Arkadaşlar benim kazancım 12bin TL şu an yaptığım işi bile çok zor buldum bu işi bırakıp başka iş arasam bulmam garanti değil hayatımda iki kere evlilik yoluna giden ilişkim oldu ama konu geçinmeye maddiyat konusuna gelince benim kazancımı az bulup terkettiler artık bunalıma giricem yaşım 26 ve yoruldum kendi evim yuvam olsun istiyorum ama nasibimde yok demek ki etrafımdaki kız arkadaslarım hiç çalışmadan evlendiler eşlerine hiç destekleri yok ama terkedilmediler benim kaderim niye böyle ben evlenince eşime ama öyle ama böyle destek olucam ama kazancımın miktarı beğenilmiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılkarının kazancına bakan erkek yoktur ama sen denk gelmişsen büyük ihtimal sen de paraya önem verdiğin içindir, yoksa bir sürü asgari ücretli düşük maaşlı erkek var, sevdiği kızı niye terk etsin, sende tip de yoktur büyük ihtimal, yaş olarak büyük erkekler kazancına göre kadınlardan muamele gördüyse evlilik istemeyebilir mesela ben 28 yaşına kadar çektiğim sıkıntı hayalkırıklığından ötürü evlilik yoluna bir kızla girmekte şüphe ederim güvenmem. Eminim ki ağzı yanan çoğu erkek evlenmeyecektir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBirincisi normalde eve bakan erkek olur erkeğin maaşı beğenilmez erkekler bu konuda müzdarip olur , lakin ilk defa bir kadını bu şekilde terk edildiğini gördüm, böyle bir şey düşünen bir erkek varsa Karaktersizdir eşinin maaşına bakmaz , senin eve destek çıkmaya kalkman zor durumda ona yardımcı olman bile bir erkeği mutlu eder bir erkek en çok zor durumdayken yanında bir kadın ister çünkü insanlar iyi günler var kötü günde yok olur , emin ol hayatından çıkmaları iyi oldu düzgün biri cıkıcak karşına bu konuda kendini üzme aptallar dünya da bol
310 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten ne kazanıyorsam evliliğimde hepsini vermeye razıyım ortak kesemiz olsun ama senin paran az demek çok ağır ben 1tl bile versem ya bu kadın destek olmaya çalışıyor denmeli
- +1 yıl
Anlamadığım sen nasıl bir adamla Birlikte oldun o şahıs senin paranı seviyor seni değil, ne biçim biri bu ya , senin eve destek çıkman bile büyük bir şey ayıp ya , böyle bir şeyi ilk defa bir kadınin yaşadığını gördüm ya yazık ya
Soran+1 yılBir erkeğin bir kadınla para sohbeti yapması çok ayıp en son ki ilişkim senin benim kazancım ortak sende eve destek olucaksın dedi aldığım maaşı duyunca bıraktı gitti işte ben tek kalıcam ya evlenmekten vazgeçtim artık
- +1 yıl
O şahsın maaşı ne kadardı ne iş yapıyodu ve yası kaçtı, bak bu bulduğun kişiler aptal ve kestirip atma düzgün biri çıkar karşına
Soran+1 yıl32 yaşında lojistik işi yapıyor 30-40bin TL arası kazanıyor
- +1 yıl
Sen kaç yaşındasın ve böyle bir para alan biri senin Parana bakıyorsa karaktersiz gitsin başkasını bulsun haysiyetsiz
Soran+1 yılBen 26 yaşındayım onun parası tek başına İstanbul gibi bir yerde kirada otururken yetmezmiş
- +1 yıl
Bir sg olsun ite bak kendini üzmeye değmez illa düzgün biri çıkıcak karşına nasıl çıktı Karşına bunlar onuda anlamıyorum
- +1 yıl
Ilk defa değil gerçekler bunlar bende yaṣadım
- +1 yıl
@blueangel345 nasıl sende yaşadın ya sana ne dediler , bana farklı geldi biraz bu durum bana ters ya siz ne biçim insanlarla karşılaştınız böyle
+1 yılSen erkek tarafı mısın kadın mı? Nasıl böyle bir sebepten ilişki sona erdirilir inanamadım. Evi erkek geçindirir, kaldı ki çalışmana rağmen maaşını biliyor ve beğenmiyorlar. Heyhat!
