+1 yılCüzdan taşımanın gerekliliği, biraz kişisel tercih ve duruma bağlıdır. Eğer sevgiliniz ödemeyi üstleniyor ve sizin cüzdanınıza ihtiyaç duyulmayacaksa, o zaman cüzdan taşımak zorunda hissetmeyebilirsiniz. Ancak, birkaç durumda cüzdan taşımanın faydalı olabileceğini düşünebilirsiniz:
Acil Durumlar: Aniden bir şeylerin değişmesi veya bir acil durumda (örneğin, sevgilinizin cüzdanını kaybetmesi) cebinizde bir miktar para veya kimlik bulundurmak önemli olabilir.
Kişisel İhtiyaçlar: Kendi ihtiyaçlarınız için (telefon, anahtarlar gibi) cüzdanınızı taşımak önemli olabilir.
Bağımsızlık: Kendi harcamalarınızı yapabileceğiniz veya ihtiyaç duyduğunuzda bağımsız olarak hareket edebileceğiniz bir hissiyat sağlar.
Ancak, ilişkideki finansal durum ve alışkanlıklar her çift için farklıdır. Önemli olan, bu konuda sevgilinizle açık bir iletişim kurmak ve rahat hissettiğiniz şekilde davranmaktır. Her iki tarafın da beklentilerini ve sınırlarını anlamak önemlidir. Kimi çiftler, birlikte olmanın getirdiği paylaşımcı bir durumu tercih ederken, kimileri daha bağımsız olmayı tercih edebilir.
Sonuç olarak, cüzdan taşımanın gerekliliği sizin ve sevgilinizin ilişkisine, alışkanlıklarınıza ve tercihlerinize bağlıdır. Partnerinizle bu konuda açık bir şekilde konuşarak, ortak bir anlayışa varabilirsiniz.02 Yorumla
Soran+1 yılKim okuyacak bunu yav Allah allah
- +1 yıl
Okuma boş ver canım
En İyi Cevaplar
- Para & Ekonomi konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılİşinize gelince eşitlik, yok "ben istediğimi yaparım", yok "erkek bana karışamaz", yok "işime, arkadaşlarıma müdahale edemez", işinize gelmeyince "hisipliri irkik idisin", "bin cizdin tişimim". Kocan değil ki, niye senin bütün masrafını üstlensin? Hadi ordan be saçmalamayın. Ayrılınca parasını yedim diye de övünürsünüz. Yiyici, sömürücü, erkeğe cüzdanının doluluğuna göre kıymet veren Türk kızı davranışı. Senin bütün masrafını çeken erkek sana emir verme hakkına da sahip olur.
00 Yorumla
+1 yılYürüyen para birimimiyiz kızım biz sende çıkar üç beş
13 Yorumla
Soran+1 yılEe niye sevgili oluyorsunuz canım benim
- +1 yıl
Adam gibi değer gösterip, yanında durup sevip ilgi gösterip zor anlarında dik durması için.
Soran+1 yılYav he he
+1 yılYoo kitle enayiye hesabı
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Para & Ekonomi konusunda 755 cevap paylaştı. Yeri gelince kadın erkek eşit ama iş para konusuna gelince "ödemeli sonuçta erkek o değil mi "
Böyle düşünen kadınlara erkeklerin onlara saygı beklemesi ne kadar ironi...21 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u +1 yıltaşıyabilirsiniz size kalmış
00 Yorumla Ödemeli değil kocan değil sonuçta. Nezaketen bile olsa ödemeyi veya kendi hesabını ödemeyi teklif edebilirsin
34 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ben mi ödeyeceğim o varken sevgili neden oluyor o zmn beninle odemeyecekse
Soran+1 yılNe alaka para boş yapiyorsun
- Para & Ekonomi konusunda 302 cevap paylaştı.
u +1 yılBu şekilde yapan bi kıza 1500 liralık hesap kitlemiştim geçen sene. belki halen çektiği kredinin borcunu ödüyodur. Umarım en kısa zamanda biri de sana yapar bunu :D
11 Yorumla
Soran+1 yılPuhahah o zor sekerim
+1 yılBir erkeğin sevgilim tabiki öpüşüp edecem yoksa sevgili olmamızın ne anlamı var demesiyle, erkek değil mi ödesin ben mi ödeyecem diyen kadının düşüncelerinin kötülüğü yarışır.. yani hagisi daha kötü çözemedim.
