Dün nişanlıma beyaz eşyaları alsak zamlanmadan dedim ve bugün de bana 500 bin tl kredi borcum var dedi ben daha öncesinden de söyledim kredi kartı istemiyorum evliliğimizde hayatımızda demiştim yeni çıktı bu naptın o kadar parayı dediğimde de önceden vardı sonradan da harcandı dedi bende hiç mi ödemedin diye sorduğumda asgarisini ödedim dedi arkadaşlar ben bu durumu babamda da yaşadım ve biz yıllardır borç ödüyoruz ben evliliğimde de böyle olsun istemiyorum kendisine de söyledim evlenmeden bitsin dedim annesine de söylemiyor borcu olduğunu ben bi yerden para bulcam diyor fikrini söyle bana da diyorum neyini söyleyecem halledicem ben diyo 🙁 Ben düğünü uzatmak istiyorum hayatım borç ödemekle geçsin istemiyorum sizce mantıklı bi karar mı napcağımı şaşırdım hiç beklemiyodum
Öncelikle çok haklısın. Bu durumun aynısı çocukluk arkadaşımda var ve aynı hatayı yaptı. önceleri önemsemedi tam 10 seneden fazla sürdü ve şu an iyice batağa girmişti. Eşinin annesinin bir dükkanı vardı ve sattı. Öyle ödeyecekler. Senelerce ödemeye çalıştı ve ödeyemedi. Eşine de söyleyemedi. O kadar sıkıntılı bir durum ki. Hayatınız emeğiniz boş işlere gidiyor ki insan evleneceği insandan asla bunu saklamamalı. Siz bilirsiniz nasıl devam etmek istediğinizi ama bu borç ödenmez ise büyürde büyür haberiniz olsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum bunun farkındayım o yüzden uzatmayı ve hatta atmayı düşünüyorum
En İyi Cevaplar
Bekleme bu güne kadar halletmemis bugün mü edecek 500 bin az para mı yoksa harcamayacakti güvencesi olmayan ise ne cesaretle giriyor annesinin dahi haberi yok. başta bu konuyu konuşmuşsun o zaman söylememiş ne bekliyor bir beyaz eşya bile alacakken bu borcu bahane ediyor hadi borcu bir şekilde buldu ödedi diyelim ki oda borçla olacak senin ev eşyalarını ne ile alacak aldı diyelim neyi ile ödeyecek.
Bu kadar sorumsuz insanlardan uzak durun. parayı ne yaptığı bile belli değil bu yasa gelmiş yatırım yapacağı yerde bu kadar borç yapıp neye harcadığını bile söyleyemiyorsa boş bir insandır.00 Yorumla
- Para & Ekonomi konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yılÇok haklısın. Kredi kartı düzgün kullanılmadığı zaman en ufak bir hatada insanı mahvediyor. Her aile en az bir kere bu sıkıntıya düşmüştür diye düşünüyorum zamanında bizde yaşadık. 50-60 bin hadi 100 bin borcu olsa tamam da 500 bin ne demek kendisinin bundan haberi var mı? Ailesinin de bundan haberi yoksa bu para kumara falan gidiyor olabilir. Borcu baştan aşağı sizin evlilik masraflarınız içinde harcamamışsa uzat düğünü bitirmesini en azından azaltmasını iste.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır evlilik masrafı değil bizim geleceğimize dair bişey yapmadı benim yeni haberim oldu ve ailesinin borçtan haberi yok ben halledicem diyo sadece bana da üstü kapalı cevaplar veriyo işte
- +1 yıl
Kumar oynuyor büyük ihtimalle. Büyük sıkıntı. Bir süre bu evlilik işini askıya al.
