+1 yılBende aylık 15 bin kazanıyorum. Kiz calismadigi icin ve ailesi söz-nişan diye baskı kurdugu icin once istemedim. Sonra uzuntuye dayanamayip hadi gelelim dedim ama olmadi, severek ayrıldık. Beni iki haftada unutup yeni birini buldu. Ne diyeyim 2024-2025 yillarinda ekonomik buhran içimizden geçip canimiza okumaya devam edecek ama yaptigin dogru degil.
Şu an icimdeki yokluk ve huznu kimsenin yasamaya hakki yok. Benim hikayemde kizin sabit bir isi ve meslegi yoktu. Senin isin sabitse dusunebilirdin belki evlenmeyi. Duzgun insanlar kolay girmiyor insanin hayatina. Gencleri bu hale getirenlerin canı cehenneme. Ben hakkimi helal etmiyorum.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
20'de az bi rakam, ama bazen hayat şartları buna zorlar. Belki hiç ummadığın bi anda, daha iyi paralar kazanacağınız işleriniz olacak. Ülke değişken şartlara sahip. Her an her şey olabiliyor.
Ama işin özeti 5000 daha kazansaydı diyip, basit bir düşünce ile ayrılıyorsan, bu sevgilin için hayırlısı olmuş, aksine yanında olup, 5000 daha kazanmasına destek olman gerekirdi.00 Yorumla
Abd körfez savaşıyla arabistan petrollerini garantilerken senin ülkende dönemin sağcıları solcuları ideal gazlamasına gelip birbirini vurmak yerine Abd'yi vuruyor olsaydı. Şu anda abd en fazla italya gibi ülkeydi, senin ülken de abd gibi bir ülkeydi. Kollektif vatandaşlık bilinci olmadığından başımıza gelen her şeyi sadece kişiyle sınırlı sanıyoruz.
00 Yorumla
Yeni es adayin birak 15 i kendisi isywri isletiyor. Aylik kazanci 1milyon. Evlendiniz 1 yil sonra batti. Burasi turkiye. Dunya kadarda borcu var. Ondanda ayrilacanmi?
Rizki veren ALLAH nezaman neyin olacsgini kim bilir. Sen bu cocugu gercekten sevmemissin eylenmissin is ciddiye binince onceliklerin aklina gelmis.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 23,2b cevap paylaştı.
u +1 yılbence senin kendi kararın sevmediğin kişiyle devam etme
00 Yorumla
+1 yıl:))) özgüvene bak hele özgüvene kurban olayım ya Rabbim yaratıyorsun GPRS tak bari başı boş geziyorlar ortada...
Senin neyin var kızım söylesene. Sevilecek kalp yok onu belli ettin de sen evleneceğin adama ne katabilirsin? Sadece cinsellik mi sjsjsj 😂 bir sende mi var? ya da Tekden mı geldin dünyaya hasbam? İnsanda biraz emek olur yürek olur be... Tamam herkes refah bir hayat sürmek ister ama ulan bu nedenle de adam mı terk edilir? Niye çıkıyorsunuz olum o zaman o yola? Madem öyle düşünenler var en başında sktr olun gidin de milletin yolu açılsın ayak bağı olmayın.
Genelleme yapmıyorum üzerine alınan zaten kendini belli eder.20 Yorumla
+1 yılHaklisin da senin de kendi kazancini yukseltmeye calisman gerekiyor bence. Ekonomi inanilmaz kotu. Baskasinin senin hayat standardini yukseltmesini beklemen mantikli degil. Kendin ugras once. Erkeklere de kadinlara da guvenip bir sey yapilmaz. Bugun sana iyi firsatlar sunan biriyle olursun on dk sonra ayrilirsin butun imkanlarin elinden kayar gider neye ugradigini sasirirsin. Neyse gonlunce olsun diyip gidiyorum.
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yılAyda 5.000 TL için mi ayrıldın? İyi yapmışsın. Çocuk o 5.000 lirayla ayda 3 kez eskorta gider, çatır çatır sevişir, evlenmekten ucuza gelir. Bu kafayla senin de eskorttan farkın kalmıyor. Ne olduğunu anladık da, iş pazarlığa kaldı. Ayda 30.000 kazananla evlen de, kukun ucuza gitmesin.