Bende kadın olarak asla bir erkeği para olarak görmedim hayatı paylaşmak için birbrimizi tanıyorsak amaç buysa hayatın içindeki her şey paylaşılmalı. Tek taraflı her şey boş..
20 Yorumla
+1 yılYok canim zahmet etmeyin. Ne gerek var. Yeyin için gezin yanınızda yürüyen banka var ya herseyi o halleder , üstüne bi de trip atın ota boka. Nerden geliyor bu özgüven. Bu kadwr kendini beğenmişlik. Geri kalmış ülkelerde kadınlar neden bu kadar tapılası bir durumda.
20 YorumlaBen getirmeyeceğini bilsem lavaboya gidiyor taklidi yapıp mekandan kaçarım ve hesabı sana kitlerim
23 Yorumla
Soran+1 yılYok artık başka zaman erkekliginizle ovunuyorsunuz hesap ödemek niye bu kadar zor hayırdır
Soran+1 yılKimse kimseyi istemediği sürece kullanamaz merak etme rahat ol sen
O cüzdan taşımasın ama istediğim zaman sevişirim
22 Yorumla
Soran+1 yılBu ne saçma yorum ya
- +1 yıl
Bütün hesapları erkek ödeyecekse seks talep etmeye de hakkı vardır. Yorum saçma falan değil. Erkek cüzdan olarak görülürse kadından da karşılığında bu beklenir. Erkek enayi değil. Hem para yedir hem de sadece el ele tutuşup yıldızları izle, olmaz.
+1 yılSevgilim yok ama tüm motor arkadaşlarım ile ödeme sıralarımız var.
12 Yorumla
Soran+1 yılO ne be
- +1 yıl
Bizde böyle 😌
- Para & Ekonomi konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılYolda bişi görürsün ne bileyim aksi bir olay olur ödersin🤔 adamı atm diye kullanıyorsun umarım kullanıldığını farkına varır.
20 Yorumla
+1 yılAy kıyamam ya hiç paran yok mu senin? Sevgililik tek taraflı olan bir şey değil. Bu kadar bencil olacaksan hiç sevgili yapma.
34 Yorumla
Soran+1 yılAyy sen buyudun de yorum mu yaptın sünepe milletin dikkatini ne yapsam da dikkat çeksen diye gtunu yırtan kasardan farkın yok buraya gelip boş duyar kasma sektir git simdi
- +1 yıl
Ayy çok mu dokundu sana söylediklerim? Dilin ne söylüyorsa bil ki sen de osun. Sana hiç hakaret etmeyen birinin söyledikleri nasıl bu kadar dokundu? Bütün tuşlara basmışsın maşallah insan karakterini böyle belli eder işte 😄
Soran+1 yılPuuahhaha destan yazma uza hadi gtume konus
- +1 yıl
Oradan iletişime geçiyorsun demek ki hep hajshsjahs
Ailem dışında; hiç kimseye oturduğum masanın bana ait kısmını ödetmedim, ödetmem. Benim masamın hesabını sadece BABAM ödedi erkek olarak. Gerekirse hesabın tamamını öder kalkar giderim, ama kendi hesabımı ödetmem. Başka diyeceğim yoktur.
10 Yorumla
+1 yılHesabi erkek öder ama kadın da minimal sipariş verir. Herşeyin en pahalı dini isteyip sonra da hesabı erkeğe kitleyemezsin. Ayrıca cüzdanını yanına al yine de. Sonuçta yanına giderken ya da eve dönerken para lazım olacak
14 Yorumla- +1 yıl
Minimal sipariş kaldımı kadınlarda?
