AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
126Cevap
Bakılmalı. Çünkü maddiyat yaşamı etkiler. Kadın da, erkek de bakmalı.
Zengin koca adayından darbe yiyen kadınlar maddi geliri pek takmazlar. Misal ben 🤣
Bu devirde herşeye bakılmalı ya sonra evlendikten sonra farklı sebeplerden pişmanlıklar oluyor
evlilikte eşinizin geliri en az ne kadar olmalı sizce?
Artık bu devirde çoğu kişi mantık evliliği yapıyor bana saçma geliyor maddiyat ta önemli de yetecegi kadar fazlasına gerek yok bence bana göre en güzeli aşk evliligi yani maddiyata önem vermiyorum
Çok da fakir olmamalı ama zengin olmasa da olur, olsa daha iyi tabi
Paran yoksa sevgilin de arkadaşın da ailen de seni sevmez.
Para illaki gerekli ama her şeyden önemli uyum bir birine uyum oldu mu her konuda para çözülür.
Hangisi hangi saçma
fitne belayı, bela dersi, ders geriliği getirir.
fitnelere uymazsan zaten zenginsin.
Sonuçta Leyla ile Mecnun döneminde yaşamıyoruz.
bakılır tabi kayın pederim altıma araba çekemeyecekse kızına kendi baksın
kadınlar nasıl maddiyata bakıyorsa biz de bekarete bakıyoruz. (inanmazsınız ama bakir olmasak bile bekaret arıyoruz. siz nasıl zengin olmasanız bile zengin koca arıyorsanız. acı ama gerçek )
Bunu yazdığına göre daha bulamamışsın bakire birini HAHSHDHD
@Vinditina iki bakireyi kadın yaptım ama evlenme gibi bir niyetim yok evelenecek erkekler düşünsün
Çünkü paran yok
@Vinditina biraz daha mantıklı düşünürsen aslında parası olan erkeklerin de evlenmek istemediğini anlayacaksın.
Ben önem veririm ama her şey para değildir kültürlü eğitimli karakter sahibi olmalıdır
@artofancient 60k
siz çalışmayı düşünmüyorsunuz heralde?
Eğer mantık evliliği olacak ise evet bakılmalıdır. ~
Neye bakıcan eskidendi o langur lungur tarhana bulgur. Parasız bi bok olmaz hele şu devirde.
Su an ama kadinda calisiyor. Kadin da eve ekmek getiriyor. Eskidendi onlar. Erkekler de artik isi duzgun kiz bakiyor.
Muhakkak bakılmalı. Çok zenginlikten bahsetmiyorum elbette ama en azından bir eviniz, bir arabanız olmalı. Evlendikten sonra çok fazla borçla mücadele etmemelisiniz.
Valla ben evleneceğim kadının maddiyatına bakarım
Maddiyata değilde kişi tembel ve kötü alışkanlıkları varsa bu kişiden uzak durulması gerekir böyle biri her zaman kaybettirir
Bakılmalı yoksa bir yük acı cekersiniz ama severek kesinlikle evlenin parası var diye onun bunun altına yatmayin
Parasız erkeği annesi bile sevmez
Hahahahah dogru benim rahmetli babannem en cok amcami severdi muhendis oldugu icin 😅🤣
Mantıklı
evet, evlenip zor bir hayat yaşamaktansa hiç evlenmemli. para yoksa rahatlıkta olmaz gerçekçi olalım.
Tabii ki bakılır. Güzel bir iş, güzel bir ev, güzel bir araba olması zorunda. Ek gelirde olmalı bana göre.
Bir Söz maliyeti 15. bin TL
Bir nişan maliyeti en az 60 bin TL.
Bir Düğün maliyeti en az 150 bin TL
Gelecek olan takılar en fazla 100 bin olsa yine içerdesin. Bu da sana maddi durumunu sorgulatır.
İki kişi deli gibi aşıksa bakılmamalı ama benim gibi yaşı gelmiş evleneyim artık modundaysan biraz dikkat edilebilir dengi dengine baban kadar güçlü isteme şansın var tabiki onun üstünü isteme hakkınız yok 😀
Dengi dengine dediğin kişide gene seni alt kademe görüyor. O bile evi olsun arabası olsun diyor ki bazen bende düşünüyorum da cinsel iliskiye girmek için evlenilmez. O yüzden karşıdaki kişiye de sadece cinsel obje olarak yaklaşmalisin
İki gönül bir olunca samanlık falan seyran olmuyor 😂
Kızların yorumlarını görünce daha da soğudum evlilikten
Maddiyat önemli bir durum fakat güven ve sevgi en önemlisi
Fakir olmak kötü bi şey değil. Her insan aynı şeyle imtihan olmuyor. Para bugün yok yarın kazanılır. Siz bu merhametsiz ve insanları kıran kalbinizi nasıl düzelteceksiniz bunun çaresi yok gibi.
