Evlenmek için maddi sıkıntıları konuşan aileniz var mı. benim gibi.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çok şükür öyle bir sorunumuz olmadı.
Sende olmaz tabi erkeklerde oluyor
He sana şöyle soruyum erkeğin evine iç güvey gider miyidin mesela? ya da o senin evine gelcek
Kız tarafınında kendine göre masrafları var. Kardeşim evlenecek yakında biz de elimizi taşın altına koyuyoruz.
Soruna gelecek olursam da gitmezdim, o da gelmesin. Ev üstüne ev olmaz.
Para yok ev tutamiyor mesela.
Erkek kardeşin mi evleniyor
Kız kardeşim. Biz de düğün yapmayız düğün sevmem zaten bana da bahane olur 😬. Bir yatak olur ama bizim ev olur.
Bir de Allah aşkına bu evlilik tek taraflı yapılmıyor ki. İki kişi kendi yuvasını kuruyor. Kadın da elini taşın altına koyar.
yani haklısın. ama ülkede binlerce gelin kaynanasiyla yaşıyor onlardan biri de benim kız olsun nolcak 🤣
Onu da evleneceğin kızla konuş. Yaşamış yaşayan önceden. Kaynana ile gelinin düzeni çakışırsa arada sen kalırsın.
Ben arada kalırsam çekilirim karışmam ki 🤣
İki kadın birbirini mi yesin, evde kavga gürültü de çok olur sonra.
Düzenli bir işin evin olacak
Olmasa
Şimdi ki kızlar ayrı evde oturmak istiyor
Asılır sabırla akılla zamanla
İyide ailemi nasıl ikna etcem ben sence tutmuşlar para yok diye
Ben kazanırım de
Sana guvenemiyoz sen calismadin ki şu zamana kadar falan diyorlar. ben de bizim eve gelsin bizde kalır diyorum
Haklılar o zaman çalışmaya basla bir işe gir yarından başla çabala bir kaç gün sonra yine konuş yani icrrat yap sonra konuş o zaman sorun kalmayacak ama bu şekilde yani haklı duruyorlar
Olur eğer eve getirmeye ikna olmasalar çalışmaya baslicam. Kız bizim eve gelmez mi yani sence
Bizde kalsın bı sure
Kardeşim bu işlerin bir adeti bir Usulu var kafana göre kız evine getirme usuluna göre yap derim eğer ailene değer veriyorsan yani senin bu yaptığın biraz delilik gibi oluyor sen iyi niyetlisin ama bu şekilde düşünmen aileni korkutabilir biraz daha sakince düşünüp işe girdikten sonra ailenle konuş kızın ailesinide tanımıyorsan tanı ailene onlar hakkında bilgi ver demek istediğim aileni o kıvama getir yani
Anladım şu an biri var ama o istemedi ailem gelsin diyorum ses yok. istemiyor kız benden büyüktü belkide ondan istemedi. İkna etmeye çalışıyorum cevap bile vermiyor niye sence?
Korkmuştur ciddi olduğunu öğrendiği için belki o tam ne istediğini bilmiyordur yani seni istiyormu tam emin değildir
Napayim ikna etmeye devam edeyim mi ikna olur mu sence
Ağzından laf al niyetini öğren
İstemiyorum senle asla olmaz dedi en son öyle demişti
Nerenle anlıyorsun yazdi
O zaman sende bırak ya kardeşim sen dediğim gibi değiş artık ise falan başla biraz elin iş tutsun başkasını bulursun
Herkeste vardır maddi sorunlar.
Evlenmek lüks oldu
Aynen de o tipe de bakar doğruya doğru sadece parayla olsa oho
Biz kardeşim yemisik kral maddi sorunu geçtim
kardeşim yazmışım orada
Yrra yazmışım kardeşim diye cevirmis
😂 kral sana daha var ya dur hele bı önce biz
Yapak da
Bana var mı benim zamanımda ülke ayakta kalıcak mi belli değil kral
Sende haklısın acele tut o zaman
Yurt dışı için para biriktirmeye düşünüyorum
Ülke yrra yedi dhaa yaşanmaz mk ulkesinde
O iş yaş sana diyim Avrupa'da iş sıkıntısı var iş bulamazsin kolay kolay
Göçmenler doldu simdi
Vallaha öyle
Biliyorum
Başka seçenek mi kaldı ki
Bizde eskiden öyle diyorduk öyle olmaz işte zamanla oluyor bunlar. ilerde bı dükkan acarsin herkes gibi
Dükkan açınca şey gibi oluyor yaw bütün umudunu kesmiş ekmek parası derdinde olan esnaflar gibi
Hiçbirinin yuzu de gülmüyor çok kötü bı psikoloji
Fakirin yüzü güler mi peki 😆🤣
Gülmez tabi aw 😊
Dayiya üzüldüm şimdi bak
Aklıma gelince
Hayatın yükü bütün omuzlarında
Ağa parasız evlenen çok insan var benim eniştem ablamı kendi ailesinin evine götürdü evlenip
Var işte. Ama tabiki çalışmak daha iyi de
Ben şantiyede oğlunu evlendirmek için çalışan baba gibi baba gördüm kaç oğlunu tek basına evlendirdi sene boyu mesai yaparak öyle babamiz oldu da biz mi evlenmek istemedik hacı
🤣🤣 o adam iyimi yapmış yani birşeye yaramayan adama kız verilmemesi lazım zaten.
O da doğru da şimdi şöyle dusun adam o kadar okul da okudu açıkta kaldı işsiz güçsüz kaldı kendine yetmedi babası da destek olmak istedi
Her elini taşın altına koyan taşı kaldırabiliyor mu
Adamın tembelliğinden de değil yani şansı yok
Haklısın büyüten bakan evlendirmesi de lazım
Gunumuzdeki çoğu baba öyle düşünmüyor işte
Para az dert çok b** içinde yüzüyoruz
Yok çünkü milyoner bi babaya sahibim :))
evet var