- +1 yıl
@Adartmnskc
Yani çay kahve filan olsa erkek ödeyebilir ya da bir çorba icerlerse olabilir. Ama büyük hesap gerektiren hacimli bir yemek söz konusu ise burada erkek kendisi ısmarlamadigi sürece kadının hesap ödememesi ayıp olur. Karısı değil sonuçta o adamın. Bir erkek birinci dereceden yakını olmayan kadının yüklü hesabını ödemek zorunda değil. - +1 yıl
@Adartmnskc bunlar sanki nikahlı kocaları gibi her haltı erkek arkadaşlarina yukluyorlar. O adam da nikahlı kocanın karısı üzerinde sahip olduğu hakları kadından ister o zaman? Onu ne yapacağız?
- +1 yıl
En mantıklı pembe yorum
+1 yılYok ya ne gerek var. Asalak gibi sevgilinin üstüne yüklen. Gerek yok cüzdana.
https://www.youtube.com/embed/1oPIGZFCY0Q14 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle o ödeyecek hahaha tabi ki
- +1 yıl
Normalde asla kızlara hesap ödetmem ama senin gibi bir iki asalağı farkettim. Lavabo bahanesi ile hesabı bıraktım çıktım. Sana da yapılması gereken budur 😂
Soran+1 yılAynen yaopabilen varsa yapsın hadii zirt
- +1 yıl
Seninle olanların kafasızlığı diyelim 😄
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu bir, tercihtir. Dersin paran yoksa bu iş olmaz. Ona göre herkes davranır. Tercihtir.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen senin gibileri tercih edermiyim. 5 kuruş harcamam.
Soran+1 yılYav boş yapma bebe
+1 yılAma her şey dengede olmalı, hep adama yüklenmekte olmazki. Bazende olsa, sen elini cebine atmalısın. Erkekler ses çıkarmasada içten içe kendini kullanılmış hisseder
13 Yorumla
Soran+1 yılEe banane bundan
- +1 yıl
😂😂😂
Soran+1 yılNe var yalan mı ödesin işi ne
+1 yılAcil bir şey olur, bir ihtiyaç vs hayatın ne getireceği belli olmaz o yüzden parasız çıkmamak lazım dışarı. Diğer yandan "sevgilim değil mi ödeyecek işi ne" diyorsan da olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılEee tabi ki kart alırım ama ben ödemem demek istediğim bu sence
+1 yılBence her ihtimale karşı yanında para bulundur. Bu sefer hesabı sen ödesen olur mu dediğini düşünsene.
13 Yorumla
Soran+1 yılOlsun bende yok derim gitsib bulsun
- +1 yıl
Ahahahah
Soran+1 yılÖyle tabi
- Para & Ekonomi konusunda 883 cevap paylaştı.
+1 yılBu düşünceyi savunan birisi olarak kadın çalışmamalı, evde oturup kocasıyla evliyle ve çocuklarıyla ilgilenmeli demelisin. Aksi pek dediğinle uyuşmaz
20 Yorumla
+1 yılBaşkasına güvenerek yola çıkmam, belki o an ben jest yapmak isterim veya hoşuma giden bir şey olur almak isterim
20 Yorumla
+1 yılNe olur ne olmaz cüzdanını yanına taşı. Sevgilinin parası yetemzse falan sen destek olursunki
28 Yorumla
Soran+1 yılHe oldu başka isteğin var mi
- +1 yıl
Sen erkeği paramatik olarak mi goruyosun
Soran+1 yılSanki kendi görmüyor yalandan duyar kasmalara bak erkek odemese odemedi diye zirrrlayacak buraya gelmiş boş boş sallıyor sünepe😂😂😂
- +1 yıl
Herkese kendin sanma tatlım
- +1 yıl
Kendine sen paragöz yelloz
- +1 yıl
Kendine bak
Soran+1 yılKarakterini döktüm ortaya yallah şimdi sirfintii
- +1 yıl
Sen kimsin de karakterime soyluyosun amck
niye sen güçlü kendi ayakları üzerinde durabilen kadın değilmisin yoksa neden ona ödetiyor sun ?
