Kredi kartının ödemesini geciktirdim banka bu resmi atmış bana arkadaşlar, çözemedim 🤔

Kredi kartının ödemesini geciktirdim banka bu resmi atmış bana arkadaşlar, çözemedim 🤔
Her ay tümünü öderim.
Kredi kartının kredi özelliğini ancak vade farksız ya da mevduat faizinden daha uygun vade farkı olan durumlarda taksit için kullanırım. Diğer türlü peşin ödemelerde kullanım kolaylığı nedeniyle tercih ediyorum.
Şimdilik kart hiç kullanmama ya çalışıyorum ve öyle oluyor nakit harcıyorum param nakit dim ne kadarsa o kadar harcama yapıp yaşamaya çalışıyoruz böyle iyiyim
Böyle bir soruya Sibel Kekilli resmini niye koydunuz
Çok ince bir faiz yükselmesi nüansı var kacirdiniz orayı sanırım
Açıklamayı okumadım kusura bakma hayırlı işler 🤪
Teşekkür ederim
Öğrenciyim yeme içmem giyinmem ihtiyaçlarım oluyo mecbur karta giriyorum asgari ödemesini ailemden aldigim parayla yapiyorum devletin verdiğinide kendime ayiriyorum harclik.
Cevap
10Cevap
Her daim tamamını öderim gadası
Aylık 10-15 bin arası ödüyorum
Borcum yok benim.
Genelde asgarisini ödeme şansım oluyor ama senede iki defa ikramiye alıyorum ozaman hepsini sıfırlıyorum bu mutluluk anlatılmaz yaşanır 😂
Bu ay asgari ödedim gerisini babama devrettim jdjdkskks çünkü babalar kız çocukları kaç yaşına gelirse gelsin kıyamazlar💘💘
Senin adına üzülmüş duruyor 🤣
Demek ki son 2 aydır bana da attıkları bu açmıyordum 😂
Tamamını ödüyorum genelde. Harcamalarımı da ona göre ayarlamaya çalışıyorum artık.
Mecbur tamamı tabi ki. Her ay 30 civarı kredi kartı canavarı yiyor.
Kredi kartı borcu insama giriyor evet bunun için kullanmıyorum
ödemeyi bilmiyorum da ödemeyince ne oluyor foto ile anladık :D
Game of Thrones yani tahtın sahibisi benim parayı öde yoksa oyun başlar diyor.
Tamamı öder geçerim ağa. %20 sokulmaya hiç niyetim yok.🤦
Valla 13 bin asgari geliyor tamamı siz düşünün, o yüzden asgari 😀
Ulan oha * . k hahahahahahahaha sibel kekilli geliyor ödeme yapmaya ona basıyorum kartımı
Kredi kartı kullanmıyorum
Kredi kartı kullanmıyor borç yapmıyorum.
Asgarisini bile zor ödüyorum 😅
tamamını ödüyorum
🤣🤣🤣 tamamını ödüyorum
Günü gününe öderim
Kredi kartı kullanmıyorum, ödemiyorum
askeri ödüyoruö
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?