Para & Ekonomi Para üstü diye gelen paraya bakın, belam olur mu? . D? befoderler Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Annemin parayı kötü şans getirir diyerek alması daha komik sjskslaöss Para üstü diye gelen paraya bakın, belam olur mu? . D? Cevapla Getir Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Emre_Aras Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kefenin cebi olmadığını kavrayıp kefen parasını harcama karar vermişte olabilir 😃Paranın üzerine yazı yazmak bir suç bu sebepten elinize geçen bu parayı cebinizde tutmayın. 0 0 Yorumla
Venetor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl sjhjjjkben olsam başka para isterdim. Batıl inanclara inanmam ama yine de kötü hissettiriyor birisinin kefen parasının tescilli bir şekilde elime geçmesi. 0 2 Yorumla befoderler +1 yıl Görmedim ki ben yazıyı sjzızjzkzlz fark edince annem elimden çekip altı yırttı Yorumla Venetor +1 yıl iyi yapmış xd Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. iyiymiş 0 0 Yorumla