Hayirdır benim merhametsiz olduğumu nerden cıkardım bilip bilmeden iftira attigina göre sen önce kendi merhametini sorgula haspama bak 😃
İnsanları kirmisim kimi kirmisim pardon sen beni taniyon mu haspam oyle bir yazmis ki sanki gercekte taniyor kaynak göötün heralde 😃
Suna bak elinde kanit yok bi bookk yok gotttunden element uydurup merhametsiz kirici diyor cok guldum ya 😂😂😂
Bakılmalı tabiki. Öpücükle mi alinacak temel ihtiyaçlar
evlilikte eşinizin geliri en az ne kadar olmalı?
Bu ekonomide ne kadr olursa olsun illaki bı zorluk gorecegz ki
ortalama bir rakam verecek olursak üç aşağı beş yukarı?
En az 50 bin
teşekkürler :D
Noldu smdi
50 bin mi? Siz ne iş yapıyorsunuz ki 50 binlik bir erkek istiyorsunuz? Umarım siz de yeteri kadar iyi bir konumdasinızdır yoksa saçma olacak
Saçma olacak derken kime göre neye göre saçma. Bu ekonomide tek kişi çalışsa da iki kişi çalışsa da sıkıntı çekilecek ama 50 bin en az bir kişi alırsa iyi ama iki kişi 50-50 alırsa süper olur bayag rahat olur haksz miym hem insanlar ödül mü yarış sonunda verilen madalya mi ki yeterli konumda olmalı insan demissnz
benim dusuncm bu size uymuyorsa dusuncm yorum yaomazsnz sizi alaka etmeyen yoruma atlayp saçma fikirler sunmayn
Bilmiyorum artık her kadın öyle 50 bin 100 bin diyor ama normal bir memur 25-30 bin alıyor. Her kadın kocasının memurdan çok daha üst bir kademede olmasını mı istiyor yani? Ülkedeki erkeklerin yarısından fazlası 30 bin ve aşağısını alıyor. Her kadının 50-100 binlik erkeğe sahip olması mümkün mü sence?
Memurluk da artık kadınların gözünü doyurmuyor demek ki 😂😂 Tamam ülke ekonomisi şartları zor bunun herkes farkında ama sonuçta memurlara verilen maaş bellidir yani
Ee napm bn smdi hayatndaki kişi yüksek maaş alio diye onu birakip memur mü alım yani
Kadınlardan örnek alın sizde.
Sizde seçici olun nefes alsa yeter demek yerine bı kriternz olsun elle tutulur
Yok yani tepkim size değil genel olarak yorumlarda böyle yazılmış da ben de rastgele sizi sectim cevap yazmak için 😂😅
Ha bu arada nefes alsın yeter dediğimizi de nerden çıkardın? Benim de albette kriterlerim var ve birçok erkeğin de vardır. Ben mesela bir kızdan hoşlanıyorum o kız çok çok güzel değil ama bana hitap ettiğini düşünüyorum, onun düşünce tarzını beğeniyorum, konuşma tarzını jest ve mimiklerini beğeniyorum, en önemlisi sağlam bir karaktere sahip oluşunu beğeniyorum ama gel gör ki kız ortalamanın bir tık üstü güzelliğe sahip. Bir de bunlar sadece aklıma gelen kriterler idi, aklıma gelmeyen de birçok kriter var ama işte hepsini burada sayamam
Yani sözgelimi her kadın yüksek maaşlı bir erkek isteyebilir ama bu kadın için ön planda ise olmazsa olmaz ise sıkıntı vardır, bu dünyada her şey para değil.
Diyelim ki çok mu istiyorsun bol paralı bir hayatı ideallerinin uyuştuğu erkeği seç ve birlikte oturup plan yapın nasıl gelirimizi yukseltiriz diye.
%5lik kismin kriteri var geri kalan nefes alsa yeter diyor.
benim zaten abartılı bı kriterim yk zeki olsun yeter slak insana tahammülüm yk. Zeki insanda nasl para kazanilacagni nasl bulundg konumdan daha iyi yerlere gelir bilir
Ne yani ben yüzde 5 lik kısımda mıyım 😂😂 Kendimi değerli hissettim şu an yahu 🙄😂
Gerçekten de oran bu kadar düşük mü? Sen abarttın sanki
Düşük tabiki görmüyor duymuyor musun çevrende olsun burada olsun
Kadınlar erkekte maddiyata bakmalı, erkekte kadında istediği kriterler olabilir
Para var huzur var diyorum. Şu şekilde düşün isteğin bir mont var ama 3000 bin TL eşin bunu alamam diyorsa sen parası olmadığına değil beni önemsemiyor diyceksin.
Evlilikte maddiyata bakılır tabiki yoksa nasıl evlilik yürür
Ben bakmadım durumu iyi değildi normalede benim reddettmem lazimdi ama konusuyorduk sonra bir anda maddi durumum iyi değil diye reddetti. artik umrumda değil parasıda yerin dibine batsın.
Doğru insanı bulmak önemlidir öncelikle.
Tabiki maddiyatta önemli ama akıllı bir adam kazanmanin yollarını da bilir
bakın olum tabi ama iki kıstasınız olsun bir potansiyel ailesini geçindire bilirmi 2 parası var hiç zorlanmadan huzur içinde yaşıyayımmı
Evet bakılmalı. Mesela ben zengin bir kızla evlenmek isterim. Araba evi geçtim onlar bende de var, zengin diyorum ultra lüks.
Maddiyata bakmazsan bile bir işi gücü olsun evine ekmek parasını getirecek biri olsun seni ve kendini rezillik içinde yaşatacak biri olmasın
Sevdiysem maddiyat önemli değil çalışır birlikte birikim yaparız. Evlilik budur
Türkiye her şey çok zor yani en azı asgari ücret evliliği düşünecek olursam fazla masrafa girmem zaten sevdiğim insanın maaşına göre hareket ederim ben onu istediğim için evleniyorum sonuçta. Bu yüzden erkenden çalışıp ufak tefek malzemelerimi diziyorum ileride ekstra masraf çıkmasın diye
anladım. doğru yapıyorsunuz. ilerisi için birikim yapmak her ihtimale hazırlıklı olmak mantıklı tabii. eşiniz olacak kişinin de üç aşağı beş yukarı ortalama ne kadar kazanması gerekir?
Hiçbir fikrim yok hiç düşünmedim açıkçası ama bence en az 10 bin alması gerekir
Olması gereken bu. Erkek boş gezen boş işler peşinde koşan biri olmadıkça maddiyata önem verilmemeli, ideallere bakılmalı birlikte mutlu olunup olunmayacağına bakılmalı.
Her şeyden önce paraya bakan insan a da kızmıyorum çünkü herkes karakterini ortaya koymuş oluyor önceliklerine göre.
kesinlikle heleki böyle bir zamanda efendi millette gözü olmayan birini buldun mu o erkeği baş tacı yapacaksın. Para umrumda değil çalışır kazanırız
Ben mesela millette gözü olmayan biriyim sınıfımdaki kıza açıldım ciddi düşündüğümü söyledim ama kabul etmedi arkadaş olarak gördüğünü söyledi artık ne düşünerek kabul etmediyse bilmiyorum ama kendisini gerçekten seven, diğer kızlarda gözü olmayan namuslu bakir bir erkeği elinin tersiyle itmiş oldu. Bilmiyorum aklındaki şeyi belki de kendini hazır hissetmiyordu. Yazık oldu doğrusu.. Eğer kaderimizde biraraya gelmek varsa belki ilerleyen zamanlarda olur, bakalım hayırlısı
Ama onu gerçekten seviyorum gerçekten de karım olacak gözüyle bakmıştım ona...
Bence bakılmalı tabi aşık olumca insan onu püşünmez
Belirli yere kadar bakılır birlikte de çalışılır ama evlilik maddiyattan ibaret değildir
o zaman asgari ucretle calisan erkekle bekar kalsin diyosun oyle mi
Ben bakarim. Onlar guzellige bakiyorlarda biz maddiyata bakinca mi ayip
evet yoksa nasil gecineceksiniz ask karın doyurmaz para olması lazim
Normalde bakılmamalı ve gerçekten birbirini çok seven insanlar evlenmeli ama çok zor artık ikiside
Tabiki maddiyat ikinci planda benim için ama önemsizde değil
Bence bunu kendine sor nasıl bir hayat hayal ettiğine bağlı
Orta şeker olsun yeter üzerine kendinde koymalisin
Tabii ki bakılmalı zügurütlerle ne işin var
🤣🤣🤣
🥰😘😘
Tabiki ya parasız ev mi geçindirilir
Bence bakilmamali ben bakmmam
Yürü beee reis 😅
Ya şen komikmişin hshsh
Paranın ne önemi var komik birisi olmadıktan sonra değil mi 😅🤣🤣😅🤣🤣😅
Su devirde maalesef ki evet
Yani bir birikim gelir olmalı
Şimdi hep paraya bakıyorlar zaten
@İnşirah123 herkes mi
@İnatçıbirkoç genelleme yapmak istemem ama gözlemim öyle
Bu dönem erkekler için zor yaa cidden
Önemli olan caliskan olmasi
Bakılmalı para önemli şey
Evlilik mi? Wtf
Evet yoksa şiddetli geçimsizlikten nanayy
Maddiyat önemli hale geldi.
Gerektigi kadariyla evet..
Evlenmeyin kardeşim bu ne ya🤦♂️
Evet maddiyata birlikte sevgide onemli