12 Yorumla- +1 yıl
Evlenilecek erkek kriterlerinizde sakatlık var. Sen ayda 30.000 TL kazanan erkek istiyorsan, eğer eşinin çalışmasına karışmayacak biriyse evleneceği kadının en az kendisi kadar kazanmasını istemek onun da en doğal hakkıdır. Babanızın evinde görmediğiniz bolluğu elin adamından bekleyemezsiniz, kolay yoldan sınıf atlama peşindesiniz, ve böyle de çok itici oluyorsunuz. En doğrusu, madem ki maddiyat bu kadar önemli, gelir ve sosyoekonomik yönden kendinize denk erkekler hedefiniz olsun, evleneceğiniz erkekten sizin yaşam standartlarınızı yükseltmesini bekliyorsanız, bir "gold digger"sınız demektir. Zengin veya ultra zengin erkekleri tavlamaya çalışan varoş karılardan hiç bir farkınız kalmıyor, en azından zihniyet olarak.
- +1 yıl
@ahhbukizlar Birader like bırakmışsın, sağol. Devamında yazdığımı da okumanı rica ediyorum.
+1 yılMillet neyi eleştirmiş anlamadım. Sonuçta ciddiyetle bakıyor kız ve maaşına göre gecindiremeyecegini anlamış. Parayla saadet olmaz ayaklarını geçin. Çocuğun parası sadece ev kirası faturalara yetiyor şu ekonomide gerçekçi olun. Aşk karın doyurmuyor bunu da en iyi çocuğun bişeye baktığında içinde uhte kaldığında anlıyorsun. Bu demek değil herşeyi karşı taraf yapsın sen elini taşın altına koyma ama en azından ek iş vs ikinizin toplam kazancının şu ekpnomide 50000 i görmesi gerekir bu da minimum
12 Yorumla- +1 yıl
Gelir adaletsizliği ve işsizliğin olduğu bir ülkede insanlardan beklenti içine girmek ne derece doğru bilmem ama bu devirde siyasete atılmak lazım parayı basan milletvekili oluyor.
- +1 yıl
Çok haklısın @linkerboy1991
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende onun kadar para kazanıyorum dediğin yerde olay bitti kezbansu, baban sana şu zamana kadar lüksü yaşatamamış elin oğlundan lüks bekliyor 😂 babana söylede sana ederin kadar koca bulsun eh ederinde yok bu kafayla da neyse.
90 Yorumla
+1 yılSenin ekonomik düzeyin 30-40 k ise haklısım ama senin ki de 15 k civarı ise haksızsın. Hele sen hiç kaznmıyorsan çocuksenden kurtulmuş
40 Yorumla20 bine razı olup, aradaki 5 bin tl'lik fark için birini harcaman yazık olmuş. Günümüz koşullarında o 5 bin tl fark dahi kocaman bir hiç çünkü.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocugun parası yok diye mi ayrıldın yazıklar olsun para önemli degildir. Sevginiz daha önemlidir. çocuga şu an üzüldüm yaşın çok genç illa ki evlenirdiniz sen çocugu parası için mi seviyordun? Senin zihniyetine yazık bu yaptıgın çok yanlıştı
50 Yorumla
+1 yılİnsan maaşı az diye terk edilir mi, en azından bir işi var ve çalışıyor, erkeği banka gibi görmek ve onu yetersiz hissettirmek çok acı bişey. Zora gelemiyorsanız bence hiç evlenmeyin
30 Yorumla
+1 yıl"Ben de o civarlarda alıyorum ama erkek daha fazla almalı."
Sebep? Sonra eşitlik istiyoruz diye zırlıyorsunuz, iş maddiyata gelince zengin koca peşindesiniz.
Mide bulandırıcısınız10 Yorumla
+1 yılAynı şeyi erkek arkadaşının senden bekleyip senden bu sebepten ayrıldığını düşün bakalım haklı misin değil misin
40 Yorumla
+1 yılKendin onun 2 kati kazaniyorsan bunu isteme hakkin var? Elin oglunu anasi sana maasini begendirsin diye dogurmadi. Belli ki vizyonsuz, kendini gelistirmemis bir tipsin ki paraya onem veriyosun
21 Yorumla- +1 yıl
:D
+1 yılSen hiç sevmemişsin.
