Diğer Maddi olarak sıkıntı yaşıyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor ankete katılıın yaşıyorum rahatım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl asgari ücretle çalışan erkeklerde burda kız düşürmek için rahatım demesin bi zahmet Maddi olarak sıkıntı yaşıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Makedondoktor Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Is düzenimde değişim. olmadi ama satış sektörü sebebiyle ek kazançlar da %50 azalma oldu bu da biraz olsun sarstı 0 0 Yorumla
jaapoonnkızz Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 74% +1 yıl Babam sağ olsun diyorum. Aynı zamanda kendimde çalışıyorum. 0 0 Yorumla
sevgiarayanadam Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl maddi olarak rahatım bu sene işe başladım 0 0 Yorumla
kahveligünler_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Ortayız yani genel olarak idare ediyoruz 0 0 Yorumla
benideböylesev Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Ben rahatım şahsen 0 4 Yorumla Soran +1 yıl işin ne gelirin ne kadar Yorumla benideböylesev +1 yıl Avukatım kendi işimi yapıyorum gelirim 5-7 civarı şu an o ayki ekstra çalışmama göre de artıyor tabi ki Yorumla Soran +1 yıl hangi ilde Yorumla benideböylesev +1 yıl Buraya daha fazla kişisel bilgi yazmamayi tercih ediyorum :) iyi günler dilerim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Is düzenimde değişim. olmadi ama satış sektörü sebebiyle ek kazançlar da %50 azalma oldu bu da biraz olsun sarstı
Babam sağ olsun diyorum. Aynı zamanda kendimde çalışıyorum.
maddi olarak rahatım bu sene işe başladım
Ortayız yani genel olarak idare ediyoruz
Ben rahatım şahsen
işin ne gelirin ne kadar
Avukatım kendi işimi yapıyorum gelirim 5-7 civarı şu an o ayki ekstra çalışmama göre de artıyor tabi ki
hangi ilde
Buraya daha fazla kişisel bilgi yazmamayi tercih ediyorum :) iyi günler dilerim
Yaşıyorum fakat ileride asla yaşamayacağım :D
yaşıyorum
Hayır çok şükür🧿
Hayır.
Eh işte
Yaşıyorum
Maalesef evet
Yaşamıyorum