27 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka tabi o ödeyecek erkeğim diye gecinmesini biliyorsunuz ödemek niye zor
- +1 yıl
Öz kardeşim sağlamış.
- +1 yıl
Saplamis
- +1 yıl
Hemen hemen bütün yorumları okudum. İnsan bi durur düşünür ya ben ne yapıyorum, burdaki herkes aynı şeyi söylüyorsa ben kendimi düzelteyim felan da demiyor. Şunu net belirteyim. Parayi vazgeçilmez gören bir kişi herseyi yapar para için.
Cüzdansız dışarı çıkılmaz bu demek değilki hesabı sen öde yanında bulunmalı.
24 Yorumla
Soran+1 yılBulundurun ama ödemem
Soran+1 yıl❤️❤️❤️
erkek öder net ya bana çok dişil geliyor ödemeyen erkek
24 Yorumla
Soran+1 yılEvet sonunda zeki bir karı
- +1 yıl
Ozguvensiz ve zavalli biri daha
Soran+1 yıl@yüksekmühendis16 zavallı sensin milletin yorumunda aranma hadi ordan il git
- +1 yıl
Biraz daha havlatayim senide iyice ondan sonra gitcem ahahsh
Var elbette. Bence hoş bi düşünce değil ya bu tamam çoğunlukla erkek öder de bence arada da ısmarlayabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılerkekler kadınların gururlu olmasını kullanıyorlar tabiki odemeyeceksin senin varlığın zaten hediye yani
01 Yorumla- +1 yıl
Zortt
O ödemeli sonuçta erkek öder ama EŞİTİZ 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Aslında kadınlar ayrıcalık istiyor eşitlik isteyen erkekler01 Yorumla- +1 yıl
Sapla
+1 yılAlla allaaa hesabı ödemeye çekinir hale mi geldik beyler? Oysaki o kadar sakalımız vardı.
07 Yorumla- +1 yıl
Erkeğiz yani diyorum. Hesabı erkek öder. Yetmiyorsa gücü yettiği mekanlarda dolaşır.
Soran+1 yıl@rrojin047 lan slakakkk karı herkesin yorumuna musallat olma ozurlu
Soran+1 yıl@rrojin047 erkeklerin yorumuna sulanana bak kassrrr seni
+1 yılSen yinede temkinli git... Elimi yıkıyorum geliyorum deyip giderse hesap sana kalır 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılYapamaz onu ayrılırım
- +1 yıl
Sorunda o ya bir bakarsın o ayrılmak ister ne olacak? Sonra bulaşık yıkarsın 🙃
Gizli Üye(25-29)+1 yılTC deki Max kezban sizin gibiler zengin koca diye zirlar orada burada on koca değiştirir yazık kafana
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenle neden sevgili oluyo biliyonmu kendini pazarladığin icindir esc gibi veriyosan o ayrı da normal sevgiliyssn neden ödesin ki vasıfsız misin
Soran+1 yılPuhahaha milleti ne kudurttum ama hahaha trole bile bu kadar kanıp boş duyar kasiyon mkk kezbani destan yazmış sünepe bacım çocuğu😂😂😂😂
+1 yılÇatal bıçak kullanmada gerek yok o kesip çiğneyip versin ağzına
01 Yorumla- +1 yıl
Saplaaa
+1 yılO yüzden doğru düzgün sevgili bulamıyosun... Ve hep mutsuzsun
00 YorumlaVallah hep benim sevgililerim oderdi hediye alırdı bana ama sonra bir tane lanet Muşlu denk geldi bir iki ben yaptım sonra ona kitledim 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesiz capulcu
- Para & Ekonomi konusunda 783 cevap paylaştı.
+1 yılsonra orada burada biz paraya bakmıyoruz diye kendinizi bi pok sanarsınız
11 Yorumla- +1 yıl
Öz abim saplamis
"Sonuçta erkek o değil mi" demeniz komik. Sonra da eşitlik savunuruz.
11 Yorumla
Soran+1 yılPeh 18 yaşında ki bebe bilmiş bilmiş konuşuyor gotunujnn bokunu yıka once hhashha
Tabiki var alman usulunu duymadinmi hic veya bir aksilik olabilir sevgilinin parasi yetmeyebilir
01 Yorumla
Soran+1 yılEe ben napiyim yetmezse bi zahmet yetirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılbi kere bi ödemez bulaşıkları yıkarken bulursun kendini :D
00 Yorumla
+1 yılBelki o sıra yanında olmicak iki tarafta mahcup olucaksınız
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 343 cevap paylaştı. Erkek ödemeli zaten
11 Yorumla
Soran+1 yılEe tabi ki
+1 yılNeden sevgilin cüzdan gorevi mi görüyor🎃
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılelbette var her şey onda kimlik vs
01 Yorumla
Soran+1 yılOrrrosssssbuuuuuuii evladı öğreniyorum senden MK sapigiiiii
Her defasında erkek ödememeli öyle bi kural mı var
05 Yorumla
Soran+1 yılEe tabiki oyle
+1 yılKaç aydır çıkıyorsunuz, hep o mu ödüyor?
03 Yorumla- +1 yıl
Bence de erkek ödemeli bu arada.
Soran+1 yılO ödüyor 1 yıldır beraberiz
- +1 yıl
Ne güzel işte. Bırak o ödesin🙂
Her ihtimale karşı taşı.
010 Yorumla
Soran+1 yılYani kart alırım tabi ama ben ödeme taraftarı değilim erkek ödemek zorunda yorumda ki kızlardan çoğu benim kafadan Allah'tan sen ne düşünüyorsun
Soran+1 yılEe tabi ki benimle sevgili oluyorsa mecburen hepsini o ödeyecek ben ödemek zorunda değilim erkeklikten bahsetmeyi biliyorlar parayida ödesin zahmet olmazsa ben para harcamak zorunda değilim yorumda ki kızların bazılarına sinir oldum ya off hesaplarını kapatabilirsin mu sen
Soran+1 yılKaldır ya sinir oldum bazilarina
Soran+1 yılKendilerine neyse ben yiyorum parasinu kullanıyorum aşırı gıcık oldum ya ne salka şikayet ettim zaten cogunu
Soran+1 yılHe tamam kaldırdı mı onu soylede bi gıcık oldum 1 2 tanesine
Soran+1 yılKudursunlar kalktiginda puhahahahaha😂
Soran+1 yılKalkmış yorum sağol ben kaldırdım bazılarını ama daha bunu kullanamazsınız diyor o ne demek sinir olduklarimi kaldırıyordum ne guzel
Sen yine de götür ne olur ne olmaz
10 Yorumla
+1 yılne olur ne olmaz taşı 😀
00 Yorumla
+1 yılSevgilin cüzdan olmuş zaten
00 YorumlaTaşı tabi güvenme kimseye
00 Yorumla
+1 yılSevgilin cüzdan mı? Eğer değilse taşı 😂))
01 Yorumla- +1 yıl
Ok.😂😂🤭
+1 yılTabikide götür lazım olabilir
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılYalandan da olsa taşı bir şey olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki var ne , saçma bir soru
13 Yorumla
Soran+1 yılSanane boş yapma
Cevap sahibi+1 yılAyrıca erkekler hep hesapları ödüyor diye böyle kullanılmamalı bence yaa valla ben böyle bir kız degilim. Eşitlik taraftarıyım.
Soran+1 yılYav he he duyar kasma
Abla sen ayrıl ve magarana git
10 YorumlaKart götür yeter
10 Yorumla
+1 yılÖdesin işi ne pardon
23 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir düşünce 🙂
- +1 yıl
@strongerrs55 evet
- +1 yıl
Hoşuma gitmedi değil🤷♂️
- Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılTabiki taşımalısın
00 Yorumla
+1 yılTaşı bence
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCimri misin
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!