Kesinlikle haklısınız. Bu borç evlilik, eşya, takı vs değil. Yani sizinle alakalı bir borç değil. O yüzden ertelemek istemeniz normal. ya da bu borç örneğin bir ev alınmıştır içinde oturmanız için onunla ilgilidir yine mantıklı. Ama nişanlınız da olsa, geçmişinde yaptığı borç kendisini bağlar diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u +1 yılMantıklı bence
00 Yorumla Ben sana diyim bu bi halta bulaşmış ondan 500 bin borç yoksa imkansız yani adam ev felan almadıysa araba alamdıysa bu bişeye karışmış onu ögren nereye ödüyo bide snei çalıştırıp borç ödetme hayalini kuruyorsa hiç şaşmam erkeler arasında böyle mevzular dönüyo artık kadın çalışır oda getirir onun parasıyla borcunu kapatırım benimkiyle ev geçinir felan
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet evlenince de çalış istersen dedi bana zaten
- +1 yıl
Kalp krizi geçirmelik. Yok bacım bekle skaın erkenden evlenmeye çalışma bekle ki gözün açılsın. Bak benim eşimin ailesi rezalet çingeneler sürekli bana saldırıyolar ama eşim iyi eşim iyi olmasa ben çoktna bırkaıp gitmiştim. Eşim kötü olsa ailesi melek olsa yine benim için hiç bişey ifade etmez bir dk durmazdım evlenince her şey gün yüzüne çıkıyor gözün açılıyor o perde kalkıyor. Sakın kendi başını belaya sokma. Kims ekurtaramaz seni
Soran+1 yılAynen öyle evlendikten sonra işin içinden çıkılmaz bi hal alıcak bana borcun nereye gittiğini söylemiyor anne kuzusu bide acayip şekilde annesinin yanında oturacakmışız borcundan dolayı ben kurban gitmiş olacam ve çalışacam da yani
Soran+1 yılEnnn güzeli öyle vallaha
Para & Ekonomi konusunda 859 cevap paylaştı. Borç eğer önceden ise sorun daha büyük. Önceden o miktarla çok şeyler yaparsın şimdi pek para etmiyor. Bende iyice detaylı öğren kötü alışkanlıkları varsa evlenmeden bil ne olduğunu. Bu borç onun şahsi borcu ve kapatmadan evlenmek akıllıca değil
15 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle zaten düğün tarihi belli değil şimdi iyice kafam karıştı uzatıcam düğünü çünkü emin olmam gerekiyor bazı şeylerden naptı nerde yedi 🤷🏻♀️
Soran+1 yılYani ben en güzel zamanlarımı borç ödeyerek geçiricem zaten şu an kendisi 15 bin tl alıyo ne yiyip ne içicez 😵💫
Soran+1 yılEvet maaşı o kadar dedim ya babam da borç ödemekle geçti ömrü ben öyle olsun istemiyorum kafamdaki düşünce bitirmekten yana 😐
Haklısın. Az bri para değil. Nereye harcadığı da önemli. Borcunun bittiğine emin ol ve lütfen onun için kredi vs çekme sakın.
110 Yorumla- +1 yıl
Bu halde bile bi ton stresle yüklenecek en güzel günlerde
Soran+1 yılYok yok benden para istemiyor bitiricem diyo sana yansıtmam diyo üstü kapalı cevaplar veriyo naptın diyorum mantıklı bi cevap alamadım
- +1 yıl
Açık olmasını iste yani ailesine verdi kumar öı basla mı
Soran+1 yılYok asla söylemiyo kapatalım konuyu diyo
- +1 yıl
Allah kolaylık versin inşallah canım, bişeyler acele etme yasamak için sende
Soran+1 yılDün konuyu biraz açmaya çalıştım niye dert ettin bu kadar kafanı takma diyo ama ben yine konuşmaya çalışcam
Soran+1 yılAmin inşallah sağol acele etmiyorum ama her seferinde bi engel çıkıyo önümüze 🤦🏻♀️
Soran+1 yılBabası öldü 1 ay önce falan beraber oturalım demeye başladı taşlar yeni yeni oturuyor zaten borcu olduğu içinmşş
- +1 yıl
Oo bunları netleşrtir beraber oturmak hiç iyi olmuyor
Bence de biraz beklemek daha mantıklı şimdi ev ocak olunacak diye o borç minumum x2 olacak işin içinden hiç çıkılamaz hâle gelinecek
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyleeee
Bitcoin ya da benzeri yerlerde batırmış solak. Söylemese de "bulacağım" demesinden belli.
03 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi yaaaa
Soran+1 yılTamamm aklımda bu sorucam mutlaka
Bence çok mantıklı bir karar almışsın daha krediyi ne için aldığını bile söylememiş ve sana şimdi söylüyor
04 Yorumla
Soran+1 yılEvetttt bana yeni söyledi sıkıştırdıkça çıktı ortaya belki haberim bile olmayacaktı
Soran+1 yılKesinlikle aceleye getirmemek lazım şimdiye kadar evlenmiş olsaydım yeni öğrencektim belki 😐
+1 yılAyakta alkışlıyorum seni hatta gençsin evlenme ve şunu unutma bu kadar borca girebilen birini borcunu kapatsa da hayatına alma
04 Yorumla
Soran+1 yılBeni çok düşündürdü zaten borcunun biteceğini de sanmıyorum bizim evliliği de göremiyorum ben
Soran+1 yılBende mesaj gönderemiyorum sana
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılEn son sorduğun soruyu cevapladım ordan bakabilirsin
+1 yılyok artık ya nasıl becermiş bunu ayrıl cidden borçlu biri hiç çekilmez
12 Yorumla
Soran+1 yılBabam var zaten başımda borçlu olarak bide evlendiğimde görmek istemiyorum zaten 😵💫🙅🏻♀️
- +1 yıl
nişanı hemen at
Sen haklısın. Kim bilir nerelerde yemiştir o parayı
12 Yorumla
Soran+1 yılAklıma çok kötü şeyler geliyo gazinoyada gitmiş önceden zaten bana önceden de vardı diyince direk o geldi 🤔
+1 yılCanım sen bu salKla evlenme zaten ne borçla ugrasacaksin
06 Yorumla
Soran+1 yılBabamın evinde borçla uğraştım evlendikten sonra da uğraşmak istemiyorum 😑
- +1 yıl
Sakinnn evlenme kendine neden bunu reva görüyorsun ki borçlu seni istemiyorum de
Soran+1 yılAynısını söyledim atmayı düşünüyorum yani sadece bu olayı da değil daha neleri var göz yumduğum
- +1 yıl
@VetoBey ayennnn
Çok mantıklı düşünüyorsun kararından vazgeçme borcu kapat öyle gelde
06 Yorumla
Soran+1 yılYok vazgeçme gibi bi niyetimde yok zaten eğer mantıklı açıklaması olmazsa bitirmeyi bile düşünüyorum
Soran+1 yılAma yalan söylerse hadi ne zamana kadar bekleyebilirim ki
Soran+1 yılTamammm
+1 yılÇok zor birim rasyonel tavrın için tebrik ediyorum.
Kumar alışkanlığı var mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce bahsetmedi böyle bişeyden ama dediği kelimeler çok şüpheye düşürüyor beni “önceden vardı sonrada harcandı annemin haberi yok” dedi normal bi borç olsa ailesinin de haberi olur ama kendisi yaptı bu borcu ve iyi bi yere gitmediği de kesin 😕
- +1 yıl
Böyle bir borç kumar oynuyorsa olabilir. Harici kenarda bir mal varlığı olması gerekirdi.
+1 yılHayırlı olsun beyfendi.. 1 milyon liralık senete imza attınız
01 Yorumla
Soran+1 yıl😐😐😐 naptı ne etti bilmiyorum yaaa
Napmış o kadar parayı, inşallah kumarda kaybetmemiştir
05 Yorumla
Soran+1 yılDiyo ki önceden de vardı sonradan da harcandı yani ne kadar önceden olsa da bu kadar para harcanmaz pek anlamam krediden ama
Soran+1 yılOna nasıl bakabilirim kii
Soran+1 yılAllah korusunnn 😕😕
Para & Ekonomi konusunda 300 cevap paylaştı. 500 bin borcu varsa 1.5k lık yatırım yapmış olması gerekır , elde avuçta ne var?
imzayı atmadan 15-20 defa düşünmeni tavsıye ederım
01 Yorumla
Soran+1 yılElde avuçta hiçbir şey yok ne evi var ne arabası ben sadece iyi olsun bana karşı istedim ama borcu çıktı başıma ben paranı biriktir diyodum meğerse borçlara gidiyomış
Sen evlenmekten vazgeç. Bu tip insanlar asla adam olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kadar borç sıkıntı yapar bence yol yakınken bir daha düşün şu zamanda borç insanı insanlıktan çıkarır ne evlilik olur ne mutluluk olur
02 Yorumla
Soran+1 yılBorcun içinde cebelleşen biri olarak biliyorum nası evlilik olduğunu gerçekten doğru söylüyorsun babamın da borcu var ve hiç iyi zamanlardan geçmedik aynısını kendi evliliğimde yaşamak istemiyorum çocuğuma da yaşatmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılAz da borç yapmamış kereta 500 bin çok fazla
Evlenirseniz bu katlar artar ödeyemez
Gizli Üye(36-45)+1 yılO borç bitmez sizde evlenemez siniz
Asgarisini yatırıp sallayan adam sorunsuzdur evlilikte yürüyemez
02 Yorumla
Soran+1 yılEvettt ben nası güvenip bi yola çıkayım ömür boyu bide 🤦🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılÇıkma bacım
Bile bile lades deme babandan pay biç kolay hallolmuyor borç dediğin şey. Hem az da değil 500 bin. Üstelik daha düğün masraflarınız filan da olacak.
Seviyorum diyip gözünü yumup evlenince çok sıkıntı yaşayan arkadaşım oldu. Kendini yakma derim ben00 Yorumla
+1 yılŞimdi ara bozmak gibi olmasında öyle yüklü miktarı nasıl bulacak? Çok haklısın öyle olmasın istemiyorum demekte. Bence başka işler çeviriyor sağlam pabuç değil
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende dedim nerden nası bulcan o parayı diye sana yansıtmam diyor ama evlenince de çalış diyor nası olcak ayrıca o paranın nereye gittiğini öğrenmeden bu iş olmaz zaten
- +1 yıl
Çok doğru en azından çalışıp yardım edecekseniz bile borcun nereye ne için olduğunu bilmeye hakkınız var. Birde daha bunun faizi falan olmuyor mu pek anlamıyorum banka işlerinden. O borç çok zor biter 🥲
Soran+1 yılEvet doğru faizi de oluyor ben dedim kendisine evliliğe kalmasın diye ben hallederim dedi napıcak bilmiyorum bana açıkça söylemiyo işte
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de aşağı yukarı aynı tutarda borcum var fakat ben borçlanarak birikim yapıyorum.
00 Yorumla
+1 yılKlasik bir kadın daha. Haklısın ama ne diyim. Kendince haklısın sonuçta evlilik aşk değil şirket ortaklığı.
025 Yorumla
Soran+1 yılBen onun her anında yanında olmaya varım ama bu borcu bizim geleceğimiz için yapmadı ne altın var ne araba ne de ev öyle olsa sesim çıkmaz en azından geleceğe bişey yaptı derim bende çalışır öderim... birçok arkadaşın dediği gibi kumara gitti başka açıklaması yok çünkü bana da kaçak cevaplar veriyor
- +1 yıl
Yaav he
- +1 yıl
Sen ne diyorsun ya zevkinize yiyin sonra borç yapın evlenin kızda sizin borcunuzu çeksin sefa size cefa bize sonrada sıkısıgım der mızmızlanir yaninizda olan kadından cikarirsiniz hıncınızi. Birikim iş için olan borçta emin ol çoğu kadın yanında durur ama zevk için yapılanma duran aptaldır
- +1 yıl
Katılmıyorum
- +1 yıl
Sevgi bu kadar basit bir mevzu değil.
- +1 yıl
Evlilik hiç basit bir mevzu değil bu yüzden boşanmalar çok fazla artıyor. Borçlu erkekle evlenilmez değil fakat 500 binlik bir borç var ortada nereye harcandığı belli değil adamın kazancı 15.000 ortada yatırım yok ev kirası minimum 6 7 de oda çok kenar semtler olsun bulursa. evlenilecek ev eşyası falan yok ortada her ay 7.000 kira verse kalır 8 bunun yemeği var evin giderleri var geçinmeye dahi zor yetecek bir maasken nerde yediği belli olmayan bir de borç var. değil ay yılda 1 tl bile harcamasa 3 yılda zar zor sadece borç kapanıyor sence kızın evlenmesi ne kadar mantıklı.
- +1 yıl
Katılmıyorum...
- +1 yıl
Genel katılmıyorum
- +1 yıl
@puipead13 yani kısaca diyorum ki eğer borcu var diye bir evlilik yapılmıyorsa, vazgeçip önüne bakıyorsa kadın zaten evlenmesi baştan anlamsız. erkek paralı olduğunda sevgi de ona oranla artıyorsa ilişki yine sahte. benim görüşüme göre ortada bir sevgi bağı varsa her şey halledilir. eğer yoksa zaten ortaya karakterler konur, iyi olan her zaman kazanır.
- +1 yıl
Kardeşim ne sevgisi. Adamın ağzına kadar borcu var sen masal diyarında mı yaşıyorsun ne sevgisi. Evlilik bu sevgi diyor hala. Adam borçtan nefes alamıyor ortada ev yok araba yok altın yok sem sevgi diyorsun beynin mi yok? Ne sevgisi ya evlilikte maddiyat çok önemli. Kıza mı borçlandı sanki evlilik için mi borçlandı neye borçlandı? Kız çekmek zorunda mı onun borçlarını
- +1 yıl
Bencede ne sevgisi. Ondan bahsediyorum. Allahınız para olmuş.
Soran+1 yılEğer o borcu evliliğimiz için yapmış olsaydı eşya almış olsa araba almış olsaydı ben yanında dururdum ama bana nereye harcandığını söylemiyor ben neden yanında durayım o borcun ilerde geçimsizlik olcak sevgi de bi yerde bitecek bu sefer böylesi daha mı iyi yani gelecek için yapılan bi borç değil o yüzden kimse kusura bakmasın
- +1 yıl
Sakın sakın sakın borçları halletmeden evlenme benim teyzemin başında da vardı böyle uğursuz borçlu bir tip kadının ömrünü yedi psikolojisini bozdu. Sürekki borç borç borç kadını yolluyordu milleten para istesin diye.
Soran+1 yıl@puipead13 kesinlikle haklısın
- +1 yıl
İki yüzlülük bu yaptığınız. Kendinizden utanın hanımlar.
- +1 yıl
Düğünü erkek yapsın, evin büyük sorumluluğunu erkek alsın, evlendikten sonra kazandığı ne varsa ortak olun durumunda sevgi bağlılığınız devam ediyor. Ama para yoksa kadın da yok. Sorana gerçek aşkı arıyoruz dersiniz. Konuyu kardeşim istemiyorum daha fazla. Evlilik sözleşmesi filan yapın yolunuza bakın. Sorana da canım koçişim dersiniz. İki yüzlülük.
- +1 yıl
Yooo ben sevgilime dedim her şey ortak olacak. Dün şakasına dedi senin için kuyumcu soyucam sana bir şeyler takabilmek için. Sade bir nikah istiyorum gösterişe gerek yok dedim. Sade gelinlik üç beş arkadaş masraf olmasın dedim. Nişanda evde olur. Her şeye tolerans gösteriyorum. Zaten ev eşyalarınıda çoğunu ben aldım çeyiz yaptım. Eee napayım daha? Borçlanıp benim karşıma gelirse bunların hiçbirini yapmazdım. Neye borçlanıyor? Kime borçlanıyor? Ama saçma sapan borcu olmadığı için her şeyde tolerans gösterdim
- +1 yıl
Kesinlikle çok haklısınız arkadaş masal diyarında yaşıyor zaten çoğu şeyi kız karşılıyor erkek büyük gözüken seyi karsilarken sanıyor ki kız hiç harcamamis kızın harcadığı erkeğin 2 katı erkek altına para veriyor taksın diye oda zaten ortak gelir gibi bir süre sonra kizi kandırır o paraya da araba aldırır miss neymiş dugun erkegeymis. Kına Nisan mutfak yatak odası banyo aksesuar hep kıza erkekde bir oturma odası bir yemek odası bitti bir de altın
- +1 yıl
İkiden fazla yüzlülük görüyorum. Hanımlar hanımlar hanımlar. Sizin görüşünüz ve benim görüşüm. Aynı düzleme oturmak zorunda değil ben böyle düşünmeye devam edeceğim. Size mutlu mesut evlilikler.
- +1 yıl
Tabi canım. Bi sen akıllısın. Kadını hizmetkar köle gibi kullan beş kurul verme demi. Zaten bu ülkede kadın erkeğin ailesiyle de evleniyor erkeğin dırdırı vırvırı yetmezmiş gibi bide anası babası dıdısı. O da yetmiyor yarın öbürgün bi boşansan hemen çocuk anneye kalıyor baba bekar gibi takılıyor. Çocuk kadına yük oluyor baba bekar hayatı ohhh. Kadın evde çamaşır bulaşık yemek temizlik erkek geliyor önüne yemeği hazır çamaşırı hazır. Bi işte çalışıyor diye söyleniyor. Askerliğe bile söyleniyorsunuz. Kendinize dönüp baktınız mı? Bu ülkede kaç erkek eline kitap alıp okumuş ya birer kuklasınız cahilsiniz kadınlar sizle evlenmiş şükür namazı kılmanız lazım bide beğenmiyorsunuz
- +1 yıl
Ben öyle bi şeyden bahsetmiyorum. Bu zihniyetle tartışılmaz. Din iman para olmuş sizde. Çok yaralanırsınız daha çok.
Kumar oynuyor başka açıklaması yok ev araba yoksa o parayı ne yaptı o yüzüğü o çocuğa iade edin.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok yok hiç bi birikimi yok geleceğe dair çok şüpheli davranıyo çok… 😔
Bir 500.000 daha borca girmek için mantıklı olabilir Müebbete doğru gider evlilik yolu
00 YorumlaMantıklı karar olmamasını istediğin halde borç yapıyor
00 Yorumla
+1 yılPara idaresi bilmeyen adamdan koca olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç bilmiyo parayı alınca annesine veriyomuş evi nasıl geçindirmeyi düşündü bilmiyorum
Dugun yapin ewt iyice borca batarsiniz ne guzel
01 Yorumla
Soran+1 yılCiddi demiştim sorunun başlığında 🤦🏻♀️
Kararın çok mantıklı.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏🏻
- Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılbiraz daha bekleyin bence
01 Yorumla
Soran+1 yılEn mantıklısı bu gibi şimdilik en azından 😕
Nasıl 500 milyar borç yapmış
03 Yorumla
Soran+1 yılHiççç bilmiyorum
Soran+1 yılYa 50-100 milyar dese anlayacam yine ama 500 bin ne yani yemesen içmesen o kadar borçlanmazsın naptı bilmiyorum 🙁
+1 yılAllah yardımcın olsun
06 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun 🙁
- +1 yıl
Ama şimdiden stresi yüklenme herseyi etkiler
Soran+1 yılNişanlandığımızdan beri stres bitmedi ki 😐
- +1 yıl
Aileler naısl onların baskısı var mı, anlatmak istersen dinlerim tkoped yazarım
Soran+1 yılYazarsan sevinirim 🙏🏻
- +1 yıl
Elbette tkobed istersen
Evlenme bu borç yüksek, Anan aglar
00 Yorumladüğünü ertele başın ağrımasın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSakın borcunu bitirmeden evlenme
03 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum yoksa hayatım boyunca kredi ödeyecem evlendikten sonra da çalış dedi bana da
Cevap sahibi+1 yılSenin parana göz dikmiş olabilir. Evlenmeden iyi düşün.
Soran+1 yılBilmiyorum yaaa hiç bilmiyorum abisi var o öyle değil mesela karısı da çalışmıyor bu böyle ama 🤦🏻♀️
Gizli Üye(25-29)+1 yıl500 bin de fazlaymış evet ödesin öncesinde
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende kendisine onu diycem borcunun biteceğini sanmıyorum ama
Cevap sahibi+1 yılEvlenince daha çok borcunuz artar. Zor bitrr gibi. Sen dikkatli ol bittiğinden emin ol evlenirsen
Soran+1 yılBabamın bile 100 bine yakın borcu var hep asgarisini ödediği için bitmiyor borcumuz ben aklım erdiğinden beri borcumuz var geçtim ki bununki bitse hele bide sürekli asgarisini ödediyse o daha büyük sıkıntı 🙍🏼♀️
Cevap sahibi+1 yılEvet. Evlenince hiç bitiremez bekarken bitiremiyorsa. Bekle biraz daha ne diyeyim
Soran+1 yılTeşekkür ederim fikrin için 🙏🏻
+1 yılYalan soyluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet mantıklı ödesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNişanlın ne iş yapıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen ayril bundan
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?