Para & Ekonomi Maaşınız elinizde kalıyor mu? THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Yoksa hepsinin yeri var mı?Bakalim ödemeleri yapınca elimize ne kalacak 😂 Maaşınız elinizde kalıyor mu? Cevapla Maaş Soruları Ödeme Soruları Ödeme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. Maaşım yok maalesef işsizim :D 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 670 cevap paylaştı. Bu ara biraz ödemem var ama normalde maasimla geçirebilirim bu ara hanım dan para almam gerekebilir ;) 0 0 Yorumla
Mean-i-Dakik Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Şu aralar gerçekten kredi kartına iyi ödemeler sonucu kalıyor ama aşırı harcama oluyor paranın değeri kalmamiş 0 0 Yorumla
CooLGuʎ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Merhabalar...Maaşlı çalışan değilim. Gelirim giderimin üzerinde sorun yaşamıyorum. 0 0 Yorumla
sefatyfr Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Aileme veriyorum az bi harçlık alıyorum elhamdülillah yetiyor 0 0 Yorumla
Dispatcher25 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Hiç maaş almadım, o duyguyu merak ediyorum. 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Kalıyor çok şükür. Yatırım yapıyorum. 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 833 cevap paylaştı. Maaş yok ki kalsın 😥 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 970 cevap paylaştı. Evet. Birikim de yapıyorum 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kalıyor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Maaşım yok maalesef işsizim :D
Bu ara biraz ödemem var ama normalde maasimla geçirebilirim bu ara hanım dan para almam gerekebilir ;)
Şu aralar gerçekten kredi kartına iyi ödemeler sonucu kalıyor ama aşırı harcama oluyor paranın değeri kalmamiş
Merhabalar...
Maaşlı çalışan değilim. Gelirim giderimin üzerinde sorun yaşamıyorum.
Aileme veriyorum az bi harçlık alıyorum elhamdülillah yetiyor
40 k dan 14 bin Kredi , geri kalan yeme içme
Hiç maaş almadım, o duyguyu merak ediyorum.
Kalıyor çok şükür. Yatırım yapıyorum.
İşçiyim ama kazanıyorum cok şükür
yok valla bitiyo h3men
Gram birikimi yapıyorum
Yok ya elime kalıyor tabikide
Maaş yok ki kalsın 😥
Bu gün maaşımı aldım ve hesap sıfır 🤷🏻♂️😎
tüm aylık giderler hariç yaklaşık 60 bin kalıyor
Kalmassa harçlığın benden
Evet. Birikim de yapıyorum
eskisi kadar degil şimdi daha çabuk eriyor
Kalmıyo makesef