Ben calistigim halde evim arabam yok. Millete bakiyorum 25 bin tl alan adam bile araba almiş. Ulan 400 bin tl en dandik araba ben o kadar kredi ceksem en az 700 bin tl odeme cikar.
Ögrenciyken kit kanaat geciniyordum, babamdan alirdim 600 tl ama okulu yemesi icmesi luks harcama olmadan 2000 tlyi buluyordu.
Parasizliktan sosyal hayata atilamadim o yillarım heba oldu. Bir de kizlar diyor arabasi olmayan erkekten olmaz. Sanki avrupadaki gibi 2000 euroya araba var da biz alamiyoruz.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yaşitim arkadaşim 19'a filan calisiyor. Eminevime aylik nerdeyse parasinin tamamini veriyor kredi cekmedi faiz yok insallah cikarsa alicak. Imkansiz drğil bence. Bazi insanlar hic oara yonetmrsini bilmiyor. Kardesim de 25 e calisiyor hisse ye filan yatiriyor coin, o da 200 biriktirdi o da dusunuyor. Isteyen bir sekilde yapabiliyor bence.
Nasil beceriyorsunuz arkadaş? Ben giriyorum 6 aydir tyuzde yirmi zarardayim hepsinden
Anlamadim
Çok az altinim var kârda olan onun disinda fonlardan 100 kazaniyorsam 120 si kesintiye gidiyor hisse senetlerine giriyorum 1 yilda tuzde 10 kâr ama enflasyon yuzde 65 dolar 5 tl artmiş.
Ailecek paradan da anlamiyoruz zaten ne şanslisiniz ya.
Coin isine girmmistim 4 yil önce 2 kazandiysam 6 kaybettim. Bu para tek bana gecmedi
Valla bilemiycem. Cok kumar islerine de girme. Kardesim coin aliyor ama o da kaybediyor. Bence en iyisi altin. Faiz de haram kazandirmamasi normal. Eminevim gibi yerler mantikli bence. Çok ev araba alan var
Ben musluman degilim başımı belaya sokmasin yeter. Kumar, kara para gibi dert acacak sey degilse her yol mübah bana
Sen bilirsin
Ahhaha saçmalama onlarda bankayı dolandırarak o şeylere sahip oluyor zaten ve evet havuz çoğunu zamanla yutacak
Var vallahi millet de para biz battıkça batıyoruz neyse gece gece açma bu konuları
babadan kalma hepsi