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
60Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,9b cevap paylaştı.
u +1 yılMaddiyat her şey maalesef bu zaman da... aşk yok zaten insanlar para ya da tipe bakıyor güzel olanlar seviliyor sadece
10 Yorumla
+1 yılBen aşırı boş buluyorum böyle şeyleri ben çulsuzm çulsuz biriyle evlenirim hepimiizi allah yaratmıs fakat söyle bir gerçek varki her ikisi de birikimli olmalı en azından erkek niye derseniz gurur oluyor zamanla kendilerine yediremeyenlwr çok oluyor bu sebepten diyeceğim budur. Sgk varsa işin iyi aile evinde para ödemiyorsan daha iyi yeme içme yatırım yap bir süre sonrasında cidden iyi olacak senin için inşallah çeyiz ufk tefek alnırda benim çevrem altın döviz tarznda yapıyor evleneceğin zaman o zaamanara göre kafana göre alırsın çeyizini kafana takma nasibin seni bulur inşallah..
10 YorumlaHayret normalde hep şımarık kızlardan duyarız maaşın yetmez diye terk ederler
Her duyduğumda da ne onursuz insan derim yani işsiz güçsüz olup boş boş haytalık yapsa iyi mi herkes nasibini yer siz 2 saçma gösterişli video çekip milleti özenirin diye daha zenginin peşindesiniz derim
Eee ama bu çok saçma onun maaşi İstanbul da geçinmeye yetmeyip de seninkine göz dikiyorsa o daha çok kazansın o zaman paran için mi lazımsın ona
22 Yorumla
Soran+1 yılYa benim duymak istediğim senin ne kadar getirdiğinin bir önemi yok sen getirdiğin kadarı ile bana destek olmaya çalışıyorsun ya o bana yeter cümlesini kursaydı o adam için herseyi yapardım ama bu adam bana ilk önce kimin ne kadar kazandığı önemli değil deyip ardından ama senş maaşım düşük tek benim maaşım ile geçinemeyiz dedi ve soğuk yapıp ayrıldı
+1 yılErkeklere bunu deme aman ha erkekler bunları kabul etmiyor onların ağzına göre demen lazımdı; mesela erkek az kazanıyor ondan istemiyorum demen lazımdı. Iṣte bu gerçekliliği kimse kabul etmiyor ! Erkekler iṣi olmayan, para kazanmayan kadın istemiyor artık. Bunu ben söyleyince yok öyle ṣey diyorlar - hayır iṣte devir değiṣti. Erkekler iṣi olmayan veya az kazanan kadını reddediyor.
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet erkekler paraya öncelik tanıyor artık aşk meşk işleri bitti
- +1 yıl
Erkekleri boṣver kendin kazan kendi kendine bak. Bende öyle yapıyorum Allah belalarını versin hepsi ṣer. efsiz hepsi.
Soran+1 yılZaten benim ailemden bana kalan iki evim var arabada var işim bozulsa bile ailemden emekli maaşı sigortada kalıcak evlerden birinide kiraya verir kraliçeler gibi yaşarım
- +1 yıl
Aynen bak ne güzel boṣver erkekleri ya aman salla
- +1 yıl
Hayır reddetmiyor kardeşim. Her şey para değil. Her erkek aynı değil. Siz umudunu yitirmiş siniz. Allah aşkına bırakın şu para zırvasını.. Parasız bir kadın beni bulsun. Bak neler yapıyorum ona.
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaddi geliri yüksek değil diye bir kızın terk edildiğinide ilk defa duydum valla bu erkekler tuhaf gelir az diye istemezler gelir yüksek olsada kendileri ezik kompleksine sokarlar
Evliyim senelerdir çalışıyorum ama kendi isteğimle daha rahat bir yaşam için hiç böyle bir sorun yaşamadım eşimle
Bence sen kurtulmuşsun dua et110 Yorumla
Soran+1 yılBenim kazancım 12bin TL ama 5bim TLsini kardeşimin okul taksitine veriyorum üniversite okutuyorum o yüzden elime 7bin TL kalıyor bunu duyunca ben 30-40 arası kazanıyorum senden 7 gelicek bu bize yetmez kira ödücez falan dedi soğuk yaptı ayrıldı
Cevap sahibi+1 yılBizde toplam o kadar alıyoruz eşimle gayette rahat geçiniyoruz nasıl hayat istiyormuş beyfendi
Soran+1 yılAnlamadım ki bir bilsem nasıl bir hayat istiyor peki Siz nerde yaşıyorsunuz birde kirada mı oturuyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılBursa da yaşıyorum eve kirada oturuyorum ve yüksekte bir kira veriyorum yeni taşındık artı iki çocuğum var
Soran+1 yılValla tebrik ediyorum o zaman sizi helal olsun demek ki benim karşıma çıkan adamların geçinmeye gönlü yok
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle geçinmek isteyen bir şekilde yapar ve bu zamana kadar ne yaptıysak eşimle çalışarak yaptık yapıyoruz ve sosyal hayattan da hiç geri kalmıyoruz çiftlere bağlı yani.. siz kurtulmuşsunuz valla
Soran+1 yılÖyle bakalım düzgün biri beni bulursa ne ala ama bulmazsada kendi başıma kraliçeler gibi yaşar ölür giderim napıyım illa herkes evlenecek diye birsey yok sonuçta.)
