Gıda da geçerli 100 tl niz var. Sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeği veya atıştırmalık nasıl dağıtırdınız?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gıda da geçerli 100 tl niz var. Sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeği veya atıştırmalık nasıl dağıtırdınız?

Sabah bir simit/poğaça bir üçgen peynir.
Öğle bazı günler tantuni-ayran/meyve suyu bazı günler yok.
Akşam tavuk döner-meyve suyu veya 2 lahmacun-ayran menüm olabilirdi.
Kısmen öğle yemeği yemediğim durumlarda ara öğün olarak kek yerim, soda içerim.
Bir ekmek ya tavuk döner yerim ya da tavuk tantuni yerim köfte ekmek de olabilir veya cigkofte de olur bilemiyorum ben tek öğun yerim zaten onu da aksam yerim
100 tl köfte skıntı olabilir kank. Tavuk ye. Seni öldurmeyen şey güçlendirir 👍
Bizim burada öyle fiyatlar öyle yarim ekmek 50 lira ama tabi ben doymadigim icin 1 ekmek yetmiyor bir de tek öğün yiyorum bir yarim daha yerim tavuk döner yarım 35 tavuk tantuni 50 lahmacun 40
Fiyatlar iyiymiş valla.
Fiyatlar iyi de yine de bana fazla o da iş güç maaş para olmadigindan dolayi asgari ücretim olsa gül gibi yasarim ben kira elektirik su vs yok harcamalarim da yok burada yapacak bir sey de yok zaten her yere yuruyerek gidip gelebiliyorsun ama yine de araba şart yine tabi ama benim icin fazla bir motorum olsa yeter de artar bile gidebildigin cafeler var ben de oralara gitmiyorum harcamalarim hep abur cubur uzerine bir de yemek 1 ayda yemek abur cubur koysam ortaya en fazla 3 binim gider o bile gitmez aslinda da ben düz hesap yaptım asgari ücret alsam 8 lirası cepte ona hayli hayli motoru zaten alirim araba zaten pismanlik burada her yer kisa mesafe oldugu icin iyi tek kisiyim ben o yuzden bir de bol bol birikim yapabilirim ama tabi ben tekim o yuzden evli oldugunu dusunursen bura bile zor tabi ama yine de dışarıya göre daha uygun ucuz harcamaların sadece evine olur cocuklarina olur disarda yemek yersin bir de
Cevap
6Cevap
Ben simit falan alırdım ya da noodle
Sen sigara alırdın bence barış 😊
İddaya atarım 4 oran tuttururum onunla et net alırım
Sujdf borca girer tuttururum 😄
İşin şakası kahvaltı sevmiyorum ben 100 lira akşam bir tavuk döner yerim yeterli olur
Aynen öyle 1 öğün yetiyor bana
Poğaça
Öğlen ekmek arası ucuz ne varsa
Akşamda ekmek arası bir şeyler dndnnd
Evet 🫡
Kahvaltı yapmıyorum zaten ekmek alırım Bi gün sebze bir gün baklagiller
Küçük paketlerden yoğurt ve yulaf alırdım, öğle yemeği için tavuk pilav akşam icin de çorba ya da salata 🥗
Yeter ya 30 TL kahvaltıya gider tavuk pilav da 30 40 desen akşam için de salataya para kalır gerçekten 100 TL ile karnımızı 1 günlüğüne bile doyuramayacak kadar değer kaybetmiş. Gerçekten yoksul olan insanların işi çok zor..
Bir paket sigara, 57₺
Bir simit 4 çay bir su 42₺
1₺ de bende kalır nazarlık.. 🧿 😄
Bi paket sigara bide noodle ve su yeter sanırım
Günlük Yemeğe 700 Lira Gidiyor Mk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?