Ayrıca çalışıyorsa, çalışmayı seviyorsa her açıdan hayatını kazanırdı.
Allah senin gibi paragözden kurtarmış çocuğu.10 Yorumla
+1 yılHaklısın evet ilerisi için sıkıntı peki sen bu maaşı alırken karşında ki ne olsun istiyosun doktor mühendis mi? Bence her şey denk olmalı özellikle böyle düşünenler için.
10 YorumlaBunun hakliligi veya haksizligi olmaz. Insanlarin oncelikleri farkli olabilir. Yargilanacak veya elestirilecek bi tarafi yok. Boyle dogru oldugunu dusunuyosan saygi duyulmali
10 Yorumla
+1 yılbiraz daha bekleseydin aşqo maaşına zam yaparlardır 20.0000 olurdu maaşı neyse çocuktan ayrılmakla sevap işlemiş oldun
20 Yorumla
+1 yılparam olunca tek kızla yetinmeyi düşünmüyorum, malum para olmayınca değer görmüyoruz
22 Yorumla
Soran+1 yılve fakir öldü hahaha
- +1 yıl
:((
+1 yılÜlkede gelir adaletsizliği ve işsizlik sorunu varken senin gibi insanla evlensek ne olacak evlenmesek ne olacak? Ülke bitik durumda zaten ve büyük balık küçük balığı yiyor bu devirde
00 YorumlaAynı senin gibi bir koz arkadaşım vardı. O da terk etti. Sonra dedemden bir miras kaldı, durumumu baya bi düzelttim. Bi baktım aradı :) Artık çok geç kalmıştı tabiki 😎
03 Yorumla- +1 yıl
Sende de ne bol kız arkadaş var 😂 her yorumda başkasından bahsediyosun
- +1 yıl
@Şekerşambali Yooo o kadar kalabalık değilim aslında. Ciddi olanlar oldu, bi de aralarda takıldıklarım var o kadar. Yani aslında normal 40 yaşındaki herhangi bir erkekle kıyaslasan baya az bile diyebilirim
- +1 yıl
Allah kurtarmış çocuğu. O açıdan bakalım bizde 😊
Aşko haklısın bu ezik ruhluların tripleri seni demorolize etmesin sakın.
Hayat müşterek. Önce kendini sonra evladını düşünmek her insanın yapması gereken mantıklı bir olay. İnsanların yaptığı hata bu işte sadece duyguya bakıyorlar oysaki yarı yarıya olması lazım her zaman.
Yıldız Queen gibi ⭐ Go Girllllllll No fakiiir00 YorumlaSen farkında olmadan o çocuğa iyilik yapmışsın ama bunu bile anlayamamışsın. Sana ayıracağı zamanda kendine kendi gibi birisini bulur eminim
10 YorumlaKızlar sevgiyi haketmiyorlar
Kadın paraya bakar sözü doğruymuş inkar etmeyin artık20 YorumlaHaksızsın illa masraflı düğün mü yapmak zorundaydın
21 Yorumlasen de elini taşın altına koysaydın böyle olmazdı sen ne mezunusun ve ne iş yapıyorsun
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki haklısın senin gibi karaktersiz birini hakketmiyordu. Kurtulmuş senden 🤷🏻♂️
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyyyy bayılazaaağğğmm bu tip soruları kasten mi sorup milleti kudurtuyorsunuz 😂 Geçim olmayacağını düşünüp ayrılabilir insan. Sonuçta evlilik bir yatırımdır. Çile çekeceğine bekar kal daha iyi.
00 Yorumla
+1 yılKendide o parayı alıyormuş haspam evlenmek sizin neyinize pis fakirler.
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 375 cevap paylaştı. İyi yapmışsın çocuk sen gibi biri ile evlenip hayatını karartmaktan kurtulmuş.