Cevap sahibi+1 yılYani sıkıntılı evliliktense şerefimle kafam rahat bekar kalmayı tercih ederimdim bende ☺️ güzel cevaptı
Soran+1 yılBirde bu en son ki hayatımdan çıkan adam içtiğim kahvenin bile lafını etti güler misin ağlar mısın 😅 neymiş ben hiç kahvenin parasını ödeyeyim dememişim o yüzden benim herseyi erkekten bekleyen bir insan olduğuma karar vermiş ya dedim ben senin gibi ufak hesaplar peşinde koşan biri değilim ki sen bir kahve parası ile mi benim nasıl bir insan olduğuma karar verdin dedim sen illa para ile karşısındakini tanıcaksan o zaman tatile gittiğimizde otel masrafını kendim ödedyip ödemememden tanımaya çalışsaydın dedim kahve parasının peşine düşme büyük rakamların peşine düş eğer o zaman vermezsem ya da o zaman ödemeyi teklif etmezsem tamam haklısın ama benim senden önceki ilişkimde uzun yol yapınca benzin parasını vermişliğim bile var sen neyden bahsediyorsun olay bir kahvenin parası olsa keşke sadece dedim daha fazla yazma dedim öışe bitti yani benim karşıma çıkanlara bak ya valla bana yazık ya benim kaderim kısmetim mi kapalı biri birsey mi yaptı ben anlamadım ki
Cevap sahibi+1 yılBence seninle alakası yok öyle düşünme kesinlikle devir ve bu devrik insanları bozuk kesinlikle.. para sorunu yapmayan ama sadakatsiz, yalancı biride denk gelebilirdi yani insanlar artık çok tuhaf gerçekten
+1 yılNe yazık ki bu devride insanlar mantık evliliğine önem verdikleri için önce maaşları soruluyor. Bu yanlış bir şey ama gününüz şartları sanırım böyle gerekiyor. Ben bu zamana kadar asla böyle bir şeyi şart koşmadım çünkü bu çok bencil bir anlayış
25 Yorumla
Soran+1 yılBanada ikidir bu tip insanlar denk geldi ve artık yoruldum senin kazancın çok az elimize birsey kalmaz diyip terkedip gidiyorlar
- +1 yıl
O halde kendileri sağlam bir iş bulsalarmış. Evin asıl geçimini erkek temin eder, kasın evine para getiriyorsa da ona saygı duyar ve çabasını taktir edersin o kadar..
Soran+1 yılYani kadın o eve atıyorum 1 TL bile getirse erkeğin bu kadın bana bir şekilde destek olmaya çalışıyor diyip taktir etmesi lazım ama bana böyle adamlar denk gelmedi
- +1 yıl
Sizin adınıza üzüldüm, umarım bir daha böyle talihsizlikler yaşamazsınız. Kadının her çabası takdir edilmeli bu yönden, sonuçta kadın evi çekip çevirir evi geçindirmek gibi bir zorunluluğu yok. Bu sebepten gönlünüzü rahat tutun ve kimsenin bu yüzden sizi kırmasına izin vermeyin
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim inşallah hepimizin karşısına bizi hakeden insanlar çıkar
+1 yılReyizimiz sağolsun.
Ülke ekonomisi uçuyor ya !
Elin her milletten adamı ülkede ağa paşa bizim kendi halkımız böyle perişan işte 🤦🏻♂️
Bu Türksüzleştirme politikasının amacıdır zaten sizin azınlık hale gelmeniz için kurulmuş bir sistem. Devşirmeleri içimize sokarak hain ve satın alınabilir halkları çoğaltarak amaç Turkiyeyi bölmektir.
Bunun geri dönüşüde kalmadı artık maalesef.
Inceldigi yerden kopacak umalımda hala karşı koyacak kadar çok olduğumuz bir zamanda olsun. Mantık çerçevesinde baktığında kadına istediği hayatı sağlayamaz alamaz satamazsan bu devirde kuru ekemek soğan yerim diyen kız bulmak çok zor. Desede hayat gerçeği bir yerden sonra yüzüne vurur.
Merak etmeyin çoğumuz ecelimizi beklemeden öleceğiz bu gidişle savaş kapıda.11 Yorumla- +1 yıl
Hadi şimdide çalıyor ama yapıyor deyinde gülelim 😂 ülkeyi satıyor ama toog yapıyor adam.
Bop eşbaşkanı işinin hakkını veriyor vesselam.
+1 yılÖncelikle bu işler nasip işidir. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın seni. Diğer konuda sen niye kazandığın parayı insanlara söylüyorsun ki? Söyleme zorunluluğun yok. Çalışıyorsun , paranı kazanıyorsun bu kadar basit.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvlenicez kazancımız ortak o yüzden ben byçu kadar kazanıyorum sen ne kadar kazanıyorsun diyorlar gani evimize girecek toplam parayı bilelim diyorlar bende söylüyorum bu çok az geçinmemiz çok zor diyip terkediyorlar
+1 yılKazancının az oluşunu unut.. bu bahane çünkü
.. İşini mesleğini yapma.. çalışmak istemesen de çalışma.. evlen benimle diyen adamlar da yadsınamaz kadar çok..22 Yorumla
Soran+1 yılİşte o adamlar çıkmıyor karşıma çıksa keşke çıksaaa
- +1 yıl
Hayırlısı hakkında.. umarım çıkar karşına değerini bilecek biri.
+1 yılSebep o değildir bence. Dediğin gibi çalışmayan kızlarda evleniyor. Bahane olarak onu sunuyorlardır sadece. Umarım kalbiyle seven biri çıkartır Allah karşına🙏
21 Yorumla
Soran+1 yılAmin hepimiz için inşallah
Aldığım maaş geçinmeme yetmezse bile ek iş falan ayarlar, ek fırsatlar kovalar yinede eşimi çalıştırmak istemem. İnsanlar nasıl kazancı yüzünden birisini terkedebilir? Çok aptalca cidden.
12 Yorumla
Soran+1 yılYa ben eşime destek olmayı kabul eden biriyim zaten ama benim kazandığım paranın az bulunması benim zoruma gidiyor
Para & Ekonomi konusunda 327 cevap paylaştı. Sana kazancın az diyen pzvk zengin bir kadın bulsun ve gitsin jigololuk yapsın. Ayaklarını yere sağlam bas İllaki düzgün bir insan çıkar karşına
13 Yorumla
Soran+1 yılburada sizin bu düşüncelerinizi okuyunca ben ne yaşadım diyorum ya ne kadar para hastası adamlar hayatıma girmiş zamanımı çalmışlar
Soran+1 yılZaten artık evlenmektende vazgeçtim tek başıma kraliçe gibi yaşarım
Erkek değil, it seçiyorsun demek ki. Yanında olup mücadele etmek varken bu yolu seçen insanlar için üzülmemen lazım.
23 Yorumla
Soran+1 yılKendisi lojistik işi yapıyor 30-40bin TL arası kazanıyor ama İstanbul'da kirada oturucaz ve diğer masraflar da olucak o yüzden yetmez diyor
- +1 yıl
15 alan ben buna üzüldüm 😁 İstanbul da yaşıyorum ve pahalı evet. Fakat sevdiğin kadınla yuva kuracaksan bazı şeylerden ferakat etmek zorunda. Bu senin içinde geçerli. Tr şartları zor, ferakat etmemiz gereken şeyler olacak bu yüzden. Bir adam olarak buna göğüs gelemediyse bırak yeni regl olmuş kız çocuğu gibi annesinin eteğinden ayrılmasın
Erkek olsan neysede , kizsin, birde maasin var sonucta. Bu yuzden seni birakan erkekler seni bence sevmiyordur
12 Yorumla
Soran+1 yılKadının kazancının miktarı bu kadar önemli olmamalı kadın evine eşine 1tl bile destek olsa takdir görmeli ama beni karşıma hiç böyle düşünen bir adam çıkmadı hep ben tek başıma ev geçindiremem senin kazancında az yetmez geçinemeyiz diyip gittiler
+1 yılSen kız olduğun için bile sana şükretmeleri lazım seni seven erkek senin cebine niye baksın😂
12 Yorumla
Soran+1 yıl😅😂😂😂
- +1 yıl
Bir bakabilir miyim sana 😂😂😂
+1 yılMaddi sebepten bir bayanı terk edende mi var 😕 maddi konuya gireni sen terket bence
12 Yorumla
Soran+1 yılYa iki gün önce benim en yakın arkadaşımın başına geldi evleneceği adam ben tek başıma kira ödeyemem fatura ödeyemem herseyi ortak yapıcaz demiş kızda sen evlilik değil ev arkadaşı ortak arıyorsun demiş yüzüğü atmış bende bunu duyunca çok etkilendim çünkü bende daha önce buna benzer bir olay yaşadım ve en son ki yani 2gün önceye kadar hayatımda olan adama bu arkadaşımın başına gelsin olayı anlattım o da bana çocuğun yaptığı çok ayıp evlilikte kese ortaktır dedi ve sonra bana ne kadar kazandığımı sordu bende söyledim o da bana senin kazancın çok az zar zor geçiniriz tek benim maaşımla olmaz dedi kendisi 30-40bin TL arası kazanıyor ve ayrıldı bitti
- +1 yıl
Bence ayrılmak için bahane arıyormuş
Ayıp etmiş eve o bakmayacak mi senin maaşını ne diye sorun ediyor
11 Yorumla
Soran+1 yılTek başına kira öderken bakamazmış ben zaten destek olucam ama bu seferde kazandığım paraya az diyor
+1 yılSeni maddi durumun için terk ediyorlarsa hiç olmaması senin için daha hayırlı. İyiki olmamış. Her şey para değil. Erkek içinde bu geçerli. Bizide paramız var diye tercih etmesin kimse. Veya yok diye terk etmesin. Para asla kriterim olmadı benim.
10 Yorumla
+1 yılBuna hic takilmadim. Eğitimli kültürlü birisi olsun istedim. Şu an kazanç konusunda aramizda fark var ama bunu ikimiz de problem yapmiyoruz. Guler yuzlu biri olmasi cok onemli. Asil onemli olan ailesi iletisim tutmasidir.
10 Yorumla
+1 yılSenin kazancına değer veriyorsa uzak sen seni gerçekten seveni bul paranla pulunla sevenden hayır gelmez
12 Yorumla
Soran+1 yılBulamıyorum paraya önem vermeyen erkek yok denecek kadar az artık
- +1 yıl
Senin Parana göz diken erkeğin ben taaa anladın sen onu
Erkek dediğin kadınına bakacak güce sahip değilse evlenmeyecek zaten. Bence yola çıktığın kişilere dikkat et...
30 YorumlaSıkıntı bulduğun adamlardan bu arada hepsi seni eşek gibi çalıştırmak istemişler. Evlenme keyfine bak sakın evleneyim deme özellikle türk bir adamla. Evlenme evlenme.
10 Yorumla
+1 yılÇok ayıp etmişler ben asgari ücretli iş bulamazken bunlar asgari ücretle çalışan kadını hakir görürler. Allah hepsine çektirsin.
12 Yorumla- +1 yıl
Ben Gürcistan’a gidicem yakında inşaallah okulumun bitmesini bekliyorum.
- +1 yıl
Ben de bekarım evlenemedim ve hep Türk kızı ile evlenmek istiyorum. Maaşını da istemem asla kimsenin sevgisini istiyorum sadece.
+1 yılBu çok ayıp bi durum. Erkek kazanamasa mantıklı, ama senden destek beklemeleri ve bu yüzden yolda kalman kötü
10 Yorumla:)) Kız isterken aileleri evin araban var mi deyince erkek tarafına her şeyin maddiyat olduğunu anlıyorsun
10 YorumlaSaçmalama kurban olsunlar senin aldığın 12 bintlye ac iiiiler onlar çalışsın getirsin sen niye çalışıyormuşsun ki
10 YorumlaMaddiyat için birlikte olan insanlara gram saygım yok. Param için benimle olacak zaten olmasın daha iyi.
10 Yorumla
+1 yılKadın kazancına göz diken erkekten hayır gelmez
20 Yorumla
+1 yılHayatı paraya bağlayan karaktersizlerden kurtulmuşsun işte
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 406 cevap paylaştı. Saçma bir sebep
Zaten bu kişiler hayırlı değilmis10 Yorumla
+1 yılpardon senin kazancını mı az buldular yoksa senin sırtında mı geçinmeyi düşünüyorlardı asalak gibi
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılMaddiyat hiçbişeydir. Böylesi senin için iyi olmuş emin ol
10 Yorumla
+1 yılsenin paranı soruyosa bi erkek bence sen hic düsünme
10 Yorumla
+1 yılBu devirde evlilik çook zor. Düğünü masrafı evi cart curt. Kimse evlilik istemiyor
