İstanbul'da 4 bin TL'ye ilana koyulduğu için gündem olan ev.. Harabe de diyebiliriz.
Şişli Feriköy'de bulunuyor. Sadece bir oda, bir banyo ve az bir şey mutfak var:)) Mutfakta bir tek musluk.. 15 m2 ev. Emlakçısı şey demiş, bu ev bile tutulur.

İstanbul'da 4 bin TL'ye ilana koyulduğu için gündem olan ev.. Harabe de diyebiliriz.
Şişli Feriköy'de bulunuyor. Sadece bir oda, bir banyo ve az bir şey mutfak var:)) Mutfakta bir tek musluk.. 15 m2 ev. Emlakçısı şey demiş, bu ev bile tutulur.

İnsan hayatı bu ülkede ayaklar altına alınır oldu.
Kendimi zor tutuyorum bu konularda hala ülkeyi yönetenlerin iyi olduklarını söyleyenler var destekleyenler umarım böyle bir evde kalırlar da nasıl yanlış bir karar verdiklerini anlarlar. Yoksa anlamayacaklar.
İstanbulu yere göğe sigdiramayanlari anlayamiyorum. Hayatın çok pahalı olduğu bir ülkede çok daha fazla olan şehre gitmek, orada yaşamak asgari ücretle geçinen birinin harcı değil. Ben de isterim ülkemin insanlarının güzel yerlerde yaşamasını ama şu dönemlerde bu mümkün değil. Sıradan bir fabrikada çalışan işçisin diyelim git Yalovada, Kocaelinde otur hafta sonları İstanbula gezmeye gel her gün İstanbulun trafigini pahaliligini çekeceğine küçük şehirlerde bütçenin el verdiğince yaşamak daha mantıklı.
5.000 liraya böyle bi ev gördüm ilan da çalışan memur kefil şartı var 3 kira depozito bir emlakcı ibinesi birde kira istiyor üstüne burde sqse hiç şaşılmaz yani bu oy verenlerin gtnsqim pudralı hemde tel fırça sokim kızgın demirle dğlayyım sçmasınlar. hala alagvat diyorki benim ülkemde kimse gelecek kaygısı çekmiyor diyor way ananı avrupanı swyim senin ben kahvenin evldı işte
İlk olarak iki yüz km hızla kamera önünden bir şey geçtiğini ülke görürdü akşam haberlerinde. 😅 Ben arkada kiralamaya çalışan önde.
İnsanoğlu cidden aç gözlü. Biz bir yıl kira almadık. Kızıyorum insanoğlunun bu hallerine komik oluyorlar.
Cevap
43Cevap
Hayır yaşamazdım
Bu ne biçim vicdansızlik be fiyata bak eve bak böyleleri sürünmeyi hakediyor hiç düşünmüyorlar ki bu adam nasıl geçinir böyle fiyata böyle berbat ev mi verilir diye ben almazdimm
bende onu anlamıyorum ev sahibi dedigin adam burayı bastan asagı boyatsa fayanslasa 40 bin verir 50 bin verir kirayada 10 bin verse 6 biden 10 ayda 60 bin geri alır demekki kafa pek calısmıyo
Bizim milletimiz adam insan degil o.. c.. guu oldugu icin normal yani
Verirdim. Zorunda kalan herkes istese de, istemese de verir çünkü zorunda. Sokakta yaşamaktan iyidir.
Artık bu gerçekten insanlık dışı. Bu evi kiraya vermeye utanmıyor mu sahibi? Yazıklar olsun insanlığınıza!!!
Vermem. İstanbul'dan taşınırım ya da İstanbul'a taşınmaktan vazgeçerim ama yine de bu ev gibi görünen ama ev olmayan yere o kadar kira ödemem.
2 metrekare evi var nimet sanmış aç köpekler
Üstüne 4 bin verseler durumaz bakteri yuvası burası öldürür insanı 😄
Bedava verseler durmam ve insan utanır ya bunu kiralık vermeye ev niyetine
Büyük konuşma kardeşim inşaallah muhtaç olmazsın öyle bir yere yinede güzel dileklerimi ileteyim sana
Parasızlıtan insanlar ne yapacağını şaşırmış. Bu para istenmez, insan bir utanır.
Giderim çadır alır içinde yatarım bu ne aqw ya da hastanelerde yatarım gider motelde yatarım
Bizim semtte baliciler böyle yerlerde beleşe oturuyor 😂
buraya 4bin vericeklerine sokakta yatsınlar daha iyi
Bunu sokakta kalmaktan tek farkı 4 bin kaybetmek
Çadırda kalırım sokakta kalırım burada kalmam dalga geçiyorlar insanla ya
Ahı gitmiş vahı kalmış ne evinden bahsediliyor acaba 😂
Kamu spotudur : Defnekoc1 ergen arkadaş direk iftira atan ergendir duyurulur
İnsanlar şaşırmış olmalı herhalde. Kediyi koysan yaşamaz burada.🤦
Şimdi bide bunlar müslüman mı yani? Değeri bile olmayan yere 4 bin istiyor asıl sizin gibilere kahrolsun denir.
Allah mecbur etmesin de
Verilmez yani. Hatta üstüne para bile verilse yine oturulmaz burada.
Bu evde para vermeden de kalanlar vardır zaten birde üzerine neden para ödeyeyim..
biraz bakım yapılırsa 1 0 diye en az 7 bin TL edebilir
Bunun gibi yere 10 bın istenen de var artık bu ülkede hiç bir şeye şaşırmayın.
Ha sokakta yatmişsin ha burada ne fark eder en azından 4 bin TL cebime kalir
Ya sabır valla yani bu insanlara çok şey denir de işte terbiye var
Cadırda yaşarım daha iyi
Allah kimseyi mecbur etmesin be bu ne
bi de ben bozup giderdim
Evmi bu Allah askina ya ahirda kalirim daha iyi 🤣
Şimdi bit şey desem Silivri soğuk olacak
Sokakta yatmaktan bir farkı yok.
yazık ne günlere kaldık
Cinler mi yaşıyor burada onlar mı veriyor kiraya
Şu fotoyu kiracıma yollayım
İbrahim Tatlıses’in mağarası değil mi bu
Birde bizim 2500 kira olan eve bak 🤭
Ben camide kalıyorum arada imam taciz ediyor
Gasalhanede yat arada parmak atarlar ama için temizlenir
@betamanyak anana atmışlar arkadaşlar bu sapık özelden beni rahatsız ediyor
😂😂😂😂😂 ekran görüntüsü atsana
Dm yazdigima dair
@betamanyak sg mk ucubesi
Valla sokak daha temiz
Düşürmesin böyle tüplere
İstanbul da gezilir ama yaşanmaz
Bu harabe merkezi bir yerde mi yerleşiyor?
Çadır alir dağda yaşarım daha mantıklı
Hayır kalmazdım..
Tuvaleti varmış kardeşim yeni işte (!)
0.5 şiddetinde depremde hafif sallanır.
Eve benzer yanı da olsa
İlana koyanı bulup dövsek mı ne yapsak
Ev değil ahır.
Hastanede yatar kalkarım daha iyi bu ne be
Ahırda yatarım burada yatmam
Sokakta yatarim daha iyi
zor ama tutulur dedi. kacaklar falan kalir.
Onun kafasını keserdim bana denk gelseydi
Köpeğimi bile yaşatmam orada.
Ben artık milletimizin merhametini s*kiyim
Bu ne ya! Rezillik
çok şükür evim var
Burası evmi ahırmı
Abi vallahi halimize üzülüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?