10 Yorumla
+1 yılRahat bir hayat istiyorsun galiba iyi yapmışsın diğer türlüsü ikinize de zarar olurdu
15 Yorumla- +1 yıl
Daha çok adama yazık olurmuş gibi. Adam için sevindim
- +1 yıl
Her ikisi için de iyi kadın boşu boşuna mutsuz olmayacak adam da yok yere kendini bir kadın için yormayacak kendini
- +1 yıl
Tamam işte, erkek için daha iyi olmuş
- +1 yıl
Sen erkek diyorsun bende ikisi içinde iyi olmuş diyorum hem kadın hem erkek anlatabildim mi
- +1 yıl
Neyse
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen diyorum aşk karın doyurmaz ama fakir erkekler zikleri için kadın istiyor paran yoksa kadın da yok
20 Yorumla
+1 yılÇocuk adına mutlu oldum en azından senden kurtulmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın. Senin gibi hiçbir şeyi başaramayacak, memnuniyetsiz ve canım biriyle olmayı hak etmiyor o. Daha doğrusu sen onu hak etmiyorsun. En iyisi olmuş...
00 Yorumla
+1 yılTabi tabi haklısın sen evde otur o baksın kesinlikle o parayla geçinemezdin
00 Yorumla
+1 yıl15 bin devri mi Allah aşkına. Evlenmek isteyen de biraz cabalasin bi zahmet. Aferim kiz
00 YorumlaErkek arkadaşım deme de partnerim de. Mantığı duyguya tercih ediyorshn anlaşılan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 40 bin kazanıyorum mesela ama senin kafada birini asla bulmak istemem.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl15 bin ne ya benim Trendyol alışverişim bile daha fazla
22 Yorumla- +1 yıl
O yüzden gizli korkaksin
Cevap sahibi+1 yılSenin gbi abazalar dadanmasn diye gizliym ki gizli olup olmamak seni alaka etmiyor hadii ikile yorumumdan
Gizli Üye(25-29)+1 yıl5 bin için inaan sevdiği birinden ayrılmaz bence. Ben ayrılmazdım. Yeterince sevmiyormuşsun. Hayırlısı olsun
00 YorumlaGöz rengin nedir evlilik için soruyorum önceliğim buda benim
#Hükümdar00 Yorumla
+1 yılİkinizin maaşı neyinize yetmiyor ya millet bi maaşla idare ediyo saçma sapan özenti ve lüks meragi olunca tabi yükseklerde gözünüz
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende 60 bine yakın alıyorum yanı ozaman evlencegım kızda 50 alması lazım alakası yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe iş yapıyor da o kadar kazanıyor merak ettim
00 YorumlaYani sırf para için birlikte olcaksan hiç olma daha iyi
30 Yorumla
+1 yılSenden avrat olmaz zaten
28 Yorumla
Soran+1 yılsen git köyden kız al
- +1 yıl
Ahahahhahaha
- +1 yıl
@leylaa9696 hhahshshshs
- +1 yıl
Köydeki kızlara kurban ol senın gibi vurnu havada olmaz kocasına destek cıkar en azından
- +1 yıl
@leylaa9696 haklımıyım
- +1 yıl
@Yorgunumveagrılar34 haklımıyım
- +1 yıl
Köydekiler de bozuldu. Şehirdekilerden fena oldular.
Hayal kurma kardeşim. - +1 yıl
@Sakaryalim ben bozulanlatıda biliyorum bozulmayanlarıda bozulanları kasdetmedim
+1 yılParayı insana tercih ettiğin üzülürsün, insan olsun, çalışkan olsun yeter
00 Yorumla
+1 yılSenin kriterin bu demek ki. Herkesin doğrusu kendinee
00 YorumlaÇocuk senden kurtulmuş boş ver
20 Yorumla
+1 yılAdamı parası için mi seviyordun
20 Yorumla
+1 yılSenin paran yok mu da adama kaldın
20 Yorumla
+1 yılSen ne kadar kazanıyosum
02 Yorumla
Soran+1 yılbenzer
- +1 yıl
Meslek nedir?
+1 yılÇok iyi yapmışsın. Çocuk senden kurtulmuş
10 YorumlaSen maasi yuksek birini hakedecek karakterde misin
10 YorumlaVerilmiş sadakası varmış
10 YorumlaSevdiğim birinden bu sebeple ayrilmazdim ben
00 Yorumla
+1 yılYılbaşını bekleseydin zam alırdı
00 Yorumla
+1 yılSenin kazancın?
00 Yorumla
+1 yılSenin ne meziyetin var?
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılsen ne kadar kazanıyorsun
00 Yorumla
+1 yıliyi yapmışsın, çocuk kurtulmuş senden.
00 Yorumla- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne