demek ki öyle ya. Böyle şımarık iğrenç kız çocukları da var arsız utanmaz terbiyesiz. Ama erkekler daha fazla. Genelde kızlara hep ayıp sus diye bastırıyorlar ondan kadınlar daha kibar erkekler hadsiz oluyor.
Soran+1 yılBence hayvanlara bile hakaret hayvan gibi demek ben böyle iğrenç terbiyesiz hayvan tanımadım. Bence hayvanlar çok daha edepli kibar nazik çoğu insana göre.
Soran+1 yılKarınları aç olsa ya da üreyecek olsalar bile daha kibarlar insanlardan bence.
- +1 yıl
Çok doğru
Soran+1 yıl:))) Sohbetizm podcastim bak dinleyebilirsin spotify da
- +1 yıl
Karya dimi ☺️
Soran+1 yılYes
- +1 yıl
Dinliyorum şu an teşekkür ederim
Soran+1 yılRica ederim iyi günler
+1 yılEskiden erkekler çok çabuk kullanıyorlar şimdi kullanamıyorlar sanırım ondan
00 YorumlaÜzüldüm buna centilmen bı erkeğe denk gelmemissin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCimri değil fakir
11 Yorumla
Soran+1 yılYooo niye fakir olsun ya ailesiyle yaşıyor maaşı var. Ne yapıyor o kadar maaşını acaba. Bana harcasın.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılarkadaş olalım hesabı ben öödeyeyim
00 Yorumla
+1 yılbonkör ve zengin bulamamışsın demekki. yaş?
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen bulamadım. 29. Zengin olanlar da cimriydi hep.
- +1 yıl
34 üm bende. ben sevdiğime karşı çok elim açıktır. şehir?
+1 yılNerden buluyonhz la bunları
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPara yediren erkek karşılık bekler.
00 Yorumla
+1 yılBen öyle değilim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026