Para & Ekonomi Maaşınız yetiyor mu? Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yıllık 250-300 bin TL bana çok az geliyor. Güncellemeler+1 yıl Markete gidiyorum, bir kap peynir, en büyük tl nin 200 ün 50 si cebinde kalıyor. Geçinmek zor bu memlekette Maaşınız yetiyor mu? Cevapla Maaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
captainmurat Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 86% +1 yıl Lan bir s********* git. Ya da tamam diyelim sende beyin yok oğlum 0 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Elime ne geçse harcarım o yüzden maaşla değilde benle alakalı geçinememek sjsjsj 0 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Gelirinden daha çok lüks düşkünlüğün varsa yetmez tabi bunu şimdi mi öğreniyorsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ebenin a*mna mi sokiyon okadar parayı neden yetmiyor 0 2 Yorumla Eğitilme +1 yıl Yiyorum 😆 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bossun yani Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bana da yıllık 750.000₺ az geliyor Ayda 60-65 bin TL ediyor ama yetmeyoooop 0 0 Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 846 cevap paylaştı. Maaş almıyorum, gelirim yetiyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Meslegin ne 0 1 Yorumla Eğitilme +1 yıl Serbest meslek. Sevdiğim bir çok dalda iş yapıyorum. Elimden her iş gelir... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Lan bir s********* git. Ya da tamam diyelim sende beyin yok oğlum
Elime ne geçse harcarım o yüzden maaşla değilde benle alakalı geçinememek sjsjsj
Gelirinden daha çok lüks düşkünlüğün varsa yetmez tabi bunu şimdi mi öğreniyorsun
Ebenin a*mna mi sokiyon okadar parayı neden yetmiyor
Yiyorum 😆
Bossun yani
Bana da yıllık 750.000₺ az geliyor
Ayda 60-65 bin TL ediyor ama yetmeyoooop
Maaş almıyorum, gelirim yetiyor.
aylık 25bin çok bir şey değl zaten
Yetiyor çok şükür
Meslegin ne
Serbest meslek. Sevdiğim bir çok dalda iş yapıyorum. Elimden her iş gelir...