Nişanlıma kredi kartı istemiyorum evliliğimizde demiştim, şimdi 500 bin TL borcu olduğunu söylüyor. Düğünü ertelemek mantıklı bir karar mı?

Dün nişanlıma beyaz eşyaları alsak zamlanmadan dedim ve bugün de bana 500 bin tl kredi borcum var dedi ben daha öncesinden de söyledim kredi kartı istemiyorum evliliğimizde hayatımızda demiştim yeni çıktı bu naptın o kadar parayı dediğimde de önceden vardı sonradan da harcandı dedi bende hiç mi ödemedin diye sorduğumda asgarisini ödedim dedi arkadaşlar ben bu durumu babamda da yaşadım ve biz yıllardır borç ödüyoruz ben evliliğimde de böyle olsun istemiyorum kendisine de söyledim evlenmeden bitsin dedim annesine de söylemiyor borcu olduğunu ben bi yerden para bulcam diyor fikrini söyle bana da diyorum neyini söyleyecem halledicem ben diyo 🙁 Ben düğünü uzatmak istiyorum hayatım borç ödemekle geçsin istemiyorum sizce mantıklı bi karar mı napcağımı şaşırdım hiç beklemiyodum

Nişanlıma kredi kartı istemiyorum evliliğimizde demiştim, şimdi 500 bin TL borcu olduğunu söylüyor. Düğünü ertelemek mantıklı bir karar mı?