Maaşınızla eksiye karta vs girmeden geçinebiliyor musunuz biraz zor görünüyorda? Kim ne alyorsa ona göre tabi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılValla şu ekonominin durumunda yeteni görmedim ben çünkü her şey iğneden ipliğe sürekli artıyor, yaşamak zorlaşıyor on yaşındaki çocuk bile benim gezecek durumum yok diyor gerisini siz düşünün...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Telefonum A23 yani Samsungun en ucuz telefonlarından birisi temel ihtiyaç harici harcamam pek yok işte yakıt, zaman zaman arıza, ev aletleri vs ihtiyaca göre alıyorum. Kafe şu bu zart zurt gereksiz şeylerde yokum ama maaşım yetmiyor. Üstelik bekarım, asgari ücret de almıyorum. Evim kendi evim. Ev kredim biteli 4-5 sene oldu ama işte yetişmiyor. Her şeye her gün zam geliyor çünkü.
04 Yorumla- +1 yıl
Bereketsiz olabilir misin Ben öğretmenim 10.000 kira ödüyorum üstelik ara sıra dışarıdan da yemek söylerim gayet rahat yetiyor
- +1 yıl
@Canubbeeennn olabilir. Kadrolu olmasanız yetmez. Benim de bir tık fazladır yazandan.
- +1 yıl
@Canubbeeennn ne öğretmenisiniz maaşiniz felan ne kadar ortalama
- +1 yıl
@Melezbirkız tarih öğretmeniyim 34.000 alıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardeşim biraz hava atma işini birakin zengin rolü oynamayın çoğunuz oylesiniz lan benim koca sirketim var bana yetmiyor size nasıl yetiyor siz kimsiniz Allah Allah ulan bu milletin sidik yarışı öldürüyor insanı , ekonomiden haberiniz var mı? Bir ekmek olmuş 10 lira açlık sınırı 60 bin siz neyin masalını anlatıyorsunuz , karapara alamıyorsanız kesin sesinizi.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru
- +1 yıl
harbiden bu millet niye hep zengin havalarında. sanki fakir olmaları onların suçuymuş gibi. bu sistemi kim yönetiyorsa gelir adaletsizliği sağlıyorsa suç onlarındır.
- Para & Ekonomi konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılBugün bir kredi kartı ekstresi ödedim evlerden ırak shsjs. Yetmiyoo. Bana iki üç maaşı aynı anda vermeleri lazım
12 Yorumla
Soran+1 yılHahah senden ötürü mü yoksa normal hali mi?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
63Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞöyle bir düzen kurdum. Corona sayesinde online çalışma işini ilerletip çözdüm.
SONRA Kurumsal iyi bir işde düzen kurdum.
online benim İnsiyatifine bağlı olarak ne kadar çalışmak istiyorsan o kadar çalışıyorum, hafta sonları işten sonra kendi elimde.
maaşıma ilk gelirlerle yaşıyorum. Eğer harcama yapmak istediğim dönemde ona göre online çalışmaları arttırıyorum ona göre hareket ediyorumz
Online calismak Türkiye’deki arkadaşları da her zaman tavsiye ettiğim şey eğer İngilizce varsa döviz kazanabilme yolu. Büyük avantaj
28 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@benorila hayır önce çalışıp sonra harcama olmalı.
Bunu herkes yapabilir. Biz Türkler elbette sigortalı kurumsal iş seviyoruz memur kafası ama online imkanı var artık. Tasarım, ders , yazılım vesaire vesaire herkesin bir yeteneği var bunu kullanabilir
Cevap sahibi+1 yıl@benorila fazla bilgi bile verdim kral ben kaçtım 😅
- +1 yıl
Online ve ne kadar çalışmak istiyorsanız o kadar çalıştığınız işiniz nedir?
Cevap sahibi+1 yıl@anonimkullanıcı1612 ben çok iş/proje yaptım ama şu an daha çok ders veriyorum Almanya genelinde 100lerce öğrencim var
+1 yılHayranım Şu milletin Yok yok diye köpek gibi havlayıp lüks arabalarla dolaşmasına. Aşağıdaki bir tane d****** koca fabrikam var yetmiyor demiş. Koca fabrikayı ne ile kurdun popon mi kurdun. Madem paran yok ne ile kurdun fabrikayı. Hayranım Şu milletin aç gözlü hallerine...
40 Yorumla
+1 yılUcu ucuna yetiyordu ama biz mevsimlik işçilerin (özel sektör öğretmenleri) yaz maaşı olmadığı için o üç ay borçla geçiyordu. İstifa edip Köye taşındım
311 Yorumla- +1 yıl
Köye mi köy kadınına benzemiyorsun
- +1 yıl
Köy kadını olmama da siz karar veriyorsunuz sanırım?
- +1 yıl
Şimdilik bir iş yapmıyorum. Anne evindeyim
- +1 yıl
Birikmiş param var ve okullar açılınca online derslere devam edeceğim
- +1 yıl
Matematik
- +1 yıl
Karar verme değil benzemiyorsun dedim
50 bin iyi bir para ancak kanaat yoksa 60 olsa 70 olsa 100 olsa yine bana yetmiyor deniliyor. Yani biraz kanaat edip olanla idare etmek lazım. Bizim şartlarımızda ise asgari ücret yetmiyor orası kesin
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana yetiyor çok şükür , market alışverişimi yapıyorum , dışarıdan yemeğimi yiyorum , ihtiyacım olan elektroniği şak diye alabiliyorum , amma benim hiçbir sorumululuğum yok kira vermiyorum elektrik su vermiyorum , evim arabam yok , doğal olarak yetiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu şirket sahibine söyler misiniz şirket sahibi olup yetmiyor ise kimseye yetmez ama bana her para yeter, ona göre harcarim herşeyi paraya dökmeden karta borç etmeden istediğim zaman arabaya da binerim herşeyi de alırım giyim masrafı yapmıyorum sadece her gün bir şey almaya gerek yok kira derdim yok faturalar ve istediğim herşeye para bulurum yani istedikten sonra. O kadar da zor değil her rakama ayak uydurmak, hele şirket sahibi olup da yetmiyor diyen vah vah🤣
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÜlkenin başına Ekonomist olacak insanım ama nerdeeee. Gereksiz harcama yapmamak gerektiği yerde kısmayi ya da harcamayı bilmek herşeyin çözümü. Bunu anlamayan herkes her ülke batmaya mahkumdur
Cevap sahibi+1 yılBu arada aklı başında pembeler bile yetiyor diyorsa, yetmiyor diyen herkes kendi kendini sorgulasin. Yetiyor diyen de yetmiyor diyen de aynı ekonomi çatısı altında aynı yerde yaşıyor
+1 yılGelirim bana yetiyor da artıyor mesleğim gereği birçok alanda fakiyet gösteriyorum ve kazancım birçok yerden ayrı ayrı geliyor ucu açık şekilde ve bu gelirler le yatırım yaptım şimdi oradanda. ayriyetten geliyor
12 Yorumla- +1 yıl
meslek ne
- +1 yıl
Sağlık üzerine
+1 yılValla 8 ay önce motosiklet aldım, o gün, bugündür ekonomik olarak yerlerdeyim. Daha bu ay rahat nefes almaya başladım. Eskiden aldığımız paranın bir değeri vardı, şimdi yok. 45bin₺ alıyorum ama yetmiyor.
00 Yorumla
+1 yılHiç kart borcum olmadı bu zamana kadar ve evet maaşım yetiyor..
11 Yorumla
+1 yılÇok şükür öyle bir derdimiz yok Allah olanada yar ve yardımcısı olsun ne diyelim bu kıriz bu ekonomi beni seni etkilemez belki ama kaç kisiyide etkiler
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılÇalışıyoruz para yok çalışmasak gene yok bu nasıl döngü bende anlamadım valla iyice kısır döngü oldu,😉
11 Yorumla
Soran+1 yılHahah hiç sorma ya
+1 yılaile yardımı ile aylık kazancım 40 bin tl. Ev kirası 35 aidat 2500 tl sen düşün.