10 YorumlaBu normal bir durum değil karşındaki kişiyi ilgilendirmiyor gelirin.
10 Yorumla
+1 yılBunalma senin sınavın bu sabret gönlünü ferah tut yeter inşallah karşına hayırlı birini çıkartır Allah
10 Yorumla
+1 yılPara icin biten ilişkiden kurtuldun icin sanslısın
10 Yorumla
+1 yılSenden beklediği şeye bak 😂😂
Uyan uyan uyuyan güzel 😁10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi ki erkekleri de anlamıyorum çalış diyor yetmiyor diyor insan yaturım yapar ana babası olmayanlara bir şey demiyorum ailesine katkı sağlıyır ama ana babası olanlar kazsndıgı parayı bir zahmet yatırım yapsın
014 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle bunu bende düşünüyorum sadece çalışıyorlar hiçbir yatırımları yok kadına da çalış diyorlar eee kadın çalışıyor parasını beğenmiyorlar ya da bir kadın ömrü hayatı boyunca ne kadsr çalışabilir ki illa ki bir zaman sonra çalışmayı bırakacak o zaman ne olucak karılarını boşucaklar demek ki
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma da kocası araba alıyor altın alıyor kadın AVM yr gidiyor hayat yaşıyor biz niye çalışalım bizim o kadınlardan ne eksiğimiz var
Soran+1 yılBenim tüm kuzenlerim evlendiler çalışmıyorlar kocaları çalış diye baskı yapmadı kirada oturuyorlar ona rağmen adamlar bir şekilde ev geçindiriyor ama bana gelenler çalış bu para yetmez diyip gidiyor
Cevap sahibi+1 yılAynı benim eşim diyor ki sıkılmazsın zamanını geçirirsin brn mecbur muyum öalışmaya sen işini yükselt okumus o kadar git kendi işini yap al 25 30 ben hamile kalırdam bebeğim olursa ne b@k yiyeceğiz
Soran+1 yılYa benim en son ki evlilik yolunda olduğum adam 30-40bin arası bir maaş alıyordu ve geçinemeyiz dedi benim paramı az buldu ayrıldı işte sen düşün hatta bende ona dedim ben hamile kalınca çocuğuma kendim bakmak istiyorum çalışmak istemiyorum dedim ama nerdeee bizde öyle şans kendi çocuğumuza bakma istediğimizi bile bize çok görüyorlar
Cevap sahibi+1 yılÖylelerinden uzak dur senin neyin eksik istersen 9 evlilik yap
Soran+1 yılŞansımız yok şansımız ahhh ahhhh
Cevap sahibi+1 yılBende 3 kuruşla geçinmeye çalışıyorum işte yok düzgün gidipte özel sektörde yıpranmak istemiyorum
Soran+1 yılValla ben sanırım tek başıma bekar bir şekilde yaşayıp ölücem o yüzden sende bu hayatta tek başına olacakmış gibi düşün erkeğe güven olmaz
Cevap sahibi+1 yılValla rşimde ailesi de kusura bakmasın sırf para için saçma sapan işte öalışamam eşim düşünsün
Soran+1 yılBen bekar bekar kraliçeler gibi yaşamaya karar verdim artık
Cevap sahibi+1 yılSenin kararın saygı duyarım ama maddi manevi iyi biri çıkarsa değerlendir
- +1 yıl
Eşin seni boşarsa öyle bir çalışırsın ki abla tuvalet bile temizlersin ne demişler ağaca dayanma çürür insana dayanma ölür
Cevap sahibi+1 yıl@patatesss1 yıkarım ama evliyken eşim bana bakmakla mecbur işini okuduğu okulla yükseltmesi gerekiyor
Para & Ekonomi konusunda 489 cevap paylaştı. Yanlış insanları seçiyorsun o yüzden böyle oluyor muhtemelen senin kriterlerin yüzünden böyle oluyordur.
011 Yorumla
Soran+1 yılNasıl benim kriterlerim yüzünden böyle olsun ki beni çm tek isteğim yuva kurmak
- +1 yıl
Bak bizim atasozumuz bile var davul bile dengi dengine diye.
Sen asgari ücretle ile çalışıyorsun genelde karşındaki insanı daha üst bir gelire sahip olduğu sınıftan birini seçiyorsun.
Yani statü atlamaya çalışıyorsun ama bu olmayınca da kızıyorsun tercihini buna göre yapmalısın.
maalesef böyle bu.
O senin kendini kiyasladigin arkadaşların ailesi sayesinde daha üst bir statüde olduğu için gelirine bakmıyorlar.
Muhtemelen ailesinin geliri sayesinde evliliğini statüsünü düşürmeden yapabiliyor.
Bazen istisnai durumlar oluyor evet sevgi, güzellik gibi şeyleri insan tercih edebiliyor. Ama bu her zaman olmuyor.
O yüzden kriterlerinizi buna göre düzenleyin bir çok insan bu yüzden hataya düşüyor.
Soran+1 yılBenimde aile gelirim aile statüm yüksek benim kendime ait evim bile var ama ben hayatıma soktuğum adama evim olduğunu söylemiyorum ki bunu evi var diyip mal için beni sevmesin
- +1 yıl
Bak dünya menfaat dünyası bir insanın sana değer vermesi için ona bu işten bir çıkarı olacağını belirtmek gerekiyor.
Bu benim söylemim değil maalesef bu hayatta böyle.
Bir erkek bir kadında bazen güzellik arar , bazen cinsellik, maddiyat arayan çok görmedim denk gelmedim ama yinede arayan vardır.
Yani bir şekilde tercih sebebi olman gerekiyor. Mal ile yapma tamam.
En azından karşındaki insanı kendine başka şekilde bağla yani sana değer vermesi için senin de ona bir şeyler katman gerekir.
Bu sözüm illa cinsellik anlamında değil yani ama bazen konuşarak bazen davranışlar ile insanı kendine bağlayan kizlar oluyor sonuçta insan mutlu olmayacağı yerde kalmak istemez.
Soran+1 yılYaptım cinselliktw yaşadım cilvede yaptım hatta bir tanesine evim olduğunu bile söyledim ama maddiyatı kafaya taktıkları için işin sonunda hep geçinemeyiz diyip gittiler
Soran+1 yılNapıyorum bilmiyorum ki bir çözsem
Soran+1 yılOlabilir bunu deneyebilirim
Soran+1 yılYazarım 😄
+1 yılOnlar nasibin degilki demek allah bir sebeple onları senden uzaklaştırdı
20 Yorumla
+1 yılBenimde 13 bende bundan korktuğum için öyle bir yola giremiyorum ❤️🩹
10 YorumlaErkekler bu kadar önem veriyor mu ya maddiyata? İlginç🤔
02 Yorumla
Soran+1 yılHemde nasıl veriyorlar ikidir terkedildim param az diye
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynısını yaşadım kendisi asgari ücretle çalışıyor gitti doktor kızla evlendi
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 605 cevap paylaştı. Sana haksızlık yapmışlar. iyi niyetinin kurbanı olmuşsun
10 Yorumla
+1 yılİlk kez duydum böyle bisey valla ne diyim sende ona gore davran artik kimseye maaşını soyleme bazı şeyler gizli kalsın yani
06 Yorumla
Soran+1 yılEee evlenicez söyle diyorlar ortak gelirimiz ne bilelim ona göre yol çizelim diyorlar söylüyorum bu seferde az diyip terkediyorlar
- +1 yıl
Yahu söylemek zorunda degilsin iste evleneceksen maasima güvenerek mi evleneceksin demen gerekir bu ne ozguvensizlik diyip ilişkiyi senin bitirmen gerekli. Evet hayat müşterek ama evlilik yoluna girilecekse herkes elini taşın altına koyacak ama senin maas az gibi cümleler çok kırıcı yani.
Soran+1 yılYa dimi mesela diyelim adam 30bin kazanıyor kız benim gibi 12bin kazanıyor toplam 42bin TL paramız var bununla geçinmeye çalışıcaz demek doğru olan dimi senin paran az bu bize yetmeyebilir demek ne demek ya
- +1 yıl
Aynen öyle az veya çok demek aşırı yanlış herkes imkan dahilinde birseyler yapacak yani çok saçma insanlara denk gelmişsin cidden
Soran+1 yılSorma ya nerde bu düzgün adamlar nerdeee
- +1 yıl
Yanlış kadınlarla beraber duzgun adamlar, sonra onlarda yanlis insan olacak maalesef böyle böyle doğru insan kalmayacak maalesef
- Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılyaw adam secmekde beceriksizsin hala neden diyorsun
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka? Niye yani maaşın düşük diye mi ayrıldılar? Bence başka bir şey vardır o işte
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılGel evlenelim, elin işine köle olacağına evine prenses ol
00 Yorumla
+1 yıliki kere sana gurban olsunlar
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim saolun 🙏🏼
- +1 yıl
dualarımız senledir
Bence şükür etmelisin.
13 Yorumla
Soran+1 yılBu en son ilişki yaşadığım adam 35bin TL kazanıyor ben 12bin kazanıyorum ama 5bin TLsini kardeşimin okul taksitine veriyorum onu okutuyorum yani eline 7bin TL kalıyor bunu duydu ve kira ödücez fatura ödücez mutfak masrafı vs vs var dedi 35+7=42 bin TL yetmez dedi ayrıldı
Soran+1 yıl42bin TL kirada otursan bilr iki kişinin masrafına yetmez mi ya da geçinmeye gönlümüz olsa öyle bir geçiniriz ki
+1 yılPara değil ki saygı sevgi huzur anlıyış değer vermek erkek eşini kimseye muhtaç etmezse ne mutlu bakmalı
11 Yorumla- +1 yıl
Çıkacak öyle insan bas tacı ederim
+1 yılŞans meselesi maaşınla alakalı değil
18 Yorumla- +1 yıl
İlk defa duyuyorum böyle bir şey bu saçmalık bildiğin yaşadığın
Soran+1 yılBen ikidir yaşıyorum bunu bir de resmen kazandığım para beğenilmiyor ben 2-3bin TL kazansam bile oldun hayatım senin bana destek olmaya çalışman bile yeter denmesi lazımken ben tek başıma ev geçindiremem senin kazancından az bu para yetmez bizi zorlar diyorlar
- +1 yıl
Çok değişik bir zamanda yaşıyoruz gerçekten millet kafayı yemiş
- +1 yıl
Kendileri ne kadar maaş alıyordu
Soran+1 yılBu en son ki 30-40bin arası alıyordu
- +1 yıl
Hmm anladım şimdi anlaşıldı ne varmış ilerde daha iyi iş bulurdun ya da kendisi bir şeyler ayarlasaymış
- +1 yıl
boş ver iyi olmuş s. lağın tekiymiş maaşı dolgun bulur oda bir güzel ağzına. ... yapar
- +1 yıl
Ne kadınlar var maaşı yüksek eşine bitini vermeyen ama az maaşla eşi için her türlü fedakarlığa katlanan kıymetini bilmemiş
- Para & Ekonomi konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılhiç duymamıştım böylesine bir olay, çok enteresan
12 Yorumla
Soran+1 yılBen birde ikidir bu durumu yaşıyorum
- +1 yıl
yani bugüne kadar hiç aklıma gelmedi böyle bir durum. bence sen paraya çok anlam yükleyen ve maddiyatı karakterin önüne koyan kişilere harcamışsın hep vaktini. çevreni gözden geçir
+1 yılSana denk gelenler sırtlanmıstı
13 Yorumla
Soran+1 yılİkidir mi ya ikidir darbe alıyorum yoruldum artık
- +1 yıl
Bence sen iyisini yapıyorsun calışarak o erkeklere koca parası yiyecek kadın lazım
Soran+1 yılYa ben bir erkekten şunu beklerim benim hayatımdaki kadın öyle ya da böyle 1 TL bile olsa bu eve katkıda bulunuyor bana destek olmaya çalışıyor gerisi önemli değil deseler başımla beraber elimde ne var ne yok veririm ama hep daha fazlasını istiyorlar evleniyim ama lüksüm bitmesin istiyorlar tüm masrafları yapınca keyfe keder harcamak için en az 25-30bin TL para kalsın istiyorlar kimim eline bu devirde böyle bir para kalıyor ki
İlk defa böyle birsey duydum gördüm erkek kızın maddiyatindan terk etmesi gulsemmi aglasammi bilemedim senin destek olmayı düşünmen bile benim için yeterli niyet önemli rakkamlar sadece teferruat birbirimize yetelim yeter bence 😊
00 Yorumla
+1 yılBu devir de aşk değil maalesef para konuşuyor maalesef 😑
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 370 cevap paylaştı. Maddiyat sebebiyle ayrılan insanla ilişki yürümez.
10 YorumlaAllah seni kurtarıyor sen isyan ediyorsun.
10 Yorumla
+1 yılÇok sarsıcı, yıpratıcı olduğuna eminim
11 Yorumla- +1 yıl
Özelden konuşalım?
- Devamını Gör (26)
Devamını Gör(71)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Kazancım az olduğu için iki kere evlilik yolunda terk edildim. Maddiyat her şey mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler