Siz de maddi sıkıntı çekiyor musunuz?

Çalışmıyorum para yok ailem zaten kendini zor geçindiriyor bana birtek lisede okula giderken yol paramı verirlerdi onun haricinde böyle bir ayda 30 40 lira falan bile veren biri değiller ama olmadığı için veremiyorlar tabi.Çok nadir para aldığım onlardan.İşte bu yüzden parasız olmuyor hayat yaşanmıyor dışarı çıkacağım arkadaşlarımla oturup biryere gitmeyi planlıyorum sonra aklıma paran var mısanki nereye gidiyorsun sorusu geliyor evde oturuyorum.Gün boyu evde oturuyorum amaçsız.Çalış diyeceksiniz oturduğum yerde düzgün iş yok olsada beni almazlar diye düşünüyorum.üniversitede kalan derslerimi vermedim yarıda kaldı çünkü.bitmedi okulum bundan sonrada olmaz zaten bol para lazım mücadele edebilmem için.ne yapacağım bilmiyorum amaçsız yaşıyormuşum gibi bunalımlara girdim.sadece haftada birkez erkek arkadaşımla buluşuyoruz yediğimizi içtiğimizi cinemasıydı o ödüyor hep zaten.Neolacak böyle işe girsem mağzaya girebilirim öyle biryerde çalışmak istemiyorum artık adam gibi masabaşı bir iş istiyorum.Ondada yapabilirmiyim korkusu var zaten.ne yapacağım ben:(
Siz de maddi sıkıntı çekiyor musunuz?