02 Yorumla
Soran+1 yılKira 35 miii nasıll? 😳
- +1 yıl
SİTEDE OTURUYORUM. Deprem korkusu ile sahile yerleşmiyorum. Bu yüzden kira bu..
Ailemle yaşadığım için şu an yetiyor ama ayri olsam yetecegini sanmiyorum ucu ucuna anca işte hic birikim yapilmaz
00 Yorumla
+1 yılKira vermeyince yetiyor ama araba gideri ozellikle yakit fazla
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun
+1 yılYetiyor bana günümüz şartlarında orta gibi belki bir tık iyi bilemiyorum evim arabam olunca kira derdi taksit olmayınca
00 Yorumla50 aliyorum ama yetiremiyorum asgari alanların rabbim yardimcisi olsum
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru demişsin
insan oğlunun doğası gereği ne kadar alırsa daha fazlasını ister asla doymaz
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılYetmiyor ama şükür kimseye muhtaç değilim
Kendi ayaklarımın üzerinde aslanlar gibi duruyorum12 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKredi kartı borcuni bitirsek tamam da bu sefer hayat pahalılığı artıyor.
00 Yorumla Ben 9.500 haftalık alıyorum hafta gelmeden bitiyor bende anlamadım.
00 Yorumla
+1 yılBana yetiyor da esnafa ve evsahibine yetmiyor 😄
00 YorumlaDevlet yılda iki defa zam yapıyor ama yine yetmiyor 😝
00 Yorumla
+1 yılMaaşım yok sadece aylık bir miktar harçlık alıyorum o da pek yetmiyor ama idare ediyorum
00 Yorumla
+1 yılYetiyor, ekstra yan gelirler oluyor onu da birikim tarzında çeviriyorum.
00 Yorumla
+1 yılKimse maaşı kimseye yetmez çünkü Bi enflasyon bizi yer bitirir daha maaş yatmadan - eksiye düşüyoruz
00 Yorumla
+1 yılAilemle yaşıyorum çok şükür yoksa hayatta yetmez ya asgari alıyorum.
00 Yorumla
+1 yılBana yetiyor da manava kasaba market sahiplerine falan yetmiyor 😛😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇalışıyorum ayda 3 bin ve üzeri giderim oluyor geri kalanı birikim yapıyorum 7 yıldır evden çıkmıyorum
015 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Miaa98 ayda 40 biriktiriyorum böyle başka çaresi yok gezersem elde 5 bin bile kalmaz
Cevap sahibi+1 yılMarkete günlük giriş 500 1000 TL arası zaten dene istersen
Cevap sahibi+1 yıl@Miaa98 bazen bir hafta markete gideyim diyorum sonra bakıyorum 1 haftalık maaşım markete gitmiş
Cevap sahibi+1 yıl@Miaa98 Asgari ücretliyim
Cevap sahibi+1 yıl@Miaa98 yatırım ve mesaiyle işten 26bin 25 bin yatırımdanda 18bin geliyor
Cevap sahibi+1 yıl@Miaa98 bankaya atıyorum ayda 1000 TL artıyor 6 ay önce 10 bin alıyordum şimdi 18 bin
Cevap sahibi+1 yıl@Miaa98 evet
Soran+1 yılPlaket vermek lazım sana kardeş
Cevap sahibi+1 yılBana evlenmem için destek verecek biri yok o yüzden böyle devam ediyorum yıl sonuna kadar böyle devam edersen her 1 TL yerine aylık 2000 TL kazanırım
+1 yılYetseydi zaten adı maaş olmazdı 😎
13 Yorumla
Soran+1 yılVaaay iyiymiş yorum
- +1 yıl
Eyvallah kral😎
- +1 yıl
evlen be abi
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaaşım yok. Babamla beraberiz. Eve giren para ortak.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCalişirken yetmiyordu Şu an calişmiyorum ailemin evindeyim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇalışmıyorum babam harçlık veriyor yetmiyor her gece dışarı çıkamıyorum ayda 15 20 gün ancak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYetmiyor maalesef birikim yapmak için sosyal hayattan feragat ediyorum
00 Yorumla
+1 yılMaaşım aylık duruma göre yeterli geliyor harcamaya göre isteklere göre değişkenlik gösterebilir şuana kadar hiç sorun yaşamadım hiç eksiye düşmedim dahada birikim yaptım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır yetmiyor. Karttan ve ek hesaptan dahi harcama yapıyorum. 😐
00 YorumlaHayirr 16 yaşında ama maaşım 7000 TL ve hemen bitiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaaş degilde bursum var dünyanın hiçbiryerinde geçinmeye yetmez bursum (bap bursu alıyorum, 1900tl)
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMaaşım yok öğrenciyim, babamın maaşı ona yetmiyor
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenden dolayı
Soran+1 yılVay be napıyosunki yetmiyor
- +1 yıl
ne yapiyonda yetmiyor adama yazik değil mi keyfi mi alişveriş felan yapiyon napiyon
- +1 yıl
@Melezbirkız belki evde 4-5 kişiler babasının maaşının yetmemesi normal
Cevap sahibi+1 yıl@melezbirkiz valla normal bi genç kızın hayatı nasılsa o şekilde yaşıyorum da diğer arkadaşın dediği gibi kardeşlerim de var ondan dolayı biraz zorlanıyor babam. Ama napalım ben doğmak istemedim sonuçta onlar istedi benim-bizim olmamızı
+1 yılhic borcum derdim olmassa yeter artar bile
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılYokk bee az değil ama yetmiyor yani surekli tasarruf yapcaksin yoruyor insani
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 859 cevap paylaştı.
u +1 yılÇok şükür diyelim
00 Yorumla
+1 yılBu ara maalesef çok zor hocam.
00 YorumlaEvet yetiyor bana Maaşım ☺️
00 Yorumla
+1 yılçok şükür yetiyor
00 Yorumla
+1 yılYetiyo da araba almak istiyorum alamıyorum
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 498 cevap paylaştı. Evett ayarlayabiliyorum kendimi maaşa
00 Yorumlaİş bulamıyorum bulabilsem asgariye bile razıyım
05 Yorumla- +1 yıl
Mesleğiniz nedir
- +1 yıl
@Horikitasuzune benim mi?
- +1 yıl
Hayır cevabi yazana sordum
- +1 yıl
@Horikitasuzune ha ok. Ben de dedim benim mesleğimi ne yapacak
+1 yılşu an bir karaktersiz yüzünden işsiz kaldım
00 Yorumla
+1 yılYetiyor. Bir sıkıntım olmuyor.
00 YorumlaYetiyor şükür
00 Yorumla
+1 yılEvət yetiyor, artıyor.
02 Yorumla- +1 yıl
Artani bana vər
- +1 yıl
İlginç.
+1 yılTabiki ayda 50k da köşeye atıyorum
00 Yorumla
+1 yılYattığı gibi bitti ağlıcam
020 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Maaşlı çalışan değilim , gelirim bana yetiyor.
00 Yorumlahiçbir zaman yetmedi
01 YorumlaMaaş ne yeniyor mu mswezğpswşö
09 Yorumla- +1 yıl
Ahaha ayıp yaptığın cidden
+1 yılKredi kartımla yetiyor sjjsjsj
04 Yorumla- +1 yıl
@_malesefeylul bir söyle bol bol maaş alamadık
- +1 yıl
@Gezen_horoz some Türkiye halkı problems
- +1 yıl
Başka ülkede mi yaşıyorsun
- +1 yıl
@Gezen_horoz aynen
Çalışmıyorum. Ailemin kazandığı para ise yetmiyor.
00 Yorumla
+1 yılYetiyordu, çalışırken.
05 Yorumla- +1 yıl
Sıkıldım. Ailemden uzak olmak da istemiyorum artık. Hep uzaktim.
- +1 yıl
İş yok maalesef. Var ilanlar da sigortayı geç yapıyorlar.
Eksik kalıyor şu şartlarda maalesef.
00 Yorumla- Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih